Ezo

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkóp

A Mars és az Uránusz közötti trigon váratlan és kellemes meglepetéseket hoz – minden állatövi jegynek más-más életterületen. Asztrológusunk, Izing Klára havi horoszkópját olvashatjátok.

Kos

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópCsak semmi őszinteség! Taktikázni kell és hízelegni, bármennyire idegen ez a viselkedés tőled, mert csak így fogadják el azt, amit mondasz, és így érheted a céljaidat. Ebben a hónapban a pénz váratlanul jön, még váratlanabbul megy. Ne bocsátkozz olyan szerelmi kapcsolatba, amelyben te lehetsz a harmadik. Ne ess túlzásokba, ha ajándékozásról van szó, és ha egészségi gondod van, ezt ne titkold a családtagok előtt. Amennyiben szülő vagy, gyermekedre ne erőltess semmit, hallgasd meg őt, és egyezz bele abba, amit szeretne, amire vágyik.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Bika

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópVáltozások várhatók a munkahelyeden, és neked azt kell akarni, amit a feletteseid előírnak, amit kitalálnak, mert az ellenkezéssel a saját erődet pazarolod. Kolléga vagy osztálytárs bizalmát úgy nyerheted el, ha megosztod vele egy titkod, vagy a szövetségedről biztosítod őt. Apró egészségi gondra ne legyints! Ne vállald túl magad, mert nem fogod bírni az iramot. Ne kritizáld egy rokonodat, mert elviselhetetlennek fognak tartani, és teljes erőbedobással keresik előled a menekülési útvonalat. Ingatlannal vagy örökséggel, hagyatékkal kapcsolatban számodra kedvezően alakulnak az ügyek.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Ikrek

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópEbben a hónapban merész ötletekre van szükség, amelyekkel a munkahelyeden vagy a suliban óriási sikert arathatsz, és népszerűséged a csúcson lesz. Amennyiben új felettesed van, vagy új tanárod, legyél vele készséges, és ha még egy kis tömjénezésre is képes vagy, garantált a biztos megélhetés, vagy a jó jegyek, netán egy kis kivételezés! Amennyiben külföldre utazol, az értéktárgyaidra vigyázz jobban, és ne hagyd itthon a jól felszerelt úti patikát. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked helyett nem élheted az életet, ne kényszerítsd rá azt, ami te jónak látsz. Állj tovább, ha a szeretődet nem tudod elfogadni olyannak, amilyen. Ebben a hónapban hirdetés útján bejöhet valami vagy valaki, aki felforgathatja az életed.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Rák

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópHa azt hitted, hogy téged már nem lehet meglepni semmivel, akkor tévedtél. Olyasvalakinek hull a feje a porba, akivel  kapcsolatban ezt sohasem gondoltad. A szerelemben, ha van vetélytársad, akkor bebizonyíthatod neki, hogy te vagy az erősebb. Ha gyermeket szeretnél, a vágy megvalósulásáért most tegyél többet, mert az álmok most teljesülhetnek. Amennyiben házas vagy, a megélhetési küzdelmek idegesítenek, és eleged van a mindenkinek megfelelésből. De az még nem ok arra, hogy a partnereddel is türelmetlenül, olykor agresszíven viselkedj. A pénz ebben a hónapban inkább jön, mint megy.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Oroszlán

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópEgy igazságtalannak tartott helyzetben emeld fel a szavad, így megfordíthatod az események menetét. Jogi ügyben nyertes lehetsz, és ha szerelemről vagy családról van szó, most arra is képes vagy, amit korábban nem tudtál elfogadni, amire esetleg korábban nemet mondtál. A hónap legfontosabb feladata, hogy betartsd a szabályokat, ne nyitogasd a törvény kiskapuit, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzod majd a rövidebbet. Ne mondj le egy külföldi utazást még akkor sem, ha emiatt összekülönbözöl a rokonaiddal, vagy esetleg kölcsönt kell kérned, mert ez az utazás jelentős változásokat hoz az életedbe.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Szűz

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópTitkos ellenséged aknamunkába kezdett, ám a kellemetlen szájízen kívül más kárt nem okoz neked. Jogi ügyben húzd az időt, ha a pénzednél akarsz maradni. Ha elhanyagolt szeretőnek érzed magad, itt az ideje, hogy új kapcsolat után nézz, mert a meglévő viszonyodban nem számíthatsz arra, hogy a partnered megváltozik, és nagyobb érdeklődést mutatna irántad. Fontos, hogy ne legyél fukar, ha az egészségedről van szó, mert ha most mélyebben zsebbe nyúlsz, jobb orvosi ellátásban lehet részed, illetve valóban meggyógyulsz még egy régi betegségből is.  Senkire ne bízd rá a titkaid, mert biztos lehetsz benne, hogy ki fogja kotyogni.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Mérleg

