Ezo

A Hold szerint lázadás van a levegőben

Kioktatsz vagy kioktatnak? Esetleg most csapsz az asztalra? Elhagyván a labilis Skorpiót, elértük a tüzes, heves Nyilas holdhatást, és készülődhetünk a rendkívül nyugodt és tevékeny Bak napokra is!

Új hónap, és már érzed is az új lendületet. Néha azonban nem árt lassítani! Figyeld meg magad! Önismeret: szétvet a lelkesedés, vagy a lázadás tüze hevíti lelked? A Hold szerint most a kedvedre való tevékenységeket óriási elánnal, mosolyogva és nagy örömmel végezheted, azonban előfordulhat, hogy hamarabb elfáradsz, mint várnád. Ha a napjaid a rutinmunkák és kötelezettségek köré épülnek, akkor most nem érzed a Nyilas lelkesítő hatását, ugyanis inkább háborogsz.

A Hold az egekbe repíti most az önérzetedet és az igazságérzetedet is. Vigyázz, most jól gondold meg, mielőtt megszólalsz, mert hamar megütheted a bokád a szájalás miatt. Ha éppen tervezel bilit borítani, akkor rágd át még egyszer az érveidet! Ha szereted a politikai vitákat, akkor most bárkivel szócsatába szállhatsz, mert a Hold támogatja az érvek ütköztetését, sőt már-már élvezi is.

Ki tudod használni ezt a holdhatást a saját épülésedre is, ha terveket, új célokat eszelsz ki, ahelyett, hogy a jelenen vagy múlton méltatlankodsz. Alkalmas napok ezek komolyabb ötletbörzékre is, ám előfordulhat, hogy számos alkalommal túl nagy léptékben gondolkodsz majd.

A Nyilas holdhatást követő Bak segít folytatni a most megkezdett munkát, és az ötleteket, terveket, célokat tökéletesítheted majd a hét vége felé. Ha megbántanak a napokban, vagy hatalmas problémák elé állítanak, akkor jusson eszedbe, hogy ez a tűz őselem időszaka, ám gyakran nagyobb a füstje, mint a lángja.

Az ilyenkor ajánlott tevékenységekért látogasd meg a Zöld életmód blogon!

A Hold szerint lázadás van a levegőben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top