Ezo

Heti holdnaptár: jönnek a tevékeny napok

Szeptember harmadik hete a fogyó hold okozta tevékeny napoké. Hold adta szárnyakkal vágunk neki a hétnek, amikor javasolt bármi, ami méregtelenítés, tisztulás, tisztítás, elengedés. A hét vége felé érzékenyebbek, lelkizősebbek lehetünk, ám közel sem annyira, mint teliholdkor szoktunk.

A könnyed, csacsogós Ikrekkel kezdjük a hetet, amikor nemcsak a pletyizés, de a házimunka és szépülés is nagyon hatékony lehet. Szerdán lépünk csak a vizes Rákba, amikor is fogyó hold lévén Mosó Masává válhatunk. A fehér ruhák fehérebbek lehetnek, mint máskor, és a foltoktól is egyszerűbben búcsút vehetsz. Még kárpitjaidat, szőnyegeidet is remekül tisztíthatod, de bármilyen vízzel kapcsolatos tisztulás hatékony lehet. Egészen szombatig használhatod majd a Rák holdhatást, amikor a Hold majd az Oroszlánba lép, és megajándékozhat némi túlzó hiúsággal. Alkalmas lesz a hétvége fodrászkodásra, kozmetikust meglátogatni, de a vasalást és a sütés-főzést is segítheti a fogyó Hold.

Mire alkalmas még ez az időszak? Tudd meg a Zöldéletmód blogról!

Heti holdnaptár: jönnek a tevékeny napok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top