Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: mély érzelmek, mély gondolatok várnak ránk

A hétvége tele lesz vágyakkal, érzelmekkel, érzésekkel. A csillagok most arra biztatnak bennünket, hogy nézzünk szembe ezekkel, és bátran jelöljük ki azt az utat, amelyen járni szeretnénk. Talán erős lesz a kísértés a tudatosság elengedésére, de ha felülemelkedsz az ösztönök szintjén, megérted, hogy a vágyaid vezetnek a boldogságod felé.

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: A magány és az elvonultság vágya keveredik benned a családdal töltött idő igényével. Csak úgy tudsz mindkét vágyadnak megfelelni, ha ügyesen osztod be az idődet. Ismerd fel, hogy hányféle módon vállalod túl magadat a szabadidődben is. Olyan kötelességeket veszel a nyakadba, amelyekhez valójában nincs közöd, ezek mégis távol tartanak az igazán fontos személyektől, és feladatoktól.

Ha csak keresed a szerelmet: Van benned némi csodavárás a hétvégén, és a csodák most meg is történnek veled, ha engeded. Fontos lenne, hogy szánj időt magadra, és arra, hogy megnézd: hol tartasz most azon az önismereti úton, amelyen pár éve indultál el.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Arra vágysz, hogy valaki kívülről adjon neked szerelmi tanácsokat, pedig a hétvégén csak te tudsz magadnak igazán jó tanácsot adni. Sok minden van, amit magadba temettél, amit a külső szemlélő, még ha jól ismer, sem vehet észre. Most itt az ideje, hogy ránézz ezekre az eltemetett vágyakra, és ezek segítségével adj gyógyító tanácsokat magadnak. Bízz meg a belső tanácsadód szavában, még akkor is, ha első hallásra furcsa lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Az ösztöneid megsúgják, a benned élő bölcs asszony pontosan tudja már, hogy milyen párkapcsolatra van szükséged. Talán azt is felismerted, hogy ez a kapcsolat miért nem születhetett meg eddig. Most itt az ideje annak, hogy elengedd az ehhez kötődő görcsöket, hogy felszabadultan várhasd a változásokat.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben folyton a szerelmedet segítenéd, és még hétvégén is az ő pátyolgatásával töltenéd az időt. Ő talán egy darabig nyitott is erre, de lehet, hogy egy idő után besokall. Hidd el, a gondoskodásodat akkor is érzi, ha nem erőlteted rá. Talán azt is megnézheted, hogy miért van benned ez a mély igény arra, hogy valakiről gondoskodhass. Könnyen lehet, hogy valójában te vagy az, aki gondoskodásra, szeretetre, babusgatásra vágyik.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne hallgass az előítéleteidre! Különösen igaz ez az internetes randikra. Könnyen lehet, hogy most egy olyan fiú dobogtatja meg a szívedet, aki a “papírforma” alapján nem jöhetne be, hiszen nem felel meg valamelyik képzeletbeli kritériumodnak. Engedd el ezeket az elvárásokat!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A párkapcsolat nem egyszemélyes háború. És még csak nem is kétszemélyes harc a világ ellen. A párkapcsolat – és a ti kapcsolatotok is – gyógyító együttműködés, amelynek az a célja, hogy a szeretet szabadon áramolhasson két ember között. Ha ebben az áramlásban akadályok lépnek fel, azt érdemes megbeszélnetek. A hétvégén a szerelmetek javításához kérj segítséget a párodtól is!

Ha csak keresed a szerelmet: Beszélj bátran a legmélyebb érzéseidről. Persze ne az első találkozást szemeld ki erre, de fontos, hogy egy ismerkedés elején (ahol most tarthatsz valakivel) meg merd mutatni magadat. Igen, ezt kockázatosnak érezheted, most mégis megéri kockáztatnod.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha az egész hétvégét arra tennéd fel, hogy meggyógyítsd a kapcsolatotokat. Persze az kérdés, hogy valóban van-e benne gyógyítani való. Lehet, hogy valójában a saját kételyeidet, és gondolataidat vetíted ki a másikra, és emiatt hiszed azt, hogy itt gyógyításra van szükség. A nagy változtatások helyett válaszd a gyógyító figyelmet: igazi odafordulással és figyelemmel vedd körül a szerelmedet. Ez segíteni fog mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: Az elvárásaid megkeseríthetik a hétköznapjaidat és a hétvégédet is. Lehet, hogy nem a pasik pénztárcája, egzisztenciája vagy külseje alapján kellene döntened. Mit szólnál, ha inkább a belső érzéseidre figyelnél, és arra, hogy ki mellett érzed biztonságban magad, ki mellett érzed szeretve magad?

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Mindketten nagyon határozott egyéniségek vagytok, és mindketten ugyanazt akarjátok a hétvégén. Persze lehet, hogy erről eleinte nehéz lesz beszélnetek, pedig most nyugodtan kimondhatnátok a szándékaitokat. A hétvége alkalmas arra, hogy megfogalmazzátok a következő közös lépéseket, és arra is, hogy ismét megerősítsétek az egymás iránt érzett mély elköteleződéseteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Igen, tudom, hogy tudni véled mit szeretnél. A csillagok szerint most mégis jobb lenne ismét áttekinteni a vágyaid (és főleg a párkapcsolati vágyaid) listáját. Itt lehet az ideje annak, hogy megint ránézz arra, hogy valójában mi tenne téged boldoggá. Ha ezt észben tartod, könnyebben választasz majd.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A hit hegyeket mozgat meg, ezt már sokszor hallottad. Itt lenne az ideje, hogy mindezt kipróbáld a gyakorlatban is, és megmutasd a párkapcsolatodban. Vizsgáld meg: mit hiszel a szerelemről, mit hiszel a párodról. Ha a “szerelemnek múlnia kell”, a párod pedig “nagy természetű”, akkor érdemes lenne elkezdened átalakítani ezeket a hiedelmeket magadban és az életedben, mielőtt valóban meg is valósulnak. Hidd el: a hit tényleg teremtő erejű.

