Ezo

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Tudod, hogy amikor a pasid született, melyik állatövi jegyben tartózkodott a Holdja? Ha igen, akkor azt is tudod, hogyan kell bánnod vele. Ha nem, akkor segítünk kiszámolni a születési Hold helyzetét, amely elárulja titkait.

 

 Kalkulátorunkkal kiszámolhatod, melyik jegyben állt a pasid holdja, amikor született!
év:
hónap:
nap:
 
 

 

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Kosban
Tüzes, szenvedélyes, optimista életszemléletű fickó, aki azonban mégsem rózsaszínű szemüvegen keresztül látja a világot. Hajlamos a dühkitörésekre, és néha a szerelmeskedés akkor esik neki a legjobban, ha éppen egy nagy vita, veszekedés után vagytok. Ilyenkor ugyanis a szenvedélye még magasabbra csap, és fantasztikusabb lesz a teljesítménye is. Bőkezű fickóról van szó, aki nagyvonalú nemcsak veled, hanem a barátaival és a szeretteivel. Ez az oka annak, hogy némi idő elteltével mindenki rá támaszkodik. Így vagy ezzel te is, hiszen minden ügyben a segítségét kéred, és ez egy idő után az agyára megy. Fojtogatónak érzi, hogy minden problémádat neki kell megoldania, ez előbb-utóbb felboríthatja a kapcsolatotok egyensúlyát. Hiszen az ő energiái sem kiapadhatatlanok.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Bikában

Pasid rendkívül spórnyák, nemcsak felesleges pénzkidobásnak gondolja például a szórakozóhelyen való időtöltést, vagy az ajándékozást, hanem őrültségnek is. Önmagára is ugyanilyen keveset költ. Viszont nagyra értékeli, ha te fizetsz, vagy még inkább, ha terített asztallal várod otthon. Pontosan ugyanolyan ínyenc az ágyban, mint az asztalnál. Ráadásul hosszan élvezheted vele az erotikus együttlétet, mert az állóképessége kiváló. Viszont jó, ha tudod, hogy anyuci drága kis fiacskájával találkoztál, aki szorosan kötődik az anyjához, és megtörténhet, hogy nemcsak mindenről beszámol neki, hanem még az utasításait is követi. Ezért nem árt jóba lenni az anyjával.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold az Ikrekben

Olvasott fickóval hozott össze a sors, aki tájékozott, és a Legyen ön is milliomos vetélkedő minden kérdésére tudja a választ. Ez téged is művelődésre késztet, és ha eddig nem voltál tisztában a ragokkal, vagy a mondatszerkesztéssel, most egészen biztosan megtanulod. Készülj fel, hogy a mobilszámlád is nőni fog, mert olyan sok szerelmes sms-t váltotok, hogy akár a rekordok könyvébe is bekerülhettek. Az ágyban a doppingszert a te szavaid jelentik a számára. Ha a szerelmeskedés közben képes vagy a vágyaidat megfogalmazni, és nem riadsz vissza az ő erotikus szavaitól, hosszú távú lesz a kapcsolatotok. Ezt az amúgy csapodár hajlamokkal megáldott férfit nem tudja lecsapni a kezedről senki.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Rákban

Akkor van nála esélyed, ha először összebarátkoztok, és nem akarsz rögtön az ágyába bújni. Nem fog villámcsapásszerűen belevágni egy őrült viszonyba, csak ha már lelkileg biztonságban érzi magát. Imád otthon lenni, ezért nem szereti azokat a csajokat, akik a szórakozóhelyeken lógnak. Vagy állandó programjuk a diszkó, a bulik, a társaságba járás. Ha hosszú távú kapcsolatot szeretnél vele, akkor tanulmányozd a Tantrikus jógát, mely különleges, a szexuális élmény határára juttathatod őt. És kiderül, hogy te is rendkívüli módon élvezni fogod. Olyan fickóval hozott össze a sors, aki szívesen beviszi neked az ágyba a reggelit, és ezerszer hálálja meg a legapróbb kényeztetést is.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold az Oroszlánban

