Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 21-től

Ellenállhatatlan szenvedély vonz bennünket valakihez, de közben talán más mellett élünk. Ez a szenvedély most azt a célt szolgálja, hogy tesztelje a kapcsolatokat, és felkorbácsolja a libidónkat. Szenvedélyes, szerelmi kalandokkal tűzdelt hétvégére készülhetünk, különösen akkor, ha máskor állóvíz a magánéletünk.

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Tegyél egy kis erőfeszítést a héten a párod kedvéért. Máskor mindig erősen véded a saját érdekeidet, de mi lesz az ő érdekeivel? Engedd meg, hogy most úgy történjenek a dolgok, ahogyan azt ő szeretné. Ha átadsz egy kicsit az irányításból, az megnyugtatja őt, és szűnnek a hatalmi harcok közöttetek. Ettől viszont azonnal visszatér a szenvedély hozzátok.

Ha csak keresed a szerelmet: Most jó lenne, ha egy kicsit kevésbé lennél önfejű, és a „Majd azt én megmutatom!” mentalitás helyett megfontolnád mások javaslatait is. Úgy tűnik, hogy most a barátnőid tanácsára van szükség ahhoz, hogy felismerd a környezetedben azt, akivel érdemes lenne nyári flörtbe (és őszi kapcsolatba) bonyolódnod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Bizalom és bizalmatlanság. Két szó, amelyek nagy-nagy kalamajkát okoznak időnként köztetek. Ezen a hétvégén érdemes lenne egy kicsit több hittel és bizalommal a kapcsolatod felé fordulnod. Hidd el, hogy megérdemlitek a boldogságot, és bízz meg a párodban jobban. A féltékenység és a birtoklási vágy szinte mindenkiből a menekülési ösztönt váltja ki, különösen igaz ez most a párodra és erre a hétvégére.

Ha csak keresed a szerelmet: Ideje visszaszerezned a hitedet! Hiszel még a szerelemben? Igen? Ellenőrizd: nézd meg, mit gondolsz az utcán andalgó párokról! Ha az „úgyis megcsalják egymást!” vagy a „csak megjátsszák!” gondolatok bukkannak fel a fejedben, akkor ideje lenne átnézned a szerelemről alkotott elképzeléseidet. Ideje lenne elhinned: a szerelem lehet jól működő és harmonikus is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A legfontosabb, hogy ezen a hétvégén érzékeld, mennyi szeretet vesz körül. A párodtól, a családodtól, a barátaidtól rengeteg szeretetet és támogatást kapsz. Ezt a sok-sok szeretetet és támogatást megérdemled. Nem kell érte megdolgoznod, és nem kell szerényen visszautasítanod. Tanuld meg a helyeden értékelni magadat, és tanuld meg elfogadni mások szeretetét, nagylelkűségét, gondoskodását.