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópJó lenne, ha képes lennél kompromisszumot kötni, szövetségeseket gyűjteni, mert életed nagy csatáját ebben a hónapban kell megvívnod, és támogatókkal garantált a siker. Tévedésben vagy akkor, ha azt hiszed, hogy a másokra támaszkodás vagy a segítség kérése nem jelent megalázkodást. Hanem a jövőt jelenti, hiszen most dől el a sorsod. Valaki titkokat árulhat el önmagáról, amit ne fecsegj ki, hanem őrizz meg. Ha elárulod őt, akkor a kapcsolat közöttetek megszűnik, ami jobban fog hiányozni, mint ahogy most gondolod. Fontos, hogy ne ess túlzásokba, ne legyél igazságtalan, és ne mondd azt, hogy soha.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Skorpió

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópNagy önuralomra van szükség a munkahelyeden, hogy a fontoskodó vagy tehetségtelen kollégádra mosolyogni tudj, és ne sértsd meg őt. Egy szokatlan feladatra mondj igent, mert ez lesz a sikereidnek a megalapozója. Még a régóta húzódó betegséggel szemben is most eredményesen veheted fel a harcot. Viszont ebben a hónapban jobb lenne, ha nem bonyolítanál lakásügyet! Egy szerelmi kapcsolat is semmissé válhat, ha nem győzöd le a félelmeidet, és mersz hinni. Amennyiben házasságban élsz, ne piszkáld a partneredet a munkája miatt, mert az most nagy figyelmet igényel.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Nyilas

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópAz ebben a hónapban kezdődő szerelmi kapcsolatok azért veszélyesek, mert a partnered rabjává válhatsz, és ez a kapcsolat végérvényesen elválaszthat a meglévő partneredtől, akivel a kommunikáció most amúgy sem könnyű. Amennyiben szingli vagy, akkor is légy óvatos, mielőtt fejest ugranál a kapcsolatba, tájékozódj, tegyél fel olyan kérdéseket is a kedvesednek, amelyek kényesnek nevezhetők. Mert így elkerülheted a nagyobb csalódást. Ne felejts el lottószelvényt venni, és más nyereményjátékot se hagyj ki. Szerelemmel vagy gyermekneveléssel kapcsolatban ne kérj idősebb személytől tanácsot, mert amit kapsz, az nem a javadat szolgálja. Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Bak

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópTévedés azt hinni, hogy te egy tehetetlen bábu vagy. Az elhatározásodon múlik, hogy mikor vetsz véget a saját szenvedésednek, és mikor kezdesz új életet. Amire egyébként eljött az idő. Munkahelyeden elég nagy felfordulás várható, és ebből te a lehető legjobban kerülsz ki. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor siker sikerre halmozhatsz, és igazán büszke lehetsz önmagadra. Ám nem alkalmas az idő ingatlanügylet bonyolítására, ne vágj bele felújításba. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatot folytatsz, akkor a partnerednek ne panaszkodj. A felettesedre pedig még a háta mögött se mondj rosszat.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Vízöntő

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópEgy kollégára rábízhatod a legbonyolultabb munkát is, és ráadásul ezt örömmel fogja végezni. Aki a héten azt mondja neked, hogy „könyörgöm”, vagy „bízz meg bennem!”, attól menekülj. Mert ez a személy még nagyon sok gondot okozhat neked. A házasságokban, együttélésekben kellemes meglepetést tartogat a partnered, amit ne felejts el megköszönni neki, és amiért lelkesedj. Amennyiben szülő vagy, a csemetéddel ne legyél túlságosan kemény, az adóhivatalt vagy egyéb hivatalos szervet ne képzeld kijátszhatónak. És ha magasabb pozíciót szeretnél, akkor hajrá: most nyomulj!
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!


Halak

A váratlan meglepetések ideje: szeptemberi horoszkópTarts be a törvényt az utolsó betűig, mert így elkerülheted a későbbi anyagi veszteségeket. Ha korrupció elleni harcról van szó, légy egy kicsit halkabb, mert ebben a hónapban te is olyan lehetőséghez juthatsz, amelyet nagyon nehéz lesz visszautasítani, és amely nem teljesen szabályos. Ha házasságban élsz, partnered hisztijéből eleged lehet. De ne magadban dohogj, hanem beszélj vele. Külföldi utazáson ne mondj nemet egy szerelmi kalandra, amely tartós lesz, és erősen befolyásolja a jövődet. Amennyiben utódot szeretnél, most a csillagok is segítenek abban, hogy a vágyad valóra váljon.
Ha még több jóslatra vagy kíváncsi, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top