Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp december 6-átől

Itt az ideje több érzelmet, érintést és odafigyelést adnunk. Mindezt a partnerünk könnyen és lelkesen viszonozza majd. Ideje van annak is, hogy a macsók és a végzet asszonyai mellett labdába rúgjanak a kedves, szeretetteli, kevésbé extrovertált személyiségű fiúk és lányok is. Ha ügyesen élsz a lehetőségeiddel és az alkalmakkal, szerelmi boldogsággal köszönt rád vasárnap.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége nagy kérdése, hogy hogyan állsz a modern női és férfiszerepekhez. Ha azt gondolod, hogy egy nő nem lehet karrierista, egy férfi pedig nem mosogathat, akkor a hétvége hozhat néhány meglepetést számodra. Most nyugodtan megengedheted magadnak, hogy megszeresd a férfias oldaladat, és elfogadd a párod nőies tulajdonságait. Nyugodtan szeretheted magatokat olyannak, amilyenek vagytok.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán azért keresed még mindig a párodat, mert nem tudod megengedni magadnak a szeretetet? Talán azért nem mertél még lehorgonyozni egyetlen ember mellett sem, mert nem merted kimutatni vagy legalább önmagadnak kimondani a szeretetedet? A hétvégén vállald fel az érzéseidet, és hidd el, ennek meglesz a pozitív hozadéka.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Másokat szeretni könnyű, de mi a helyzet önmagaddal? A hétvégén a csillagok azt kérdezik tőled, hogy tudod-e, mered-e szeretni magadat? Ha a válaszod igen, azzal máris elsimíthatod a kapcsolatodban lévő feszültséget. Megértheted, hogy a szerelmed csak a benned lévő kételyekre, félelmekre reagált. Ha úgy érzed, hogy nehéz magadat megszeretni, beszélgess őszintén a szerelmeddel, és kérdezd meg, ő milyennek lát téged!

Ha csak keresed a szerelmet: Másokat szeretni könnyű, de mi a helyzet önmagaddal? Amíg nem szereted meg önmagadat, amíg nem jó érzés a tükörbe nézni, addig nem várhatod el mástól, hogy megszeressen téged. Nem kérheted azt valakitől, hogy szeressen téged annak ellenére, hogy te semmi szerethetőt nem találsz magadban. Kérdezd meg a fiú barátaidat, hogy szerintük miért lennél ideális társa egy férfinek!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Derűlátónak kellene maradnod. Lehet, hogy úgy érzed, rátok omlanak a falak, és a közeledő karácsony megoldhatatlan szervezési és anyagi helyzeteket teremt, de a valóságban nem így van. A valóság az, hogy ha ketten összefogtok (hiszen szövetséget alkottok), akkor le tudjátok győzni a közeledő karácsony minden nehézségét. Ketten együtt tudtok anyagi forrásokat, időt, szeretetet és családi boldogságot teremteni.

Ha csak keresed a szerelmet: A mostanában kibontakozó párkapcsolatodat táplálhatnád a hiteddel, a szereteteddel és a gondoskodásoddal. Hogy nincsen bimbózó párkapcsolatod? Csak figyelj és várj! Könnyen észreveheted, hogy a hétvégén az észrevétlen flörtök komolyabbra fordulnak, és elindul egy reményteli ismerkedés közted és közte. Hagyd, hogy ez alakuljon!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben egy nagy és boldog ölelésben töltenéd a hétvégét. Lehetőség szerint a jó meleg ágyat sem hagynád el. Érdemes lenne ezt már pénteken megalapozni egy kis szervezéssel. Olyan programokat válasszatok, amelyekben sokat lehettek együtt, és egymásra figyelhettek. A hétvégi munka, a nagytakarítás és minden más teljesítménykényszer most rombolja a kapcsolatotokat és nem építi azt.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, az exed megérdemelne egy új esélyt, hiszen olyan sokat változott, hiszen nem találtál még egy nála jobbat. Álljunk meg egy pillanatra! Ha az a motivációd, hogy ő érettebb, szeretettelibb és gondoskodóbb lett, valóban megérdemel egy esélyt. Ha azonban csak azért mennél vissza, mert nincs másik, felejtsd el végre és engedd el őt!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Ne keverd össze az őszinteséget az otromba szavakkal. Most őszinteségi rohamod van, de ez nem jelenti azt, hogy meg kellene bántanod a szerelmedet vagy az anyukáját, esetleg a barátait. Egyszerűen csak mondd ki, ami a lelkedet nyomja, de használj kedves szavakat, és minden kimondott mondatodat a szeretet hassa át. Ha kedvesen fogalmazol, azzal gyógyítod a kapcsolatodat. Ha durván fogalmazol, azzal rombolod. Eldöntheted, mi a célod.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt lenne az ideje annak, hogy végre kimondd mindazt, ami a szívedet nyomja. Talán nem a barátnőid lesznek a legjobb hallgatóság, talán könnyebb dolgod lenne, ha ezúttal egy bölcs és idős nő rokonodnak mesélnél. Olyasvalakinek, aki szívesen hallgatja a párkapcsolati sztorijaidat, és aki talán néhány bölcs kérdéssel rávilágít a valódi helyzetedre!

