Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Ismerd meg a szerelem hatalmát!

Szkeptikus vagy a szerelemmel kapcsolatban? Jó. Nagyon jó. Ez a hétvége különösen a hitehagyottaknak, szkeptikusoknak és megtört szívűeknek tartogat meglepetéseket. Aki eddig is hitt a szerelem erejében, az pedig csak megnyugodva konstatálja: igen, ez az érzelem valóban olyan varázslatos, mint hittem.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ez a hétvége legyen a lazításé, a pihenésé és a nyugalomé! Igen, lehet, hogy nem így tervezted. Lehet, hogy úgy érzed, a nyaralásod után vagy előtt most a munkára kell koncentrálnod, és legalább fejben megoldani a benti ügyeket. Ez azonban elég nagy tévedés. A szerelmed rád vágyik, a családod rád vágyik. És nem lesz elég nekik az, ha testben jelen vagy, de lélekben dolgozol. A hétvége legnagyobb feladata, hogy megértsd: a szerelmeddel töltött békés pillanatok segítenek megoldani a munkahelyi ügyeket, nem pedig az, ha folyton ezeken agyalsz.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy túl sok akarás van venned. Túl erősen akarsz valamit és túl határozottan képviseled az érdekeidet. Könnyen lehet, hogy ez a határozott magatartásod nehezíti meg, hogy megismerkedj a következő szerelmeddel. Lehet, hogy ő is ugyanilyen erős akaratú, és egyáltalán nem örül neki, amikor megpróbálod átvenni az irányítást felette.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Vigyázz, kész, koncentráció! Könnyen lehet, hogy most észnél kell lenned, és meg kell érkezned az itt és most pillanatába ahhoz, hogy a hétvége jól alakuljon a számotokra. Mostanában a múltba vagy beleragadva, és a jövő tervezgetése is túl sok idődet veheti el. Ezek helyett azonban a jelenbe kellene megérkezned. Ha mindig ebben a pillanatban vagy, ha csak ide figyelsz, és nem hagyod, hogy elkalandozzon a figyelmed, akkor sokkal több szeretetet tudsz adni a szerelmednek. Sokkal inkább arra tudsz koncentrálni, hogy hogyan gyógyítható a kapcsolatotok (és nem arra, ami történt, vagy ami történhetne.)

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázz, kész, koncentráció! Könnyen lehet, hogy most észnél kell lenned, és meg kell érkezned az itt és most pillanatába ahhoz, hogy a hétvége jól alakuljon a számodra. Ne a sebeidet nyalogasd, és ne is építs magadnak légvárakat. Főleg pedig ne tervezz előre olyan esküvőket, amelyek eddig szóba sem kerültek. Egyszerűen csak élvezd a jelen pillanat szépségeit és a nyári flörtöket, amik rád találnak, ha megérkezel a jelenbe.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje a változásnak és a változtatásnak. Ideje lenne annak, hogy elmozdítsd a nézőpontodat egy igencsak makacs álláspontról. Ha eddig nem tudtak közeledni a nézőpontjaitok, ha eddig nem igazán tudtátok egyeztetni az akaratotokat egy kérdésben, akkor jó hírem van: most érdemes lesz újra nekifutnotok – de ezúttal máshogyan. Eddig azt akartad, hogy a te akaratod győzzön, és a szerelmed is ezt akarta. Most akard azt, hogy neki jó legyen, hiszen őt szereted a legjobban a világon. Akkor miért is nem ő áll a döntésed középpontjában?

Ha csak keresed a szerelmet: Vedd észre: a világ változik körülötted. Vedd észre: ha most haladsz ezekkel a változásokkal, az teljesen megváltoztatja az életedet és a napjaidat. Vedd észre: olyan új lehetőségek bukkannak fel benned és körülötted, amelyek mindent meg fognak változtatni, amelyek mindent meg tudnak változtatni. Neked csak az a dolgod, hogy ne állj a változás útjába.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Szabadságra van szükségetek. Mindketten arra vágytok – csak talán nem tudjátok, hogyan fogalmazhatnátok meg –, hogy kimenőt kaphassatok az elvárások rengetegéből. Lehet, hogy most egymást azonosítottátok az elvárások forrásával, de valójában ezek az elvárások nem egymástól származnak, hanem a külvilágtól. Ha most egy kicsit kikapcsoltok, ha egy kicsit kettesben lesztek, az segít abban, hogy elfelejtsétek a külvilág elvárásait és elfelejtsétek azt a sok mindent, amit meg kell tennetek. Könnyen kiderülhet, hogy valójában mindketten ugyanarra vágytok – csak nem meritek kimondani.

