Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp szeptember 20-tól

Romantikus pillanatokkal köszönt ránk a hétvége. A következő napok segíteni fognak abban, hogy eldöntsük: kivel és hogyan szeretnénk élni. Aki eddig két lehetőség között őrlődött, az most könnyebben hozhat döntést, aki pedig nehezen tudta elengedni az exét, az most segítséget kaphat a megbocsátáshoz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Romantikára vágysz és arra, hogy biztos lehess benne: senki más sincs a szerelmed életében. Vigyázat, ez az érzés könnyen csaphat át beteges féltékenységbe és birtoklási vágyba. Ahelyett, hogy kontrollálni akarnád a másikat, inkább fordulj felé szeretettel és figyelemmel. Ez az, amivel megerősítheted a kapcsolatodat, és nem a birtoklási vágy.

Ha csak keresed a szerelmet: Amúgy érezheted, hogy most bárkit megszerezhetsz magadnak. Álljunk csak meg egy pillanatra! Ha a párkapcsolatokról alkotott gondolataidban valóban ott van a „megszerezni” szó, nagy bajban vagy. Ideje lenne az érzelmekre, a szeretetre koncentrálnod a megszerzés és a birtoklás helyett.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed igazán megérdemel egy tiszta lapot! Igen, lehet, hogy a múltban voltak hibái, de még mindig szereted, ugye? Ha pedig szereted, akkor ne zrikáld, ne megváltoztatni akard, hanem elfogadni. Ha nem tudod elfogadni, akkor pedig engedd el. A hétvégén mindketten megérdemeltek egy új esélyt egymástól! Most figyeljetek egymásra, és ne a problémákra koncentráljatok!

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy úgy érzed, eleged van a párkeresésből. Remek! Akkor ne keress! Mindössze adj egy esélyt magadnak arra, hogy jól érezd magad. Hogy csupa olyasmit csinálj, amitől jól érzed magad. Most tilos otthon ülni, és tilos azon keseregni, hogy az exeid milyen idióták voltak. Mindenki megérdemel egy új esélyt a sorstól, és ezt az esélyt most neked kell megadnod önmagadnak!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed, a családod, a gyerekeid, a környezeted szeretettel vesz körül téged, és ezen a hétvégén meg is érezheted, hogy milyen sok szeretet van körülötted. Most sokan fejezik ki könnyebben az érzéseiket feléd, és te is nyitottabb vagy arra, hogy észrevedd mások szeretetét. Érdemes a pároddal kettesben töltenetek néhány órát. Az sem baj, ha nem beszélgettek, csak hallgatjátok a közös csendet.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy meglásd a jó dolgokat az életedben. A hétköznapjaid ugyanis tele vannak szeretettel, szerencsével és támogatással, még akkor is, ha ezeket képtelen vagy észrevenni. A hétvégéd jó alkalmat kínál arra, hogy felismerd: milyen sokan szeretnék és támogatnak téged.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, hogy ő az igazi, ugye? Ha már átélted a felismerés pillanatát, akkor sohasem felejted el azt, és mindig szívesen idézed fel az első találkozásokat, az első romantikus perceket. Akár van évfordulótok, akár nincs, ezen a hétvégén ünnepeljétek meg egymást, ünnepeljétek meg a kapcsolatotokat és ünnepeljétek meg, hogy kitartottatok egymás mellett jóban, rosszban!

Ha csak keresed a szerelmet: Annyira arra koncentrálsz, hogy megtaláld az igazit, hogy talán észre sem veszed a megérkezését. A hétvégén érdemes lenne körülnézned magad körül, mert a csillagok szerint valahol a közeledben már ott van egy romantikus lovag, aki régóta szeretné felhívni a figyelmedet magára. Talán a baráti körödben van valaki, aki szerelmes beléd.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Már olyan jól ismeritek egymást, hogy fél szavakból is megértitek a másikat, befejezitek a félbehagyott mondatokat, és percre pontosan tudjátok, mit gondol vagy tesz a másik, amikor nem vagytok együtt. Ez mind szép és jó, de pont ezzel kezdődik a kapcsolatok elfásulása és unalomba fulladása. Ideje elkezdenetek izgalmas és szokatlan közös programokat szerveznetek, hogy megelőzzétek ezt!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén olyasvalakivel találkozhatsz, akivel egyszer már megpróbáltatok randizni, csak éppen valami hibádzott. Vagy ő élt párkapcsolatban, vagy te, vagy mindketten. Most viszont itt az alkalom arra, hogy megismerkedjetek, és talán egymásba szeressetek. Adhatsz neki egy esélyt, akkor is, ha eddig csak negatív pletykákat hallottál róla.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed mindenben támogat. Tényleg mindenben. Most a legnagyobb őrültséget, a legvadabb tervedet is előadhatod, és ő pozitívan fog reagálni rájuk, azonnal felajánlja segítő kezeit és nagyszerű ötleteit a céljaid megvalósításához. Könnyen élheted meg úgy, hogy valódi segítő angyalt találtál a személyében. Ne felejtsd el, hogy neki is jólesik, ha te támogatod őt a terveiben!

Ha csak keresed a szerelmet:
Már nagyon vágysz arra, hogy valaki mellett ébredhess, nagyon vágysz arra, hogy olyan szerelmet élj meg, mint a barátnőid. Ezen a hétvégén érdemes lenne határozottan megfogalmazni a vágyaidat, és határozottan kimondani azokat. Ezzel a kinyilvánított szándékkal hívhatod magadhoz a lélektársadat. Ha kell, kérj segítséget egy barátodtól, hogy segítsen megfogalmazni, milyen is a számodra ideális férfi!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Minden kapcsolatban vannak időnként hullámvölgyek, hullámhegyek, és persze minden viszonynak szüksége van arra, hogy néha renoválják azt. Most ilyen renoválós hétvégétek lesz, amikor egymásra kellene figyelnetek, és a szeretetre, a szerelemre kellene koncentrálnotok. Lásd meg a szerelmed szemében azt a csillogást, amit az első randin megtaláltál benne, mert ez segít megjavítani azt, ami nem működik.

