Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 30-ától

Szerelem, szex, szenvedély – a hétvége olyan fordulatos lesz, hogy azt egy mexikói szappanopera forgatókönyvírója is megirigyelhetné. A szinglik kezdhetnek kapaszkodni, mert velük nagyot fordul a világ (ha van bennük kalandvágy), aki párkapcsolatban él, az pedig heves szenvedélyekre és csábító harmadikok felbukkanására számíthat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Kávéreklámszerű reggeleket ígérnek a csillagok a Kosoknak a hétvégére. Most reggel történnek veled a fontos dolgok: egy ölelés, egy érintés, egy lényeges mondat kimondása. Indítsd a reggeleket a legkényelmesebben és a legnagyobb nyugalommal. A közösségi oldalad ellenőrzése és az e-mailek csekkolása helyett koncentrálj a szerelmedre és az ágyban elköltött reggelire.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha bulizni mész, hajnalig maradsz, és ez nem is rossz ötlet, hiszen a buli végén vár rád egy nagy meglepetés. Olyasvalakivel találkozhatsz, akit elképzelhetetlenül vonzónak, jóképűnek és férfiasnak találsz. Másnapra pedig az is kiderülhet, hogy van szíve, lelke és stílusa is az illetőnek.

Tipp: Mi a személyes párkapcsolati számod? Számold ki!

Olvass bele: Müller Péter: „Egy harmonikus kapcsolatban mindketten szabadok”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Izgalmas lehetőségeket tartogat a hétvége a számotokra. Most mindketten vágytok arra, hogy erősödjön a kapcsolatotok, hiszen a héten nem volt egymásra túl sok időtök. Érdemes a lehető legtöbb időt együtt töltenetek, mert most minden helyzetben izgalmas beszélgetések és erotikus pillanatok születhetnek. Vigyázat, ha szokatlan helyen szerelmeskedtek, könnyen lebukhattok.

Ha csak keresed a szerelmet: Addig várod a nagy Ő érkezését jobbról, hogy észre sem veszed, milyen nagyszerű fickók tűnnek fel a bal oldaladon. Figyelem, ez csak egy kép (tehát nem biztos, hogy balról jön a lélektársad), de jól érzékelteti, amit teszel: máshová figyelsz, mint ahova kéne. A hétvégén terjeszd ki a figyelmedet!

Tipp: Számold ki az aszcendensed!
Olvass bele: Feldmár András: „Ha most nem, akkor mikor?”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Különleges kapcsolat van köztetek (ami mások számára talán különös), és ez a hétvégén meg is látszik: most szinte félszavakból is értitek egymást, és befejezitek egymás mondatait. Könnyen kiderülhet, hogy egy jövőbeli helyzetről vagy lehetőségről is ugyanazt gondoljátok. Ne felejtsd el, ha mindketten ugyanúgy döntenétek, akkor az egy jó döntés.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje lazítani! Nem, nem a pihenésre gondolok, hanem arra, hogy lazítsd el magad, lazíts a szigorú elvárásaidon és a korlátozó gondolataidon. Ezen a hétvégén nagyobb szabadságra és több csajos beszélgetésre van szükséged. No meg arra, hogy végre kimondj valamit a barátnőidnek a legutóbbi exedről, amit eddig titkoltál.

Tipp: Mi a személyes párkapcsolati számod? Számold ki!
Olvass bele: Müller Péter: „Egy harmonikus kapcsolatban mindketten szabadok”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Ki mondta, hogy a szerelemnek olyannak kell lennie, mint a lányregényekben? Ki mondta, hogy a gyerekek születése után már nem lehet romantika, erotika, szenvedély egy kapcsolatban? A Rákok most azt tapasztalhatják meg, hogy a szerelmes érintéseknek és a romantikának a szülővé válás után is helye van a kapcsolatban. Merjetek felszabadultak lenni együtt a pároddal!

Ha csak keresed a szerelmet: Van egy jó hírem, és egy kevésbé jó hírem a szingli Rákokkal. Kezdem a jóval: ketten is kacérkodnak veled, ketten is szeretnének elcsábítani. A kevésbé jó hír az az, hogy valószínűleg a nagy Ő nincs köztük. De ennek a hétvégének nem is ez a feladata az életedben, hanem az, hogy egy kicsit játszadozz, nevess, és fogadd el: igenis vonzó csaj vagy – a korodtól függetlenül!