Ha csak keresed a szerelmet: Több játékosságra, több lazaságra és több nyugalomra van szükséged. Arra van szükséged, hogy egyre több és több lazaságot engedj meg magadnak az életedben, és felfedezd, hogy valóban élhetsz annyira játékosan, felszabadultan és vidáman, mint ahogyan szeretnéd. Engedd meg magadnak ezt a luxust, engedd meg magadnak a játékosság örömét.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Az otthonteremtés hétvégéje köszönt rátok. Itt az ideje annak, hogy átgondoljátok, hol is van az otthonotok, miért van ott, és hol lehetne máshol. Persze lehet, hogy nem is kell elköltöznötök, egyszerűen csak megérné átalakítani a lakást, az otthonotokat vagy az életeteket. Hidd el, ha elvégzitek ezt az átalakítást, akkor a kettőtök között lévő félreértések is tisztázódnak majd. Nem is sejted, milyen jó párterápia lesz, amikor nem egymásról kell beszélnetek, hanem a falak új színéről. Nyugodtan vágjatok most bele az otthontervezésbe vagy újratervezésbe.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelmes pillanatok várnak rád a hétvégén. Egyébként sem érhet az a vád, hogy nehezen esnél szerelembe, de most kifejezetten hamar képes vagy belehabarodni bárkibe. Elég egy pillantás, egy félmosoly, és te máris teljesen odáig vagy az illetőért. Lehet, hogy mindez csak egy nyári flört lesz, de annak igazán gyönyörű. A legjobb tanács a hétvégére: éld meg a pillanatot!

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A közös konfliktusok megoldásának tudod mi a legjobb módszere? Igen, a beszéd, a kommunikáció. De ez nem a “Beszélnünk kell!” típusú fenyegető beszéd, hanem a baráti, szerelmes megbeszélés. Gyertyafénynél, egy palack borral, egy jó vacsora után. Tudod, nem kell feltétlenül vallatási hangulatot teremteni egy beszélgetéshez. A hétvégén rengeteg nagyszerű alkalmatok lesz arra, hogy elbeszélgessetek egymással, és hogy megemlítsétek a számotokra igazán fontos témákat. Nem meglepő, ha ezek a témák nem azonosak, és az sem meglepő, ha egy-egy gyógyító beszélgetés végeredményeként újra fellángolnak az érzelmeitek.

Ha csak keresed a szerelmet: Mintha egy francia vígjátékba csöppennél a hétvégén. Tudod, ezek egyik elcsépelt fordulata az, amikor a konfliktusból a két egymást gyűlölő karakter szerelmet épít, hogy aztán minden happy endbe forduljon. Így lesz ez veled is: most olyasvalaki dobogtatja meg a szívedet, aki eddig furcsa vagy antipatikus volt a számodra. Engedd meg magadnak ezt a változást és fordulatot.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Minden lehetőséged adott ahhoz, hogy szárnyalj ebben a kapcsolatban. Persze az lehet, hogy a lehetőségekről vallott nézeteidet egy kicsit felül kellene bírálnod. A szárnyalás lehetősége nem ott adott, ahol minden változatlan, minden mozdulatlan, hanem ott és akkor, amikor változások történnek, és van némi kihívás a helyzetekben. A hétvégén megteheted azt, hogy felülemelkedsz a változásokon, és hagyod, hogy a szereteted (az önszereteted és a párod iránt érzett szereteted) átlendítsen a problémákon, és begyógyítsa a nehéz helyzeteket. Ha így döntesz, vasárnap estére tökéletes lesz a béke közöttetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Minden helyzet egy-egy alkalom arra, hogy megtaláld magadban a békét és nyugalmat. Igen, lehet, hogy nem ilyen zen idézetszerű szerelmi horoszkópra vágysz. A helyzet azonban az, hogy a csillagok szerint csak ebben a nyugalmi állapotban talál rád a szerelem. Olyan, mintha a szerelmed csak akkor ismerne fel, amikor békés vagy. Amikor feszült vagy, akkor számára az ismeretlen arcodat mutatod, és ő ezért elmegy melletted mindaddig, amíg nem nyugszol le.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy közös vakációra van szükségetek. Mindketten erre vágytok titokban. Hogy most jöttetek meg a családi nyaralásból? Vagy épp most készültök nyaralni? Vagy erre az idén nem jutott pénz? Bármi is az ellenérved, tudd: nem családi nyaralásra, nem a szüleiteknél töltött időre, nem a gyerekek nyaraltatására, és nem az otthonlétre van szükségetek. Arra vágytok, hogy valahova csak kettesben mehessetek, és ott végre csak egymással kelljen foglalkoznotok. Ez pedig mindkettőtöknek jót tenne, arról nem is beszélve, hogy segítené újra felfedezni a kapcsolatotokban lévő rengeteg szeretetet és vonzalmat.

