Ezo

Az angyalok segítenek, hogy ne kívánd többé a csokit

Az angyalok mindenkinek egyformán segítenek. Attól függetlenül, hogy az illető mit eszik, mit iszik, milyen életmódot folytat, mennyit meditál. De az, hogy mennyire vesszük észre az angyalok segítő munkáját, az, hogy mennyire tisztán tudunk kommunikálni velük, milyen erősen halljuk a válaszaikat, az már igenis függ az életmódunktól.

Ebben az írásomban elmagyarázom részletesen, lépésről lépésre, hogy miért dönt úgy a világban számos angyalokkal együtt dolgozó ember, hogy bizonyos táplálékfajtákat elkerülnek, míg másokat előnyben részesítenek. Az írás első fele az elméleté, második fele viszont a gyakorlaté, ahol egy fohászt és egy áldást is találsz ahhoz, hogy a saját életed és ételedet is egészségesebbé és magas rezgésszintűvé tehesd.

Az vagy, amit megeszel

Ugye te is ismered ezt a mondást? És ismered a mögötte meghúzódó bölcsességet? Belegondoltál már ezeknek a szavaknak az értelmébe? A világon minden rezgésből áll, és minden rezgés hat egymásra. Te is rezgésből állsz, és az ételed is rezgésből áll. Ha alacsony rezgésű ételeket fogyasztasz, azzal a saját (átlagos) rezgésszintedet lefele húzod, az életenergiádat pedig csökkented. Ha magas rezgésű, rengeteg életerővel feltöltött ételeket és italokat fogyasztasz, azzal a saját rezgésedet emeled. Ezzel egyre finomabb rezgésűvé teszed az energiarendszeredet, ami segít érzékelni az égi vezettetést és az angyalok üzeneteit.

Életerőt adó étkeink

Miben mennyi életerő van?

Ha azt akarod megtudni, mennyi kalória, mennyi fehérje vagy éppen szénhidrát van egy ételben, könnyű a dolgod, egyszerűen csak megnézed a csomagolásán. Az életerő megállapítása is elég könnyű, hiszen van néhány alapelv, amit ha figyelembe veszel, máris tudni fogod, hogy egy-egy ételben mennyi az éltető energia.

Az angyalok azt mutatták meg számos embernek szerte a világban, hogy spirituális szempontból a legmagasabb rezgéssel a zöldségek és a gyümölcsök rendelkeznek. Ez az információ kicsit sem új keletű, hiszen valamennyi spirituális tradíció visszaigazolja ezt: gondoljunk csak a közeledő nagyböjtre, az indiai vegetáriánus hagyományokra vagy a sámánok étrendjére.

Zöldségek és gyümölcsök
Az angyalok szerint az életenergia legfőbb közvetítői a napfény és a levegő, ezeken keresztül az életerőt a növények növekedés közben magukba szívják. Minél több napfény ér egy növényt, annál több lesz benne az életerő. Tehát a természetes körülmények között, napon érlelt zöldségekben és gyümölcsökben a legtöbb az életerő, ezek emelik a legjobban a rezgésszintünket.
A feldolgozás során, ami lehet főzés, konzerválás, adalékokkal dúsítás, fagyasztás, egyre csökken az élelmiszerekben lévő életenergia. Ennek megfelelően minél feldolgozottabb, minél “mesterségesebb” egy étel, annál kevesebb lesz benne az életerő. Tehát míg egy nyers zöldség életerőtől duzzad, és az enyhén párolt változatában is sok az energia, addig ugyanez a zöldség egy levesporban már semennyi bioenergiával sem rendelkezik. A fagyasztás ugyanígy lenullázza a zöldségek, gyümölcsök energiáit.
Az organikus, bio-, tehát vegyszermentesen termesztett zöldségekben több az energia, hiszen a vegyszerek, mesterséges kemikáliák csökkentik a zöldségek, gyümölcsök energiaszintjét, a rovarirtók pedig az ölés és a mérgek energiáját hordozzák.

Húsok, tejtermékek, tojás
A tejtermékek és a tojás energiájukban hordozzák azt az információt, ahogyan az azokat előállító állatokat tartották. Tehát minél jobb körülmények között tartják az állatokat, minél boldogabbak, annál több életerő lesz a tejükben és a tojásukban.
A húsban nincs életerő. A húsok és húskészítmények már nemcsak az állattartás energetikai lenyomatát őrzik, de a halál energiáit is, ami teljesen lenullázza a húsokban lévő életenergiát.

Mi a helyzet az italokkal?
Az angyalok szerint a tiszta, természetes forrásból származó édesvíz rendelkezik a legnagyobb életerővel. De a víz igencsak érzékenyen magába szívja a környezete rezgéseit. A vezetékes vízre energetikailag hat minden, amin a vezeték áthalad, és a palackozott vizekre is hat mindaz, amin az asztalunkra kerülésig keresztülmennek. A frissen facsart gyümölcsleveknek nagyjából 20 percig akkora az életerő-tartalmuk, mint a gyümölcsnek, amiből készültek, majd fokozatosan elveszítik ezt az energiát.
A szénsavas italok nem tartalmaznak életerőt, a szénsavval dúsítás következtében ez elillan belőlük. Ráadásul a legtöbb szénsavas üdítő aromákból, színezékekből, cukorból és tartósítószerből áll, így valójában nincs is minek elillannia belőlük.

