Ezo

Heti holdnaptár január 20-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár január 20-tólHÉTFŐ, január 20.: Aktív nap. A fogyó Hold ma látványossá teszi a bőrtisztítást, a szőrtelenítést, a körömápolást, a hajfestést és a hajvágást. Szóval most ezekre érdemes időt szakítanunk. Emellett a szobanövényeket is érdemes ezen a napon átültetni, a kertben pedig trágyázni.

KEDD, január 21.: Aktív nap. A mai napon tanácsos szőrteleníteni és/vagy bőrt tisztítani. Ezek most azért hatékonyak, mert a fogyó Hold mindent támogat, amitől meg akarunk szabadulni, vagyis aminek távoznia kell tőlünk, legyen az méreg, szennyeződés, stb. Ne felejtsük el feltölteni a madáretetőket!

SZERDA, január 22.: Aktív nap. A levegős jelben járó Hold elengedhetetlenné teszi, hogy egy jó nagyot szellőztessünk ma, plusz a fogyó Hold segíti a selejtezést, a nagytakarítást, a fémtisztítást és a bútorápolást. Ha rászánjuk magunkat arra, hogy süssünk, tutira sikerünk lesz, legyen az kenyér, kalács vagy sütemény. A kertben még mindig nem késő a fákat a fagy ellen betakarni.

CSÜTÖRTÖK, január 23.: Aktív nap. A mai nap is alkalmas takarításra, selejtezésre, fémtisztításra, bútorápolásra. Ha nincs időnk az egész lakást kitakarítani, akkor válasszunk ki egy olyan helyiséget, ami látványos, mert a sikerélmény további tettekhez ad lelkesedést. Ez minden más „nem szeretem” házimunkára is igaz. Sütni és magvakat csíráztatni érdemes ma még.

PÉNTEK, január 24.: Aktív nap. Kicsit vissza kell ma fognunk az ételt, illetve másfajta élvezeteket. Most a befelé fordulás ideje van. Tanácsos böjtölni, meditálni és méregteleníteni. Ez utóbbit tehetjük szaunában. Fogyó Holdnál minden káros anyag sokkal gyorsabban távozik a szervezetünkből. Fodrászati és kertészeti tilalom van érvényben, viszont aktuális a nagymosás.

SZOMBAT, január 25.: Pihenőnap. Tanácsos ma fogyókúrázni, meditálni, méregteleníteni. Ez utóbbit tehetjük egy kellemes talpmasszázzsal. Létezik egy ún. do-in önmasszázs, amivel a méregtelenítő, öngyógyító folyamatokat indíthatunk, erősíthetünk be. Még ma is fodrászati és kertimunka-tilalom van.

VASÁRNAP, január 26.: Pihenőnap. Ma is fodrászati tilalom érvényes. Még mindig aktuális a fogyókúra, méregtelenítés és szaunázás. Szaunázni lehet gőzben vagy infrában is. További javaslatok: Ültessünk fűszernövényt a konyhaablakba! Töltsük fel a madáretetőket! Öntözzük meg a növényeinket!

Heti holdnaptár január 20-tól

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top