Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A szenvedély és a remény napjai

Hiszel a szerelemben? Hiszel a reményben? Hiszel az őszinte, inspiráló, boldog kapcsolatokban? Vagy inkább a reménytelenség útját választod? – Ezek lesznek a hétvége legfontosabb kérdései. A hétvégi szerelmi horoszkóp pedig most is segít megtalálnod a saját válaszaidat ezekre a kérdésekre.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ki a legjobb barátod? Ha a párod, akkor rengeteg mókára és kacagásra számíthatsz ezen a hétvégén. Ha azonban nem ő a legjobb barátod, akkor itt az ideje, hogy megdolgozzatok ezért a barátságért. A jó párkapcsolat sokféle elem dinamikus összhangjából jön létre, és ezek egyike a barátság. Ha ez nincs rendben köztetek, akkor most tehettek érte. Ezzel a kapcsolatotok is színesedik, és ti is többé váltok, hiszen olyan boldogságra lelhettek, amire mindig is vágytatok.

Ha csak keresed a szerelmet: Mielőtt megtalálod álmaid szerelmét, először a szociális kapcsolataiddal kellene foglalkoznod, és azokat kellene rendbe tenned. Ezen a hétvégén foglalkozz a barátaiddal, és törődj azzal, hogy minél több barátságodat éleszd fel a múltból. Könnyen lehet, hogy régi barátaid kerülnek elő a hétvégén.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Irány a bál! Vagy egy koncert. Vagy egy buli. Igazából a helyszín mellékes, a lényeg, hogy a zene és a tánc ereje kapcsoljon össze benneteket. Lehet, hogy a párod nem táncol, de biztos, hogy van olyan zene, ami segít neki megnyílni, és ami segíti kinyitni a lelkét. Ez az a zene, ami egymáshoz kapcsolhat, felemelhet és gyógyíthat benneteket. Ez az a zene, amelyre most szükségetek van ahhoz, hogy megtapasztaljátok, milyen tökéletes is az összhang közöttetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell ahhoz a szerelmeddel élned, hogy megengedhess magadnak egy kis bulit. Lehet, hogy az van a fejedben, hogy bizonyos dolgokat majd csak akkor teszel meg, ha közösen megtehetitek. A valóság azonban az, hogy ezeket a dolgokat már most megtehetnéd, és ez segítene abban, hogy megismerkedhess a potenciális nagy Ő-vel.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A bátortalan csókoktól igen gyorsan eljuthattok a pornófilmekbe illő jelenetekig a hétvégén. Úgy tűnik, hogy a csillagok most egy szenvedélyes egymásra találást tartogatnak nektek, és nincs is más dolgotok, mint ezzel az energiával haladni. Könnyen észreveheted, hogy az apró részletek lesznek azok, amelyek feltüzelnek benneteket, és amelyek segítenek nektek ismét egymásra találnotok. Most még a régi, ellaposodó félben lévő kapcsolatokban is új tűz jelenhet meg. Érdemes táplálnod ezt a tüzet és nem elfojtani.

Ha csak keresed a szerelmet: A lélektársad létezik. Ez nem mese, nem kitaláció, ez a valóság. Az a valóság, amelyet be kellene engedned a hétköznapjaidba, az a valóság, amelyet meg kellene élned. Hogy akkor hol van? Nagyon közel van már hozzád, és könnyen lehet, hogy most jön létre a nagy találkozás, így nem is kell többet várnod arra, hogy megismerkedjetek egymással.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmedre úgy tekintesz, mint valakire, aki megvéd mindentől, és akinek talán ez a számodra legfontosabb tulajdonsága. Most valahogy előtérbe kerül számodra a párkapcsolat védelmező, oltalmazó jellege, és azt várod el a szerelmedtől, hogy téged és a családot is oltalmazzon meg mindentől. Mi lenne, ha ezt nem magányos harcosként kellene végeznie? Mi lenne, ha ebben te is támogatnád? Végül is a feladat valójában közös, és neki is oltalomra van szüksége, nemcsak neked.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy igazán férfias, határozott és erős partnerre vágysz. A kérdés csak az, hogy nem találod-e túl ijesztőnek azokat az erős és férfias partnereket, akikkel mostanában találkozol. Lehet, hogy először önmagadban kellene tisztába kerülnöd a határozottság energiájával, és lehet, hogy csak akkor kellene ismerkedned, amikor már te is elég határozott és kemény vagy?

