Ezo

Heti holdnaptár március 24-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár március 24-tőlHÉTFŐ március 24: Pihenő nap. Fogászati tilalom van érvényben ma. A fogyó Hold hatékonnyá és aktuálissá teszi a böjtöt. Ezen kívül időszerű a meditálás. Szépségápolások közül most érdemes szőrteleníteni és körmöt ápolni. A kertben időzítsük mára a gyomlálást és a gyökér kártevők elleni védelmet.

KEDD március 25: Pihenő nap. Még ma is érvényben van a fogászati tilalom. Ehhez társul a kerti munka tilalom. Tanácsos most méregteleníteni és fogyókúrázni. Érdemes ma önmagunkkal foglalkozni: körömápolás, szőrtelenítés és arctisztítás. Amíg fogy a Hold, segíti a bőrtisztítást is.

SZERDA március 26: Pihenő nap. Ma is aktuális a fogyókúra. Tanácsos mára időzíteni egy hosszabb szellőztetést. Ugyanis a Vízöntő jel levegős, és itt jár ma a Hold. A konyhában sikerrel süthetünk. A fogyó Hold hatékonnyá teszi a nagytakarítást, és a fémtárgyak tisztítását.

CSÜTÖRTÖK március 27: Pihenő nap. Kerti munka tilalom van érvényben a mai napon. Érdemes mára időzíteni a nagytakarítást és a fémtárgyak tisztítását. A szellőztetés ma is jó, mert még mindig a levegős Vízöntőben jár a Hold. Emellett lehet most talpmasszázsra menni, sütni, és fogyókúrázni. Válogassunk kedvünk, és időnk szerint!

PÉNTEK március 28: Pihenő nap. Fodrászati tilalom van érvényben ma. Az újhold egyre közelebb. Ilyenkor a meditálás a szokottnál is könnyebb. Próbáljuk ki! Hajnalban a Hold belép a Halak jelébe. Halakhoz a talp tartozik. Ezért tanácsos most talpmasszázsra menni. A nagymosás is aktuális ma.

SZOMBAT március 29: Pihenő nap. Szinte minden megismétlődik ma: fodrászati tilalom van még, időszerű a meditálás, a talpmasszázs, és a nagymosás. Ezekhez kapcsolódik még a fogyókúra, a szaunázás. Mivel a Hold a vizes Halak jelében jár, jól locsoljuk meg a növényeinket! Hálásak lesznek érte.

VASÁRNAP március 30: Pihenő nap. Újhold napján fogyókúrázzunk, meditáljunk, böjtöljünk, szaunázzunk! Az óra átállítás is azt jelzi, hogy itt a tavasz. Két tilalom van érvényben ma: fodrászati és fogászati tilalom. (Újholdról részletesen lejjebb.)

TAVASZI ÚJHOLD

Itt a tavasz! A vasárnap esti újhold duplán jelentős: egyrészt, mert márciusban ez már a második újhold, másrészt, mert a Kos jelében áll együtt a Nap és a Hold. Ez utóbbi az óraátállítással együtt egyértelművé teszi, hogy itt a tavasz. Kinyílnak a virágok, a kabátok és a szívek is. Mindenkiben tombolnak az érzelmek, a szenvedély és a szerelem. Aki párkapcsolatban él, értékelje, szeresse, és kényeztesse a párját! Az újhold új ötleteket adhat. Itt az ideje a megújulásnak. Az sem baj, ha különböző forrásokat használunk ötletforrásként. Akinek nincs még párja, új stratégiát gondolhat ki. Az újhold segíthet kitalálni, hogy min kell változtatni.

Újhold napján tanácsos halványzöld gyertyát gyújtani, és megfogalmazni, hogy miben akarunk megújulni. Mindaz, amit most kezdünk el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtani. A Kosok ma, a születésnapjuk közelében duplán kiélvezhetik az újhold megújító hatását. Számukra kötelező a tervezés, az álmodozás és a listaírás. Ki ne hagyják!
A Kosokon kívül az Oroszlánok és a Nyilasok is élvezhetik az újhold áldásos hatását. Természetesen a többiek sem maradnak ki semmi jóból. Az újhold vasárnap este lesz. Egész nap, vagy aki elmulasztotta, még hétfőn is meggyújthatja a gyertyát, és kívánhat.

[másolat] - Heti holdnaptár március 17-től

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top