Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: első napok a szerelem iskolájában

Becsöngettek, és már kezdődik is a tanítás az Élet Iskolájában. A tanulnivaló a szerelem, a tanár a szerelmed (vagy te magad, ha még nem találtad meg az igazit). A tantárgyak pedig: az érzelmek kifejezése, a szeretet elfogadása és a jó kommunikáció. Ugye milyen izgalmas tanfolyam ez? És tudod, mi a legjobb: jelentkezned sem kell, mert az élet mindannyiunkat beiskolázott.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Nem nehéz belátnod, ezen a hétvégén arra lesz szükségetek, hogy összebújjatok, és csak egymással foglalkozzatok. Könnyen lehet, hogy most sokkal nagyobb a testi érintés iránti igényed, mint máskor. Az érintések nyelvén most jobban beszélsz, és jobban értesz, ezért nem is nagyon kellene szavakat használnotok. Azok összezavarnak, félreérthetők, de egy-egy szerelmes ölelés félreérthetetlen jelzés. Mivel most te a testiségre koncentrálsz, a szerelmed is nyitottabbá válik az érintések nyelvére.

Ha csak keresed a szerelmet: Neked is az érintések nyelvén kellene megtanulnod beszélni ezen a  hétvégén. Igen, tudom, ehhez szükség lesz egy partnerre. De fontos tudnod, hogy nem egy éjszakás kalandról van szó, csak néhány kedves érintésről, simogatásról, ölelésről. Tudod, az emberi érintések kellenek az egészséges érzelmi működésünkhöz. Szerencsére ezen a hétvégén te olyan sok érintést adsz, és kapsz, hogy azt bízvást nevezhetjük terápiás mennyiségnek.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit úgy érezheted, hogy az események önmagukat ismétlik. Talán századszorra. Mintha újra és újra ugyanazt a szöveget kellene meghallgatnod, mintha újra és újra ugyanaz a lemez szólna köztetek. Tudod mit? A hétvégén lehetnél te az okosabb. Most mondhatnád te azt, hogy: “Szeretlek. Tudod, mit? Ez fontosabb, mint az, hogy igazam legyen. Oldjuk meg!” És meglátod, szinte csodák történnek majd, ha elég nagylelkű és bevállalós vagy ahhoz, hogy ezt kimond.

Ha csak keresed a szerelmet: Már megint egy ugyanolyan alak kerül elő, mint az eddigiek. Azt hiszem, itt az ideje, hogy valaki kimondja: ha már az elején mindent úgy csinál, mint az a széltoló exed, akkor ő is egy széltoló, és ugyanaz lesz a vége ennek a körnek is. Kell ez neked? Ha igen, akkor pontosan tudod, mit kell tenned, és hogyan kell elcsábítanod őt. Ha nem, akkor gratulálok, átmentél a teszten, nemsokára megérkezhet az, akivel minden jobban működik majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázat félreértésveszély! Könnyen lehet, hogy egy francia vígjáték férfi-női dialógusait mondjátok fel a hétvégén egymásnak: olyan, mintha elbeszélnétek egymás mellett, és miközben mindenki jót akar, mindenki javítani akar a kapcsolaton, valahogy minden inkább sutává, viccessé válik. A jó hír, hogy emiatt igen vidám lesz a hétvégétek. Legalábbis, ha tudtok együtt nevetni a sutaságokon. Az a helyzet, hogy a közös nevetések sokkal jobban összekovácsolnak, mint bármilyen női trükk, ami a tarsolyodban van.