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Érdemes átgondolnod, hogy mit érzel, és mit kommunikálsz a kapcsolatodban. A csillagok szerint ez a kétféle dolog most nincs feltétlenül összhangban egymással. Könnyen lehet, hogy a szerelmeden azt a feszültséget látod, ami abból fakad, hogy félreérti a viselkedésedet. Most igazán megtehetnéd, hogy kimondod azt, amit érzel. Ezzel elkerülhető a feszültség és az összes félreértés. Ne felejtsd el, a szeretetről mindig lehet beszélni.

Ha csak keresed a szerelmet:
Könnyen lehet, hogy olyasvalaki kezd el meghódítani, aki nem teljesen őszinte veled. Ne gondolj nagy hazugságokra, de apró füllentések azért lesznek a hétvégén. Lehet, hogy ez az illető még nem a lelki társad, hiszen úgy tűnik, hogy sok mindent csak a te kedvedért változtatna meg az életében. Kérdés, hogy ez elég-e a boldogságotokhoz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-től

MÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Élvezed a szerelmed társaságát, és ő is élvezi a tiédet. Most mindegy, hogy hol vagytok és mit csináltok, úgy érzitek magatokat, mintha egy ötcsillagos luxusszálloda nászutas lakosztályában töltenétek a hétvégét. Persze lehet, hogy valaki csak a nászútján fedezi fel a szerelme legmélyebb érzéseit. Most úgy tűnik, hogy a párod ki meri mondani azt, amit gondol, és meg meri fogalmazni a vágyait. Neked csak meg kell hallgatnod őt, és szeretettel válaszolni neki.

Ha csak keresed a szerelmet: Igen, itt az ideje végre elfelejteni a szingli státuszt, és megérkezni egy boldog és szeretetteli párkapcsolatba. Ezt a megérkezést a csillagok és a barátaid is segítik, mégis az a legfontosabb, hogy megérkezhet az az ember, aki maga is hajlandó tenni érted, és nem csak a kifogásokat keresi. Itt az ideje annak, hogy végre olyasvalakit válassz, aki bármit megtenne érted, és hagyd a fenébe a macsókat, akik átnéznek rajtad.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ


Ha párkapcsolatban élsz:
Flörtölni jó. Itt az ideje annak, hogy bátran flörtölj te is, és bátran flörtöljön a párod is. Na de mielőtt még az erkölcsrendészetért kiáltasz, szeretném hangsúlyozni, hogy a csillagok szerint egymással kellene flörtölnötök. Ha az életetek minden pillanatában csak a hétköznapok realitásával foglalkoztok, akkor nem csoda, hogy előbb-utóbb elszürkül a kapcsolatotok. Ideje ezt megelőzni, némi színes flörttel és randevúval. Miért ne randevúzhatnátok újra?

Ha csak keresed a szerelmet: Flörtölni jó. Mindegy, milyen párkapcsolati bonyodalmak, nehézségek és exkapcsolatok vannak mögötted, mindegy, hány éves vagy, mindegy, hogy nézel ki, mindegy, milyen az értékrended, ezen a hétvégén flörtölj bátran! Hidd el, egyáltalán nem jöttél ki a gyakorlatból! Sőt! Könnyen kiderülhet, hogy ugyanolyan flörtgép vagy, amilyen kamaszkorodban voltál, amikor még szilárdan tudtad, hogy szép vagy és jó fej.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A problémák megoldása igen egyszerű. Különösen igaz ez a párkapcsolati problémákra, hiszen ezek rendezésén egészen biztosan legalább ketten dolgoztok. Nos az első lépés az, hogy felismeritek, mi a gond. Aztán leültök, és a szeretetről beszéltek, arról, hogy mennyire szeretitek egymást. Ezután pedig, ha a probléma fontos marad, lehet vele nyugodt körülmények között foglalkozni. Veszekedni, egymást hibáztatni és a másikat gyötörni ezen a hétvégén is tilos.

