Ezo

Változtasd meg az életed egy hónap alatt!

Egy hónap nem sok, és talán nem is annyira kevés. Viszont arra, hogy megváltoztassuk az életünket, éppen tökéletesen elegendő.

Napról napra egy-egy varázslattal, mágiával, meditációval tehetünk azért, hogy a 31. nap végére új emberré váljunk. Mindezt úgy, hogy régi rossz szokásainktól megszabadulhatunk, míg a jó tulajdonságaink még inkább felerősödnek saját magunk és környezetünk legnagyobb megelégedésére. Jó hír, hogy nem kell megvárnunk a hó elejét, hogy elkezdjük a változást, bármikor belevághatunk, a lényeg, hogy mind a 31 varázslatot átéljük. A változás pedig megdöbbentő lesz: pozitívabb lesz a kisugárzásunk, visszamosolyog ránk a világ, és harmonikusabbá válik az életünk. Ráadásul, az álmaink is könnyebben valóra válnak!

1. nap
Új élet, új gondolatok

Új életünket kezdjük pozitív gondolatokkal. A mai naptól felejtsük el a „nem”, a „nem tudom” kifejezéseket. Aki át akarja alakítani a mindennapjait, és harmonikusan élni, az tanuljon meg pozitívan gondolkodni. A következő gyakorlattal is ezt segítjük elő: Vegyünk elő egy fehér papírt, és fekete tollal írjuk rá azokat a negatív gondolatokat, szépen egymás alá, amelyek elszomorítanak, majd írjuk mellé arany tollal a pozitív változatot. Például: „Félek, hogy elveszítem a munkám!” helyett „Mindig lesz munkám és tisztességes fizetésem”. Hajtsuk függőlegesen ketté a papírt, vágjuk le róla a fekete tollal írt, negatív mondatokat, és égessük el aranyszínű gyertya lángjában. Ha az elkövetkezendő időben bármikor azt vesszük észre, hogy visszarántanak a negatív berögződések, üljünk le, és vegyük elő az arany színnel írt mondatokat, és nézzük át, gondoljuk át, erősödjünk meg tőlük.

Változtasd meg az életed egy hónap alatt!

 

2. nap
Vezessünk boldogságfüzetet!

Sokszor hajlamosak vagyunk elsiklani azon történések felett, amelyek örömet okoznak nekünk napközben. Pedig ezek pozitív energiákkal töltenek fel, és ha képesek vagyunk rájuk koncentrálni, az egész életünk átalakul. Ma vásároljunk egy kisebb jegyzetfüzetet, díszítsük fel az elejét nekünk tetsző motívumokkal, és tegyük be a táskánkba. Napközben, amikor valami jó, szívet melengető történik velünk, kapjuk elő a füzetünket, és írjuk fel. Este, lefekvés előtt pedig olvassuk el, mi minden jó történt velünk aznap.

3. nap
Ma jó napom van!

Még ha reggel bal lábbal kelünk is ki az ágyból, nem kell, hogy az egész napunkra rányomja a bélyegét ez a hangulat. Nézzünk körül a ruháink, kiegészítőink között, és vegyünk fel narancssárgát. A narancs a jelen színe, az élet igenlése, ez pillanatok alatt helyreállítja a hangulatunkat.

4. nap
Barátságban a tükörrel

Sokunknak azért nem teljes az élete, mert nem vagyunk barátságban a tükörképünkkel. Pedig ezen is van lehetőségünk javítani. Először nem lesz könnyű, de a varázslat minden perce megéri! Gyertyafényénél álljunk a tükör elé alsóneműben, és vegyük végig minden egyes testrészünket. Minden porcikánkban találjunk valamit, ami szerethető. Amikor kritikus énünk kerekedne felül, akkor is koncentráljunk a pozitívumokra.

Változtasd meg az életed egy hónap alatt!5. nap
Rózsakvarc

Ma azért teszünk, hogy a szerelmi életünk boldogabbá váljon; elő egy rózsakvarc medállal! Ezt a követ tartják a legjobb segítőnek, hogy meglévő kapcsolatunk felpezsdüljön, míg aki szerelemre vágyik, bevonzhatja vele az ideális partnert. A legtökéletesebb, ha medált veszünk, de a bal kézre tett karkötő is csodákat tehet!

