Ezo

Újrakezdés a Tűz jegyűeknek

Mindannyian más és más adottságokkal rendelkezünk, más-más térképet használunk az élet nevű utazásunk során. Érdemes megismernünk a bennünk lévő hangsúlyos minőségeket, melyeket az asztrológiában az úgynevezett zodiákus jegyek képviselnek, mert az önismeret hozzásegít ahhoz, hogy tudatosan alakíthassuk az életünket, és egy teljesebb, tartalmasabb életet éljünk.

Mai témánk a megújulás és az újrakezdés. Nézzük meg, hogy az egyes jegyek hogyan viszonyulnak ehhez az élettémához!

Miután a saját elemzésünket elolvastuk, érdemes mindegyik jellemzést végigböngészni, hiszen senki sem képvisel tisztán egy jegyet, számos minőség van jelen bennünk, és életünk különböző területein más és más képességünket kamatoztathatjuk.

Javaslom, hogy először a Napod, Holdad, aszcendensed jegyét keresd ki, és hasznosítsd ezeket az erőforrásokat, szükség esetén pedig a felismert gyengeségeket alakítsd át erővé! Azt is megmutatom, hogyan!

Újrakezdés a tűz jegyűeknek
 

1. rész: A Tűz elemű újrakezdők tábora

Gyertyaláng, fáklya, kandalló, tábortűz, napfény… A Tűz elemű emberek képviselik magát az életet: az életerőt, életörömöt, aktivitást, a fényt, a meleget, a kiáradást.

Ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas vagy, nézd meg jellemzésedet a Magabiztos nő blogon! Ha más jegyben születtél, akkor is érdemes átböngészni, hiszen lehet belőled a Tűzből is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top