Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Esőben is boldogan

Ha belül boldogság és béke van, akkor mindegy, hogy mi van kívül. Akkor mindegy, hogy milyen az idő, és mindegy, hogy mi történik körülötted. Ezen a hétvégén a szerelem, a szeretet segíti az összekapcsolódásainkat és azt, hogy a közös szeretetünkből és boldogságunkból az egész családot védelmező burkot építsünk magunk köré.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Győztél! Végre azt teszi, azt csinálja a szerelmed, amit kértél tőle, ez pedig a győzelem édes mámorával kecsegtet. Egészen addig, amíg rá nem jössz, hol van az üröm az örömben: a szerelmed talán nem a legnagyobb jókedvében teszi meg ezeket a dolgokat. Ez a hétvége akkor lesz boldog és felemelő a számodra, ha felismered: nem irányítani kell a szerelmedet, hanem minden támogatást megadni neki ahhoz, hogy önmaga lehessen, hogy boldog lehessen.

Ha csak keresed a szerelmet: A mostani találkozásokon koncentrálj a másikra! Igen, tudom, hogy itt az ősz, itt a rossz idő, itt a nyűgös időszakod. De mindez nem számít, ha boldoggá tehetsz valakit. Mindegy, ki az, akire rámosolyogsz, hiszen most minden egyes mosollyal, amelyet te adsz valakit segítesz boldogabbá válni, te pedig közelebb kerülsz a Lélektársadhoz.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A békesség és a konfliktuskerülés nem egymás szinonimái. Ugye ezt te magad is tudod. Ugye erre már te magad is rájöttél? A hétvégétek akkor lesz valóban békés, ha tudod, hogy nem a konfliktusokat kell kerülnöd ennek érdekébe. (Természetesen az sem fokozza a békét, ha mindenhol konfliktust keresel.) A hétvége feladata az, hogy olyan békés és szeretetteli módon képviseld a saját álláspontodat minden ügyben, hogy a szerelmed megértse: ez nem támadás ellene, ez pusztán a te véleményed, amelyet nem kell lerombolnia, elég elfogadnia.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén koncentrálj a belső békédre, arra az állapotra, amikor a saját szeretetközpontodban vagy, és amikor minden külső vihart ki tudsz zárni. Ha megtalálod most a saját békédet, az segíteni fog abban, hogy a Lélektársad felismerjen. Gondolj bele: senki sem akar egy dühös, feszült vagy elkeseredett emberrel megismerkedni. Így azzal teszed a legtöbbet, ha a belső derűd állapotában maradsz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Hajlamos vagy bizonyos kérdéseket háborúnak felfogni. De egyszerre többfrontos csatát vívsz: harcolsz a környezeteddel, és harcolsz a szerelmeddel is bizonyos ügyekben. Pedig, ha most teljes fegyverszünetet hirdetnél a magánéletedben, ha békét kötnél a pároddal, az segítene abban, hogy a külvilággal való kapcsolatod is békésebbé és sikeresebbé váljon. Ne felejtsd el: ketten együtt csodákat tudtatok eddig is alkotni, és ezután is megmarad a közös varázserőtök.

Ha csak keresed a szerelmet: Már látod a fényt az alagút végén? A hétvégén felismerheted, hogy merre tart az életed, és hogy merre érdemes irányítanod. Felismerheted, hogy mit érdemes tenned, és mi az, amit érdemes lenne végre elengedned. Most a szokásaidon és a berögzült gondolataidon egyaránt változtathatsz, ez pedig olyan esély, amit nem éri meg elszalasztanod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Arra van szükséged, hogy érezd: a család, a párkapcsolatod védőburokként ölel körbe. Arra vágysz, hogy megtapasztald: milyen nagy biztonságban vagy. Tudnod kell: valóban nagy biztonságban vagy, de ezt talán csak akkor fogod megérezni, amikor már nem magadra koncentrálsz, hanem mások biztonságára. Kérdezd meg a gyerekeidet, a szerelmedet, hogy nekik mire van szükségük ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat. Bátran kérdezd meg, hogy szerintük mit tenne a szeretet ebben a helyzetben.

