Ezo

A lemondás ideje: augusztusi havi horoszkóp

A hónap közepén karmikus kereszt formáció jön létre az égbolton négy bolygó között. Mindez arra utal, hogy jobb, ha önként mondunk le bizonyos dolgokról, mintha a sors teremtene olyan helyzetet, amelyben a veszteséget érzését kell átélni.

Kos

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkóp

A házasságokban, a régi együttélésekben olyan elfogadhatatlan helyzet alakul ki, amikor megfordul a fejecskédben, hogy talán ennek a kapcsolatnak nincs jövője. És ennek hatására játszhatsz a különválás gondolatával, sőt talán meg is teszed az első lépést.  Ha nem akarsz szakítani, akkor nagyon fontos, hogy azt a hihetetlenül nagy energiát, amivel ebben a hónapban rendelkezel, testmozgással vezesd le. Nyugodtan feszegetheted a határokat, és ez inkább a sportban történjen meg, mint a magánéletedben. A baráti kapcsolataidban ügyelj arra, hogy a magánéleted titkait ne oszd meg senkivel, mert sajnos visszaélhetnek vele. Ha nyaralni mész, fantasztikusan érezheted magad, és új ismeretségre is szert tehetsz.

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópBika

A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át. Ha eddig a szinglik kenyerét etted, akkor most találkozhatsz valakivel, aki miatt úgy érzed, hogy képes lennél szembeszállni nemcsak a rokonaiddal, hanem az egész világgal. Jól érzed, ez a személy megéri a harcot, mert olyan harmónia alakulhat ki közöttetek, amelyről eddig csak álmodoztál. Ha bizonytalanságot érzel, például egy tanulmány elkezdése vagy folytatása miatt, akkor a kezdés vagy a folytatás mellett dönts. Ugyanis az új ismeretek birtokában új kapuk tárulnak szélesre előtted a megélhetés frontján. Ebben a hónapban fokozottan ügyelj arra, hogy minden szabályt betarts, mert bírságveszélyesek a napok, valamint a szabályok nem tudása sajnos nem mentesít a felelősség, illetve a bírság alól.

Ikrek

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópMinden esély megvan arra, hogy a házasságokban, a régi együttélésekben a válás gondolata felmerüljön. Ha ez már megtörtént, akkor feszültség támadhat például az anyagi javak elosztása miatt. Körömszakadtáig ragaszkodnod kell mindenhez, amiről úgy gondolod, hogy a tiéd. Ne legyél túlzottan nagyvonalú, mert amit most elveszítesz vagy odaadsz, azt nem biztos, hogy a közeli jövőben be tudod szerezni. A szerelmi viszonyokban szintén a pénz játszhatja a központi szerepet, és ha van, akkor valószínűleg a kapcsolat zökkenőmentesen alakul. Ám ha nincs, akkor olyan feszültségek alakulnak ki, amelyek hatására elgondolkodhattok azon: érdemes-e folytatni? És ha ez a gondolat már felmerül, akkor a viszonynak igazán nincs nagy jövője…

Rák

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópNagyon fontos, hogy higgadt maradj, és szerényen, visszafogottan viselkedj. A felettesed tömjénezését se vidd túlzásba, mert megtörténhet, hogy főnököd fejében megfordul: érdek húzódik meg az ajnározásod mögött, és éppen ellenkezően reagál, mint ahogy azt szeretnéd. Ha nincs munkád, akkor ebben a hónapban jól tennéd, ha nem is keresnél, mert olyat találhatsz, amely rövid idő alatt megszűnik, és valószínűleg a munkád után bérnek csak a töredékét kapnád meg, vagy rosszabb esetben semmit sem. A szerelmi kapcsolatokban a nehézségek után könnyebb időszak következik, talán elkezdesz tervezgetni. Ha nem vagy szerelmes, akkor ebben a hónapban összefuthatsz valakivel, aki miatt a szívverésed felgyorsul.

Oroszlán

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópA titkos szerelmi kapcsolatokban nehéz időszak köszönt be, amikor a partnerednek elege lesz a titkolódzásból, a hazudozásból. Ha nem szeretnéd, hogy a kapcsolat ténye napvilágra kerüljön, akkor előfordulhat, hogy a viszonyt meg kell szüntetni. Amennyiben külföldre készülsz, akkor az összes létező biztosítást kösd meg, mert így elkerülheted, hogy veszteséggel záruljon a pihenés. Ha dolgoznod kell, akkor a kollégákkal szemben legyél nagyvonalú, és nem ártana, ha a feletteseddel is igyekeznél jó kapcsolatot ápolni, mert a jövőd függ attól, hogy ebben a hónapban a munkahelyeden kit tudhatsz a barátodnak, támogatódnak és az ellenségednek. Légy figyelmes a rokonaiddal szemben, és ne ess túlzásokba, mert úgy gondolják, hogy kihasználod őket, ezért aztán a menekülési útvonalat keresik, amikor jelentkezel náluk.

Szűz

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópNehéz pillanatokat kell átélned a szerelemben, el kell gondolkodnod azon, milyen értelme van ennek a kapcsolatnak. Nem látod a közös jövőt sem, és ennek hatására megtörténhet: úgy döntesz, inkább legyen vége. A házasságokban, régi együttélésekben romantikus időszaknak néztek elébe – még akkor is, ha „ezer éve” vagytok együtt –, és olyan új, közös élményeitek lesznek, amelyekre később nem tudtok meghatottság nélkül visszagondolni. Egy barátság jövője azon múlik, hogy mennyire tudsz diszkréten viselkedni. Ha kiadod mindazokat a titkokat, amelyeket rád bíztak, akkor nemcsak egy kapcsolatnak vethetsz véget – és ezzel súlyos karmát építesz magadnak –, hanem egy olyan ismeretségnek is, amelyből szellemileg és anyagilag is profitáltál.