Életerőt adó étkeink

Élénkítőszerek, élvezeti cikkek: alkohol, kávé, csokoládé
A koffein, a csokoládé, az alkohol nem tartalmaznak életerőt. Sőt! Ezek az élénkítőszerek eltömik a spirituális kommunikációs csatornákat. Ahogy ezt Doreen megfogalmazza: ezek az élénkítőszerek még azt az életenergiát is lecsökkentik, amelyet más ételekkel és italokkal viszünk be a szervezetünkbe. Ráadásul mivel eltömítik a spirituális érzékelő csatornáinkat, ezért megnehezítik az energiák érzékelését, vagy éppen az angyali útmutatás meghallását.
Lássuk a gyakorlatot!

Tested és lelked is tudja, mire van szükséged

Ha idáig eljutottál, akkor valószínűleg felmerült benned, hogy változásokat fogsz bevezeti az étkezésedben. Mielőtt ennek nekilátnál, hadd emlékeztesselek valamire: a tested egy érzékeny műszer, pontosan jelezni fogja, hogy mire van szüksége és mire nincs. Sokan megtapasztalják, hogy a spirituális tudatosság útján járva, az angyalokkal együtt dolgozva már nem kívánják úgy a nehéz húsokat, és inkább a zöldségeket választják. Ugyanez lehet a helyzet a csokival, az alkohollal, a kávéval is. Tehát a valódi spirituális energiákhoz kapcsolódva egyre inkább ösztönösen is lemondunk az alacsony rezgésű táplálékokról.
Lehet, hogy azt tapasztalod, a szervezeted bizonyos táplálékokat jól emészt meg, másokat viszont nehezen. Figyeld ezeket a testedből származó jelzéseket, hiszen a tested tudja, hogy mi a jó neki! Ugyanígy a lelked, a felsőbb éned is pontosan tudja, hogy mi a jó a testednek, az energiarendszerednek és az önvalódnak. Ezért ne tegyél semmit, ami ellenkezne a meggyőződéseddel, a belső vágyaiddal vagy a tested reakcióival. A spirituális úton fontos, hogy tudjuk átültetni az elméletet a gyakorlatba, de az is fontos, hogy figyelembe vegyük a saját valóságunkat. Például ha nem vagy felkészülve arra, hogy lemondj a húsevésről, akkor nem kell erőszakkal rávenned magadat a vegetáriánus életmódra. Mielőtt eldöntöd, hogy miről mondasz le, és miről nem, célszerű vezettetést kérned az angyalokról.

Fohász az egészséges táplálkozásért

Angyalaid és Rafael arkangyal pontosan tudják, hogy az itt és most pillanatában milyen étrend a legjobb a számodra. Ez az étrend mindenképp olyan magas rezgésű táplálkozást jelent, amely előrelépés az utadon, de lehet, hogy fokozatosan, apró lépésenként vezetnek el téged oda, hogy minden alacsony rezgésű étel és ital iránti vágyadtól megszabadulhass. Ha úgy érzed, felkészültél az első (vagy a következő) lépésre ezen az úton, mondd el ezt a fohászt:

“Kedves Rafael arkangyal és gyógyító angyalok! Kérlek, vegyetek körül engem, és töltsetek fel gyógyító szeretetetekkel! Kérlek, szabadítsatok meg az alacsony rezgésű, egészségtelen ételek iránti vágyakozásomtól és sóvárgásomtól! Kérlek, Rafael arkangyal és gyógyító angyalok, segítsetek abban, hogy el tudjam hagyni az étkezésemből az alacsony rezgésű ételeket és italokat. Segítsetek, hogy ne kívánjam többé a húsokat, az alkoholt, a kávét, a csokit!”

Életerőt adó étkeink

A fohász szövegét nyugodtan variálhatod a saját életmódodnak megfelelően. Kihagyhatod, amit még nem akarsz elengedni, és hozzáteheted azt, amitől szívesen megszabadulnál. Belefoglalhatod a nikotint, a finomított fehér lisztet, a cukrot vagy az édesítőt és bármi mást, ami iránt sóvárgást érzel, és aminek a sóvárgásától szeretnél megszabadulni.
Miután elmondtad a fohászt, vegyél néhány mély lélegzetet, hogy megkönnyítsd az angyalok tisztító-gyógyító munkáját. Lehet, hogy az első elmondás után megszűnik benned a sóvárgás, és az is lehet, hogy néhányszor meg kell erősítened a kérésedet. Ebben is érdemes a vezettetésedet követned.

Áldd meg az ételedet!

Növelheted az ételek és italok rezgésszintjét, ha elfogyasztásuk előtt megáldod azokat. Az áldás spirituális energiával tölti fel az ételt, de tartsd észben: ettől sem változik egy darab marhasült organikus, életerőtől duzzadó ananásszá – még energetikai szempontból sem. Különösen akkor fontos az angyalok, a Teremtő, Jézus vagy a Szűzanya áldását kérnünk az ételünkre és italunkra, ha azt nem mi készítettük el. Nem tudhatod, hogy a menza vagy az étterem dolgozói milyen gondolatokat “főztek bele” akaratukon kívül a menübe, ezért a legjobb, ha szeretetáldást kérsz az ételedre. Az áldást kérheted egy hasonló imával:

“Szűzanya, Rafael arkangyal és gyógyító angyalok! Kérlek, töltsétek fel gyógyító szeretetetekkel ezt az ételt és italt! Segítsetek, hogy minden falat és minden korty gyógyulást, békességet és harmóniát hozzon az életembe!” Ezt a fohászt is nyugodtan testre szabhatod és a saját igényeidhez alakíthatod!

A cikk eredetileg az Angyali Segítség hírlevelében jelent meg, amelyre itt iratkozhatsz fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top