Tipp: Számold ki az aszcendensed!
Olvass bele: Feldmár András: „Ha most nem, akkor mikor?”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A közös nevetések és a közös programok felszabadítanak. Ezen a hétvégén mindenképp szánjatok időt egymásra, és valamilyen bohókás tevékenységre. Elmehetnétek együtt sportolni vagy bulizni, esetleg egy spontán kirándulásra. A lényeg, hogy olyan játékos és felszabadult helyzetben legyetek, amiben nem szoktatok. Ellenkező esetben könnyen kereshettek máshol (mással) izgalmakat.

Ha csak keresed a szerelmet: Több izgalomra van szükséged, és ezt az izgalmat most néhány röpke kalanddal meg is szerzed magadnak. Erős lesz a csábítás, hogy néhány futó kalandba vagy egyéjszakás viszonyba belemenj a következő napokban. Ez akkor jó ötlet, ha ezekkel a nyár végi flörtökkel nem akarsz senkinek semmit sem bizonyítani.

Tipp: Mi a személyes párkapcsolati számod? Számold ki!
Olvass bele: Müller Péter: „Egy harmonikus kapcsolatban mindketten szabadok”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyen értelmezheted úgy a párod szavait, hogy kihív téged egy meccsre, pedig ő valójában pont azt akarja kommunikálni, hogy rád bízza magát és a hétvégi programot is. Hidd el, nem kell harcolnotok, és nem kell legyőznöd őt. Miért ne gondolhatnál úgy a szerelmetekre, mint két győztes egyéniség egyenrangú viszonyára? A hétvégén az egyenrangúság lesz a legfontosabb neked.

Ha csak keresed a szerelmet:
Nagyon egyszerű dologra jössz rá a hétvégén: ha változtatni akarsz a magánéleteden, akkor változtatni kell a gondolkodásodon is. Ugye milyen egyszerű? Mégis milyen bonyolult arra rájönni, hogy milyen változtatások vezetnek el a vágyott eseményekig. A hétvégén mindenképp tegyél valamit annak érdekében, hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Tipp: Számold ki az aszcendensed!
Olvass bele: Feldmár András: „Ha most nem, akkor mikor?”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Rengetegen próbálnak belebeszélni az életetekbe, és igen nehéz kiválogatni a különböző tanácsok motivációit. A szüleid, a testvéreid, a barátnőid, a szomszédok, a munkatársak, a boltos néni, mindenki azt gondolja, hogy tudja, mit kellene tenned. Valójában persze ezt csak egy ember tudja: te. Nem érdemes másokra hallgatnod, de a szíved tudja a választ.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid spontán szinglimentő akciót szerveznek és mindent megtesznek azért, hogy párt találjanak neked. A szervezett randik ezúttal nem működnek, így jobb lenne, ha magadra hallgatnál. Hidd el, a szíved még a több évtizedes barátnőidnél is jobban tudja, hogy kivel lehetsz boldog.

Tipp: Mi a személyes párkapcsolati számod? Számold ki!
Olvass bele: Müller Péter: „Egy harmonikus kapcsolatban mindketten szabadok”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Nem várt bőség köszönt rátok a hétvégén. Hogy ez egy szerelmi horoszkóp, aminek nincs köze a bőséghez? Nagyon tévedsz. A bőség nemcsak pénzt jelent, de nyugalmat, lelki békét, szeretetet, szerelmet, romantikát, boldog kapcsolatot, és a Skorpiók esetében gyakran sok-sok szeretkezést is. Azt hiszem, pontosan erről álmodtál, így elmondhatjuk, hogy most megvalósíthatod az álmaidat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ott találkozhatsz a lélektársaddal, ahol arra a legkevésbé számítasz. Most könnyen lehet, hogy a békakirály meséjében érezheted magadat: a csúnyácska fiúról kiderülhet, hogy valóságos kincs a számodra, mert mindenben pont olyan (vagy jobb), mint amilyen pasiról álmodtál. A külsejét (és a pocakját) leszámítva, persze.

