Ezo

Heti holdnaptár december 9-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, december 9.: Pihenőnap. Ma fodrászati tilalom van érvényben. Aki most meditál vagy talpmasszázsra megy, az jó értelemben elvarázsolódik. Mivel a Hold a vizes Halak jelében jár, ráadásul hétfő a Hold napja, a mai napon a legjobb mosni, locsolni, öntözni.

KEDD, december 10: Pihenőnap. Most a leghatékonyabb a méregtelenítés pl. infraszaunázással. Az infraszauna erősíti az immunrendszert is, ez pedig a tél beálltával kimondottan előnyös, ráadásul szépíti a bőrt. Fogászati és fodrászati tilalom érvényes mára. De locsolni még ma is érdemes.

SZERDA, december 11.: Pihenőnap. Még ma is fogászati tilalom van. És még ma is aktuális a méregtelenítés. Ha fogyni akarunk, akkor méregtelenítéssel kell kezdeni, máskülönben nem lesz látványos és tartós az eredmény. Megéri ma sütni és káposztát savanyítani, illetve befőzni. A kertben ne halogassuk tovább a fák fagy elleni takarását!

CSÜTÖRTÖK, december 12.: Pihenőnap. A fogyókúra és a méregtelenítés ma is aktuális. Telihold közeledtével ezek egyre hatékonyabbak lesznek. Ha nem muszáj, ma ne menjünk fogorvoshoz, viszont szellőztessünk hosszabban! És süssünk, tartósítsunk, vagy savanyítsunk káposztát!

PÉNTEK, december 13.: Pihenőnap. Attól, hogy ma péntek, 13-a van, még a bolygók, így a Hold is a szokásos útjukat járják. A Hold a Bika jelében a szép iránti érzékünket erősíti fel. Szépítkezhetünk és/vagy feldíszíthetjük a lakást a közelgő karácsonyra. Fogászati és kertimunka-tilalom érvényes mára.

SZOMBAT, december 14.: Pihenőnap. Egyre közeledik a telihold, így egyre hatékonyabb a böjt, a fogyókúra, a méregtelenítés, a talpmasszázs és a meditálás. Ez utóbbi a rohanásból kiszakít, és terhelhetőbbé tesz mindenkit. Nem kell azonban túlmisztifikálni, elég, ha pár percre megállunk, és behunyjuk a szemünket.

VASÁRNAP, december 15.:
Pihenőnap. Ezüstvasárnap a Hold szempontjából tökéletesen passzív. A Hold azt tanácsolja mára, hogy lazítsunk, lustálkodjunk, és élvezzük a vasárnap békéjét!

Heti holdnaptár december 9-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top