Ha csak keresed a szerelmet: Fontos felismerned, hogy a fapofák igazán nem neked valók. Egy vicces, humoros pasira van szükséged, akivel tudsz beszélgetni. Igen, az lehet, hogy aki ezen a hétvégén belép az életedbe, az nem a szó klasszikus értelmében véve jóképű. Viszont hidd el, ha megismered, rájössz majd, hogy sokkal több érték, szeretet és fantázia van benne, mint az eddigi legjóképűbb exeidben együttvéve.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Arra vágysz, hogy olyan legyen ez a hétvége, mintha egy kávéreklámban látnád: mindenki fülig érő mosollyal vigyorog, igen jókedvű, pedig mást sem csinál, csak kávézgat egész nap, meg föl-alá sétálgat a naplementében. A rossz hír, hogy a díszleteket, a műmosolyokat és a több hektoliternyi kávét nem garantálják a csillagok. Viszont minden mást megkapsz: lesz esélyed arra, hogy izgalmassá, széppé és romantikussá tedd ezt a hétvégét. A kérdés csak az, hogy mihez kezdesz az eséllyel.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretném, ha tudatosítanád magadban, hogy a sok “Hogyan szedjük fel az álompasit könnyen, gyorsan?!” típusú könyv egy dologban téved: aki nem akarja adni magát, azt képtelenség elcsábítani. Ezen a hétvégén ezt tartsd észben, és trükkök helyett válaszd azt, hogy megvizsgálod, ki az, aki a praktikák nélkül is téged szeretne. Neki viszont nincs szüksége nagy játszmákra. Sőt! A játszmák őt valójában elriasztják.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégén nagyon szívesen tanulsz meg új dolgokat, és erre a tanulásra a párkapcsolat ideális terep lesz a számodra. A szerelmed szívesen megtanít arra, hogy szerinte hogyan lehetne jobb a kapcsolatotok. Valószínűleg igaza van, hiszen úgy tűnik, hogy most ő sokkal bölcsebb, intuitívabb és kreatívabb a párkapcsolati kérdésekben, mint te magad. Hidd el: van értelme annak, hogy megbeszéljétek a dolgaitokat, és nem kell attól tartanod, hogy rá hallgatva csak még zavarosabb lesz minden.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerencsére a nagy Ő hamarosan betoppan az életedbe. Szó szerint értem azt, hogy szerencsére, vagy inkább talán szerencsével, hiszen olyan módon érkezik meg a nagy Ő, amelyet joggal nevezhetsz szerencsés fordulatnak. Ne félj attól, hogy a nagy Ő érkezése feldúlja az életedet, mert nem ez fog történni. Sőt! Olyan mély empátiával, megértéssel és szeretettel fordul majd feléd, hogy az nagyban megkönnyíti az egymásra hangolódásotokat. Hidd el, elég lesz átadnod neki az irányítást, és minden rendbe jön majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Abból lesz a legegyszerűbben veszekedés, ha úgy érzed, hogy neked kell mindenben döntened. Ha nem vagy hajlandó komolyan venni a másik vágyait és terveit az igencsak sok veszekedés alapja lehet. Ezen a hétvégén az összecsiszolódásotok tovább mélyülhet, ha meghallod a párbeszéd igényét, és ha észreveszed, hogy a szerelmed mennyire szeretne veled közös döntéseket hozni. Hidd el, nincs félnivalód az együttműködéstől. Az eddigi veszekedések sem az együttműködési szándék hiánya miatt voltak, hanem azért, mert valamelyikőtök irányítani szerette volna a másikat.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem mindig két ember együttműködésén múlik. Az, hogy mennyire leszel szerelmes, vagy mennyire lesznek beléd szerelmesek mások, azon múlik, hogy menyire tudtok kapcsolódni egymáshoz. Ezt azért fontos tudatosítanod magadban, hogy véletlenül se várd el azt másoktól, hogy ők mindenképp szerelmesek legyenek beléd, mielőtt bizalmat szavazol nekik. Hidd el: ha a bizalom kölcsönös, akkor elmélyül a kapcsolat is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége legfontosabb felismerése az lesz, hogy micsoda erejük van a szavaknak. Könnyen lehet, hogy ugyanazt az eseményt a szerelmeddel teljesen máshogyan fogalmazzátok meg. Ha valamire máshogy emlékeztek, ha valamit máshogy meséltek, az nem azért van, mert valaki hazudik. Hanem azért, mert az ő valóságában ez így van jelen. Ez nem olyasmi, amit büntetni kellene, pláne nem rosszindulatú vádaskodással lereagálni. A hétvégét szánjátok arra, hogy összeegyeztetitek a szavaitokat és a valóságotokat is.