Ha csak keresed a szerelmet: Azzal, hogy az előző párkapcsolataid kudarcait sorolod, nem lépsz előrébb a szerelmi boldogság felé. Itt az ideje, hogy elengedd, eloldd, kioldd ezeket a kudarcokat, és hagyd, hogy a helyükre jó élmények érkezzenek. Ezen a hétvégén megszabadulhatsz az önvádtól és a másokkal szemben táplált gyűlölettől is. A végeredmény pedig az lesz, hogy szombaton beléphet az életedbe valaki, aki szeretettel vesz majd körül téged.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-től

BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Nem szereted a nagy szavakat, nem szereted, ha az érzelmekről van szó? Akkor nem lesz a kedvenced ez a horoszkóp. Most ugyanis arra kérlek, hogy a hétvégén használj nagy szavakat és beszélj az érzelmeidről. Arra kérlek, hogy bátran mondd ki, hogy milyen módon várod a szeretet kifejezését a szerelmedtől. Mert ő most nagyon szeretné veled éreztetni a szeretetét, nagyon szeretné, hogy megértsd, mennyire szeret téged, de nincsenek ehhez jó eszközei.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyjuk a köntörfalazást! Megérdemled, hogy szeressenek, megérdemled, hogy átéld a nagy szerelmet, megérdemled, hogy boldog legyél. És ha ezt ki is tudod mondani, ha fel is tudod vállalni, ha mersz érte tenni legalább egy lépést, akkor a hétvégén közelebb is juthatsz a vágyaid megvalósulásához. Most olyan az életed, hogy megérted: minden gondolatodnak  teremtő ereje van. Amit kigondolsz, azt gyorsan megkapod.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az élénk fantáziád, a kreativitásod, a magasan szárnyaló szellemed egyszerre segíti és támadja a párkapcsolatodat. Támadja, mert unalmadban néha hülyeségekről fantáziálsz. Amikor elképzeled, hogy milyen lenne, ha a párod nem szeretne vagy megcsalna, akkor bizony ártasz a kapcsolatodnak. A fantáziád szerencsére jó hatással is van szerelmetekre, hiszen a párod szereti, amikor extra ötleteid támadnak, amikor különleges programokat szervezel. Most ezt a felét használd a fantáziádnak!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne arról fantáziálj, hogy sohasem leszel szerelmes, és ne is azt idézd magad elé, hogyan bántottak mások. Ezen a hétvégén használd a fantáziádat arra, amire való: képzeld el, hogy milyen nagyon boldog leszel, amikor rád talál a szerelem. Még egy felhasználási módja van a fantáziának: kezdeményezhetsz vele fantáziadús ismerkedő beszélgetéseket a szimpatikus emberekkel.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Néha szeretsz úgy tenni, mintha más lennél. Ilyenkor jobbnak, szebbnek, ügyesebbnek mutatod magad. Ez jó játék a külvilággal, de ne játszd ezt a szerelmeddel. Két okból sem. Egyrészt mert nagyon is ismer, és egy pillanat alatt átlát a színjátékon. Ebből viszont könnyen hiheti azt, hogy valamit titkolsz előle, és innen csak egy lépés a féltékenység. Másrészt a szerelmed olyannak szeret, amilyen vagy. Pontosan olyan esendőnek, olyan kétbalkezesnek, olyan szeretetre vágyónak. Nem kell másnak lenned, mint amilyen vagy.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell másnak lenned, mint amilyen vagy. Különösen fontos ez a párkeresésben. Nem az a cél, hogy olyanná változz, aki „piacképes”, hanem az a cél, hogy megismerd magad, és felvállald magad a külvilág előtt. Az a cél, hogy végre elmondhasd: „Igen, ilyen vagyok, és így szeretem magam. Sőt! Mások is így fognak szeretni!” Ha ezt ki tudod mondani, máris megérkezhet az életedbe a nagy Ő!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top