Ezo

Heti holdnaptár május 19-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár május 19-tőlHÉTFŐ május 19: Aktív nap. Ma fogászati és patyolat tilalom van érvényben. Csak akkut esetben szegjük meg! A fogyó Hold aktuálissá teszi a szőrtelenítést és a bőrtisztítást. Ezek rendkívül hatékonyak most. Érdemes a körömápolást is mára időzíteni. A kertben tanácsos gyomlálni és a gyökér kártevők ellen védekezni.

KEDD május 20: Aktív nap. Ez a nap kedvez a takarításnak, a fémtárgyak tisztításának, a szellőztetésnek, a sütésnek, a befőzésnek és egy hosszabb szellőztetésnek. A fogyó Hold mindezt hatékonnyá teszi. Azt tapasztaljuk, hogy olykor gyorsan haladunk, máskor meg csak vonszoljuk magunkat, és nincs eredménye.

SZERDA május 21: Aktív nap. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Fodrász helyett menjünk talpmasszőrhöz! A Hold segít, ha takarítunk, fém tárgyakat tisztítunk, és/vagy nagymosásra szánjuk magunkat. Ez utóbbi 14:19-től ajánlott, amikor a Hold átlép a Halak jelébe. A kertben a kapálás aktuális ma.

CSÜTÖRTÖK május 22: Pihenő nap. Még ma is fodrászati tilalom érvényes. A Halak Hold miatt a legjobb most mosni, locsolni, öntözni. A Halak a talp, ezért a talpmasszázs is remek ötlet. Továbbá a meditálás és a böjt is. A fogyó Hold a fogyókúrát látványossá teszi. A sikerélmény kitartásra és folytatásra sarkal mindenkit.

PÉNTEK május 23: Pihenő nap. Ez a tilalmak napja: fodrászati, fogászati és kerti munka tilalom van. A Halak Hold 18:02-ig segít a nagymosásban, a meditálásban és a talpmasszázsban. A fogyókúra továbbra is hatékony lehet. Igyunk sok vizet! Ezzel szó szerint kimossuk a mérgeket a szervezetünkből.

SZOMBAT május 24: Pihenő nap. Ma fogászati tilalom van. Aktuális a fogyókúra, a sütés és a befőzés. Szellőztessük ki a lakást és az ágyneműt is! Ez utóbbit csak akkor, ha száraz az idő, mert esős időben rosszabb lesz az eredmény. A kertben időzítsük mára a trágyázást!

VASÁRNAP május 25: Pihenő nap. Fogászati és kerti munka tilalom van ma. Ellenben érdemes ma szaunázni, befőzni, és sütni. Tanácsos kiszellőztetni a lakást és az ágyneműt is. Ezzel jelentősen javítjuk az alvás minőségét. Ez mindenre kihat…

Heti holdnaptár május 19-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top