Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp augusztus 2-től

A kapcsolatok sérülései, repedései jól gyógyíthatóak a hétvégén, és a szinglik is könnyebben ismerkednek. A párkapcsolati harmónia időszakában az élménykeresők, és adrenalinfüggők könnyen eshetnek abba a tévedésbe, hogy összekeverik a nyugalmat és az unalmat.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Titokban egy harmadik felbukkanásától félsz, és ez a félelmed nem feltétlenül nélkülöz minden alapot. Abba gondolj bele, hogy az elmúlt hónapokban mennyi időt tudtál a pároddal együtt tölteni. Ha figyelmes voltál vele, és szántatok egymásra időt, akkor szó sincs harmadikról. Ha azonban eddig nem tudtatok eleget együtt lenni, akkor ideje lenne egy kicsit több szeretetet mutatni felé.

Ha csak keresed a szerelmet:
Könnyedén belekerülhetsz egy szerelmi játszmába. Most valaki a párját veled szeretné féltékennyé tenni, és csak rajtad áll, hogy belemész-e ebbe a kicsit sem tisztességes játékba. Jobb lenne a tiszta utakat és az átlátható megoldásokat választanod ahelyett, hogy ködös és bonyolult helyzeteket akarsz a saját javadra fordítani.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tól

BIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben szerelmes ölelésben töltenéd az egész hétvégét. Ez nem is rossz ötlet. Most a gyerekeket a nagyszülők gondjaira bízhatnátok, és eltölthetnétek egy nyári hétvégét kettesben. A nyaralás, a pihenés ugyanis előhozza ugyanazt az arcotokat, amit a megismerkedésetekkor mutattatok egymásnak. Ez pedig a szerelmetekre is gyógyító erővel hat majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy romantikus kapcsolat kezdődhet az életedben, méghozzá nem is akárhogyan. A megismerkedésetekben szerepet játszhat a szerencse, a sorsszerűség és talán még egy egyéjszakás kaland is. A hétvégén szükséged lesz egy kis merészségre, és egy kis romantikus hajlamra, de ha ezeket jól kombinálod, megismerkedhetsz a nagy Ő-vel is.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje hátat fordítanotok a külvilágnak, és csakis befelé figyelni. Talán nem is tudjátok megfogalmazni magatokban, hogy miért vagytok egyre zaklatottabbak, egyre bizonytalanabbak és egyre rosszkedvűbbek. A válasz igen egyszerű: túl kevés időtök jutott önmagatokra mostanában. Két napra zárjátok ki a külvilágot, és foglalkozzatok csakis egymással. A figyelmes beszélgetés csodát tesz veletek a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem kell feltétlenül folyton buliznod vagy a társkeresést a középpontba állítanod. Ezen a hétvégén azzal teszed a legjobbat a lelkednek, ha önmagad leszel. Nyugodtan tölts időt a befelé figyeléssel és azzal, hogy szembenézel a legújabb vágyaiddal. Hidd el, ha így teszel, még te is meglepődsz azon, hogy milyen színes egyéniség vagy.


Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy egész életre szóló románcra vágysz, és ehhez mindent meg is kaptál. Ott van a párod, ott van a szerelmetek, ott van a közös elhatározás, hogy egymás mellett, tűzön-vízen át kitartotok. Ezen a hétvégén megújíthatjátok ezt az elhatározásotokat, és feléleszthetitek az egymás iránt érzett szenvedélyeteket. Ne hidd, hogy ez nem fontos! A szerelmet táplálni kell, és ezt most mindketten meg is értitek.

Ha csak keresed a szerelmet: Az igaz szerelem néha hátulról közelít. Néha olyan irányból jön, ahonnan nem is számítottál rá. Épp ezért ezen a hétvégén sem kellene meghatároznod, hogy honnan, milyen módon érkezzen a herceg a fehér lovon. Egyszerűen csak legyél nyitott az ismeretlen helyzetekre, és mosolyogj! A mosolyod most csábító erejű.