6. nap
Megvédjük az otthonunkat

Fontos, hogy életünk munkáját, az otthonunkat biztonságban tudjuk, legyen az látható vagy láthatatlan rosszakaró. Nem véletlenül volt régen divatos borostyánt futtatni a ház homlokzatára. Ugyanis őseink hittek abban, hogy ez a növény távol tartja a gonoszt otthonuktól. Ha pedig már az őseinknél tartunk; ők is segíthetnek, hogy a negatív embereket, ne adj’ isten, a betörőket kívül tartsuk. Ha van olyan ékszerünk, amelyet egy szeretett, már elhunyt rokonunktól kaptunk vagy tőle örököltünk, azt a lakásban, valahol a bejárati ajtó környékén rejtsük el. Hihetetlen, de aki rossz szándékkal közeledik, inkább visszavonulót fúj majd. A só is jó szolgálatot tehet; időről időre szórjunk egy sornyit az ajtó elé. Nemcsak a negatív energiákat tartja távol, de a rosszindulatú szomszéd is megbékél majd.

7. nap
Angyalok a mindennapjainkban

Égi segítőink mindig velünk vannak, ezért bármikor kérhetjük a támogatásukat. A fogorvoshoz készülünk, és félünk a fájdalomtól? Nosza, kérjük, hogy segítsenek! Nem találunk parkolóhelyet? Ha rájuk gondolunk, biztosan egyszer csak felszabadul egy. Ha napi gyakorlatunk részévé válik, hogy igényeljük az angyali gondoskodást, teljesen új irányba fordulhat az életünk.

8. nap
Figyeljük a hold járását!

Észrevette már, hogy vannak időszakok, amikor egyszerűen nem megy a fogyókúra, a fodrász nem bír a frizuránkkal, és képtelen rossz szokásairól lemondani? Bizony ez azért van így, mert nem követjük a hold járását, amely nagyon erősen befolyásolja a szervezetünket, lelkünket.
Növő holdnál:
• végezzünk minden olyan varázslatot, ami a bőségre, gazdagságra irányul;
• könnyebben megfogan a baba;
• kreatív munkákat végezzünk.
Fogyó holdnál:
• könnyebb a fogyókúra;
• tartósabb eredménnyel jár a szőrtelenítés;
• gyorsabban túlesünk a takarításon;
• többet tudunk megspórolni a fizetésünkből.

9. nap
Ismerkedjünk meg a szellemi vezetőnkkel!

Mindenkinek van szellemi vezetője, akivel nagyobb döntések előtt, vagy amikor egyszerűen csak úgy érezzük, hogy segítségre lenne szükségünk, érdemes elbeszélgetni. Olyan ő, mint egy bölcs barát, aki nem kész tényeket mond, hanem irányvonalakat. Amikor egyedül tudunk lenni vele, nyugodtan beszéljünk hozzá hangosan, képzeljük el, milyen is ő, és várjuk a tanácsait, amelyek különlegesebbnél különlegesebb formákban érkeznek meg majd.

10. nap
Napi szépülés

Reggelente, amikor megmossuk az arcunkat, képzeljük azt, hogy minden csepp víz a szépségünket szolgálja. Néhány hét múlva nem fog hinni a szemének, amikor belenéz a tükörbe.

11. nap
Harmónia a négy fal között

Ha megfelelő energiákat hívunk meg otthonunk falai közé, sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a családunk, jobban teljesítenek a gyerekek az iskolában, a szülők a munkahelyen, jobban és gördülékenyebben tudunk együtt élni. A hegyikristály képes harmonizálni az energiákat; egy-egy kis követ tehetünk minden olyan helyiségbe, ahol sokat tartózkodunk. A csiszolt kristályok, amelyek szórják a fényt, nemcsak az energiáknak tesznek jót, de a falakon táncoló szivárványok jókedvre is derítenek. Lógassuk az egyik napsütötte ablakba.

12. nap
Hála azért, amink van

Mostantól minden reggel, amikor felébredünk, adjunk hálát, hogy egészségesek vagyunk, és fedél van a fejünk felett.

13. nap
A családunk oltára

A különböző vallásokban az oltár különleges hely, ahol fantasztikus energiák szabadulnak fel. Készíthetünk otthonunkban is ilyen sarkot. Azokkal a tárgyakkal tehetjük különlegessé, amelyeknek mi magunk tulajdonítunk varázslatos hatalmat. Kerülhet ide családi fotó, egy fehér toll, amely az angyalok jelenlétét mutatja, vagy egy olyan kő, amit egy közös nyaralásról hoztunk haza. Mindenképpen helyezzünk a családi oltárunkra virágot, és gondozzuk szeretettel.

Változtasd meg az életed egy hónap alatt!14. nap
Kertészkedjük magunkat gazdagra!

A zöld a pénz színe, gondoljunk csak arra, hogy az amerikaiak a dollárt zöldhasúnak hívják. Ahhoz, hogy minél több pénzre tegyünk szert, nem árt, ha minél több zöld növénnyel vesszük magunkat körül. Ugyanakkor ezek között vannak olyan fajták, amelyek különösen alkalmasak arra, hogy bevonzzuk a pénzt az életünkbe. Ilyen például a majomkenyérfa, vagy tehetünk vázába szerencsehozó bambuszt is.

