Ezo

Heti holdnaptár március 10-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

[másolat] - Heti holdnaptár január 20-tólHÉTFŐ, március 10.: Pihenőnap. Fodrászati tilalom van mára, érdemes viszont az ágyneműt kiszellőztetni. A fogyó Hold közeledtével egyre hatékonyabban fogyókúrázhatunk. A víz jelben járó Hold miatt aktuális a locsolás.

KEDD, március 11.: Pihenőnap. Ma kerüld el a fodrászt és a kerti munkát is. A telihold egyre közeledik, ezért most a legjobb fogyókúrázni és/vagy méregteleníteni. Amennyiben száraz az idő, szellőztessük ki az ágyneműket! Ezzel javíthatjuk az alvás minőségét.

SZERDA, március 12.: Pihenőnap. Most aktuális a böjt, a fogyókúra, a méregtelenítés és a meditáció. Ha rászánjuk magunkat és talpmasszőrhöz megyünk, akkor felgyorsítjuk a méregtelenítési folyamatot. Így a lehető legtöbb méreganyagtól szabadulhatunk meg. Ültessünk ma fűszernövényt!

CSÜTÖRTÖK, március 13.: Pihenőnap. Érdemes ma hajat vágatni, mert most gyorsan regenerálódik a haj. Még mindig aktuális fogyókúrázni és/vagy méregteleníteni. Ez a nap több kerti munkának is kedvez: jól tesszük, ha ma fát ültetünk, ásunk és metszünk.

PÉNTEK, március 14.: Pihenőnap. Telihold előtt most tanácsos inhalálással, szaunázással méregteleníteni. Ezen a napon okosan tesszük, ha fodrászhoz megyünk, és hajat vágatunk és/vagy festetünk, csodaszép lesz az eredmény. A kertben aktuális az ásás és a kapálás.

SZOMBAT, március 15.: Pihenőnap. Telihold előtti napon a legjobb fogyókúrázni, méregteleníteni és talpmasszőrhöz menni. Ezzel sokat teszünk az egészségünkért. Szellőztessük ki az ágyneműt! Fodrászati tilalom érvényes mára. Teliholdkor a legmagasabb a gyógynövények hatóanyaga, ma érdemes ezeket begyűjteni.

VASÁRNAP, március 16.: Pihenőnap. Telihold napján mindenki kicsit feszültebb. Ezért a legbölcsebb, ha ma időt szánunk a meditálásra. Fodrászati tilalom van érvényben. A böjt, a fogyókúra és a méregtelenítés most aktuális, ahogy gyógynövénygyűjtés is. (Teliholdról részletesen lejjebb.)

SZŐRSZÁLHASOGATÓ TELIHOLD

Március 16-án, vasárnap késő délután lesz telihold.  Most a Halak Nap és a Szűz Hold kerül egymással szembe, vagyis telihold lesz. A Hold “szenvedi el” ilyenkor a feszültséget, és azok érzik magukat a legrosszabbul a bőrükben, akiknek a horoszkópjában van Szűz-érdekeltség: Nap, Hold, aszcendens stb. Olyan fogalmak kerülnek egymással szembe, mint:

HALAK – SZŰZ

egész – részletek
határtalanság – keretek
érzelmek – tények
álmodozás – józanság
empátia – racionalitás
befolyásolhatóság – határozottság

Érdemes mindenkinek megállnia egy pillanatra, és átgondolnia, hogy neki mit jelentenek ezek. Nem az a cél, hogy a különbséget keressük, hanem az, hogy integráljuk magunkba mindet. Ettől kiegyensúlyozottabbak és elfogadóbbak leszünk mindennel és mindenkivel. Sajnos ma elveszhetünk a részletekben, és kaphatunk olyan kritikát, hogy szőrszálhasogatók vagyunk. Vigyázzunk az utakon, mert teliholdkor sokkal több a baleset, a kapcsolatokban pedig a vita és a szakítás. Szerencsére a telihold gyorsan elmúlik. Kérdés, hogy mit hagy maga után. Aktuális lehet megfogalmazni, hogy mit akarunk elengedni, miről akarunk leszokni. Ezt segíteni fogja a másnaptól fogyó Hold. Ez a telihold a Szűzeket és a Halakat érinti legrosszabbul, de az Ikreknek és a Nyilasoknak is vigyázniuk kell. Természetesen a többi jegynek sem árt az óvatosság.

Heti holdnaptár március 10-től

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top