Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp november 8-ától

A kapcsolatainkban új szenvedély bukkan fel a hétvégén. Most rózsaszín szemüveget biggyesztenek az orrunkra a csillagok, és ezen keresztül szemléljük a lehetőségeinket. Persze azért két lábbal a talajon állunk, és tudjuk: a szerelemért meg kell dolgozni. Ezen a hétvégén szívesen vállaljuk ezt a "munkát".

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Bármit megtennél a szerelmedért, és hogy őszinték legyünk, ezen a hétvégén meg is teszel bármit. A kreativitásod szárnyal, és olyan kapcsolatjavító programokat találsz ki, amikről a szerelmed észre sem veszi, hogy ezt a jobb együttműködésért teszitek. Érdemes úgy alakítanod a programot, hogy szombaton és vasárnap is romantikus éjszakátok lehessen.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha mindent ugyanúgy csinálsz, mint eddig, az életedben sem fog semmi sem megváltozni. Most arra lenne szüksége, hogy felrúgd a megszokott menetrendet, és vállalj valami olyasmit, amihez még sohasem volt bátorságod. Az extrém sportok jó ötletnek tűnnek, ha ismerkedési helyszínt keresel!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Zenére, énekre, táncra vágysz. Itt az ideje felhúznod a táncoló, fekete lakkcipődet, és elvinni a szerelmedet bulizni. Lehet, hogy ő eleinte tiltakozik, de hidd el, gyorsan megjön a kedve a bulizáshoz. Most az álarcosbálokat különösen élveznétek, de az sem  baj, ha nem találtok ilyet a környéken. Az első randitok helyszíne is tökéletesen megteszi bulihelynek.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne ülj otthon egyedül, mert ezzel csak a saját hétvégédet rontod el. A zenének gyógyító ereje van, ezért most különösen fontos, hogy elmenj egy koncertre vagy bulizni egyet. És az sem elhanyagolható szempont, hogy a csillagok szerint tánc közben könnyebben ismerkedsz ezen a hétvégén (is).

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Nincs más dolgod, mint észrevenni: a te döntéseid miatt alakul úgy a hétvége, ahogyan alakul. Ez azért fontos, mert hajlamos lehetsz a párodat, a szüleidet vagy másokat hibáztatni. Pedig ehelyett dönthetnél úgy, hogy szerelmes hétvégétek lesz, amelyben a leginkább egymásra figyeltek, a sok halaszthatatlannak hitt ügy helyett.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy tűnik, hogy az ínséges időket a bőség zavara váltja fel. Nemrég még úgy látszott, hogy egy potenciálisan megfelelő férfi sincs a közeledben, most pedig már legalább hárman rajonganak körül téged, de az is lehet, hogy négyen vannak. Egy kicsit abban is bizonytalan vagy a hétvégén, hogy kit tekinthetsz „potenciális rajongónak”.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Tedd félre a kicsinyes gondolatokat és a hétköznapi összecsapásokat! Ez a hétvége a romantikus álmok megvalósítására való. Ami azt illeti, a romantikus álmaidat elő kellene bányászni a cinizmus és keménység alól, ahova elrejtetted. Tudod, ami romantikus, az nem feltétlenül ciki, és biztosan nem csöpögős. Ezt most a gyakorlatban is megtapasztalhatod.

Ha csak keresed a szerelmet: Próbálj ki valamit a hétvégén: ahelyett, hogy azt keresed, miért lehetetlen megtalálni a Lélektársadat, inkább koncentrálj arra, hogy ő is keres téged. Mivel ez a hétvége a Rákok számára a romantikus álmok megvalósítására való, igencsak könnyen lehetséges, hogy a nagy Ő most szembejön veled valahol.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Az elmúlt napokban mintha kezdenéd feladni a reményt, hogy még minden lehet olyan jó, mint régen. A csillagok szerint már csak egy egészen kicsi kitartásra van szükséged. A hétvégén újra visszahozhatnátok a régi tüzet a kapcsolatotokba. Szerencsére most a párod is romantikusabbnak mutatja magát, mint amilyen. Pontosan tudja, mire vágysz, és most meg is adja neked.

Ha csak keresed a szerelmet: Lélektársad már csak egy karnyújtásnyira van, és ezen a hétvégén kinyújthatnád érte a karodat. Hogy ez mit jelent? Nagyon egyszerű: mindennap tegyél meg legalább egy változtatást az életedben. Olyan változtatást, amelyről tudod, érzed, hogy közelebb visz a szerelemhez, de eddig lusta voltál hozzá.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A kapcsolati minták könnyen öröklődhetnek családon belül. Ez azonban nem jelenti azt, hogy folyton azon kell rettegned, nehogy lemásold (vagy hogy jól másold le) a szüleid kapcsolatát. Hidd el: a pároddal képesek vagytok egy új és boldog kapcsolati mintát megalkotni önmagatok számára. Ehhez ezen a hétvégén rengeteg inspirációt kaptok egymástól.