Ha csak keresed a szerelmet: Azt kell megértened ezen a hétvégén, hogy bár minden mindennel összefügg, ez nem jelenti azt, hogy minden mindent lehúz. Azért, mert a szerelem–párkapcsolat életterületed nem működik úgy, ahogyan azt megálmodtad, még nem kell minden más területet is elhanyagolnod. Itt az ideje, hogy elkezdd felépíteni az új gondolkodásmódodat és az új életedet!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Harmónia, béke és nyugalom. Olyan fogalmak ezek, amelyekre vágysz, amelyekkel dolgozni szeretnél, és amelyeket meg szeretnél tapasztalni. Bátorság, erő, akarat. Ez meg az a lista, amelyet el akarsz engedni, amelyből eleged van, és amely eddig – szerinted – csak ártott neked. A helyzet az, hogy nem kell elengedned ezt a listát, és nem is mond ellent a másik listának. De! A bátorság, az erő és az akarat ahhoz kell, hogy felvállald a harmóniát a békét és a nyugalmat. Nem pedig ahhoz, hogy másokra rákényszerítsd a saját akaratodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy elkezdj gyakorolni arra az időre, amikor már a nagy Ő-vel élsz együtt. Ezt úgy teheted meg, hogy minden ismerősöddel, és családtagoddal úgy beszélsz, olyan kedvesen, és olyan szeretettel, mintha ők lennének a legfontosabb emberek az életedben. (Végül is, ők azok, nem?) Ha így teszel, olyan sok szeretetet sugárzol majd magad köré, hogy a Lélektársadat mágnesként vonzod majd magadhoz.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Minden kapcsolatnak kettős célja van: a tanítás és a tanulás. Úgy tűnik, hogy te mindkettőben jó vagy, és ezen a hétvégén ennek meg is lesz a jutalma. Már olyan sok mindent tanultál a szerelmedtől, és már olyan sok mindent tanítottál neki, hogy fél szavakból is értitek egymást. Hidd el: ez nem egy tündérmese, ez a valóságod. Ha pedig még nem ez a valóságod, akkor tudd, hogy csak egy kicsit kell tanítanod, és egy kicsit kell tanulnod ahhoz, hogy megérkezz végre ebbe a boldogságba.

Ha csak keresed a szerelmet: Azt hiheted, hogy hihetetlen hendikepet kell ledolgoznod. Pedig mi sem áll távolabb a valóságtól. A valóságban csak annyit kellene megtanulnod, hogy már így is jó vagy egy párkapcsolathoz. Ha megtanulod, hogy elég önmagadat adnod, és ha megtanulod, hogy azzal érdemes hosszú távon tervezned, aki valóban figyel rád (és tervez veled), akkor máris kész vagy egy jól működő kapcsolatra.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Milyen ajándékot adhatnál a szerelmednek a hétvégén? Igen, lehet, hogy azt gondolod, nem neked kell ajándékot adnod neki, hanem neki kellene megajándékoznia téged. De a helyzet az, hogy ha ajándékot adsz neki, azzal rávezethetnéd arra, hogy ő is gondoljon rád többet, ajándékozzon neked többet. Hidd el, ezek az egymás közötti apró ajándékok (amelyek lehetnek gesztusok, filléres tárgyak vagy más apróságok) segítenek elmélyíteni, és meggyógyítani a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Mennyire vagy nyitott a csodákra? Mennyire vagy kész arra, hogy megérkezzen hozzád a szeretet ajándéka? A hétvégén gyakorold az elfogadást, és hagyd, hogy az emberek szeressenek. Hagyd, hogy kényeztessenek, kedveskedjenek neked, és ajándékokat adjanak neked. Ne felejtsd el: az elfogadást meg kell tanulnod, ha egy jól működő kapcsolatot akarsz működtetni.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy ránézz arra: kinek, milyen tanácsot tudnál adni. Ahelyett, hogy a párodnak osztod az észt, nézd meg, kinek van a környezetedben szüksége tanácsra (na nem a szerelmednek, bármilyen hihetetlen is ez). Sok barátnőd van, aki szeretné, ha olyan boldog kapcsolata lenne, mint a tiétek. Nekik adhatnál párkapcsolati tanácsokat, nekik elmondhatnád az okos meglátásaidat. A szerelmedet pedig a tanácsok helyett valami más beszédtémával szórakoztasd a hétvégén!