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Egy lépést te, egy lépést ő. Olyan csiki-csukiban vagytok, aminek még nem döntöttétek el az irányát. Ez a lépegetés vezethet a kapcsolat ellaposodása és a szorosabbá válása felé is. Azonban valakinek el kell döntenie, mi legyen az irány. Ezen a hétvégén nyugodtan meghozhatod azt a döntést, hogy meggyógyítod a kapcsolatotok repedéseit és segítesz magatoknak ismét egymásra találni.

Ha csak keresed a szerelmet: Milyen szerelemre vágysz? Olyanra, mint kamaszkorodban? Meg olyanra is, mint a nagyszüleidé? Töltsetek együtt minden percet? Őrizhesd meg mellette az önállóságodat? Ugye te is észleled, hogy a szerelemmel kapcsolatos elképzeléseid mennyire ellentmondásosak. Itt az ideje végiggondolnod, hogy milyen is az a szerelem, amilyenre valóban vágysz. Ha ezt megteszed a hétvégén, máris közelebb kerültél egy boldog párkapcsolathoz.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Az érintések nyelvén értesz a hétvégén. Most arra van szükséged, hogy a párod fogja a kezedet, hogy végigsimítsa a hátadat, hogy belecsókoljon a nyakadba… Ha az ő szeretetnyelve más (amire mutatkozik némi esély), akkor nyugodtan mondd el neki, hogy mire vágysz. Ez egyébként is jó alapja lehet egy olyan beszélgetés folytatásának, amit már régebben elkezdtetek kettőtökről és a családi terveitekről.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán órák, talán napok és legfeljebb hetek kérdése, hogy megérkezzen az életedbe a szerelem. A várakozás időszakának vége, és itt az aratás ideje. Ezen a hétvégén learathatod az összes párkeresésbe fektetett energiád gyümölcsét. Ha már régóta nem is foglalkoztat a téma, akkor pedig igencsak meglepődhetsz ezen az aratáson.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje annak, hogy túllépjetek önmagatok árnyékán. A hétvégén lebonthatjátok a köztetek húzódó összes korlátot, és végre megint közösen szárnyalhattok. Ugye emlékszel még, hogy milyen csodálatos érzés, amikor szerelmesek vagytok, és olyannyira azonosultok egymás szándékával, hogy szinte eggyé váltok? Ezt az egységérzést ismét megtapasztalhatjátok a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el az elvárásaidat, engedd el az akarásodat és engedd el azt a késztetést, hogy neked kell kiválasztanod a Nagy Ő személyét. Nincs szükséged ilyen korlátozó gondolatokra. A nagy Ő-t pedig már réges-rég kiválasztottad. Sőt! Egymást választottátok még az előtt, hogy megszülettetek volna. A hétvégén pusztán arról kell döntést hoznod, hogy hiszel-e a szerelemben, a szeretetben?

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Tudtad, hogy meg lehet gyógyítani a múltbéli sebeket? Tudtad, hogy a régi sérelmekhez (akár ebben a kapcsolatban estek meg, akár egy másikban) nem kell ragaszkodnod? Tudtad, hogy minden sokkal egyszerűbb lesz, ha szeretettel oldjátok fel az összes félelmeteket? Ez a hétvége az otthoni párterápia ideje. Azé a nagy beszélgetésfolyamé, amelyben végre kimutathatjátok az őszinte érzéseiteket.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégéd legfontosabb tételmondata: A jövőnek nem kell a múltból következnie. Azaz abból, hogy milyenek voltak az eddigi párjaid, semmilyen következtetést sem vonhatsz le a következő kapcsolatodra. Amint ezt megérted, már be is léphet az életedbe az a férfi, aki begyógyíthatja az összes eddig szerzett lelki sebedet, és visszaadhatja a szerelembe vetett hitedet. A lélekgyógyulás időszakába érkeztél, használd ki ezt a lehetőséget!