Ha csak keresed a szerelmet: A legfontosabb, hogy ezen a hétvégén érzékeld, mennyi szeretet vesz körül. Ez a feléd áradó szeretet most sokféleképpen megnyilvánul: baráti ajándékokban, új lehetőségekben és abban is, hogy körülrajonganak a srácok. Most sokan akarnak flörtölni veled, és csak rajtad áll, hogy kinek engeded ezt meg; mi lenne, ha mindenkivel flörtölnél egy kicsit?!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Közös céljaitok elérésének küszöbén álltok. Már csak karnyújtásnyira van tőletek a siker. Különösen igaz ez, az otthonteremtéssel, lakással és gyerekekkel kapcsolatos célokra. Ez a hétvége egy új ház alapkőletételéhez éppolyan alkalmas, mint a gyermekvállaláshoz vagy a családi nyaralás megszervezéséhez. Most mindent támogatnak a csillagok, ami kettőtök kapcsolatának elmélyítését szolgálja.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagyon gyorsan el kell majd búcsúznod a kényelmes szingli életedtől. A kényelmesség megmarad, a szingliség azonban távozik. Itt lenne az ideje, hogy sorra vedd, mennyi jó van az életedben! Ha ezeket a jó dolgokat észben tartod, akkor egyiket sem fogod elvtelenül feláldozni egy kis szeretetért vagy egy-egy jó szóért!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Több kémiára, több vonzerőre van szükségetek ahhoz, hogy ismét lángoljon köztetek a szenvedély. Egyfelől arra vágysz, hogy a párod úgy viselkedjen, mint a mézesheteiteken, másfelől te sem adsz már bele ebbe a kapcsolatba apait-anyait. Érdemes lenne most rákapcsolnotok, megnyílni egymás felé, és őszintén beszélni az érzéseitekről, a vágyaitokról, a terveitekről. Ha ezt megteszitek, nemsokára ismét rendben mennek majd a dolgok veletek.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj mindenáron megszerezni valakit. Különösen ne olyasvalakit, aki önmaga nem hajlik erre a kapcsolatra. Úgy tűnik, hogy most erővel szeretnéd pótolni a vonzerőt, és női praktikákkal a kémiát. Pedig sokkal jobban járnál, ha ezek helyett a trükközések helyett önmagadat adnád, és hagynád hogy az figyeljen rád fel, akinek valóban rád van szüksége.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Talán nem is sejted, hogy a múlt milyen mély hatással lehet a jelenre. Nem kell értened az összefüggést, ahogyan egy-egy múltbeli emlék megmérgezi a jelenlegi szerelmedet, elég ha elfogadod azt, hogy rendbe kell tenned az exeidhez fűződő viszonyodat és gondolataidat, ha nem akarod elkövetni ugyanazokat a hibákat. Itt az ideje a megbocsátásnak és a szeretetnek. Persze legelőször magadnak kell megbocsátanod!

Ha csak keresed a szerelmet: Mindig, mindenhol az exedet keresed. Van, ahova azért mész, hogy „véletlenül” találkozzatok, máshol pedig a hasonmásaival akarsz megismerkedni. Miért akarod a múltat ismételni? Miért akarod újra átélni ugyanazt, amikor sokkal szebb élmények várnának rád, ha elengednéd őt, és hagynád, hogy megérkezzen egy másik szerelem? Bocsáss meg az exednek, és engedd el őt végleg!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Figyeld a jeleket! Figyeld azokat a jelzéseket, amelyeket a párod ad le neked. A hétvégén együtt töltött idő alatt rengeteg apróság történik, ezekből következtethetsz az őszinte érzéseire. Könnyen megláthatod a valódi szeretetét, és könnyen megláthatod a valódi vágyait. Ehhez persze kell a bátorság, mert nem biztos, hogy ezek a vágyak egybeesnek a tiéddel. Lehet, hogy van néhány kérdés a kapcsolatotokban, amelyekről egy kicsit máshogy gondolkodtok mindketten.

Ha csak keresed a szerelmet: Annak, hogy úgy érzed, mindig a legalkalmatlanabb férfiakba szeretsz bele, az lehet az oka, hogy nem figyeled a jeleket. Van benned annyi tapasztalat és van olyan erős kisugárzásod, hogy ideig-óráig minden kiszemeltedet meg tudod szerezni. Ahelyett, hogy te irányítod az ismerkedést, dőlj hátra és figyeld a benyomásaidat. A belső hangod pontosan tudja, ki lesz számodra az igazi!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szép feladatot adnak nektek a csillagok erre a hétvégére: éljétek meg az igaz szerelmeteket. Éljétek át újra azt az érzést, amikor lángolt köztetek a szerelem, amikor mindketten tudtátok, és éreztétek, hogy a másikért bármit és annak az ellenkezőjét is megtennétek. Ne azt várd, hogy a párod idézze fel ezt az érzelmet, hanem keresd meg magadban, mert ha benned megvan, az belőle automatikusan előhozza majd. Nem más ez, mint egy modern afrodiziákum.

