Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 12-től

Tudtad, hogy csak rajtad múlik, mit gondolsz a szerelemről? Ezen a hétvégén érdemes megvizsgálnod az összes önmegerősítésedet, amelyek a párkapcsolatokkal kapcsolatosak. A hétvége jelmondata: változtasd meg a gondolataidat, és jobb lesz a párkapcsolatod is.

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Vedd észre, hogy olyan helyzetek alakulnak ki a kapcsolatodban, amelyekben valamelyikőtök (vagy talán mindkettőtök) kénytelen szerepet játszani. A kérdés az, hogy hosszú távon megéri-e nektek ez? Ha a válaszod nem, érdemes lenne elfelejtened a taktikázást, és őszintén, tiszta szívből újra beleengedned magadat ebbe a szerelembe.

Ha csak keresed a szerelmet:
Vigyázat, az elvárásaid könnyedén tévutakra vihetnek a hétvégén. Ha most egy listával a kezedben keresed a partneredet, akkor gyorsan találhatsz olyasvalakit, aki minden pontnak megfelel, de később könnyen kiderülhet, hogy nem a valódi arcát mutatta feléd, amikor megismerkedtetek.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A második (vagy sokadik) esélyek hétvégéje jött el. A helyzet úgy lesz fair, ha nem csak elfogadod a neked felkínált újabb esélyt, de te is adj egy esélyt a párodnak. Hidd el, bármilyen kicsi lehetőséget is adsz neki arra, hogy bebizonyítsa a valódi érzéseit, ő ki fogja használni ezt az alkalmat. Vasárnap estére pedig teljesen helyreállhat a harmónia köztetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Bátran mutasd ki, hogy mennyi szeretet van benned. Tudom, a barátnőid szerint ez balekság, de hidd el, ők sem tudnak mindent az életről. A hétvégi képleted nagyon egyszerű: a szereteted szeretetet és kapcsolatot vonz hozzád. Ha azonban játszod az elérhetetlen, vagány csajt, könnyen elriaszthatod a pasikat.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”


Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Filozofikus, spirituális magaslatokban szárnyaltok a hétvégén. Most érted csak meg igazán, hogy miért volt fontos a számodra, hogy a társad szellemi partner is legyen. Ezen a hétvégén szükséged van arra, hogy együtt szárnyaljon a lelketek, és arra is, hogy mindent kibeszélhessetek együtt. Ne lepődj meg, ha a párod most érdeklődik a spirituális meggyőződésed iránt is.

Ha csak keresed a szerelmet: Miért akarsz megváltozni? Miért akarod másnak mutatni magadat, mint amilyen vagy? Hidd el, a nagy Ő nem azért fog megszeretni, amilyennek mutatod magadat, hanem azért, amilyen belül vagy, amilyen a gondolkodásod, amilyen a véleményed. Épp ezért most bátran mondd meg a magadét mindenkinek!

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”


Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Nincsenek szavak – és nem is kellenek. A hétvégén azt tapasztalhatjátok meg, hogy mennyivel fontosabbak az érintések, az érzelmek, az elfogadás (a kölcsönös elfogadás!), mint a szavak. Azokban a kapcsolatokban, amelyekben mély érzelmek izzanak az időközben elakadó szavak mögött, ezen a hétvégén túllendülhetnek a problémákon. Akiknél azonban már a szeretet is kikopott a szavakkal együtt a viszonyukból, itt az ideje a jövőről gondolkodni.

Ha csak keresed a szerelmet: Rengeteg erő és energia gyűlt fel benned, és olyan temperamentummal veszel részt minden hétvégi programon, hogy mások is töltekezhetnek az energiáidból. Most pontosan megérzed, hogy kivel érdemes ismerkedned, és szinte szavak nélkül is megértitek egymást. Könnyen érezheted úgy, hogy előző életetekben is ismertétek egymást.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Ki mondja meg, hogy milyen a szerelem? Ki írja elő, hogy hogyan kell viselkedni egy kapcsolatban? Most ne másoknak akarj megfelelni, hanem egyedül saját magadnak. Valósítsd meg azt a kapcsolatot, azt a kommunikációt, azt a szeretetet és azt a szerelmet, amelyre valójában vágysz. Hidd el, a szerelmed tökéletes partner ehhez, csak merned kell elengedni mások elvárásait.

Ha csak keresed a szerelmet:
Itt az ideje annak, hogy a sarkadra állj. Elég volt abból, hogy mindig feltételekhez kötötted a jó dolgokat. Vedd elő azt a listát, amit arról írtál, hogy mi mindent csinálsz majd a nagy Ő-vel. Egyáltalán nincs szükséged a nagy Ő-re ahhoz, hogy belevágj ezekbe a dolgokba. Sőt! Lehet, hogy pont ezek a programok hoznak össze titeket.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Minden kapcsolatnak szüksége van időnként friss energiákra. A ti kapcsolatotokban mostanában bukkannak fel ezek a friss energiák. Ne értsd félre, nem kell tudatosan változtatnod, hiszen a helyzetetek, az életetek változik. Elég, ha alkalmazkodsz, és ha felteszed a kérdést a szerelmednek: Szerinted, hogyan csináljuk? Meg fogsz lepődni, milyen testre szabott és felszabadító válaszokat kapsz majd.

Ha csak keresed a szerelmet: Végre elérkezett az az idő, amikor beléphet az életedbe az új szerelem. Figyelem! Új szerelem, és nem egy régi. Azaz egészen addig, amíg a régire figyelsz, nem tudod felfedezni az újat. Mindegy, hogy sóvárogsz az exed után, vagy átkozod őt, most már be kéne fejezned a vele való foglalkozást, nem gondolod?

