Ezo

Jupiter-szerencsehoroszkóp

A Jupiter – az asztrológiában a nagy szerencse bolygója – állatövi jegyet vált. A Rákból az Oroszlánban folytatja egy éven keresztül égi útját. Összeállításunkból megtudhatod, hogy az életnek mely területén érhetsz el sikereket úgy, hogy a sors támogatását élvezheted.

Kos

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Minden idők legeredményesebb és legszerencsésebb egy esztendeje következik. Amire régebb óta – talán évek óta – vágysz, az most végre-valahára valóra válhat. Most nem lesz igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak nincs mázlija a pénzügyekben. Te most az életnek ezen a két területén óriási sikerekre számíthatsz. A szerelem akkor sem kerül el, ha jelenleg párkapcsolatban élsz. Ha a szinglik táborához tartozol, ebben a jupiteri évben akár a boldogító igent is kimondhatod. A szerencsejátékokat ne hagyd ki!

Bika

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Amennyiben házasságban vagy tartós kapcsolatban élsz, nyugalom és kiegyensúlyozottság jellemzi majd az életed. Ebben pedig nagy szerepe lesz annak, hogy a partnered szociális és egzisztenciális pozíciója sokkal szilárdabb lesz, mint korábban bármikor. Előfordulhat, hogy a család létszámában változik: nehezen tudod túltenni magad azon, ami történik. De az élet olyan helyzetet teremt, amelynek hatására beláthatod, másként nem történhetett, és az elengedés is könnyebben megy. Anyagi ügyeid alakulására nem lehet panaszod.

Ikrek

Jupiter-szerencsehoroszkóp

A kapcsolatok mindig fontosak voltak az életedben, de most még nagyobb szerephez jutnak. Hiszen a kapcsolati tőkének köszönhetően kerülhetsz jó helyzetbe, vagy csíphetsz meg olyan lehetőséget, amely miatt a környezetedben sokak szeme fehérje elsárgul az irigységtől. Többször kelhetsz útra, nemcsak külföldre látogathatsz, hanem a hazai tájakat is felfedezhetsz. Az is megtörténhet, hogy lakhelyet változtatsz, de az is, hogy új lakó költözik a szomszédodba. A szerelmi életedre is a változatosság lehet a jellemző, amit élvezhetsz.

Rák

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Ha nem is talicskával fogod hazatolni a pénzt ebben a jupiteri esztendőben, nem lesz okod panaszra, ha anyagiakról esik szó. A pénz úgy vonzódik majd hozzád, mint mágnes a vashoz. A megélhetésben új lehetőség adódik, amelyre gondolkodás nélkül igent kell mondani. Még akkor is, ha a jelenleg állásod is irigység tárgya, és ebben nagyon jól érzed magad. Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most nem panaszkodhatsz, mert egyik izgalom éri a másikat, egyik kapcsolatot követi a másik. És a sok “versenyző” között van az igaz, a nagy Ő.

Oroszlán

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Minden idők legjobb egy esztendeje előtt állsz. Még a legtitkosabb álmaid is valóra válhatnak. Szeretni és szeretve lenni! – mi kellene ennél több vagy jobb? Nemcsak a szerelemi életedben történő pozitív változások, hanem új célok, új irányok miatt is az állatöv legszerencsésebb jegyének tarthatod magad. Nagy fába vághatod a fejszédet, s ez hosszabb távon biztosít nagyon jó eredményeket: biztos egzisztencia, tartós pénzügyi növekedés, új kapcsolatok és értékesebb ingóság, valamint ingatlan vásárlása, eladása. A család létszámában is változás történhet.

Szűz

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Még az is megtörténhet, hogy idegen országban vállalsz állást, vagy külföldön folytatod a tanulmányaidat. De az is előfordulhat, hogy sokkal többször utazol külföldre, mint az elmúlt időszakban. Hajlandó leszel áldozatot vállalni valakiért, akivel talán nem volt mindig felhőtlen a kapcsolatod. De tisztában vagy azzal, hogy mi a kötelességed, és ennek megfelelően cselekszel. Akár neked, akár hozzátartozódnak vagy ismerősödnek vannak egészségügyi problémái, amelyek nem új keletűek, akkor a gyógyulás útjára léphettek. A szerelemi életedet egy titkos kapcsolat teheti színessé.