Ha csak keresed a szerelmet: Merd felvállalni önmagadat, merd felvállalni az érzéseidet. Meg fogsz lepődni, hogy ez mennyire eredményes módszernek bizonyul. Ezen a hétvégén – ha önmagadat adod – könnyedén besétálhat az életedbe a nagybetűs szerelem. Ne görcsölj rá erre a lehetőségre, egyszerűen csak hagyd, hogy kibontakozzon, hogy megtörténjen, és hogy jó legyen.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Az idő halad, és ahogy telnek a napok, hónapok, évek, évtizedek, egyre több feszültség halmozódik fel egy-egy kapcsolatban. Itt az ideje megtartani a nyár eleji nagytakarítást a kapcsolatotokban és a szívetekben. A hétvégén száműzhettek minden fájdalmat, haragot és sérelmet, amelyek kettőtök között születtek az elmúlt időszakban. Ehhez egy kis beszélgetés, nagy adag őszinteség és sok-sok megértés szükségeltetik majd.

Ha csak keresed a szerelmet:
A történelem akkor ismétli önmagát, ha nem dolgozzák fel rendesen a konfliktusokat. Ugyanez igaz a személyes történelmedre is. Ha nem dolgozod fel rendesen a szakításaidat, ha nem nyered vissza az önérzetedet és az önszeretetedet, akkor ismét ugyanazt a rosszul működő kapcsolatot kapod vissza. Ezért most hagyd, hogy a lelki sebeid begyógyuljanak!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Minél jobban megismeritek egymást, annál mélyebb kötelék alakulhat ki közöttetek. Figyeld meg, milyen méllyé és őszintévé válnak az érzéseitek, a szavaitok ezen a hétvégén. Persze ehhez bátorság is kell, hiszen némi feszültség bujkál közöttetek. Ez a feszültség akkor oszlik el, ha ki mered mondani, amit gondolsz, és ha nem sértődsz meg azon, amit ő gondol. Ez a fajta bátorság a hosszú házasságok titka.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akarj fejest ugrani egy kapcsolatba a hétvégén. Még akkor sem, ha úgy érzed, és úgy éled meg, hogy tökéletesen egymásra találtatok, és hatalmas a boldogság köztetek. Adj időt arra, hogy megismerjétek egymást, és engedd meg magadnak azt a luxust, hogy kényelmesen, fokról fokra haladhassatok. Ha így teszel, hosszabb ideig tart majd a kapcsolatotok.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Türelmetlen vagy a hétvégén, pedig a türelem sok problémát orvosolna. Tudod, hogy az idő remek gyógyír, ami minden helyzetet meggyógyít, mégis azt szeretnéd, ha most azonnal meglenne a válasz minden kérdésedre, és megszületne a döntés minden ügyetekben. Ha kapkodsz, akkor a szerelmed is kapkodóssá válik, két sietős, zaklatott ember pedig képtelen jó döntést hozni és harmóniát teremteni. Ezt vedd figyelembe, mielőtt türelmetlenkedni kezdesz!

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy a dolgok a maguk útján haladjanak. Ne akard siettetni az ismerkedést. Lehet, hogy a nagy Ő egyszerűen nem ezekben a napokban jár feléd. Vagy ha feléd is jár, ő talán még nem ismer fel téged. Esetleg te nem ismered fel őt. A megoldás nagyon egyszerű! Bízd a helyzetet a szerelem angyalaira, istenre, az univerzumra vagy bármilyen más felsőbb hatalomra, amiben hiszel. Hidd el: az isteni időzítés tökéletesen működik.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Egy szinttel feljebb léptek a hétvégén. Olyan ez, mintha a szerelmi mennyország felé vezető lépcsőn lépdelnétek folyamatosan, de olyan lassan, hogy szinte alig látszik a változás. Most még közelebb kerülhettek egymáshoz, és még többet tehettek a közös jövőtökért. Sok Halak dönt úgy, hogy összeköti az életét a párjával, egy szorosabb szállal, mint eddig tette. Lehet, hogy eljegyzésről, házasságról, közös hitelről vagy egy újabb gyermekről hoztok döntést. Tudd: ez a döntés még szebbé teszi majd a hétköznapjaitokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatban szingli vagy, a másikban már szerelmes. Ilyen gyorsan mennek most a változások, és azon sem lennék meglepődve, ha hétfőn már az eljegyzésedet tervezgetnéd valakivel, akit pénteken még nem is ismertél. Ne rohanj előre, de engedd bele magadat ebbe a kapcsolatba, és éld át minden egyes pillanatát. Hagyd, hogy végre minden porcikád felujjongjon a szerelemtől és az erotikus élményektől!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top