Ha csak keresed a szerelmet: Nézd meg, milyen hiedelmek élnek benned a párkapcsolatokról, és milyen kapcsolatokat látsz magad körül. Ha az a hited és a mély meggyőződésed, hogy a kapcsolatok csak veszekedéssel és nehézségekkel járhatnak, esetleg kötelező megcsalni a másikat, akkor érdemes lenne meggyógyítanod magadban ezeket a félreértéseket.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Igazán jókedvűvé tesz az a tudat, hogy a közös életetek tele van olyan lehetőségekkel, amelyeket egyedül nem tudnátok biztosítani magatoknak. Itt az ideje, hogy még ennél is jobban összefogjatok, és átbeszéljétek a családi kasszával kapcsolatos kérdéseket. Lehet, hogy van egy “pénzügyminiszter” a családban, de most talán jobb lenne, ha mindketten kivennétek a részeteket az anyagi döntésekből, és a pénzügyekből.

Ha csak keresed a szerelmet: A választásaidban talán túl erőteljes szerepet játszottak az anyagi ügyek? Vagy épp ellenkezőleg: ezeket nem vetted figyelembe? Lehet, hogy arra van szükséged, hogy megfigyeld magadban: hogyan viszonyulsz a pénzhez, mert ez kihathat az egész életedre, és a szerelmi életedre is.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A közös feltöltődés erejére van a legnagyobb szükségetek most. Mindketten arra vágytok, hogy elvonuljatok a világ elől, és csak kettesben legyetek. Jót tenne nektek, ha most mennétek nyaralni, vagy legalább vízközelben töltenétek a hétvégét. A nyugalmas-pihenős pillanatok egymás mellett sokkal többet érnek a kapcsolatotok szempontjából, mint egy nagy beszélgetés. Hidd el: most nincsen szükségetek szavakra. Egyszerű gesztusokból is értitek egymást.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd szélnek a félelmeidet, az elvárásaidat és a kishitűségedet. Igen, tudom, hogy ez nem mindig egyszerű, de a hétvégén a csillagok is támogatják ezt az öngyógyító folyamatot. Itt az ideje annak, hogy az önszeretet útjára lépj végre!

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lényed egyik fel mindent siettetne, és folyamatosan elvárásokban gondolkodik, folyamatosan igényeket támasztana mind önmagadnak, mind a szerelmednek. A helyzet azonban az, hogy a hétvégén ezek az elvárások és a sietség csak rontanak a helyzeten. Nincs szükséged rájuk. Engedd meg magatoknak, hogy belassuljatok, és a heti rohanás helyét átvegye a nyugalom, a béke és a szeretet érzése. Nyugodj meg, ezt a folyamatot nem kell “csinálnod” egyszerűen megtörténik.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedebben kellene venned a dolgaidat, különösen pedig a párkapcsolattal kapcsolatos dolgaidat! Itt az ideje annak, hogy elfelejtsd a fejedben élő határidőket, hiszen ezek úgysem működnek a szerelemben. Felesleges magadat azzal frusztrálnod, hogy mit mikorra kell elérned – szerinted.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Mielőtt mondasz vagy teszel valamit, nézz magadba, és vizsgáld meg: most a jelen pillanatra reagálok, vagy a saját múltamra? Lehet, hogy előző kapcsolataid fájdalmát és csalódottságát vetíted a párodra, és lehet, hogy eszerint reagálsz. Ez pedig nem jó reakció, hiszen előbb-utóbb ez a reakció létrehozhatja ebben a kapcsolatodban is ugyanazt a fájdalmat, ugyanazt a viszonyt. Engedd meg magadnak, hogy észrevedd: mennyi szeretet és támogatás van köztetek most.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell, hogy a múlt, és a régi kapcsolatok megismételjék önmagukat! Nem kell azzal foglalkoznod. hogy újra és újra elővedd azokat az eseményeket, amelyektől meg akarod védeni magadat. Inkább fordítsd arra a figyelmedet, a hétvégén, hogy mit szeretnél elérni, és máris nagyobb sikered lesz az ismerkedésben.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Engedd szabadjára a kalandvágyadat, és vessétek bele magatokat a szerelmeddel a közös kalandok sorába. Hogy nincs benned kalandvágy? Nehogy azt hidd. Tele vagy a csodák, a változások, az új megtapasztalások iránti vággyal. Mindezek pedig valójában kalandok, amelyeket akkor tapasztalhattok meg, ha mertek változtatni, és ha mertek új dolgokat kipróbálni. A szerelmed felkészült arra, hogy belevesse magát az újdonságokba. És veled mi a helyzet?

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd meg magadnak a változást. Vegyél egy nagy levegőt, és vesd bele magadat az új lehetőségekbe. Lehet, hogy olyan mereven ragaszkodsz a kényelmes életedhez, hogy nem mertél eddig változtatni? Pedig egy új párkapcsolat mindig újdonságokkal, és új kalandokkal jár.

Olvasd el ezt is!

Születési napod elárulja a sorsod
Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top