Ezo

Heti holdnaptár február 24-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár február 24-tőlHÉTFŐ február 24: Pihenő nap. Fogászati és patyolat tilalom van érvényben ma. A fogyó Hold hatékonnyá teszi a fogyókúrát és a méregtelenítést. Ennek módja sokféle lehet: szauna, tea, sport, stb. Most egy hosszabb szellőztetés javasolt. A kertben a fatörzsmeszelés és a madáretetők feltöltése aktuális.

KEDD február 25: Pihenő nap. Még ma is érvényben van a fogászati és a patyolati tilalom. És még ma is aktuális egy nagy szellőztetés. Ez utóbbival felfrissül mindenki. Érdemes mára időzíteni a szépségápolást: a körömápolást, a szőrtelenítést és a bőrtisztítást. Ne mulasszuk el egyiket sem!

SZERDA február 26: Pihenő nap. Még ma is fogászati tilalom érvényes. Ehhez jön még a kerti munka tilalom. Továbbra is időszerű a fogyókúra és a méregtelenítés. Három nap múlva újhold. Addig még van időnk. Aktuális a szőrtelenítés, a köröm-, arc-, és bőrápolás.

CSÜTÖRTÖK február 27: Pihenő nap. Kerti munka tilalom van érvényben a mai napon. Érdemes mára időzíteni a nagytakarítást és a fémtárgyak tisztítását. A szellőztetés mellett lehet ma befőzni, szaunázni, böjtölni, sütni, sportolni és bármilyen szokatlan íz világot kipróbálni.

PÉNTEK február 28: Aktív nap. Fodrászati tilalom van érvényben ma. Még most is aktuális a szellőztetés, a nagytakarítás és a fémtárgyak tisztítsa. A népi hagyomány szerint ma kell vetési tervet készíteni. Akinek nincs ilyesmiben tapasztalata, nézzen utána, vagy kérjen segítséget a pl. a szomszédjától!

SZOMBAT március 1: Aktív nap. Újholdnapján érdemes új szokásokat felvenni és/vagy valamiben újítani. Fodrászati tilalom van ma. A Halak Hold miatt a legjobb ma meditálni és talpmasszőrhöz menni. A vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást és a madáritatók feltöltését. (Újholdról részletesen lejjebb.)

VASÁRNAP március 2: Aktív nap. Még ma is fodrászati tilalom van. És még ma is érdemes meditálni és a talpmasszőrhöz menni. Amennyiben száraz az idő, tegyük ki az ágyneműt, hogy szellőzzön! 16:40-ig a Halakban járó Hold miatt aktuális a locsolás és a madáritatók feltöltése.

ÁLMODOZÓ ÚJHOLD

A március egy újholddal indul. Ez jó jel. Mert az újhold mindig mindenben az újat szimbolizálja. Március 1-én reggel eldönthetjük, hogy miben szeretnénk megújulni és/vagy újítani. A Halak jelében együttálló Nap és Hold egyaránt az álmodozást jelenti. Nem igaz, hogy az álmodozás minden jó elrontója. Inkább a sóvárgás. Az álmodozás egyfajta vizualizálás. Ebben a Halak szülöttek a legjobbak. Amennyiben elképzeljük, látjuk a lelki szemeink előtt a vágyott világunkat, az felér a “teremtéssel”. A megvalósulás, maga a manifesztáció pont annyira gyors, mint amennyire hiszünk benne.

Újhold napján tanácsos halványzöld gyertyát gyújtani, és megfogalmazni, hogy mit akarunk megújítani. Az, amit most indítunk el, kihajt. A friss hajtás színe a halványzöld. Ezért kell halványzöld gyertyát gyújtani.

A Halak szülötteknek ma, a születésnapjuk közelében a legfontosabb feladatuk egy pillanatra megállni, és kitalálni, hogy miben aktuális a megújulás. Az újhold segíteni fog. A Halak egész évben most érezhetik a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony. A Halak szülötteken kívül a Rákok és a Skorpiók is élvezhetik az újhold üdvös hatását. Természetesen a többiek sem maradnak ki semmi jóból. Az újhold szombaton reggel lesz. Egész nap, vagy már előző este meggyújthatjuk gyertyát, és kívánhatunk.

Heti holdnaptár február 24-től

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top