Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Meglepő szerelmek születnek

A szerelem tartogat néhány meglepő fordulatot a számodra. No és persze a kedvesed is meglephet egy-két jó ötlettel. A hétvége szerelmi alapelve: aminek energiát adsz, az növekszik. Amitől figyelmet vonsz el, az elsorvad. Ha tehát a boldogságotoknak, a szerelmeteknek adsz energiát, az fog növekedni. A féltékenységről, a játszmákról és a félelmekről mindenképp fordítsd el a figyelmedet!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!KOS

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy tűnik, hogy a szerelmetek eggyel szorosabb viszonnyá válik a hétvégén. Most mindketten magasabbra teszitek a lécet a másik számára, és mindketten mély elköteleződést vártok egymástól. Az összeköltözés, a kézkérés, a házasság, a gyermekvállalás (a második-harmadik gyermek), a közös építkezés vagy egy új vállalkozás alapjai mind-mind olyan téma, amelyek most szóba kerülhetnek közöttetek. Hidd el: most érdemes szorosabbra fűznötök a viszonyotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha a környezeted azt mondja, az a baj, hogy túl válogatós vagy, akkor nyugodtan vágj vissza nekik: talán az a baj, hogy nem vagyok elég válogatós. A csillagok szerint a hétvégén nyugodtan lehetsz válogatósabb, és nyugodtan állíthatod magasabb követelmények elé a jelölteket és magadat is.

Olvasd el ezt is!

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A romantika olyasmi, amire nagyon is nagy szükséged van, még akkor is, ha cikinek érzed ezt, vagy ha úgy gondolod, a romantika csak valami hollywoodi nyálas dolog lehet. Nem így van. A romantika természetes, gyengéd és kedves. A romantika olyasvalami, ami árad belőled és a szerelmedből is. Mindenkiből a maga módján, a saját szintjén. Ne várd el a világtól, hogy egyformán legyen romantikus mindenki számára, és engedd meg magatoknak, hogy a saját romantikátokat valósítsátok meg.

Ha csak keresed a szerelmet: Romantikára vágysz, és ezt a romantikát most meg is kaphatod. Van a közeledben valaki, aki csak arra vár, hogy észrevedd. Adj neki egy esélyt még akkor is, ha nem pont úgy néz ki, mint ahogyan azt elképzelted. Könnyen lehet, hogy nem álmaid lovagja ránézésre, de ha megismered, megérted, hogy milyen boldoggá tud tenni téged.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Felszabadult nevetésre és boldog közös pillanatokra vágysz. Arra van szükséged, hogy végre kiengedhessétek a sok feszültséget, és végre felszabadultak legyetek. Arra van szükséged, hogy a pároddal közös nevetős, bulizós élményeid legyenek. Lehet, hogy úgy érzed, túl komolyak vagytok, vagy túl öregek. Ha így van, akkor van a legnagyobb szükségetek a közös nevetésre és a felszabadult bulizásra! Ez ugyanis meggyógyítja bennetek a kötöttségektől való félelmeiteket.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége legfontosabb szerelmi tanácsa: ne maradj otthon, menj bulizni! Menj bulizni valahova, és talán napközben is elmehetnél szórakozni. A strandok, a fagyizók és a szabadtéri koncertek is ideális helyek a számodra. Ezeken a helyeken jól érzed magad, és talán össze is futhatsz egy érdekes emberrel.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Talán abban a tévhitben vagy, hogy a családi harmónia fontosabb, mint a szerelmes párkapcsolat. Vagy annak a tévhitnek adsz energiát, hogy a szerelem fontosabb a családnál? A helyzet az, hogy a kettő harmóniája a fontos. A család és a lángoló szerelem harmóniája, amelyben a szerelmedet minden családtagod elfogadja, és amelyben a szerelmeddel alapíthatsz családot. A hétvégén efelé az ideális állapot felé léphetsz előre egy igazán jelentőségteljes lépést.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne az alapján válassz, hogy a szüleid, a barátnőid, az exeid, a munkatársaid vagy bárki más mit javasol. Válassz az alapján, amit a szíved diktál. Lehet, hogy az, aki megtetszik, akiben megbízol, eleinte nem nyeri el a környezeted tetszését. Semmi baj, ők majd megbékélnek vele, ha már látják, hogy boldoggá tesz téged és vigyáz rád.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Miről álmodsz? Mik a titkos vágyaid? Kivel beszélsz ezekről? Nyugodtan oszd meg a szerelmeddel az álmaidat! Lehet, hogy attól félsz, hogy az álmok ismerete eltávolít egymástól benneteket. A helyzet azonban az, hogy az álmaid, a vágyaid csak még közelebb hoznak benneteket. Könnyen lehet, hogy azáltal gyógyul meg valami a kapcsolatotokban, hogy a hétvégén megnyitod a szívedet, és kimondod az álmaidat. Ehhez sokkal kisebb bátorság kell, mint gondolnád.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje, hogy észrevedd: tele van az életed lehetőséggel. Miközben azt hiszed, hogy senki sincs körülötted, valójában rengetegen vannak a közeledben. Miközben azt hiszed, hogy esélytelen vagy már a szerelemre, ez csak a benned élő drámakirálynő megfogalmazása, és egy új párkapcsolat kopogtat a küszöbödön.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: kikeleti romantika a láthatáronSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek igen fontos szerepet töltenek be a kapcsolatotokba. Ha még nincsenek gyerekeitek, most akkor is valamilyen módon a gyerekek körül forognak a napjaitok. Ha pedig már vannak, akkor az egész hétvégét a gyerekeknek szentelitek. (Lehet, hogy a táboroztatás és a nyaralás a téma?) A legjobb, ha erre a hétvégére közös családi programokat szerveztek, és ha játszotok a gyerekekkel. Könnyen lehet, hogy most ezáltal a saját gyerekkori sérelmeitek és bántalmaitok gyógyulnak majd.

