Ezo

Heti holdnaptár szeptember 23-tól

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, szeptember 23.: Aktív nap. Fogászati tilalom érvényes a mai napra. A fogyó Hold aktuálissá teszi a szőrtelenítést, az arc- és bőrtisztítást, illetve a körömápolást. A Bika Hold a lakásszépítésben ad ihletet. Kertimunka-tilalom van érvényben.

Heti holdnaptár szeptember 23-tólKEDD, szeptember 24.: Aktív nap. Ma egy alapos nagytakarítás a leglátványosabb házimunka. Emellett a fémtárgyak tisztítása és élezése is jó ötlet. A Hold továbbra is segít a lakásszépítésben. Amint az Ikrek jelébe lép, egy hosszabb szellőztetés felfrissíti a levegőt és a bentlakókat is. A kertben ültessünk virágot, és szedjük fel a gyökérzöldségeket!

SZERDA, szeptember 25.: Aktív nap. Mivel a Hold az Ikrekben jár, a szellőztetés ma is aktuális. Még mindig fogy a Hold, így időszerű a nagytakarítás és a fémtárgyak tisztítása, élezése is. Bármit sütünk, azzal most nagy siket arathatunk. A kertben tanácsos virágot ültetni, gyógynövényt szárítani, és a levélkártevők ellen védekezni.

CSÜTÖRTÖK, szeptember 26.: Aktív nap. A tegnapihoz hasonlóan ma is érdemes nagytakarítani, fémtárgyakat tisztítani, illetve élezni, és szellőztetni. Bármit sütünk, most a szokottnál is finomabb lesz. A kerti munkák közül még aktuális a virágültetés, a gyógynövényszárítás és a levélkártevők elleni védelem.

PÉNTEK, szeptember 27.: Aktív nap. Ma fodrászati és kertimunka-tilalom van érvényben. A víz jegyben járó Hold segít a nagymosásban. Okosan tesszük, ha ezen kívül most böjtölünk, meditálunk, és talpmasszázsra megyünk. Ezek a tevékenységek hozzák a legtöbb sikert a mai napon.

SZOMBAT, szeptember 28.: Pihenőnap. Fodrászati tilalom érvényes mára is. Most a leglátványosabb a fogyókúra és a méregtelenítés pl. szaunázással. A Rák Hold kedvez a nagymosásnak. A kertben ma telepítsünk vízi növényeket, ültessünk fűszernövényeket, és nyírjunk füvet!

VASÁRNAP, szeptember 29.: Pihenőnap. Még ma is fodrászati tilalom van érvényben. Sőt kertimunka-tilalom is. Ez egy olyan pihenőnap, amikor a passzivitásnak van itt az ideje. Nem kell hasznosnak és aktívnak lennünk. Inkább pihenjünk, diétázzunk, menjünk szaunázni, és figyeljünk befelé! Ha másokkal foglalkozunk, elfáradunk.

Heti holdnaptár szeptember 23-tól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top