Ezo

Kielemeztük a kis trónörökös nevét

A számmisztikának két pillére van, az egyik a születési dátum számjegyeiből az ún. életutat számolja ki, a másik a névből kiszámoltakból az egyén jellemét világítja át. A trónörökös kapcsán most ez utóbbit számoljuk ki.
 1 2
3
4
 5 6
7
8
9
 A  B C D  E F  G  H I
 J  K  L  M  N  O  P  Q R
 S  T  U  V  W  X  Y  Z  

Ehhez az ún. püthagoraszi táblázatot használjuk. Bár Püthagoraszról nevezték el ezt a táblázatot, amiben a betűket számokhoz rendeljük, pedig ezt Püthagorasz is tanulta anno i. e. 500 körül. Ennek a latin verzióját használjuk ma:

A neveknél a magánhangzók értékét felülre, a mássalhangzókét alulra írjuk. Így adjuk össze vízszintesen és külön értékeljük ki őket. Ugyanis a magánhangzók összege a belső rejtett tulajdonságokat, a mássalhangzók összege azt a szerepet mutatja, amit „játszik” az egyén. Végül a kettő összege adja az ún. össznévszámot, ahogy a külvilág látja őt. Nézzük, ez mit mutat a trónörökösnél:

   5  6      5    1    5    1      5        6  3  9      46
 G E
 O  R  G  E   A
 L E
 X A  N D
E
R
   L  O U I
 S    
 7      9  7        3    6    5  4    9   3        1    54

Magánhangzó
A kis trónörökös körül forog majd a világ

46-> 4+6=10->1+0=1
1-es magánhangzó:

Önálló, határozott és büszke. Ez tökéletesen passzol ahhoz a „szerephez”, amibe beleszületett. Ráadásul kreatív: mindig kitalál, kikísérletez valami új megoldást. Később ezt tanítja a többieknek. A trónörökös nevéből az látszik, hogy új stílust, új módszert fog bevezetni. Kellően meggyőző lesz a fellépése ahhoz, hogy ezt az ellenzők rosszallása ellenére keresztülvigye. Az 1-es okos, éles eszű: mindig minden helyzetben a legjobb utat választja. Sokszor olyan gyorsan dönt, hogy „elfelejti” megkérdezni a többi érintett véleményét. Emiatt neheztelhetnek rá. De a végén az esetek 90 százalékában az derül ki, hogy neki volt igaza. Mivel az 1-es a Nap száma, akár akarja, akár nem, a figyelem középpontjába kerül. Szerencsére ezt nem bánja, még ha olykor terhes is. Az 1-es magánhangzó olyan személyiséget rejt, aki elszánt és erős akaratú: szinte mindig keresztülviszi azt, amit akar. Ez garantálja a sikerét.

Mássalhangzó

54->5+4=9
9-es mássalhangzó:
Igazságkereső, idealista, jóhiszemű, tiszta. Egy igazi jó ember. Belőle hiányzik a rivalizálás és a mások kárára érvényesülés törekvése. Mindig mindenkivel kedves, segítőkész. Szereti és védi a természetet. Ezt hihetetlenül eltökélten teszi. Nem ismer akadályt. Addig harcol, amíg sikerül megmentenie az elesetteket. Rendkívül nagy népszerűségnek örvend, mert bármikor hajlandó félretenni a saját érdekét. Sőt eszébe se jut, hogy az, amit tesz, esetleg őt hátrányos helyzetbe hozhatja. Tökéletességre törekszik. Nem képes megalkudni. Számára nincs szürke, mert neki a dolgok fehérek vagy feketék, jók vagy rosszak. Ez a hozzáállás magával ragadja a környezetét. A közelében mindenki egy kicsit jobb emberré válik. Egy erős megelőlegezett bizalmat sugároz magából, ami senkit sem hagy hidegen.

9+1=10 és 1+0=1-es össznévszám:
Számára a felelősségvállalás nem terhes. Ez kedvező, ha majd hatalmat kap a kezébe. Tele van eredeti elképzelésekkel. A hagyományokat másképp értelmezi, mint elődei. Ebből lesznek/lehetnek konfliktusai. De az 1-es okos. Meg fogja találni a módját, hogy az akaratát érvényre juttassa. Vezetésre született. Nem kérdés, hogy ezt a feladatot komolyan fogja venni, sőt élvezni fogja. Az 1-es a Nap száma, ezért az emberek elfogadják őt vezetőjüknek. Ahogy a Nap sem kérdés, hogy a naprendszerünk központi bolygója: „körülötte forog a világ”. Ösztönösen jól bánik ezzel, vagyis sosem fog visszaélni vele. Mindez attól független, hogy egy királyi családba született, ahol az első perctől úgy bánnak vele mint, aki egyszer a király lesz. A Nap és a király analógia, sőt szinonima. Tehát tökéletesen testhez álló szituáció. Ennek eredményeképpen nagy valószínűséggel nemcsak a saját országában fog köztiszteletnek örvendeni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top