Ezo

Heti holdnaptár március 17-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

HÉTFŐ március 17: Aktív nap. Fodrászati tilalom van érvényben. Ma mindenképpen szánjunk időt egy hosszabb szellőztetésre! És tegyük ki az ágyneműket szellőzni! Most aktuális a fémtárgyak tisztítása és az otthonunk csinosítása. A kertben időzítsük mára tőosztást!

KEDD március 18: Aktív nap. Ma érdemes sütni, fémtárgyakat tisztítani, szellőztetni és nagytakarítani. Most minden gördülékeny, és gyorsan megy. Ebben a Hold fog segíteni. A Mérleg jelében járó Hold a szépérzékünket erősíti, amit kiélvezhetünk a lakásszépítésekor vagy a kertben virágültetéskor.

SZERDA március 19: Aktív nap. Ezen a napon fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. Ez nem jelenti azt, hogy bűnt követünk el, ha megszegjük a tilalmat. Csupán az eredmény nem lesz tartós vagy szép. Tanácsos ma meditálni, talpmasszőrhöz menni, és nagymosást csinálni.

CSÜTÖRTÖK március 20: Aktív nap. Ma is fodrászati tilalom van érvényben. Aktuális most a meditálás és a talpmasszázs. Ezek emelhetik a rezgésszintünket. Víz jelben, a Skorpióban jár a Hold, ami kedvez a nagymosásnak. El ne mulasszunk locsolni. A kertben időszerű a fűszernövények ültetése és a sövénynyírás. Meg fogják hálálni a növények.

PÉNTEK március 21: Aktív nap. Még mára is fodrászati és kertimunka-tilalom érvényes. Ezekben nem sok siker vár ránk. Okosabban tesszük, ha másba tesszük az energiáinkat. Igaz, hogy ez egy kicsit misztikus nap. Vagyis érdemes meditálni, kicsit megállni és elvontabban ránézni az életünkre. Ez arra is jó, hogy hálát adjunk mindenért, amink van.

SZOMBAT március 22: Aktív nap. Ma aktuális a sütés és a befőzés. Ezekben örömünket fogjuk lelni. Jól tesszük, ha a fabútorokat ápoljuk. Használjunk természetes olajokat! A kertben időzítsük mára a metszést, a trágyázást és a levél kártevők elleni védekezést!

VASÁRNAP március 23: Aktív nap. A mai nap a tegnapi másolata. Minden aktuális ma, ami tegnap volt: sütés, főzés, fabútorok ápolása. Ezeket el ne mulasszuk ma. Kertészkedhetünk is. Még mindig időszerű a metszés, a trágyázás és a levélkártevők elleni védekezés.

Heti holdnaptár március 17-től

 

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top