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Több hitre és több támogatásra lenne szüksége a szerelmednek. Ne felejtsd el, hogy a támogatás nem az, amikor segíted, hogy könnyebben tehesse azt, amit akar. A valódi bizalom és támogatás abban nyilvánul meg, ha hagyod, hogy azt tegyen, amit akar. Hidd el, sokkal felszabadultabb, őszintébb, erotikusabb és szerelmesebb lesz a kapcsolatotok, ha így teszel.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy az univerzum vezessen ezen a hétvégén. Most ugyanis csupa olyan esemény történik veled, amely segíti visszakapnod a hitedet. Hogy milyen hitedet? A szerelembe vetett hitedet természetesen. És azt a magabiztos tudásodat, hogy te is megérdemled a szerelmet, megérdemled a szeretetet, megérdemled a törődést.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Mindkettőtöknek több szenvedélyre van szüksége ezen a hétvégén, mint amennyit mostanában megengedhettetek magatoknak. Itt az ideje, hogy megnyissátok a szíveteket, és engedjétek áradni a szenvedélyeteket. Ebben most nemcsak a csillagok támogatnak benneteket, de a barátok és a családi is összefog annak érdekében, hogy minél több közös, szerelmes élményetek lehessen.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne lepődj meg, ha egyik pillanatról a másikra elsöpör a szenvedélyed. Ez a hétvégét nagy jóindulattal sem nevezhetjük a megfontolt döntések napjainak. Érdemes lenne háromig, vagy inkább háromszázig elszámolnod, mielőtt döntést hozol. Különösen igaz ez a szerelmi kalandokra és arra az esetre, ha egy ismeretlen kérné meg a kezedet.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A kapcsolatotok segít nektek abban, hogy begyógyíthassátok a lelki sebeiteket. Ezen a hétvégén egy kis nyári nosztalgia is segít benneteket. Most jó alkalmatok nyílik arra, hogy egymás rég eltemetett lelki sebeit begyógyítsátok. Még akkor is, ha ezek a sebek valójában nem a kettőtök közös kapcsolatban keletkeztek. Ne feledkezz el a szeretet gyógyító erejéről, amely szinte csodát tesz a szívetekkel.

Ha csak keresed a szerelmet: A testvéred (vagy az unokatesód) ismer valakit, aki igazán jó választás lenne a számodra… Hogy ez egy általa szervezett vakrandin derül-e ki, vagy előre elmondja, mit tervez, az hamarosan kiderül. Addig is jó ötlet lenne megkérdezned tőle, hogy nincs-e valaki a környezetében, akinek szívesen bemutatna.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje megtapasztalnod a döntés szabadságát – és itt az ideje a szerelmednek is megtapasztalnia ugyanezt. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy megbízzatok egymásban annyira, hogy egy kicsit nagyobb szabadságot adtok a másiknak és önmagatoknak egyaránt. Ez a szabadság felszabadít benneteket, segít oldani a szorongásokat, és segít felismernetek egymásban azt az embert, akibe annak idején beleszerettetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Nehezen viseled a korlátokat a hétvégén. Különösen azokkal a korlátokkal leszel bajban, amelyeket magad választottál magadnak, és amelyeket valamiért nem tudsz elengedni. Szükséged van a szabadságra, ezért bátran engedd meg magadnak, hogy ne azt tedd, amit mások (vagy te) elvárnak (vagy elvársz), hanem tedd azt, amit a kedved diktál.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 28-tólVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Tudtad, hogy mások gyakran hoznak fel benneteket pozitív példaként? Ugye hogy megfeledkeztél erről? Ez a hétvége megint ilyen „példás párkapcsolatban” talál benneteket. Valakik a környezetetekben nagyon szeretnék lemásolni a köztetek lévő kémiát, de ez lehetetlen. Ha lemásolni nem is lehet, ti azért ráerősíthettek. Most érdemes romantikus programokat csinálni.

Ha csak keresed a szerelmet: Erős vonzalmat érzel valaki iránt, és el sem tudod képzelni, hogy ő ezt ne viszonozza az érzelmeidet. Ahelyett, hogy lerohanod őt, érdemes lenne egy kis időt hagynod neki. Nemcsak azért, mert ő egy kicsit lassúbb tempójú nálad, de azért is, mert ő jobban szeretné, ha ő hozhatna döntést a kapcsolatotokról.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”


Hétvégi szerelmi horoszkóp július 5-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Ha egy grafikonon ábrázolnánk a hétvégén köztetek lévő érzelmeket, akkor egészen érdekes eredményt kapnánk. A szenvedély és a szexuális vágy mintha egy kicsit csillapodna, és a helyüket a romantika és a szeretet venné át. Most százféle módon kifejezitek egymás iránti nagyrabecsüléseteket, és ez bizony mindkettőtök lelkének jót tesz. De ne hagyjátok, hogy az erotikus percek kikopjanak az életetekből!

Ha csak keresed a szerelmet: Ezen a hétvégén könnyen eltalálhat Ámor nyila, bár talán egy kicsivel lassabban alakulnak ki az érzelmek közöttetek, mint ahogyan azt szeretnéd. Ne siettesd a dolgokat, és élvezd ki az ismerkedés minden pillanatát. Amíg egyre közelebb kerültök egymáshoz, addig lesz időd fejleszteni az önszeretetedet is. Az önszereteted az, ami igazán vonzóvá tesz majd a nagy Ő számára.

Olvass bele! Gyógyító színjátszás
Müller Péter: „Az önfeledt boldogsághoz nem hiányzik a férfi”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top