Ezo

Heti holdnaptár január 6-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, hogy a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlatos elkerülni...

Heti holdnaptár január 6-tólHÉTFŐ, január 6.: Aktív nap. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Most rendkívül intenzív hatású a meditálás és a talpmasszázs. Ha száraz az idő, tanácsos kiszellőztetni az ágyneműt. Mivel a Hold a vizes Halak jelében jár, ráadásul hétfő a Hold napja, a mai napon a legjobb mosni, locsolni, öntözni.

KEDD, január 7.: Aktív nap. Fogászati tilalom érvényes a mai napon. Érdemes ma kenyeret sütni, befőzni, káposztát savanyítani. Ezek mind finomak lesznek. A konyhai sikerek újabb kísérletezésre sarkallnak mindenkit. A hosszabb szellőztetés jót tesz most. A kertben töltsük fel a madáretetőket!

SZERDA, január 8.: Aktív nap. Még ma is érvényes a fogászati tilalom. Nem tilos fogorvoshoz menni, csak a népi megfigyelés szerint nem tanácsos. Január elején nehezen vesszük fel azt a fordulatszámot, amit megkövetel a munkánk. Emiatt ma is érdemes többször és hosszabban szellőztetni. Kertészeti tilalom érvényes mára, ezért most ne csináljunk kinn semmit!

CSÜTÖRTÖK, január 9.: Pihenőnap. A fogyókúra és a méregtelenítés a telihold közeledtével egyre hatékonyabb. Fogászati és kertimunka-tilalom van. A Bika jelében járó Hold segíti a szépségápolást, az otthon csinosítását és a költségvetés megtervezését.

PÉNTEK, január 10.: Pihenőnap. Még ma is aktuális a fogyókúra és a méregtelenítés. A fogászati tilalom még érvényben van. A Hold még ma is a Bika jelében jár, így szépítkezhetünk és/vagy feldíszíthetjük a lakást. Tanácsos folytatni a költségvetés átgondolását. A kertben a madáretetőkről ne feledkezzünk meg!

SZOMBAT, január 11.: Pihenőnap. A telihold egyre közeledik, így egyre hatékonyabb a fogyókúra és a méregtelenítés. Kora délutánig a Hold még a Bikában jár, ekkor még szépítkezhetünk. Utána megváltozik a hangulatunk, és igényünk támad társaságra, kultúrára. A kert helyett otthon csíráztassunk magvakat!

VASÁRNAP, január 12.: Pihenőnap. Ez a vasárnap a Hold szempontjából tökéletesen passzív. A Hold azt tanácsolja mára, hogy lazítsunk, lustálkodjunk, és élvezzük a vasárnap békéjét!

Heti holdnaptár január 6-tól

Előrejelzések 2014-re
Nagy szerelmi horoszkóp 2014-re
Mi vár ránk a kínai horoszkóp szerint 2014-ben?
Havi angyalkártyák 2014-re
Nagy angyalhoroszkóp 2014-re
Pénzhoroszkóp 2014-re
A legizgalmasabb bolygóállások 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top