Mérleg

Jupiter-szerencsehoroszkóp

A jupiteri esztendőben nemcsak barátok, jó ismerősök, kollégák segítségére, támogatására számíthatsz, hanem úgy érezheted, hogy a láthatatlan világból, a másik dimenzióból is “figyelemmel kísérik” az életed, és amikor a szükség úgy hozza, beavatkoznak. Vagyis sokat köszönhetsz a gondviselésnek, amely megment a nehéz helyzetektől. Banki, biztosítás ügyek intézése úgy megy, mint a karikacsapás, és egy hagyatéki ügy lebonyolítása szintén gyorsan halad. Ha a párkapcsolatodat pillanatnyilag a bonyolult jelzővel lehetne jellemezni, akkor a jupiteri évben már a kiegyensúlyozott lesz rá a jellemző.

Skorpió

Jupiter-szerencsehoroszkóp

A jupiteri esztendőben történő változások  meghatározzák a jövőd irányát, ezért nagyon fontos, hogy kivel kötsz barátságot, illetve a régi kapcsolataid közül melyeket akarod megtartani, illetve sokkal jobban ápolni. Minden esély megvan arra, hogy a munkahelyeden történő változások a te helyzetedet is befolyásolják. Még az is lehet, hogy valóra válik egy álmod, amit már egy ideje dédelgetsz magadban. Sőt az is előfordulhat, hogy elismerik a munkádat: feljebb léphetsz a ranglétrán, illetve erkölcsi és anyagi elismerésben részesülsz.

Nyilas

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Minden lehetőség adva lesz ahhoz, hogy idegen országban vállalj állást vagy kezdd el a tanulmányaidat. Megtörténhet, hogy az utadba sodor valakit a gondviselés, akire fel tudsz nézni, akit csodálhatsz és imádhatsz. Kiemelkedő teljesítményt nyújthatsz, ha vizsgázol, felvételizel, sportolsz, nyelvet tanulsz. Beiratkozhatsz egy olyan tanfolyamra, amelynek elvégzése után az életed könnyebb lesz. Amennyiben a házas- vagy élettársad rokonságát ki nem állhatod, akkor a sors olyan helyzetet teremt, amellyel megkímél attól, hogy ez az energiavámpír személy túl gyakran kerüljön az utadba.

Bak

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Még az is megtörténhet, hogy az esküvői harangok zúghatnak a fülecskédben, és kimondod a boldogító igent. De az is megtörténhet, hogy egy egyéjszakásnak induló kalandból tartós kapcsolat szövődik. A meglévő viszonyok átalakulása miatt a biztonságérzeted fokozódhat, és ez lesz a magabiztos viselkedésed alapja. Egy orvosi beavatkozásra is sor kerülhet, ez jól sikerül, a regenerálódás pedig nagyon gyors lesz. A munkahelyeden változások történhetnek, még az is lehet, hogy felettesváltásra kerül sor, amivel te nagyon jól jársz.

Vízöntő

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Ha még nem vagy házas, vagy titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor hivatalosan is összekötheted az életedet valakivel, illetve nyilvánosságra kerülhet a kapcsolatod. Ha ezt nem szeretnéd, akkor részedről sokkal nagyobb óvatosság szükséges, mert minden esély megvan arra, hogy lebukj, és kényszerűségből kell változtatnod az eddig megszokott életeden. A munkában, megélhetésben nagy fordulat várható. Még az is megtörténhet, hogy teljesen ismeretlen területen teszel próbát, és kiderül, hogy ebben az új helyzetben is tökéletesen megállod a helyed.

Halak

Jupiter-szerencsehoroszkóp

Sokkal fontosabb lesz az egészséges életmód, mint korábban. Nemcsak a testmozgásra, hanem a táplálkozásra is figyelsz. Talán még valami olyan dologba is belevágsz, ami kezdetben kényelmetlennek mondható, de miután kellő tapasztalatot szereztél, már könnyedén megy. Növekszik az esélyed egy állásváltoztatásra, vagy pedig egy olyan kollégával kerülsz szorosabb kapcsolatba, akivel eddig hűvös volt a viszonyod, sőt talán mosolyszünetet tartottatok. Alkalmazkodóképesség és tolerancia dolgában a helyzet magaslatán állsz, így nem csoda, hogy sokan kedvelni fognak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top