Ha csak keresed a szerelmet: A magány és a társaság utáni vágy furcsa keverékét élik meg a szingli Mérlegek. Az egyik pillanatban a legszívesebben otthon ülnél egyedül, a másikban pedig arra vágysz, hogy sokan vegyenek körül. A legjobb az lenne, ha magadnál szerveznél egy házibulit a legjobb barátaidnak, és mindenki hozna magával még egy embert. Ki tudja, talán pont így ismered majd meg a nagy Ő-t!

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Tudod, hogy melyik a legelfoglaltabb nap a naptáradban? Segítek: ugyanaz, mint a szerelmed naptárjában. Ez a „majd holnap”. A csillagok arra figyelmeztetnek, hogy nem érdemes tovább halogatnotok egy nyugodt és romantikus hétvégét. Nem érdemes tovább sorolnotok a kifogásokat, és tovább tologatni magatok előtt a szerelmes perceket. Csak az itt és a most pillanata létezik, itt és most kell egymásra figyelnetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Már csak egy egész kicsit kell várnod, és megérkezik a nagy szerelem az életedbe. Persze ez talán túl ijesztően hangzik. Mondjuk így: egyet kell lépned a szerelmi sakktáblán, hogy elinduljon a következő romantikus kapcsolatod. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy megtedd ezt a lépést, és ne azon agyalj, hogy mikor kell lépned.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Szenvedélyre vágysz a hétvégén, arra, hogy a párod egy nagyívű monológban biztosítson az érzéseiről, aztán szólaljon meg a zene, robbanjon a tűzijáték, közben egy halk léptű libériás inas töltse tele a poharatokat pezsgővel… Ugye nem hagytam ki semmit, a Hollywood ihlette belső képeidből? Ha ezek ebben a formában nem is valósulnak meg, de valami nagyon hasonlót megvalósíthattok. Elég egy kis szervezés és egy is kreativitás, ami feldobja a hétvégéteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelemre vágysz, és ha ezt nem kaphatod meg egy párkapcsolatban, akkor hajlamos vagy egyéjszakás kalandok és flörtök formájában megszerezni. A hétvége számtalan lehetőséget kínál neked flörtölésre, szórakozásra, de lehet, hogy egy kicsit most vehetnéd komolyabban magadat. Semmiképp se menj bele abba, hogy harmadik leszel egy megfásult kapcsolatban, mert a szeretőszerep nem fog neked tetszeni most.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A hétköznapok rohanását péntek este ki kellene zárnotok a lakásból. Van negyvennyolc órátok arra, hogy jól érezzétek magatokat, és arra, hogy végre ne a munka-pénz-határidők háromszögben éljétek az életeteket. A stresszelés helyett most adjatok időt a nyugalomnak, annak, hogy lelassultok, főztök egy jó vasárnapi ebédet, és lassan, ráérősen fogyasztjátok el, miközben átbeszélitek a világ dolgait.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kellene mindenben negatívumot látnod. Nem kellene mindent jelként értelmezned, és pláne nem kellene mindenből azt a következtetést levonnod, hogy még nagyon-nagyon messze van a nagy Ő. Mintha ezen a hétvégén direkt akarnál negatív dolgokra koncentrálni. Pedig amikor szomorú, mérges vagy ideges vagy, a nagy Ő sem ismer rád.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Nemcsak a szerelmedre kellene több időt szánnod a hétvégén, de a gyerekekre is. Most szervezzetek közös programokat, és figyeljetek oda egymásra. A gyerekeknek rengeteg olyan élményük és kérdésük van, amiket a hétköznapi rohanásban nem tudnak biztonságosan feltenni nektek. Nekik szükségük van az együtt töltött időre, a figyelemre, a szeretetre ahhoz, hogy meg tudjanak nyílni, és őszintén merjenek kérdezni.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan vagy a hétvégén, mint egy durcás kislány, akitől elvették a játékát, és most nem adják vissza neki. Pedig ahelyett, hogy egyre durcásabbá válasz, és egyre mérgesebb vagy az életre, felnőttként kellene viselkedned. Ha a munkában problémád van, akkor végiggondolod, stratégiát készítesz és végrehajtod. Miért nem teszed ezt a szerelmi életedben is?

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minden jó, ha a vége jó. Ha ezt figyelembe vesszük, és csak a vége alapján ítéljük meg a dolgokat, akkor könnyedén juthatunk arra a következtetésre, hogy romantikus, szerelmes és erotikus heted volt. Hogy ezt még nem látod? Semmi baj, hiszen a hétvégéd javítja fel a hét erotika- és szerelemátlagát. Most érdemes úgy készülnöd, hogy csupa szerelmes és romantikus pillanat vár rátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Lélektársad létezik. Hiszen ha nem létezne, nem vágynál úgy a találkozásra. Sőt! Mivel egyre jobban vágysz rá, és egyre erősebben hívod a gondolataiddal, egyre közelebb jut hozzád térben és időben. Sok szingli Halak életébe lép be a nagy Ő ezen a hétvégén, és meglepően sokaknak meglepően gyorsan meg is kérik a kezét. Igen, a tempó egyre gyorsabb, de te voltál az, aki meguntad a totojázást, és gyorsabb sebességre kapcsoltál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top