Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp szeptember 27-től

A feszültségek kioldódnak vagy kioldhatod őket. Bármit is szeretnél elérni a szerelemben (jobb kapcsolatot, több együttlétet, nagyobb figyelmet, megértést, vagy egyszerűen csak a nagy Ő-vel való találkozást), afelé most legalább egy lépést tehetsz. Talán egy lépés kevésnek tűnik, mégis sokkal közelebb hozza a célodat hozzád.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvégi jelszavad: Több játékosságot! Most mindenből viccet, mókát csinálsz, és úgy incselkedsz a pároddal, mintha mindketten tizenhat évesek lennétek. Vigyázz, nehogy játszmázásba csússzon át a játékosságod! Nem kell azért játszmázni, hogy jobban figyeljen rád a szerelmed, hiszen most a kisugárzásod is olyan erős, hogy mindenki felfigyel rád.

Ha csak keresed a szerelmet: Lazíts! Túl komolyan veszed a dolgokat, és ez a komolykodás már neked is kezd az agyadra menni. Hidd el, nem kell mindent véresen komolyan venni. Járhatnál bulizni, randizni, beszélgetni csak a móka kedvéért is. Nem kell minden helyzetben annak a hasznát mérlegelned. Néha az a haszon, hogy jól érzed magad. Ne becsüld ezt le!

Tipp!
Heti angyalhoroszkóp szeptember 26-tól
Heti holdnaptár szeptember 23-tól

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Ha minden helyzet egy lecke, akkor a boldogság is egy lecke. Mit kell megtanulnod a szép pillanatokból? Nagyon egyszerű: a hitet. Azt az életbe és istenbe vetett bizalmat, hogy tudd: minden jó lesz. Mindig, minden helyzetnek a boldogság lesz a vége, ha a boldogságra fókuszálsz, és megőrzöd a hitedet. Ilyen egyszerű a hétvégéd mondanivalója.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne add fel a reményt! Nem, nem csak azért kérem ezt, mert ezt illik kérni, hanem azért, mert a csillagok most aszerint támogatnak, hogy mennyi remény és hit van még benned. Meg fogsz lepődni, hogy milyen jó dolgok történnek veled a következő napokban, pusztán azért, mert nem dőltél be a látszatnak, és nem engedtél a jókedvedből, a hitedből.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem nem egy állandó érzés, ami konstans hőfokon él. Még a legmélyebb, legszebb szerelem is hullámzik: hol fent, hol lent van a kapcsolatok érzelmi hőfoka. Ti most felszálló ágban vagytok, bár te talán kapaszkodnál attól való félelmedben, hogy fentről csak zuhanni lehet. Olyan sok nehézségen vagytok túl! Engedd meg magatoknak, hogy most jó legyen.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy új szerelem léphet az életedbe. Méghozzá olyan új, hogy még sohasem találkoztatok. Igen, ez azt is jelenti, hogy felismered és elengeded az értelmetlen vágyódást valaki iránt. Nem ő lesz a nagy Ő, bármennyire is megráz ez téged. Itt az ideje, hogy elfordítsd a figyelmedet róla, és új impulzusokat engedj az életedbe!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Van benned egy rejtett irányítási ösztön. Talán magad sem ismerted még fel, hogy anyatigrisként küzdesz minden és mindenki ellen, aki – szerinted – a családi békét és boldogságot veszélyezteti. Most azonban az lesz a feladatod, hogy engedd meg a változást. Engedd meg, hogy valami máshogy alakuljon, mint ahogyan a benned lakó anyatigris szeretné.

Ha csak keresed a szerelmet: Pontosan tudod, hogy milyen férfira vágysz. Megvan a típusod, még akkor is, ha ezt mások előtt nem vallod be. Magadban viszont érdemes lenne kielemezni, hogy milyen típusra buktál eddig, és vajon miért nem működtek ezek a kapcsolatok. A hétvégén mindenképp engedd meg egy „típuson kívülinek” hogy udvaroljon neked.

Tipp!
Heti angyalhoroszkóp szeptember 26-tól
Heti holdnaptár szeptember 23-tól

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan mély elköteleződést érezhettek egymás iránt, amin talán mindketten meglepődtök. Ha eddig még nem volt esküvőtök, az is szóba kerülhet, és egyáltalán nem lennék meglepődve, ha megkérnék a kezedet. A gyermekvállalás is népszerű téma lesz az Oroszlánoknál, csakúgy, mint az évtizedes házassági fogadalmak megújítása. Hiszen egy a lényeg: most erősítitek a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne férjet keress! Pláne ne jó apát! Egyáltalán ne keress semmit, hanem találd meg a lélektársadat. Ugye, milyen egyszerű ezt mondani, és milyen nehéznek tűnik megvalósítani. Pedig a lényeg benne van ebben a mondatban: amíg folyton arra gondolsz, hogy vajon van-e, lesz-e jobb lehetőség, nem tudsz egyetlenegy emberre sem annyira koncentrálni, hogy beleszerethess.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Az intim pillanatok olyan meghatóan romantikusak lesznek a hétvégén, hogy könnyedén érzed nyálasnak az eseményeket. Most mindketten romantikus hangulatban vagytok (főleg akkor, ha nem vagytok romantikus típusúak), és emiatt bizony egy kicsit zavarba is jöhettek egymástól. Ne szégyelld kimutatni az érzéseidet, a szeretetedet, a gondoskodásodat!