Tipp: Számold ki az aszcendensed!
Olvass bele: Feldmár András: „Ha most nem, akkor mikor?”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben dalra fakadnál a hétvégén. Most az éneklés és a zene segít kifejezni az érzelmeidet, és feldolgozni mindazt, amit szavakkal talán sokkal nehezebben fogalmazol meg. Mivel a zene ilyen erős feszültségoldó a számodra, jó lenne, ha most akkor is elmennétek egy zenés-táncos rendezvényre, ha – érzésed szerint – évszázadok óta nem vágytál bulizni.

Ha csak keresed a szerelmet: Az álmodozásnak van egy nagyon fontos tulajdonsága: segít megfogalmazni, hogy mit is szeretnél valójában. A hétvégén álmodozz nyugodtan, sőt kottázd le az álmaidat! természetesen nem arra gondolok, hogy írj belőlük zeneművet, inkább arra, hogy rajzold le az ideális társadat! A rajz segíteni fog abban, hogy felismerd őt, amikor megjelenik az életedben.

Tipp: Mi a személyes párkapcsolati számod? Számold ki!
Olvass bele: Müller Péter: „Egy harmonikus kapcsolatban mindketten szabadok”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Néha elgondolkodsz azon, hogy miért ilyen önfejű és makacs a szerelmed. A válasz igen egyszerű: egy erős nő mellé egy erős férfi kell. Vigyázz, hogy ez az erő ne csapjon át harcba köztetek, és ne akarjátok legyőzni egymást a hétvégén. Most könnyen feloszthatjátok a feladatokat egymás közt, és kitaláljátok, hogy miben melyikőtök lesz a főnök.

Ha csak keresed a szerelmet: Észrevetted már, hogy mindig olyan férfiakat keresel, mint az apukád? Vagy pont az ellentétét. Mintha valójában nem is magadnak keresnél társat, hanem az anyukádnak. Itt lenne az ideje kilépni ebből az ördögi körből, és megbocsátással elengedni az apa-lánya viszonyotokban lévő összes sérelmet, mulasztást és haragot!

Tipp: Számold ki az aszcendensed!
Olvass bele: Feldmár András: „Ha most nem, akkor mikor?”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Engedd, hogy mások segítsenek nektek. Nem kell egyedül (sem kettesben) megoldanotok az összes problémátokat. Rengeteg segítő szándék vesz körül benneteket, engedd meg ezeknek a szándékoknak, hogy valósággá váljanak. A szüleiteket például máris felkérheted arra, hogy az iskolai időszakban segítsenek vigyázni a gyerekekre – így több időtök marad egymásra.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy mások irányítsák ezt a hétvégét. Annyira tanácstalan vagy azt illetően, hogy mi lenne a jó neked, hogy a barátnőid most sokkal jobban átlátják ezt. Engedd meg nekik, hogy megszervezzék a következő napokat. Ha így teszel nyugalom, békesség, és egy nagy-nagy meglepetés vár majd rád.

Tipp: Számold ki az aszcendensed!
Olvass bele: Müller Péter: „Egy harmonikus kapcsolatban mindketten szabadok”

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 9-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy érintés megold minden helyzetet. Persze nagyon nem mindegy, hogy ez az érintés egy pofon, egy szerelmes ölelés vagy egy kacér simogatás. A hétvégén válaszd az utóbbi kettőt, már csak azért is, mert ha veszekedést generálsz a szerelmeddel, annak ezúttal könnyen sírás lehet a vége. A felesleges feszültségeket szerelmes ölelésekkel vezethetitek le.

Ha csak keresed a szerelmet: Fizikai vágyat érzel arra, hogy megérintsd azt, akivel randizol. Ne fogd vissza magadat, hiszen ő is örülne annak, ha éreztetnéd vele, hogy mennyire vonzónak találod. Azért a ló túloldalára sem kell átesned, ezen a hétvégén a megfelelő arányok megtalálása fontos lesz a számodra.

Tipp: Mi a személyes párkapcsolati számod? Számold ki!
Olvass bele: Feldmár András: „Ha most nem, akkor mikor?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top