A szerelmeskedés a számára nem más, mint jó szórakozás, ezért nem igazán érti, hogy amikor te a hűségről beszélsz, mit is akarhatsz valójában. Fontos számára a formás, izmos test, a külső megjelenés. Ezért jól teszed, ha edzed a tested, és tájékozott vagy, hogy mi a trend. Bújj a legutolsó divat szerinti, abszolút nőies cuccokba, ezzel hozhatod őt izgalomba, és tarthatod fenn hosszabb távon az érdeklődését. Mondj le arról, hogy ezt a pasit bármikor irányítani fogod. Ő az, akit követhetsz, és ha nem tartasz vele, nem fog siránkozni, hanem egyedül indul neki akár a nagyvilágnak, akár az éjszakának. Ha megadod neki a kellő szabadságot, akkor viszont érdekes módon hű marad hozzá, ugyanis nem lesz miért harcolnia, mi ellen dacolnia.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Szűzben

Szerény és megbízható fickóval hozott össze a sors, akinek azonban kissé szegényes a fantáziája. A szexben akkor tudja elengedni magát igazán, ha zárva vannak az ajtók, és kihúztátok a telefont is. Így garantáltan nem zavarhatja meg váratlanul semmi az intim együttlétet. Az egészséges életmód hívével találkoztál, aki talán még a vega-konyha lelkes híve is. Ő az, aki nyáron krisztusszandálban mászkál, gyapjú tarisznya lóg a vállán, és persze nem tetszenek neki azok a lányok, akik erősen sminkelik magukat. Vagy intenzív illatfelhőt húznak maguk után. Ha szeret, akkor életre szóló hűségre, kitartásra, és sajnos az idők folyamán rutinossá váló szexre számíthatsz. Ezért neked kell a fantáziádat működésbe léptetni, és finoman rávenni őt az új dolgokra, különben szegény fickóra nagyon hamar rá fogsz unni.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Mérlegben

Az lenne az igazi, ha nemcsak szeretők lennétek, hanem üzlettársak is. Ezzel ugyanis tökéletes és verhetetlen párost alkotnátok! Ha szeretnéd eljátszani a királynőt, hogy hófehér ruhában vonulj az oltár elé, akkor ő az, aki, ha akarod, feleségül vesz. Egyébként diplomatikus fickóval kerültél össze, aki tisztelettudóan viselkedik majd az őseiddel és a barátaiddal. És mindazokkal az emberekkel, akik neked fontosak. Még akkor is képes erre, ha igazán nem kíváncsi rájuk. Nem árt, ha tudod, hogy kissé bizonytalan emberrel van dolgod, aki nehezen tud dönteni. Ebben úgy lehetsz a segítségére, ha határozott vagy, és nem kérdezed őt, mit és hogyan szeretne. Hanem kijelented, te hogyan akarod. Vagy még jobb, ha megmondod, mit és hogyan kell tennie. Pasid erős baráti befolyás alatt áll, ezért a legjobb taktika, ha velük is jóban vagy, így mindig képben lehetsz.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Skorpióban

Szenvedélyes pasid van, aki mélyen tud szeretni, és akivel a kapcsolatotok misztikus. Valószínűleg nem tudod az irányításod vagy az ellenőrzésed alatt tartani sem a fickót, sem a kapcsolatotokat. Bárhol, bármikor képesek vagytok szerelmeskedni, és a hatalmas érzelmi viharok egymást váltják mindkettőtök lelkében. Ami azért érdekes, mert te talán nem vagy ilyen, viszont ez a fickó ezt váltja ki belőled. Akkor járhatsz a kedvében, ha thrillereket nézel vele, elolvasod ugyanazt a misztikus krimit, amit ő. Részt vesztek olyan társasjátékokban, ahol nyomozásra vagy titkolódzásra van szükség. Szexuális fantáziája már attól beindul, ha melltartód fekete csipkepántját látja elővillanni. Pasid és az anyja között mély kapcsolat van. Lehet, hogy látszólag nem jönnek ki egymással, de te nem szidhatod az anyját, mert ez az, amit soha nem bocsát meg neked. Előfordulhat, hogy anyucikája rendszerint akkor telefonál a kisfiának, amikor éppen szerelmeskedtek. Őrjöngés helyett kapcsoltasd ki vele a készülékét.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Nyilasban