Ha csak keresed a szerelmet: Hogyan beszélsz magadról társaságban? Érdemes megfigyelned a saját szavaidat, mert bizony könnyen kiderülhet, hogy csúnyának, értéktelennek tartod magad, és talán ezek a szavak hozzájárulnak ahhoz is, hogy a társaság férfitagjai nem figyelnek fel rád úgy igazán. Tegyél egy próbát: kezdj el magadról úgy beszélni, mintha te is látnád a saját értékeidet (amelyeket a családod és a barátaid egyébként látnak is)!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A legfontosabb erényetek a könnyedség lesz a hétvégén. Most mindketten könnyed, felszabadult, nevetős programokra vágytok, és arra, hogy mókázhassatok együtt egy kicsit. A játékos percek, a nevetések segítenek intim hangulatot teremteni köztetek, és segítenek abban is, hogy felismerjétek: milyen csodálatos kapcsolat a tiétek. Lehet, hogy attól félsz, a kapcsolatotok épp egy lejtőn halad lefelé. Ez a könnyed, felszabadult hangulat segíteni fog felmérni a valóságotokat. Azt, hogy ez tényleg egy lejtő, vagy csak egy megoldódófélben lévő nehézség.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne görcsöld túl se a párkeresést, se a hétvégédet! A jelszavad ez lehet: csak lazán! Ha most lazán állsz hozzá a dolgokhoz, akkor az lesz a jutalmad, hogy számtalan felszabadító és boldog pillanatban lesz részed. Azt is megtapasztalhatod, hogy ha a természetességre koncentrálsz, ha leveted a manírok álarcát, akkor az emberek sokkal vonzóbbnak, kedvesebbnek, szexisebbnek találnak. Hidd el, te az álarcok nélkül is tökéletes vagy!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Különös képessége van arra a szerelmednek, hogy kiszűrje a mondandódból az összes blablát. Ez a képessége régen sem volt túl rossz, de mára már igazán mesterévé vált. Ez két dolgot is jelent rád és a kapcsolatotokra nézve. Egyrészt teljesen feleslegesen akarsz előle eltitkolni bármit is – különösen most. Másrészt, ha azt szeretnéd, hogy valamit ne tudjon meg, arról nem mellébeszéléssel gondoskodhatsz. Egyszerűen alakítsd úgy a beszélgetéseteket, hogy a tabu téma sohase kerüljön szóba.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén átlátsz az embereken, de érdemes tudnod azt is, hogy ők is könnyedén felismerik a szándékaidat. Az, hogy ilyen “átlátszó” vagy, azt is jelenti, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz. Például, ha egy pasi azt mondja neked, amit hallani akarsz, akkor hajlamos vagy naivan elhinni azt, amit hallasz. Ezt pedig könnyű kihasználni. Ezt nem bizalmatlansággal előzheted meg, hanem azzal, hogy emberismeretet szerzel.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: A jó hír az, hogy mindegy, mit csináltok. A még sokkal jobb hír az, hogy azért mindegy, mit csináltok, mert mindennek pontosan ugyanaz lesz a vége. Ez a hétvége az egymásra hangolódásról, az összekapcsolódásról szól. Igen, akkor is, ha a nagymamák nem tudják vállalni a gyerekeket, és ha minden egyes percben vendégekkel vagytok. Most valahogy sokkal közelebb érzitek magatokat egymáshoz, és sokkal őszintébben mertek egymáshoz fordulni. Ezt az összehangolódottságot érdemes lenne ezentúl tudatosan is felépítenetek magatokban.

Ha csak keresed a szerelmet: Minden könnyebb lesz, ha a helyükön kezeled a dolgokat. A hétvége a belső rendrakás ideje, amikor érdemes átnézned a vágyaidat, a gondolataidat, és érdemes megfigyelned, hogy ezek hogyan segítenek neked, és hogyan beszélnek rólad. Ha tartasz egy kis önvizsgálatot, talán felfedezed azt is, hogy már nem is az a típus vonz, amelyik eddig, és nem is olyan párkapcsolatot keresel, mint eddig. Engedd meg magadnak ezt a belső változást is.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne hidd azt, hogy nem fontos az együtt töltött idő! És ne hidd azt, hogy minden idő együtt töltött idő, amikor egy légtérben vagy egy ingatlanon belül tartózkodtok. Ha mindenki a saját világával van elfoglalva, az nem tűnik túl hasznos időnek párkapcsolati szempontból. Fontos, hogy ezen a hétvégén hasznos időt szánjatok egymásra. Minden olyan idő hasznos idő, amikor mindketten a  másikra figyeltek. Lehet ez beszélgetés, csendes üldögélés vagy egy szeretkezés is. A lényeg, hogy a figyelmetek egymás felé forduljon, és ne siessetek sehová.

Ha csak keresed a szerelmet: Adj időt magadnak. Ez az, amiből az illúzióid szerint egyáltalán nincs, pedig valójában végtelen sok időd van. Ezt az időt szívesen adnád valaki másnak egy párkapcsolatban. De először azt érdemes gyakorolnod, hogy milyen az, amikor ezt az időt magadnak adod. Ha így teszel, ha a hétvégén azzal töltöd az idődet, hogy magadra figyelsz, és olyan programokat csinálsz, amelyek jól esnek neked, akkor máris mindent megtettél a nagy találkozásért, amit most megtehettél.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden pillanatot arra szeretnétek kihasználni, hogy egymásnak adjatok. Ez pedig ezen a hétvégén vezethet némi vicces szituációhoz. Mert, amíg te azt teszed, amiről azt gondolod, hogy a szerelmed szeretné, hogy azt tedd, addig ő is azt teszi, amiről azt gondolja, hogy szerinted azt kellene tennie. Miközben valójában nem is ezeket gondoljátok. A legfontosabb, hogy a hétvégén mindketten felismerjétek: azt szeretnétek, hogy a másik jól érezze magát, nem pedig azt, hogy eljátsszon egy szerepet.

Ha csak keresed a szerelmet: Az élet nagyon egyszerű: azt kapod, amire vágysz. Amire a szíved mélyén vágysz. Tudom, hogy az eszed régóta azt dübörgi: “Kell egy pár nekem!” De a szíved is felkészült erre? Ha igen, akkor jó hírem van: már ezen a hétvégén megérkezhet hozzád egy meglepő találkozással a nagy Ő. Érdemes ezen a hétvégén nyitott szemmel és nyitott szívvel járnod. hogy észrevedd: ott van valahol melletted az, akire már olyan régóta vártál.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top