Ezo

Heti holdnaptár augusztus 12-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, augusztus 12.: Aktív nap. A kertben ma nem szabad dolgozni: kertimunka-tilalom van érvényben. Viszont a Mérleg Hold felfokozza az otthonunk szépítésének vágyát. Ne fogjuk vissza magunkat! Eközben jól szellőztessük át a lakást. Ezzel javítjuk az ott tartózkodók közérzetét.

Heti holdnaptár augusztus 12-tőlKEDD, augusztus 13.: Aktív nap. Mára fodrászati tilalom vonatkozik. Nem érdemes fodrászhoz menni, mert a most készülő frizura nem lesz tartós. A mai nap meditációra a legjobb. A lazítás, az agy kikapcsolása napkeltekor és napnyugtakor a leghatásosabb. Kertimunka-tilalom van ma.

SZERDA, augusztus 14.: Aktív nap. Tanácsos ma időt szakítani meditálásra. Fodrászati tilalom érvényes. A kertben sok munkát érdemes mára időzíteni: fűszernövény-ültetés, sövénynyírás, kaszálás, és a vizes Skorpió Hold miatt öntözés, locsolás kinn és benn is, valamint permetezés.

CSÜTÖRTÖK, augusztus 15.:
Pihenőnap. A ma sütött kenyér a szokottnál is finomabb. Most a méregtelenítés nagyon hatásos, a fogyókúrázás pedig látványos. Érdemes ezeket szaunázással kiegészíteni. De csak akkor, ha a kánikula enyhül. És jót tesz egy hosszabb, alapos szellőztetés.

PÉNTEK, augusztus 16.: Pihenőnap. Közeleg a telihold. Emiatt már ma érdemes fogyókúrázni, méregteleníteni. Tanácsos mára ütemezni a káposztasavanyítást és a befőzést. Továbbá sütni is jó, mert igazán finom lesz minden. Közben, akár egész nap lehet szellőztetni. Ezzel felfrissítjük az egész lakást és a lakókat is.

SZOMBAT, augusztus 17.:
Pihenőnap. A belső szervek méregtelenítése aktuális. Emellett lehet böjtölni, meditálni, és elengedni minden „mérget” testi és lelki szempontból. Fogászati tilalom van érvényben. Ellenben szabad, sőt tanácsos ma káposztát savanyítani és tartósítani.

VASÁRNAP, augusztus 18.: Pihenőnap. Mára fogászati tilalom vonatkozik. Telihold előtt a legjobb diétázni, fogyókúrázni. Kényeztessük bőrünket tápláló krémekkel, pakolásokkal! Patyolati tilalom van most, mert a szövetruha könnyen kifényesedhet, ráadásul kerti munkát sem végezhetünk. 

Heti holdnaptár augusztus 12-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top