Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp november 1-jétől

A hosszú hétvége sokaknak a fájdalom feldolgozásáról, az elengedésről szól. Itt az ideje, hogy a kapcsolatainkban felgyülemlett fájdalmat is kisöpörjük, és elgyászoljuk a régi, sikertelen szerelmeinket. Különösen igaz ez akkor, ha most egy boldog párkapcsolatot szeretnénk felépíteni és fenntartani.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Add meg a szerelmednek mindazt, amire szüksége van ezen a hétvégén. Ez lehet, hogy nem pont ugyanaz, mint amiről azt gondolod, hogy kell neki. Most a sok csillogó külsőség helyett egy kis csendre és befelé figyelésre vágyik, és arra, hogy magában is elgondolkodhasson az elmúláson és az eddigi veszteségein, hogy aztán vasárnapra ismét mosolyogni tudjon.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy ez a hétvége az emlékezésről, a múltadról szóljon. Figyelem, ez nem jelenti azt, hogy bele kellene ragadnod a múltba, vagy szomorú nosztalgiát kellene érezned! időnként azonban érdemes megállnunk és visszatekintenünk, hogy megnézzük, mi mindent hagytunk magunk mögött.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek kerülnek a hosszú hétvégén a középpontban nálatok. Most a kicsik lesznek azok, akik lekötik minden figyelmeteket, és a gyerekekről vagy a gyerekvállalásról beszélgetve a kapcsolatokban lévő sok rejtett feszültség is feloldódhat. Most minden gyerekes program abban segít benneteket, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnéd, hogy valaki gondoskodjon rólad, és úgy gondolsz egy jövendőbeli párkapcsolatra, mint erős szövetségre, amelyben minden lelki és anyagi elvárásodat kielégíti majd a párod. Az igazság azonban az,hogy a következő kapcsolatodban a gyógyítás lesz a központi téma, ennek megfelelően mindketten adtok majd egymásnak, és nemcsak ő ad majd neked.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben kimaradnál a hosszú hétvége kötelező családi programjaiból, és olyasmit csinálnál a szerelmeddel, ami feldobja a szabadnapjaitokat. Itt az ideje a kalandoknak, az extrém programoknak és minden olyasminek, amihez máskor mindketten gyávák vagytok. A három napból legalább egyet töltsetek kettesben, a kedvetek szerinti programokkal!

Ha csak keresed a szerelmet: Ahelyett, hogy azon elmélkedsz, mit rontottál el a múltban, vagy min kell változtatnod a jövőben, inkább érkezz meg a jelenbe. Érkezz meg az itt és most pillanatába, és koncentrálj a jelen pillanat szépségére. Ha minden pillanatban meg tudod találni a szépséget, az segíteni fog abban, hogy a következő kapcsolatod jobban sikerüljön, mint az előzők.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Az időzítés bajnoka leszel a hosszú hétvégén. Most minden szavad, minden cselekedeted telibe talál. Ezt azért érdemes észben tartanod, mert most minden szavad és minden reakciód sokkal erősebnek fog hatni. Lehet, hogy valakinek csak egy vicces megjegyzést teszel, ő pedig vérig sértődik az időzítés miatt. Különösen legyél óvatos a párodnak mondott megjegyzésekkel.

Ha csak keresed a szerelmet: Bízd magadat a csillagokra! Hidd el, az Ég sokkal jobban tudja, hogy mikor vagy kész egy következő párkapcsolatra, mint te magad. Hiszen az Ég azt is jobban tudja, hogy ki lesz a következő nagy Ő az életedben. Most a háttérben mindenki a tökéletes időzítésen dolgozik, neked pedig csak türelemre lesz szükséged.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Dobjátok ki a régi, lejárt forgatókönyveket, és kezdjetek egy teljesen újba. Érdemes a hosszú hétvégét arra szánotok, hogy végiggondoljátok, mit szeretnétek megváltoztatni a kapcsolatotokon, és hogyan fogtok közelebb kerülni egymáshoz. Ha ezt most nem gondoljátok végig, a csillagok olyan helyzetet teremtenek, amikor kénytelenek lesztek ezen dolgozni.

Ha csak keresed a szerelmet: Változtathatsz az eddigi forgatókönyvön. Jegyezd meg jól, hogy a jövőnek nem kell a múltból következnie, hiszen ez két teljesen különálló fogalom. Megteheted, hogy a jelenben változtatsz, és attól megváltozik a jövő is. Megteheted, hogy új párkapcsolati forgatókönyvet írsz magadnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit talán túl elvontnak találod a hétvégére szóló javaslatot. A csillagok most arra kérnek benneteket, hogy keressétek meg a kapcsolatotok mélyén lévő szeretetet. Igen, szeretitek egymást, ez nem kérdés. De keressétek meg a szeretetetek alapját jelentő első érzéseket és emlékeket. Idézzétek fel a szívetekben, hogy milyen nagyon mély az a szeretet, amit éreztek.