Ha csak keresed a szerelmet:
Mielőtt kiválasztod a neked megfelelő partnert, gondolkodj el egy pillanatra: milyen a viszonyod az apáddal? Vajon tényleg minden férfiben őt keresed? Ha őt keresed, miért csodálkozol, ha a rossz tulajdonságait is megkapod, nemcsak a jókat? ezen a hétvégén az apa-lánya kapcsolat gyógyításán keresztül juthatsz közelebb a szerelmi boldogságodhoz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed olyan lesz ezen a hétvégén, mint egy kedves robot: mindenben a kívánságodat lesi, és mindenben azt teszi, amiről azt hiszi, hogy neked jó. Ez persze téged könnyen felbosszanthat, hiszen érzed, hogy a cselekedetei mechanikusak. Magyarázd el neki: nem robotra van szükséged, hanem arra, hogy érezd, mennyire szeret.

Ha csak keresed a szerelmet: Valaki nagyon szeretne téged az ágyában látni, ezért nem riad vissza a hazugságoktól és az alakoskodástól sem. Az pedig csak rajtad múlik, hogy észrevedd: ki az, akinek a szándékai finoman szólva sem tiszták. Persze elég sokan vannak körülötted, akik őszintén rajonganak érted. Miért nem őket választod?

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Az együtt töltött idő mindig sokkal értékesebb, mint az az idő, amit azzal töltötök, hogy harcoljatok a közös boldogságért. Lehet, hogy mindennap azért güriztek az irodában, hogy jobb legyen a családnak, de ettől egyáltalán nem lesz jobb se a családnak, se a párkapcsolatotoknak. Most szánjatok időt a szerelemre, a romantikára és a szexre is. Mert ezek használnak a kapcsolatotoknak.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben visszavonulót fújnál, és heverészéssel töltenéd a hétvégét. Arra azonban nincs garancia, hogy a nagy Ő becsönget hozzád (bár ez sem tűnik lehetetlennek), ha viszont kimozdulsz otthonról, és elmész egy táncórára vagy egy csoportfoglalkozásra, esetleg tanfolyamra, meghatványozod az esélyeidet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Most az a legfontosabb a számodra, hogy érezd: biztonságban vagy. A szerelmed képes arra, hogy éreztesse veled ezt a biztonságot, hiszen mellette, vele minden olyan egyértelmű, nyugodt és megszokott (attól függetlenül, mióta ismered, és hogy vele élsz-e). Ezen a hétvégén a nagy ölelések és az összebújva alvások lesznek azok, amelyek igazán megnyugtatnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, a magány már nem tart sokáig. Lehet, hogy azt hiszed, most már feladhatod a reményt, és te leszel az egyetlen, aki nem lel párra, de az igazság az, hogy igazán könnyedén megérkezik az életedbe a Lélektársad. Nyugodtan emeld fel most a fejed, és nézz körül, mert könnyen lehet, hogy már itt is van.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-től
BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Eleinte kissé össze leszel zavarodva, mintha nem látnál tisztán egy kérdésben. Aztán felfedezheted, hogy ez megint a kontrollmániádról szól, arról, hogy meg akarod mondani, pontosan mit gondoljon a szerelmed, és azt is, hogy mit érezzen. Engedd el ezt az irányítási vágyat, és vedd észre a körülötted lévő jót. Lásd meg, hogy van, aki akkor is szeret, ha nem kényszeríted erre.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyáltalán nem mindegy számodra, hogy milyen emberekkel veszed körül magadat. A pesszimisták lehangolnak, a szinglik elkeserítenek, a családosok felhergelnek. De az igazán nyitott és szeretetteli baráti kapcsolatok most feltöltenek pozitív energiával, és pozitív gondolatokkal. Emiatt pedig könnyebben veszed észre azt a fiút, aki már régóta udvarolna neked, ha figyelnél rá.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz:Minden kapcsolat célja a gyógyítás. Ezt a spirituális alapigazságot észreveheted a kettőtök viszonyában is. Ezen a hétvégén azzal teheted a legtöbbet a boldogságotokért, ha megvizsgálod, hogy melyikőtök milyen módon gyógyítja a másikat. Észre fogod venni, hogy mindketten rengeteget tanultatok és tanulhattok egymástól.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el a negatív meggyőződéseidet a hét végén. Most felismerheted, milyen mély összefüggés van aközött amit gondolsz, és aközött amit cselekszel. Ha ez így működik, akkor képzeld el, hogyan reagálsz mások közeledésére, amíg olyasmiket gondolsz: „Minden férfi egyforma!” Hidd el, a Lélektársad más, mint a többiek!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az utóbbi időben már kotta nélkül éled az életedet, és ez nem lesz másként ezen a hétvégén sem. Nem érdemes arra várnod, hogy a régi, jól beváltnak hitt forgatókönyvek most majd működnek. Írjatok újakat! Találjátok ki újra, hogy milyen egy ideális hétvége, a kapcsolatotok jelenlegi szakaszában! Találjátok meg a boldogságfaktort az együttlétetekben!

Ha csak keresed a szerelmet: Tedd azt, amit érzel! Annyi mindenben vagy mélyen spirituális és ösztönös. Miért gondolod, hogy a szerelemben nem működik ez a taktika? Hidd el, hogy a szívedben ott van az az iránytű, ami elvezet a Lélektársadhoz és az általad vágyott kapcsolathoz. Talán hamarabb, mint ahogy azt gondolnád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top