15. nap
Készítsünk védelmező ékszert!

Ha már otthonunkban teljes a harmónia és a békesség, fontos, hogy a falakon kívül is biztonságban tudhassuk magunkat és családunkat. Ha elkészítjük a védelmező ékszert, nyugodtabbak lehetünk efelől. Válasszunk ki egy medált – lehet a meglévő ékszereink közül is, de vásárolhatunk újat is, ha szeretnénk –, és tegyük egy éjszakára konyhasóba. Reggel a sót dobjuk ki! Gyújtsunk meg egy gyertyát, egy füstölőt, tegyünk magunk elé egy tál vizet és egy marék földet. Lógassuk óvatosan a tűz fölé a medált, és mondjuk a következő mondatot: „Tűz ereje, kérlek, vigyázz ránk”, majd a füstölő füstjében hintáztassuk meg, és mondjuk el a mondatot a „Levegő ereje…” kezdettel. Ezután mártsuk a földbe, a mondat ugyanaz, „Föld ereje” kezdettel, végül zárjuk a kört a vízzel. Ne töröljük le a vizet, hanem hagyjuk megszáradni a medált, amely most már képes lesz megvédeni minket minden bajtól.

16. nap
Sikerek a munkában

Ahhoz, hogy az életünket teljesnek érezzük, nemcsak nyugodt és boldog magánéletre, de szakmai sikerekre is szükségünk van. Most lehetőségünk nyílhat arra, hogy ezzel kapcsolatban is jobbá tegyük a mindennapjainkat. Írjuk fel egy papírra zöld tollal, hogy milyen munkát szeretnénk, illetve mi az, amit változtatni szeretnénk a munkahelyünkön. Minden mondatot számozzunk meg, majd egy hosszú, zöld gyertyába karcoljuk bele a számokat. Mire a gyertya leég az 1-es számig, valóra válik az első vágyunk, majd a második, és így tovább.

17. nap
Küldjük az angyalokat!

A mai naptól, ha szirénázó mentőt látunk, mondjuk el magunkban a következő mondatot: „Angyalkám, kérlek, menj vele, és történjen az, ami neki a legjobb!”

18. nap
A különleges nap különleges órája

Azok, akik templomba járnak, tudják, mit jelent, ha akár hetente egyszer is, de egy órán át a saját lelkünkkel foglalkozhatunk. Ha nem vagyunk templomba járók, megteremthetjük a magunk lelki gyakorlatát. Jelöljünk ki egy napot a héten, és annak egy óráját, amikor csak magunkkal lehetünk. Ha a napi hajtásban máskor nincs lehetőségünk, keljünk fel hamarabb. Lehet, először nem akaródzik majd kibújni az ágyból, de idővel szinte várni fogjuk, hogy találkozhassunk önmagunkkal.

19. nap
Egészségünk védelmében

A napi stressz, a szmoggal teli város, a nem megfelelő táplálkozás méreganyagokkal tölti fel a testünket. Amellett, hogy egy-egy gyümölcsnap beiktatásával sokat tehetünk ez ellen, a megfelelő gondolkodás, meditáció is fontos. Hetente egyszer teremtsünk magunk körül nyugodt körülményeket, és képzeljük el, hogy egy kis manó végigsétál a bensőnkön, és kosarába gyűjti mindazt a méreganyagot, ami megbetegíthet minket. Lássuk, ahogyan – miután mindent megtisztított, és egész bensőnk aranyszínben ragyog – a talpunkon keresztül távozik, és a mérgeket elássa egy képzeletbeli sivatagban.

20. nap
Trenírozzuk az intuícióinkat!

Ha hajlandóak vagyunk hallgatni arra, amit a megérzésünk súg, sokkal könnyebben oldunk meg problémákat, jobb döntéseket hozunk. Kezdjük a tréninget apró dolgokkal, például kérjünk választ, ha nem tudunk a boltban dönteni két termék között, vagy hallgassuk meg, mit üzen a tudatalattink azzal kapcsolatban, hogy felhívjunk-e valakit, avagy sem. Ha megtanultuk, hogyan jelez a bensőnk, komolyabb kérdésekben is kikérhetjük a véleményét.

Változtasd meg az életed egy hónap alatt!21. nap
Töltődés a természetben

Tegyünk fogadalmat! Mostantól minden hónapban legalább egyszer kivonulunk egy erdőbe vagy akár a közeli parkba, hallgatjuk a madárcsicsergést, nagyokat lélegzünk a friss levegőből, sétálunk, és megölelünk egy fát, hogy feltöltődjünk az energiáival. Akár azt is elképzelhetjük, hogy a napból egy fénysugár érkezik a fejünk tetejéhez, és az égitest tölt fel minket erővel.