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy a te fejedben a nyaralás és a nagy Ő összefonódnak? Lehet, hogy azt gondolod, majd akkor mész nyaralni, ha meglesz életed nagy szerelme. Nem kellene így nézned a nyaralásra. Sőt! Azt kellene felismerned, hogy ha elmennél nyaralni (mondjuk a barátnőiddel), akkor sokkal könnyebben ismerkednél meg a nagy Ő-vel. Tehát a hétvégi programod legyen egy gyors, rögtönzött vízparti nyaralás.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Miközben folyamatosan azon dolgozol, nehogy túl sok stresszt adj át a családodnak, észre sem veszed, hogy a szerelmed milyen erős stresszoldó erővel bír melletted. Lehet, hogy te szeretnéd megóvni őt a munkahelyi sztorijaidtól, de ő szívesen meghallgatja ezeket. A hétvégén nyugodtan mondd el a szerelmednek, hogy mi az, ami nyomaszt, mi az, ami miatt mostanában álmatlanul forgolódsz éjszakánként. Lehet, hogy a megoldást nem fogja tudni, de te biztosan megkönnyebbülsz, ha megosztod az érzéseidet. Akármilyen hihetetlen is ez: a beszéd, a beszélgetés gyógyító ereje mindkettőtökre hatni fog.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén igen egyszerű a feladatod: ahelyett, hogy teljesen belelovalnád magadat a hiányaidba, engedd el ezeket! Egyszerűen csak hagyd, hogy a hiány helyett észrevedd, menyi minden jó dolog van az életedben. És igen, annak is eljött az ideje, hogy elmenj egy nagyobb buliba vagy egy hosszabb koncertre. Különösen akkor van szükséged egy nagy bulizásra, ha mostanában nem voltál szórakozni.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden helyzetben nézheted a humort, és minden helyzetben láthatod a vidámságot. Most a nagy közös nevetések és a közös összemosolygások segítenek közelebb benneteket egymáshoz. Persze az összekacsintásokhoz kellenek a külsősök is, azok, akik olyat mondanak, tesznek vagy nem tesznek, ami miatt össze lehet kacsintani. A hétvégéteken épp ezért érdemes társaságba mennetek, a baráti körötökkel lennetek, de az is jó, ha kerti partit szerveztek. Ha ti vagytok a házigazdák, az segít még több közös összekacsintást és még több intim pillanatot összegyűjtenetek.

Ha csak keresed a szerelmet: A nevetésed és a mosolyod mágikus erejű. Ha szeretnél megismerkedni álmaid férfijával, akkor nevess sokat, nevess mindenhol. Egy buliban, az utcán, a villamoson, bárhol is vagy, merj mosolyogni és merj nevetni. A jókedved szinte vonzza magához az arra alkalmas, érett és jókedvű fickókat. Pont olyanokat, amilyenekre vágysz. Olyanokat, akik még tovább nevettetnek téged.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Mit lehet tenni, ha a család folyton közbeszólna, és ha mindenki jobban tudja, hogy nektek mi a jó, mint ti magatok? Nos, ilyen esetben nincs más lehetőség: ideje elkezdeni a saját lábatokra állni. Persze mindezt óvatosan, senki lábára sem lépve, de azért mégiscsak vissza kellene szereznetek az önállóságotokat. Hidd el, azt, hogy mi a jó nektek, senki más sem tudja jobban, mint ti magatok. Épp ezért érdemes most kettesben átbeszélnetek, hogy mi legyen a következő lépésetek. Ha ezt eldöntöttétek, már nincs is más dolgotok, mint ragaszkodni ehhez a döntéshez. És persze megvédeni egymást a család rosszallásától – hiszen úgyis a másik lesz a hibás.

Ha csak keresed a szerelmet: A családod mindig mindenre tudja a megoldást. Igen, ők már csak ilyenek, azt is pontosan tudják, hogy neked mit kellene tenned. Persze lehet, hogy ez neked nem tetszik. És tudod, mi a legjobb? Hogy ha neked nem tetszik, nem is kell azt tenned. Ezen a hétvégén szelíden, szeretettel megértetheted a családoddal, hogy minden úgy lesz a legjobb, ahogyan te szeretnéd. Ami azt is jelenti, hogy nem kell beleszólniuk az életedbe, és nem kell neked házasságot közvetíteniük.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, hogy rosszkor vagy rossz helyen a hétvégén. Most rajtatok kívül álló okokból nem tudjátok úgy és azzal tölteni a hétvégéteket, ahogyan azt szeretnétek. Ez azonban nem állhat közétek. Ne hagyd, hogy a feszültséget egymáson vezessétek le, vagy hogy egymást okoljátok. Ideje lenne tudatosítanotok magatokban, hogy mindketten máshogy szeretnétek a dolgokat. Hidd el, közös összefogással még ebből a furcsán induló hétvégéből is lehet egy nagyon jó hétvége tele jó élményekkel, nevetéssel és szerelemmel. Az pedig csak jót tesz a dolgok alakulásának, ha mégiscsak eltértek a tervektől.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem szabad kapkodnod a hétvégén. Úgy tűnik, hogy most a kötelességeid és az ígéreteid határozzák meg a hétvégi programot. Szép dolog a kötelességtudat, de ne felejtsd el, hogy ez a te életed. Ne felejtsd el, hogy arra is szükséged van, hogy neked jó legyen, és hogy a saját életeddel törődj. Tehát nyugodtan tegyél eleget a kötelességeidnek a hétvégén, de szánj időt arra is, hogy azokkal a dolgokkal foglalkozz, amik igazán fontosak neked.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top