Ezo

A férfi, aki zenével gyógyít

Ilyen maníroktól mentes embert igen ritkán láthatsz. A közelében lenni maga a nyugalom, a béke. De talán ez abból az egyórás videóból is átsugárzik, melyet a készítője, Horváth Szilárd így vezetett fel:

“2012 májusában néhány napra beköltöztem István erdei házába, a sokak által Napfény Szentély néven emlegetett béke és nyugalom szigetére. Az élet egy másik minőségét találtam meg itt. Egy lehetőséget, ami ugyan nem könnyen másolható, viszont példát mutat. Kitár egy ajtót és bepillantást enged a természet, a tisztaság, a szeretet, az egyszerűség, a bölcsesség és a zene varázslatos, titokzatos, gyógyító harmóniájába.

Amennyiben olyan érzésetek támadna, hogy a »normálistól« teljesen eltérő viselkedéssel vagy gondolatokkal találjátok szembe magatokat, csak nyissátok ki a szíveteket, és rájöttök, minden igaz! István tényleg így él! Tanult a természettől, indiai és tibeti mesterektől! Gyógyító zenéjével, telt házas koncertjeivel járja az országot és a világot, Mexikótól Iránig.

A felvételeket minden előre tervezés nélkül készítettem, csak spontán követtem a Mestert és filmeztem! Jó szórakozást és ébredést kívánok!”

Horváth Szilárd cinematográfus

Nézd meg a videót a Zacc blogon!

A férfi, aki zenével gyógyít

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top