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Hallgass a szívedre, hiszen a szíved szava igencsak határozottan vezet egy irányban. Talán ez egy olyan irány, amiről azt gondolod, hogy nem kellemes a párodnak, és talán a család sem támogatja ezt. Mi lenne, ha nem csak feltételezésekre alapoznál? Mi lenne, ha megkérdeznéd tőle: mit szólnál ehhez az új irányhoz? Könnyen lehet, hogy megérted: ő is változásra vágyik, és amíg nem beszélsz az érzéseidről, addig pont ezt a változást teszed lehetetlenné a számára.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan egyszerű és mégis olyan ijesztő a dolgod a hétvégén. A szívedre kell hallgatnod, és ahelyett, hogy azt tennéd, amit mindig teszel, most valami teljesen mást kellene csinálnod. Nem lehetetlen, hogy ez egy kicsit szokatlan megoldás lesz, és nem lehetetlen, hogy a hétvégi rutinodból ki kell lépned. Mégis minden jó lesz vasárnapra, hidd el.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Gondolkodtál már valaha azon, hogy miért találkoztatok, miért jöttetek össze, és hogy mi tartja egyben a kapcsolatotokat? A válasz igen egyszerű: azért, mert mindkettőtökben olyan erős vágy élt erre a kapcsolatra, hogy az megteremtette magát. Ha tehát most is a vágyaitokkal mentek, ha most is arra koncentráltok, hogy ezek a vágyak tovább teremtsék magukat, az segíteni fog abban, hogy megerősödjön a kapcsolatotok, és hogy meggyógyuljanak azok a félelmek, amelyek mindkettőtökben megjelentek.

Ha csak keresed a szerelmet: Tudod mi a jó a várakozásban? Hogy az a csillagok szerint nem felesleges időtöltés, hanem egy nagyon fontos felkészülési folyamat. Most például dolgozhatnál a félelmeid elengedésén, és azon, hogy már ne attól félj, hogy sohasem lesz jó az életedben. Sőt! Ha elengeded a félelmeidet, máris jó lesz, a külső körülményektől függetlenül.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A helyzet nagyon egyszerű: több játékosságra van szükséged, és a szerelmednek is több lazaság kell a hétvégén. Megengedhetitek egymásnak, hogy olyan felszabadult és játékos módon kapcsolódjatok, ahogyan eddig valamiért nem volt módotok. Fontos, hogy most sok nevetés, sok játék, sok fantázia legyen a hétvégi napjaitokban. Ezek segítenek felszabadultabbá válnotok, és segítenek abban is, hogy felkészüljetek a rátok váró őszi rohanásra. Ha most egymásra figyeltek, az segít megelőzni, hogy  a hétköznapok közétek álljanak.