Ha csak keresed a szerelmet:
Nemcsak hogy nagyon gyorsan párra lelhetsz, de valójában már mögéd is lopódzott a szerelem, és csak arra vár, hogy észrevedd. Van valaki a környezetedben, aki halálosan szerelmes beléd, és más vágya sincsen, csak annyi, hogy kedveskedhessen, udvarolhasson neked. Szerintem egy esélyt megérdemelne!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A kapkodás helyett válaszd a lazaságot! Most a párod – hogy úgy mondjam – nem lesz egy kapkodó idegbeteg, és bármit is kérsz tőle, azt komótosan, de tökéletes minőségben csinálja meg. Máskor ebből veszekedés van. Most, hogy tudod előre a várható sebességet, megengedhetnéd neki, hogy a saját tempójában segítsen neked. Hidd el, ennek egy szerelmi vallomás lesz a vége.

Ha csak keresed a szerelmet: Amíg azt várod másoktól, hogy jöjjenek, és mentsenek meg a sanyarú életedtől, addig bizony senki sem fog felfigyelni rád. Először neked kellene megmentened önmagadat. Először neked kellene gondoskodnod arról, hogy meglásd az élet szépségeit. Azután pedig nem egy jóképű fickó, hanem egy egész légiónyi jó pasi toppan be az életedbe.

Tipp!
Heti angyalhoroszkóp szeptember 26-tól
Heti holdnaptár szeptember 23-tól

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: „Mindig van lejjebb” – ebben hiszel, és ezt érzed igaznak. Pedig mondhatnád ezt is: „Mindig van feljebb!”, s ezen a hétvégén egyel jobb szintre, egyel magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat a nagyobb boldogság felé vezető képzeletbeli lépcsősoron. Figyelem, ha már most boldogok vagytok, akkor ezt a boldogságot tudjátok javítani.

Ha csak keresed a szerelmet: Villámcsapásként ér a felismerés: valaki nagyon is szeretne megismerkedni veled. A Skorpiókkal felpörögnek az események, és bizony lehet, hogy valaki megkéri a kezüket. De legalábbis mindent megtesz azért, hogy elnyerje a szerelmüket. Ha párkapcsolatban élsz, és eljutottál eddig a sorig, akkor igen valószínű, hogy nemsokára megkísért egy harmadik, és eldöntheted, hogy akarsz-e szeretőt tartani.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Olyanok vagytok, mint két óvodáskorú testvér. Néha rettenetesen szeretitek egymást, néha azonban kitör a veszekedés, a toporzékolás, a hisztéria. Ha szeretnél ezeknek az állapotoknak véget vetni, akkor itt az ideje felismerned, hogy több szerelemre, több romantikára, több erotikára van szüksége mindkettőtöknek. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy elmerüljetek az erotika világában.

Ha csak keresed a szerelmet: „Lehet-e barátságból szerelem?” – teszik fel maguknak a kérdést a Nyilasok. Tudod, hogy ezzel a kérdéssel mi a baj? Amíg elméleti síkon akarod megoldani, nem figyelsz a barátodra, és bizony a barátság ellaposodik, a szerelem meg okafogyottá válik. Javaslom, hogy tegyél egy próbát: a gyakorlatban teszteld, hogy milyen az, amikor a barátodból a szerelmed, a szeretőd lesz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Amikor már befejezitek egymás mondatait, és amikor egy szemvillanásból lehet tudni, hogy mit fog mondani a másik, sok Bak unatkozni kezd a kapcsolatában. Mert kell az izgalom, kell az újdonság. Hogy megelőzd a harmadik felbukkanását, most vigyél izgalmat a kapcsolatotokba: tegyetek mást, mint szoktatok, és beszélgessetek olyasmiről is, amiről eddig nem mertetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyre csak dagad benned a vágy, hogy valakivel félszavakból is megértsétek egymást. Hamarosan megismerkedhetsz azzal, akivel már az első pillanattól fogva befejezitek egymás mondatait, és pontosan tudjátok, hogy mit szeretne a másik. Talán ezekben a napokban lesz a nagy találkozás.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Kicsit félsz a romantikától. Nyálasnak, cikinek és végtelenül művinek érzed azt. Pedig a valóságban az őszinte romantika nem ilyen. Nem a filmeket kell másolni, hanem a magad természetes módján kifejezni a szeretetedet, a vágyaidat. Ezt ezen a hétvégén mindketten megérthetitek és egy kicsit gyakorolhatjátok is. Legyen romantikus a szombat este, úgy, ahogy ti szeretitek a romantikát!

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan nagy szabadságban élsz, hogy észre sem veszed, pont ez a szabadság állít neked korlátokat. Ahelyett, hogy mindig csinálsz valamit, hogy mindig rohansz valahova, hétvégén lassíts. Lassíts és engedd meg magadnak, hogy körülnézz. Hidd el, meglepődsz majd azon, hogy mennyi szeretetet és szerelmet látsz magad körül.

Tipp!
Heti angyalhoroszkóp szeptember 26-tól
Heti holdnaptár szeptember 23-tól

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Hiszed még, hogy Ő az igazi? Ha egyértelmű igennel válaszoltál, gyönyörű hétvégéd lesz! Ha a válaszod talán, ideje javítani a kapcsolatotokon! Ha a válaszod nem, akkor pedig el kell döntened, hogy ezt a szerelmet akarod-e újjáéleszteni, vagy eljött az ideje annak, hogy megengedd magadnak (és neki) a továbblépést. Talán egy másik ember oldalán találjátok meg a boldogságot.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahelyett, hogy azzal gyötröd magadat: „Mit csinálok rosszul?”, inkább lazíts, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket szeretsz! Most sutba dobhatod az önsegítő könyveket, és ezek olvasgatása helyett csinálj valamilyen szórakoztató programot! Mit szólnál ahhoz, ha elmennél a barátaiddal szórakozni, és csak úgy lazán csevegésbe elegyednél azzal a jóképű fickóval, aki megszólít?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top