Ha szeretnéd őt meghódítani, akkor vedd elő a történelemkönyveket, és különösen a vallásokról szóló fejezeteket tanulmányozd. Ez ugyanis az egyik kedvenc témája, amelyről állandóan tudsz vele beszélgetni. A másik a sport, valószínűleg ő maga is sűrűbben edzi a testét, mint az átlagember. Nagy álmodozó, imádja a kalandokat, ezért a hűség nem tartozik az erényei közé. Vonzzák őt a felfedezetlen területek, vagyis az ismeretlen csajok. Abban viszont biztos lehetsz, hogy a barátnőiddel nem fog kikezdeni, mert róluk éppen eleget hall tőled, így az elcsábításukba nem talál különösebb izgalmat. A szüleivel való kapcsolata laza, inkább valamelyik távol élő unokatestvére van rá nagy hatással, akivel ha ritkán találkozik, akkor is megosztja a titkait. A rokoni kapcsolatok egyébként nem játszanak nagy szerepet az életében, és a saját család alapítását sem kapkodja el.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Bakban

Talán a komolysága, a távolságtartó, hűvös és magabiztos viselkedését találhatod ellenállhatatlanul vonzónak. Aztán sajnos később kiderül, hogy kissé sótlan, száraz fickóval jöttél össze, viszont az életedet biztonságosnak érezheted mellette. Életstílusának középpontjában a státus fenntartása áll, ezért fontos számára, hogy te is márkás cuccokban járj, jó kocsit vezess, befolyásos, népszerű embereket ismerj, és olyan munkát végezz, amelyben remény van az előrejutásra. Ne várd, hogy meghódítson. Neked kell a csábítás útján jó néhány lépést megtenni, és felszítani a vágyait. Fontos, hogy társaságba járjatok, és reprezentálni tudjon veled. Ha már együtt jártok, és félsz, hogy lecsaphatják a kezedről, akkor nem kell mást tenned, mint visszaemlékezni arra, ti hogyan jöttetek össze. Ugyanis a következő nővel is ugyanúgy kerülhet kapcsolatba, mint veled. De ha ezt tudod, akkor tehetsz ellene!

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Vízöntőben

A tenyerén fog hordozni téged, és mindent megtesz azért, hogy sikeresebb legyél a világban. Egyszerűen csak jót akar neked. Gyengéje az olyan nő, aki jó nevelést kapott, aki tudja, hogy mi az illem, aki nem csinál nagyjelenteket, ha programokat szervez, akkor azt a megkérdezésével teszi. Imádja a társaságot, a partikat, de sajnos hajlamos az irigységre. Mindez a kisebbrendűségi komplexusaiból adódnak, ám ha nem fogysz ki a dicséretekből, akkor növelheted az önbizalmát, és segíthetsz neki megoldani ezt a problémáját. Az érzelmi hullámzása is ennek a számlájára írható, és a rosszkedvéből azonnal kimozdíthatod, ha a vonzerejéről beszélsz, és a küllemére teszel néhány kellemes megjegyzést. Nagyon fontos, hogy ne ellenőrizd, ne figyelmeztesd a családi összejövetelekre vagy a rokonai születés-, esetleg névnapjára, mert ez ingerli, és veszekedés forrása lehet.

Milyen a pasid? – Megmutatja a Hold

Hold a Halakban

Idővel úgy fogod érezni magad mellette, mint egy kedves nővér. Rendkívül érzékeny emberrel van dolgod, akinél úgy érhetsz el sikereket, ha nem rohansz ajtóstul a házba, hanem finoman elővezeted azt, amit szeretnél. Figyelmesnek kell lenned vele, és nem szabad füllentened, mert pasid, mintha rendelkezne egy láthatatlan letapogató készülékkel, amellyel azonnal megérzi, hogy ki, mikor nem mond igazat. Ha valaki bocsánatot kér tőle, akkor nagystílű, és elfelejti még a vele szembeni leggonoszabb viselkedést is. Mindenkiről jót és szépet feltételez, ez a csalódásainak a forrása. Hajlamos a problémák elől a mámorba menekülni, és a megoldás helyett inkább a szeszt, a drogokat vagy éppen a kedélyjavítókat választja. Ebben is a segítségére lehetsz, mert a Halak holdú fickók rendszerint erőteljes művészi képességekkel születnek. Ha ebben támogatod, akkor kiélheti vágyait, és úgy engedheti el magát, például zenéléskor, mint a szesziváskor.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top