Mérleg

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópA szerelemben nehéz pillanatokat élhetsz át. Sok esély van arra, hogy a kapcsolatod megszűnjön. Mindennek az oka, hogy egyre inkább biztos leszel abban, kettőtöknek nincs közös jövőtök. Mindezt a partnered is érzi – különösen, ha ennek már korábban többször hangot adtál vagy utaltál rá –, és nem fogja váratlanul érni, ha előállsz azzal: itt a kapcsolat vége. Fontos, hogy ne a családod tagjaitól kérj segítséget és ne az ő véleményüket kérdezd, mert rossz tanácsot kaphatsz. A munkahelyeden változásokra van kilátás, ezért most kell helyezkedni, közel kerülni a húsosfazékhoz. A kapcsolatok ápolására vagy új szövetségek kötésére kiváló ez a hónap, amikor ezeknek a hatására megalapozhatod a jövődet. Egy külföldi utazás vagy nyaralás fantasztikusan sikerül.

Skorpió

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópRagyogó ez a hónap ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására, rokonságoddal találkozásra vagy olyan összejövetelre, ahol a famíliád tagjaival ünneplésre kerül sor. A környezetedben több olyan ember van, akik szemben hízelegnek, szépeket mondanak, és amikor elfordulsz, akkor kígyót, békát kiáltanak rád. Ezért légy óvatos, ne oszd meg senkivel a titkaidat, vagy ne kérj tanácsot fontos kérdésekben a környezetedben senkitől, mert biztos lehetsz benne, hogy nem a javadat akarják. A szerelemben boldog pillanatokat élhetsz át, úgy érezheted, mintha a lelki társadra találtál volna. Ha házasságban vagy régi kapcsolatban élsz, akkor megtörténhet, hogy a viszony lezárása körül járnak a gondolataid.

Nyilas

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópKevesebb a szerencséd a szerelemben. Esély van arra, hogy a kapcsolat megszűnik, mert a mostani próbatételeket nem állja ki. De az is megtörténhet, hogy egy olyan személy, aki csak közvetetten tartozik a rokonságodhoz, olyan dolgokkal áll elő, amelyet nem tudsz tolerálni, és ez hatással van a magánéleted alakulására. Még az is lehet – ha házasságban vagy tartós kapcsolatban élsz –, hogy ez a személy a viselkedésével, illetve amit kivált belőled, a kapcsolatod halálához vezet. Ha nem akarod a viszonyt felszámolni, akkor kénytelen leszel nyugalmat erőltetni magadra, még akkor is, amikor szinte kinyílik a kisbicska a zsebedben. Fontos, hogy ebben a hónapban ne kérj és ne adj kölcsön semmit, mert nehezen tudod majd visszafizetni, vagy nem kapod vissza, amit adtál.

Bak

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópHíres vagy a nyugalmadról, a rendíthetetlenségedről, a kitartásodról, de mintha erről ebben a hónapban megfeledkeznél. Valaki úgy viselkedik, hogy az egyik pillanatról a másikra őrjöngeni tudnál. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert a gyorsaság most nem erény, inkább elkapkodhatsz fontos dolgokat. Kiváló a hónap külföldi utazásra, vagy ha külföldön szeretnél hosszabb időt eltölteni, akkor olyan helyzetbe kerülsz, illetve olyan emberekkel találkozol, akik ebben a segítségedre vannak. Ha dolgozol, előfordulhat, hogy felettesváltásra kerül sor, aminek talán nem örülsz, mert a régit már megszoktad és kiválóan alkalmazkodtál hozzá. Ne izgulj, mert az új feletteseddel talán még jobban kijössz, mint a régivel.

 

Vízöntő

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópA munkahelyeden kialakuló helyzet miatt elgondolkodsz azon, hogy talán itt lenne az ideje a váltásnak. De addig ne tegyél egyetlen lépést sem, amíg nincs másik munkalehetőség a láthatáron. Előfordulhat, hogy a felettesedről nincs jó véleményed, de ezt tartsd meg magadnak, mert különben gyorsan a fülébe jutnak kritizáló szavaid, és igen kínos helyzetbe kerülhetsz. A szerelmi kapcsolatokra a fülledt erotika lesz a jellemző, míg a házasságokban, régi együttélésekben az egymásra találás, a közös programok és egy új befektetés teszi még szorosabbá a viszonyt. Kiváló a hónap arra, hogy a pénzedet olyan dologra költsd, amelynek az értéke az idő múlásával csak növekszik. Itt lenne az ideje annak is, hogy rendszeresen elkezdj mozogni.

Halak

Az elengedés ideje: júliusi havi horoszkópElőfordulhat, hogy a szerelemben ábrándokat kergetsz. Olyan szekér után loholsz, amely nem akar felvenni. Így aztán csak és kizárólag magadat okolhatod a csalódásért, hiszen a kedvesed teljesen egyértelművé tette, hogy nem veled képzeli el a közös jövőt. A baráti kapcsolataidra is megpróbáltatás vár. Ennek az oka az anyagiakban rejlik, valamint abban, hogy nem vagy képes szembenézni a valósággal. A házasságokra, a régi együttélésekre a harmónia, a nyugalom, a biztonság és a nagy közös tervezgetések lesznek a jellemzőek. A munkahelyeden egy barátod csak látszólag a barátod, egyébként a hátad mögött kibeszél téged, és azon drukkol, hogy negatív esemény történjen az életedben. Ezért a munkahelyeden ne oszd meg a titkod senkivel!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top