Ezo

Heti holdnaptár szeptember 9-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

Heti holdnaptár szeptember 9-tőlHÉTFŐ, szeptember 9.: Aktív nap. A mai napon kertészeti tilalom van érvényben, sőt fodrászati tilalom is. Nem érdemes fodrászhoz menni, mert a most készülő frizura nem lesz tartós. Tanácsos ma a havi költségvetést elkészíteni. A pénzenergia ezen a napon nekünk „dolgozik”.

KEDD, szeptember 10.: Aktív nap. Még ma is fodrászati tilalom van. A kertben most sok munka aktuális a növő Hold szerint: fűszernövények ültetése, sövény- és fűnyírás. Mivel víz jelben jár a Hold, érdemes locsolni, öntözni, permetezni, illetve a madáritatókat feltölteni.

SZERDA, szeptember 11.: Aktív nap. Sajnos ma sem tanácsos fodrászhoz menni. Viszont tanácsos hosszabban szellőztetni. Nemcsak a lakás levegője frissül fel, hanem az ott tartózkodók is. A kertben jól tesszük, ha mára időzítjük a sövénynyírást és a metszést.

CSÜTÖRTÖK, szeptember 12.: Aktív nap. Ha ma sütünk kenyeret, akkor nagy sikerünk lesz. Most aktuális a befőzés, tartósítás és a savanyítás. Ezekkel gyorsan és látványosan haladhatunk. Emellett a szellőztetés is jót tesz. A kerti munkák közül részesítsük előnyben a fák, bokrok ültetését. A növő Hold segíti a növények erősödését.

PÉNTEK, szeptember 13.: Pihenőnap. Ma a fogyókúra és a méregtelenítés látványos eredményeket hoz. Közben a növő Hold segít, hogy a lehető legtöbb tápláló anyag jusson bőrünkbe a pakolásokból. Két tilalom is érvényes mára: fogászati és patyolattilalom. Ne most vigyük tisztítóba a ruháinkat!

SZOMBAT, szeptember 14.: Pihenőnap. Érdemes ma fogyókúrázni, illetve szaunázással vagy inhalálással méregteleníteni. Most is sok értékes anyag jut a bőrünkbe, ha pakolásokkal kényeztetjük magunkat. Mára három tilalom érvényes: a fogászati, a patyolat- és a kertimunka-tilalom.

VASÁRNAP, szeptember 15.: Pihenőnap. Mára is három tilalom vonatkozik: fogászati, patyolat- és kertimunka-tilalom. A telihold közeledtével egyre aktuálisabb és egyre hatékonyabb a fogyókúra és a méregtelenítés. Közben még nő a Hold, így továbbra is érdemes pakolásokkal táplálni a bőrünket. A nyári napozás és kiszáradás után „hálás” lesz.

Heti holdnaptár szeptember 9-től

Ezt már olvastad?

Így omlik össze a lelked
Szimbolon színház: Gyógyító színjátszás
Életünk energiaforrása: a tudatalatti
Napi tao jóslat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top