Ha csak keresed a szerelmet: A lelked mélyén élő belső gyermekednek biztosnak kell lennie abban, hogy nem fogják bántani, és hogy mindig vigyázol rá. Érdemes most megszeretgetned a saját gyermeki énedet, érdemes most szeretettel fordulnod efelé a gyermeki én felé. Ha ő biztonságban érzi magát, akkor te is jól leszel, és könnyebben ismerkedsz majd.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az anyagi ügyek könnyen hatással lehetnek a kapcsolatotokra. Könnyen lehet, hogy most némi pénzügyi aggodalom lesz úrrá rajtatok (a nyaralás költségvetése tipikus téma ehhez), és emiatt egy kicsit feszültebbek vagytok egymással is. Fontos, hogy tudd: nem veled van baja a szerelmednek. És fontos, hogy ugyanazt te is elmondd neki: nem miatta vagy feszült, hanem a pénz miatt. Az őszinteség és a nagyvonalúság segít megakadályozni, hogy éket verjen közétek a pénz.

Ha csak keresed a szerelmet: Mintha lenne a fejedben egy képzeletbeli kép arról, hogy csak gazdag emberekkel ismerkedsz. Pedig valójában a szerelem nem ezen múlik. A párod számára olyan inspiráló erő leszel, amely segíti majd őt abban, hogy több bőséget vonzzon a közös életetekbe. Ezt tartsd észben, amikor nem a leggazdagabb srácok udvarolnak neked.


Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A problémák tartogatása és az azokon való agyalás egyenes utat jelent a nehézségekhez. Ez egy állandóan fokozódó, lefelé húzó gondolatspirálban ölthet testet. Ha ki akarsz lépni ebből a spirálból, akkor érdemes a problémák helyett a megoldásra koncentrálnod. Sőt! Koncentrálj a hétvégén a boldog és szerelmes pillanatokra. Ezek energiája megoldhatja azokat a problémáidat is, amelyeknek látszólag semmi közük sincs a párkapcsolatodhoz. Hidd el: együtt minden könnyebb lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el az összes félelmedet és az összes aggodalmadat. Van a fejedben egy lista arról, hogy miért lesz jó, ha párkapcsolatban élsz. Pontosan látod, hogy mik azok a problémák, amelyeket majd együtt, közösen megoldotok. Itt az ideje, hogy belevágj az egyedül elvégzett problémamegoldásba. Itt az ideje annak, hogy rendbe tedd a dolgokat, hogy megérkezhessen a szerelmed.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem ott van a lelkedben, csak mintha nem lenne időd figyelni rá, és csodálni azt. A hétvége legnagyobb feladata, hogy befelé figyelj, és megleld magadban ezt a szerelmet. Ha felfedezed magadban ezt az érzést, könnyedén kiáraszthatod arra az emberre, aki a címzettje. Ha azonban csak úgy, a külsőségek szintjén akarsz szeretni, az nem fog menni. Sőt! Lehet, hogy találkoznod sem kell a szerelmeddel ahhoz, hogy érezze: mindenben mellette állsz.