Ha csak keresed a szerelmet: Több szenvedélyre van szükséged, és több fantáziadús játékra. Igen, tudom, hogy ehhez egy játszópajtásra is szükséged van. Hidd el, a csillagok már azon dolgoznak, hogy ez a játszópajtás minél hamarabb, és minél könnyebben megérkezzen az életedbe. Te pedig azzal segítheted a folyamatot, ha most azokkal játszol, akik a közeledben vannak.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Sokféleképpen megélheted ezt a hétvégét. Ha jó a kapcsolatotok, csak mostanában kezd ellaposodni, akkor ez a hétvége benned (és nem sokkal később a szerelmedben is) újjáéleszti a szenvedélyt, és segít ismét rátalálnotok egymásra a szerelem energiájában. Mi a helyzet akkor, ha már csak egymás mellett éltek, de nem együtt? Nos akkor is új szerelem ébred a lelkedben, de hogy ennek a szerelemnek ki lesz a tárgya, az ilyenkor már kiszámíthatatlan. Fontos tudnod: egy kapcsolat szempontjából a legfontosabb kérdés az, hogy milyen a viszonyunk önmagunkkal.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelmi lottó nyertesének érezheted magadat, hiszen ezen a hétvégén a legváratlanabb helyzetekben érkezhet meg az életedbe a szerelem. Igen, lehet, hogy a szerelem most nem olyan, ahogyan azt elképzelted, és lehet, hogy nem is azon a sarkon vár rád, ahol arra számítasz. Engedd meg a szerelemnek, hogy spontán legyen!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Nem kell semmit sem siettetned, és nem kell semmit sem belassítanod. Nem kell semmin sem változtatnod, és talán ez a legnehezebb feladat. Az, hogy ne akarj mindent megváltoztatni, és ne akarj mindent módosítgatni magad körül csak azért, mert az a meggyőződésed, hogy az úgy jobb lesz. Nos igen valószínű, hogy az úgy valójában nem is lesz jobb. Sőt! Épp ezért most hagyd másokra az intézkedést, hagyd, hogy a szerelmed irányítson, és hagyd, hogy a csodák megérkezzenek közétek.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell sietned. Nem vagy még kész. Igen, azt hiszed, hogy azért nincs párod, mert elrontottál valamit, de nem ez a helyzet. Azért nincs párod még, mert még valamelyikőtök nem kész erre a kapcsolódásra. Hidd el, minden jó ütemben és jó irányban halad, te pedig nyugodtan bulizhatsz addig, amíg minden csak alakulgat.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Kettős késztetést érezhetsz a hétvégén: egyfelől szeretnél megharcolni a saját igazadért, másfelől szeretnéd, ha mély szeretetben kapcsolódnátok a pároddal. Igen, azzal a pároddal, akivel szemben presztízskérdés, hogy igazad legyen. Ez így nem fog menni. Tudod, hogy szól a régi mondás: Eldöntheted, hogy igazad lesz, vagy boldog leszel. Te hogy döntesz? Lehet, hogy nem is olyan fontos az az igazság? Lehet, hogy sokkal fontosabb az, hogy nyugalomban összebújhassatok?

Ha csak keresed a szerelmet: Tűzről pattant menyecske vagy, legalábbis a nagyszüleid korosztálya szerint. Az azonban lehetséges, hogy a tűzrőlpattantságodat most visszafogottságra kellene cserélned. Lehet, hogy ha túl harcias vagy már az első randin, akkor mindenki elmenekül. Lehet, hogy ha egy kicsit szerényebb, kedvesebb, és főleg empatikusabb vagy, akkor minden máshogy alakul?

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A szabadságvágyad még mindig erős, de most már ráébredtél valamire: az az igazi szabadság, ha ketten együtt vagytok szabadok. Lehet, hogy a hétvégén érdemes lenne a közös szabadságotokat kiépítenetek. Lehet, hogy most arra van szükségetek, hogy másoktól függetlenedjetek, és ketten legyetek. A közös szabadság segít nektek összekovácsolódnotok, és segít megtapasztalnotok azt is, hogy milyen nagy szeretet és segítő erő van kettőtök között. Hidd el, ez a hétvége összekapcsoló erejű lesz a számotokra.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell feltétlenül azt tenned, amit mások mondanak. És nem kell feltétlenül azt tenned, amit mindig szoktál. A hétvégén ismét a szabadságodat keresed, és most könnyedén felfedezheted, hogy az életedben a legnagyobb kötöttségeket pont te magad teszed te magadra. Ami azt is jelenti, hogy ezeket kellene elengedned, ezek alól érdemes most felszabadulnod.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz:  Különösen erős harmónia és egymásra találás lesz közöttetek a hétvégén. Mintha hosszú idő óta most tudnátok először igazán mélyen egymáshoz kapcsolódni. Mintha mindkettőtöknek az lenne a legfontosabb, hogy egymásra figyeljetek, és a lehető legtöbb időt töltsétek együtt. Ez a harmónia segít nektek megteremtenetek a saját felszabadultságotokat és a saját boldogságotokat. Most olyan sok boldog pillanatotok van, hogy azokból szívesen juttattok másoknak is, olyanoknak, akik közel állnak a szívetekhez.

Ha csak keresed a szerelmet: Fókuszálj a hétvégén a saját egyensúlyodra és harmóniádra. Minden helyzetben azt keresd, hogy ott és akkor mi az, ami egyensúlyban tart, és mi az, ami segít neked megőrizni a boldogságodat. Fontos tudnod, hogy a harmónia és a boldogság egy-egy képesség, és nem állapotok. Azaz nem függenek a külső körülményektől, és természetesen attól sem, hogy van-e párod, vagy nincs.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top