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A családi viszonyok gyógyító erejűek. Ugye, milyen nagy szavak ezek? Pedig amilyen komolyan hangoznak, olyan egyszerű a jelentésük. Gondolj bele, ha ránézel a gyerekeidre, a szerelmed szeme mosolyog vissza rád. Ha ránézel a szerelmedre, a szüleid kapcsolata jut az eszedbe. Igen, lehet, hogy nem volt mindenkinek a legjobb szerelmi élete a családban, de csak az a fontos, hogy te az itt és most pillanatában hogyan éled a saját életedet.

Ha csak keresed a szerelmet: Gondoltál már rá, hogy talán egy rossz családi mintát követsz akkor, amikor rosszul választasz (vagy nem választasz) párt magadnak? Gondoltál már arra, hogy ezt lehetne máshogy is? Ezen a hétvégén ülj le beszélgetni a szüleiddel, nagyszüleiddel a szerelmeikről és a házasságaikról. Egészen meglepő felfedezéseket tehetsz, amelyek segítenek neked is megoldani a saját élethelyzeteidet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Add át magad a boldogságnak! Ugye, milyen egyszerű tanács, és néha mégis milyen nagyon nehéz megfelelni ennek?! Milyen bonyolulttá tudod tenni felesleges gondolatokkal a legszebb pillanatot is! Ezen a hétvégén a szerelmed segíthet abban, hogy elengedd a felesleges gondolatokat, és a legtisztábban átélhesd a boldog pillanatokat. Minden boldog perc újabb boldogság forrása lesz majd.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem akkor születhet meg benned, ha minden szempontból jól érzed magad, és nyitott vagy a változásra. Most csinálj olyasmit, amiről mindig azt gondoltad, hogy majd csak a szerelmeddel teszed meg. Menj el moziba, bulizni vagy egy romantikus sétára. Ha közös nyaralásra vágysz, akkor vágj bele legalább egy hosszú hétvégébe!

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Beszállás, indul a szerelmi lift! Hogy hova megy? Mint minden lift, ez is egy szinttel (vagy sok szinttel) feljebb emel benneteket. Ha eddig csak ismerkedtetek, végre elköteleződtök, ha eddig csak jártatok, most összeköltözhettek. Ez a hétvége alkalmas egy eljegyzésre éppúgy, mint a gyermekvállalás megtervezésére, de talán egy építkezésbe szeretnétek belevágni, esetleg más módon emelitek magasabb szintre a kapcsolatotokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne lepődj meg, ha a hétvégén valaki megkéri a kezedet. No nem kell neki igent mondani, (különösen nem, ha ittas az illető) de jó, ha tudod, hogy ilyen vicces helyzeteket tartogatnak a csillagok a számodra. Szerencsére már az az idő sincs messze, amikor a megfelelő ember a megfelelő helyen és a megfelelő módon teszi fel neked ugyanezt a kérdést.


Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan régóta ismeritek egymást, hogy talán azt hiszed, már nem is tud a párod meglepni semmivel. Ez persze nem igaz, és ez a hétvégén könnyen ki is derülhet. Most romantikus pillanatokkal, apró meglepetésekkel szórakoztat a szerelmed. Ne felejtsd el te is viszonozni a szívességét: nyugodtan tarts elé tükröt, és te is mondd azt, amit ő mond, tedd azt, amit ő tesz. Így sokat javíthatsz a szerelmeteken.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakivel találkozhatsz a hétvégén, akivel kapcsolatban már az első látásra úgy érzed, hogy ismered őt. Könnyen lehet, hogy ebből a találkozásból egy igazi, mély szerelem növi ki magát. De tulajdonképpen az sem baj, ha csak a barátságig juttok el. Mostanában úgyis olyan kapcsolatra vágysz, aminek egy igazán őszinte barátság az alapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top