Ha csak keresed a szerelmet: Figyeld meg magadban: mik a valódi vágyaid. Itt az ideje, hogy ezeket kövesd. Könnyen lehet, hogy eddig a külvilág akaratának és elvárásainak engedelmeskedtél, és azért nem találtad meg a saját belső békédet, nyugalmadat és a szerelmedet.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Figyeld, mit mond a szíved!BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Sokkal jobban alakul a hétvége, mint ahogyan remélted. Ez nem csoda: tele vagy pozitív elvárásokkal, tele vagy reménnyel. Ezek a pozitív elvárások csodákat teremtenek. Ezek a pozitív elvárások azok, amelyek segítenek neked abban, hogy a hétvége a lehető legjobban alakuljon. Most nyugodtan beszélj a terveidről, a reményeidről a szerelmednek, és kérdezd meg, mik az ő elvárásai. Kettőtök közös elvárásaiból csodák születek majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje megvizsgálnod magadban az elvárásaidat és a reményeidet. Ha arra vársz, hogy senki sem találkozik veled, és senkivel sem ismerkedsz meg (mert nincsenek már normális férfiak vagy nők), akkor ez az elvárásod teljesül. Mi lenne, ha mostantól a szerelmet várnád? Akkor a szerelem teljesülhetne.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Hatalmas belső erőd van. És ebből a hatalmas belső erődből nyugodtan adhatsz a szerelmednek is. Lehet, hogy úgy érzed, ő túl gyenge hozzád. Ez nem baj. Ha ő gyenge, te legyél gyengéd. Ettől erősödni fog. Ha ő gyáva, te vedd körül támogató szeretettel, hogy bátran mehessen az útján. A hétvége abban fog segíteni nektek, hogy megtapasztaljátok: milyen jó és értékes a számotokra egymás segítése és szeretete. Ez a támogatás pótolhatatlan erő mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: Hatalmas erő lakozik benned. Ezt a belső erőt fókuszálhatnád arra, hogy önmagadnak segíts vele. Igen, szívesen segítesz másoknak. De sokkal jobb lenne, ha most egy kicsit magadnak segítenél. Neked is szükséged van erre az erőre, és arra a segítségre, amit ez az erő jelenthet neked. Ha pedig a te életed rendben lesz, segíthetsz másoknak.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Kikeleti romantika a láthatáronHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje az őszinteségnek! Méghozzá a legnehezebb őszinteségnek: légy őszinte magadhoz! Ebben az őszinteségben rengeteget tud segíteni a szerelmed. Rengeteget tud segíteni a párod abban, hogy őszintén felismerd az önmagad előtt is rejtett érzéseidet, és hogy bevalld magadnak a titkolt vágyaidat. Ennek a vágyfelszabadító önismereti munkának az lesz az eredménye, hogy közelebb kerültök egymáshoz. Nyugodtan engedd meg magadnak, hogy az őszinteség gyógyítsa a lelkedet és a kapcsolatodat is.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha őszintén be mered ismerni magadnak, hogy mire van szükséged, hogy mire vágysz, könnyen lehet, hogy meglepődsz. Lehet, hogy a környezeted szerint és megszokásból még mindig arra vágysz, amire régen. De lehet, hogy azóta nagyot fordult a világ veled, és lehet, hogy már valami teljesen más tenne boldoggá téged. Ismerd fel, hogy mi az – ebben segít a hétvége.

Olvasd el ezt is!


Születési napod elárulja a sorsod

Mozdulat, ami felszabadít
Kínai horoszkóp: ki az ideális társad?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top