Ezo

Holdnaptár: hétfőn este újhold

A hétfő esti újhold nem csupán az új hét kezdetét könnyíti meg, de lehetőséget nyújt a változtatásra is.

Ezt az erőt jócskán megerősítheti a Szűz Hold hatása, valamint a racionálissá tevő föld őselem. Szabadulj meg a régitől, az elavulttól, a nem működőtől most, és kezdj valami újba, mert a Hold szerint ezek a napok tökéletesek bármilyen nagy startra.

Augusztus 25–27. – Ajánlott tevékenységek

– test: sport, böjtkezdés, vitaminkúra kezdése, életmódváltás, szűrővizsgálatok
– szépség: bőrápolás, testápolás, hajápolás, hajvágás
– háztartás: leltározás, rendszerezés, barkácsolás, varrás, rutinmunkák
– kert: minden kerti munka; csíráztatás, ültetés, átültetés
– kerülendő: kritikus emberek, spontánkodás

Szuperhatékony lehetsz bármiben, de ha hajlamos vagy rá, akkor most elveszhetsz a részletekben, és túlreagálhatsz apróságokat a Hold szerint.

Holdnaptár: hétfőn este Újhold

Figyeld meg magad! Önismeret: A Szűz Hold hatása miatt előfordulhat, hogy semennyire nem vagy spontán most, sőt inkább görcsös lehetsz, és előtérbe kerülhetnek félelmeid, szorongásaid. Ezeket a negatív holdhatásokat könnyen leküzdheted, ha tevékenyen töltöd a napjaidat. Járd az utad, vagy vizsgáld felül, és változtass irányt! Most különösen jóleshet dolgoznod. A Hold szerint szívesebben segítesz másoknak is.

Rendre vágyhatsz magad körül és a lelkedben is. Vigyázz, mert most mindenki hajlamosabb lehet a kritizálásra. Ha téged kritizálnak, semmiképp ne vedd a szívedre; tudd, hogy a Hold most kihozza a csípős nyelvű kígyót mindenkiből. Te pedig vigyázz, ne bánts meg másokat feleslegesen!

Hogy mit hoz az újhold a fogyókúrázóknak, a házitündéreknek és a kertészkedőknek, azt a GreenLove blogunkon olvashatod! Kattints ide a folytatáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top