Ezo

Heti holdnaptár július 14-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ július 14: Aktív nap. A fogyó Hold segít a nagytakarításban. Ezen kívül tanácsos mára időzíteni egy hosszabb szellőztetést, fém tárgyak tisztítását, sütést, befőzést. Bölcs dolog ma talpmasszázsra menni, mert ez hatékonyabbá teszi a méregtelenítést. Érdemes fűszernövényt szárítani.

Heti holdnaptár július 14-től

KEDD július 15: Aktív nap. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Most is aktuális a talpmasszázs.  Lehet még nagytakarítani, fémtárgyakat tisztítani. Hajnalban 04:42-kor a Hold belép a vizes Halak jelbe. Ez kedvez a nagymosásnak. És ne felejtsük el feltölteni a madáritatókat!

SZERDA július 16: Aktív nap. Ma is fodrászati tilalom van érvényben. Ez a nap alkalmasabb meditációra és talpmasszázsra. Mivel most a Hold még a vizes Halakban jár, időszerű a nagymosás, és a locsolás/öntözés. A növények ilyenkor minden csepp vizet hasznosítanak.

CSÜTÖRTÖK július 17: Aktív nap. Több tilalom is érvényben van a mai napon: fodrászati, kerti munka és fogászati tilalom. Ehelyett menjünk talpmasszőrhöz, vagy tanuljuk meg a talpon található reflexpontokat! Tanácsos ma hosszabban szellőztetni. Vagy még jobb, ha egész nap be sem csukjuk az ablakokat.

PÉNTEK július 18: Aktív nap. Fogászati tilalom van érvényben ma. Most a legjobb sütni és/vagy befőzni. Ezek mind remekül sikerülnek. Tanácsos az ágyneműket kitenni szellőztetni. Remélhetőleg száraz idő lesz ma. A fűszernövények szárítása még mindig időszerű. Ahogy a trágyázás és a mulcstakarás is.

SZOMBAT július 19: Aktív nap. Ma fogászati tilalom van. A fogyó Hold kedvez az arc-, és bőrtisztításnak. Ilyenkor könnyebb mindenféle szennyeződéstől megszabadulni. Egy hosszabb szellőztetés is aktuális. A kertben most kell kapálni, és sziklakertet gondozni.

VASÁRNAP július 20: Pihenő nap. Ez a nap a legjobb fogyókúrára, böjtre, meditációra és talpmasszázsra. Fogászati tilalom van ma. Használjuk ki a fogyó Hold hatását, és tisztítsuk meg az arcunkat és/vagy a bőrünket! A kertben aktuális a gyökér kártevők elleni védelem.

Heti holdnaptár július 14-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top