Ha csak keresed a szerelmet: 
Ahhoz, hogy megtaláld a nagy Őt, először a szíved mélyén élő, szeretetre vágyó lényedet kell megismerned. A hétvége olyan eseményeket kínál, amelyek segítenek szembesülnöd a saját szeretetvágyaddal és a saját szereteteddel. Engedd meg magadnak, hogy az érzelmeidről szóljanak a következő napok.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy mindketten letegyétek az elvárásaitokat, és felismerjétek, hogy milyen fontos egy kapcsolatban az elfogadás. A hétvégén bőven lesz alkalmatok gyakorolni a toleranciát és a megengedő magatartást, ráadásul nemcsak egymással. Most az a legfontosabb, hogy engedd meg a szerelmednek, hogy önmaga lehessen.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy nem tudsz kibújni a bőrödből, és nem tudsz megváltozni. Mintha évek óta ugyanazt szajkóznád. Nyugalom, nem is kell másnak lenned ahhoz, hogy a nagy Ő rád találjon. Pusztán azt kellene elfogadnod és megértened, hogy szerethető és szeretetteli ember vagy, akibe könnyedén beleszeret majd a párja.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Minden együtt töltött év, minden hónap, minden hét, minden nap, minden óra, minden perc és minden másodperc egyre közelebb visz benneteket ahhoz, hogy megvalósítsátok az ideális párkapcsolatot. A hosszú hétvégén könnyedén megtapasztalhatjátok, hogy milyen fontos az összecsiszolódottság, milyen fontos az egymásra figyelés ahhoz, hogy boldogok lehessetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell tökéletesnek lenned, ahhoz, hogy beléd szeressen az Ideális Társad. Hiszen, ő is tele lesz tökéletlenségekkel, és a hibáitok kiegészítik egymást. Ezek a tökéletlenségek segítenek majd abban, hogy összecsiszolódjatok, és egymást teljesen kiegészíthessétek. Ezen a hétvégén talán már meg is érkezik a tökéletlen szerelmed.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél két lábbal a földön állni, valami azonban folyamatosan elvonja a figyelmedet a realitások világáról. A szerelmed most romantikus hangulatban van, és szárnyalni szeretne, ne te legyél az, aki visszafogod őt. Nyugodtan álmodozzatok, a megvalósítás módját pedig ráértek majd kitalálni a jövő héten is. Ez a hétvége pedig lehet a vágyaké és a szerelemé.

Ha csak keresed a szerelmet: A legszívesebben egész nap a lehetőségeket, a tényeket sorolnád, és a valóság rút elemeivel riogatnád magadat. Ahelyett, hogy a múlt veszteségeire koncentrálsz, most érkezz meg a jelenbe, majd onnan a jövőbe. A hosszú hétvége az álmodozás és a boldog fantáziák időszaka a szingli Nyilasok számára.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-től
BAK

Ha párkapcsolatban élsz: Régóta szeretnél valamit elmondani vagy bevallani a szerelmednek. Itt az ideje, hogy összeszedd a bátorságodat, és belevágj ebbe a monológba! Minél tovább próbálod visszafojtani a mondanivalódat, az annál súlyosabbra dagad benned, és könnyen lehet, hogy a legrosszabb pillanatban robban ki. Ezt azzal előzheted meg, ha időről időre összeszeded a bátorságod, és elmondod, amit szeretnél.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, könnyen lehet, hogy most félreértesz valakit. Lehet, hogy az, amit te közeledésnek vélsz, pusztán kedvesség. És lehet, hogy az, amit kedvességnek tartasz, a másik fél szerint heves udvarlás. Ha elbizonytalanodsz, érdemes megkérdezned a másik felet, hogy most tulajdonképpen mit is szeretne kimutatni feléd.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor arra gondolsz, hogyan javíthatnád a kettőtök közötti összhangot, a kapcsolatot vagy az erotikus perceitek minőségét, szívesen fordulsz szakkönyvekhez. Pedig az igazság az, hogy a benned élő kreativitás néha többet segít a kapcsolatod javításában, mint a legokosabb szakkönyv. A hosszú hétvégén engedd meg magadnak, hogy megmutasd a kreatív és játékos énedet a szerelmednek.

Ha csak keresed a szerelmet: Több lazaságra, több játékra vágysz, és mindig azzal nyugtatod magadat, hogy majd ha lesz párkapcsolatod, akkor végre többet fogsz játszani. Itt az ideje, hogy megvalósítsd mindazt az életedben, amit egy kapcsolattól vársz. Nem kell arra várnod, hogy legyen melletted valaki, már most lehetsz kreatív és boldog.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan boldogság van benned, amikor a szerelmedre gondolsz, hogy úgy érzed, mellette valóban megtaláltad azt akit kerestél. Most minden egyes közösen töltött perc a hazatérés élményével ajándékoz meg benneteket, és minden egyes közös beszélgetés közelebb visz benneteket a másik megértéséhez. A hétvége legszebb pillanat az lesz a számodra, amikor önzetlenül örömet szerzel a szerelmednek.

Ha csak keresed a szerelmet: Mi jelenti az igazi örömöt a számodra? Miért gondolod, hogy a nagy Őt majd pont ezzel a tevékenységgel, hobbival vagy vágyaddal ijeszted el? A világ épp fordítva működik: minél többet teszed azt, ami valódi örömöt okoz a számodra, annál hamarabb talál rád a Lélektársad, hiszen a te örömed az a jelzőfény, ami alapján felismer majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top