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan sokan vannak körülötted, akik mind azt hiszik, hogy sokkal jobban értenek az életedhez, mint te. Lehet, hogy valóban van valaki, aki tudna neked tanácsot adni, de valószínűleg ő lesz a leghalkabb, a legszelídebb minden önjelölt megmondóember közül. Érdemes most annak a tanácsára hallgatni, aki valóban szeretettel adja a tanácsait.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Színes és változatos hétvégére számíthatsz, amely a kinti szürke és esős ősz pontos ellentéte lesz. Most olyan sokféleképpen megélheted a szerelmeddel való viszonyodat, és olyan sokféle dolog miatt hálás leszel neki hogy az szinte már teljesen hollywoodivá teszi az életedet. Ne felejtsd el: a szívből jövő érzelmeid azok amelyek ilyen sok szeretettel és hálával töltik fel az életeteket. Ez a hála segít legyőzni jó néhány olyan nehéz helyzetet, amelyet eddig talán nem tudtatok megoldani.

Ha csak keresed a szerelmet: Végre megérkezhet az életedbe a nagy szerelem. Végre megérkezhet az életedbe a szeretetnek az a formája, amelyre már olyan régóta vágysz. Olyan társ érkezhet ebben az időszakban melléd, akivel a szellemi kapcsolódás is működik köztetek, akivel beszélgetni is nagyszerűen tudsz, és aki minden tervedben támogatni fog majd téged.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az anyagi ügyek megoldhatóak – ha összefogtok. A hétvége legfontosabb üzenete a számodra, hogy nem kell aggódnod anyagi kérdések miatt, és ahelyett, hogy egyre sötétebben látod a jövőt, vagy egyedül próbálod megoldani a helyzetet, egyszerűen meg kellene beszélned a dolgot a szerelmeddel. Hidd el, ketten tényleg meg tudjátok oldani ezt a helyzetet. Hidd el, a megoldás ott van az orrotok előtt, de külön-külön nem vehetitek észre, csak együtt. Igen, ez egy kicsit tényleg olyan, mint a mesében. De miért ne próbálnátok meg, ha már minden mást úgyis bevetettetek?

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy egy kicsit átrendezd az elvárásaidat. Lehet, hogy eddig azért nem találtad a szerelmet, mert túlzottan is bele voltál ragadva az anyagi világ elvárásaiba? Trendivé és gazdaggá válhat valaki melletted azért, mert szárnyakat ad neki a szerelme, de jó fejjé, és szeretettelivé már sokkal nehezebben válnak azok, akikben erre nincs meg a természetes késztetés.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy az elmúlt hetekben voltak kisebb viták és félreértések köztetek. Lehet, hogy nem mindenben volt tökéletes a kommunikációtok, és lehet, hogy úgy érezted, van egy fontos téma, amit nem tudsz elmondani a szerelmednek. A jó hír az, hogy a következő napokban könnyebben megy a kommunikáció köztetek. Sokkal egyszerűbben, és gyorsabban megértitek egymást, és a félreértések helyét átveheti az együttműködés nyugalma. Itt az ideje annak, hogy közös célokat tűzzetek ki, és valósítsátok is meg azokat, amilyen gyorsan csak lehet.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége a megértés és a nagy felismerések időszaka lehet a számodra. Könnyen lehet, hogy vasárnap estére átértékeled az egész hozzáállásodat a szerelemhez, és a kapcsolatokhoz. Most a jó úton jársz, ha felismered magadban azt a vágyat, hogy változtass magadon és az életeden is. Ezek a változások vezetnek el az új kapcsolatodhoz is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz:  Itt az ideje feléleszteni a szenvedélyt a szívedben, és a szerelmed szívében is. Ne felejtsd el: a szerelemnek nem kell múlnia. És a szerelemnek nem is kell megmaradnia. A szerelemnek semmit sem kell, de ti dönthettek úgy, hogy megőrzitek a szerelmet, és dönthettek úgy is, hogy elengeditek. Milyen döntést hozol meg a hétvégén? És milyen lépéseket teszel annak érdekében, hogy ismét teljes lángon lobogjon a szenvedély köztetek?

Ha csak keresed a szerelmet: Ne felejtsd el: a saját vágyaid azok, amelyek megalkotják a világodat. Ha szerelemre vágysz, akkor szerelmet alkotsz magadnak. Ha azonban tele vagy kétellyel, ha azt hiszed, hogy senkinek sem vagy elég jó, akkor ez utóbbit alkotod meg magadnak. A hétvégén ismerd fel magadban a szerelem iránti vágyadat, mert ez segít megérkezni a szerelmednek az életedbe.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top