22. nap
Napi üzenet

Mostantól minden nap lépjünk oda a könyvespolchoz, vegyünk le egy könyvet, és üssük fel valahol véletlenszerűen. Olvassuk el az első mondatot, ami megfogja a szemünket, és gondolkodjunk el, mit üzen nekünk ez a mai napra.

23. nap
Kérjünk választ álmunkban!

Ha valamilyen fontos kérdés foglalkoztat minket, és nem találjuk a tökéletes megoldást, kérjünk választ álmunkban a problémára. Lefekvés után mondjunk el egy rövid imát, majd kérjük az angyalokat, hogy álmunkban küldjék el a választ. Hogy biztosra menjünk, készítsünk az ágy mellé egy jegyzetfüzetet tollal, hogy ha álmunkból felébredünk, azonnal fel tudjuk írni az üzenetet, amit kaptunk.

24. nap
Varázsige minden helyzetre

Ha segítségre van szükségünk: „Kérlek titeket segítőim, teljesítsétek a kérésem!”
Ha szerelemre vágyunk: „Kérem Mihály arkangyalt, vezérelje hozzám azt az embert, akivel tökéletes boldogságban élhetünk!”
Ha anyagi gondjaink vannak: „Kérem égi segítőimet, hozzák utamba a megoldást, hogy anyagi gondjaim megszűnjenek!”
Ha családunkat akarjuk védelmezni: „Segítsetek, hogy családom minden tagját védőburok vegye körül, amely nem engedi hozzájuk a negatív energiákat!”

25. nap
Érezzük magunkat jól a bőrünkben!

Ha mindennap teszünk egyetlen dolgot azért, hogy jobban nézzünk ki, szép lassan elérjük a kívánt hatást: megszeretjük önmagunkat, és ezt sugározzuk a környezetünknek is. Nem kell őrült nagy változtatásokra gondolni: szálljunk le a buszról egy megállóval hamarabb, és sétáljunk, igazítsuk meg a szemöldökünk vonalát, vagy vacsora helyett együnk egy almát. Ha pedig valami laktatót és hizlalót eszünk, mondjuk el a következő mondatot: „Bátran eszem, mert nem kell tartanom pluszkilóktól.”

Változtasd meg az életed egy hónap alatt!26. nap
Füstöljük ki a bajt!

Minden alkalommal, amikor úgy érezzük, sok a feszültség bennünk, az otthonunk pedig nem az a védelmező fészek, amire vágyunk, gyújtsunk meg egy szantálillatú füstölőt.

27. nap
Ma valami jót teszek!

Azt mondják, a pillangóhatás működik: ha mi valami jót teszünk, az elindít egy egész szeretetlavinát. Ma tudatosan határozza el, hogy kedves lesz másokkal, és segít, ha tud.

28. nap
A család szeánsza

A mai felpörgetett világban egyre kevesebb időt tudunk értékesen együtt tölteni. Mire mindenki hazaér a munkából, iskolából, már a következő napra készül, és nem tudunk figyelni egymásra. Üljünk le, és beszéljük meg, hogy mostantól kijelölünk egy eseményt – például a vasárnapi ebédet –, amikor nem mindenki felugrik, és rohan a dolgára, hanem legalább fél órát szánunk arra, hogy meghallgassuk a másikat. Érdemes ilyenkor egy szál fehér gyertyát is meggyújtani az asztal közepén, hogy pozitív energiák lengjenek minket körül.

29. nap
Lelki átalakulás meditációval

Legyen mindennapjaink része a meditáció. Halk zene, füstölő segíthetik az elmélyülést, csukott szemmel űzzünk ki minden borús gondolatot a fejünkből, és hagyjuk, hogy kellemes, pozitív érzések öntsenek el. Meditációnknak más és más lehet a célja; hol a pihenés, hol az új célok kitűzése, máskor csak egyszerűen álmodozzunk.

30. nap
Csodás idők jönnek

Közel egy egész hónapon át dolgoztunk, hogy jobb legyen az életünk. Itt az örömteli számvetés ideje. Vegyen elő egy papírt, és arany tollal írja fel, mit kapott az elmúlt hónaptól. Érezze, ahogyan a szíve, lelke megtelik szeretettel, amelyet sugároz majd az ön körül élőkre, megváltoztatva nemcsak a saját, de az ő életüket is.

31. nap
Ünnepeljük meg magunkat!

Egy hónapja úgy döntöttünk, új útra lépünk. Megváltoztatjuk az életünket, hogy szebb, jobb lehessen a jövőnk. Itt a remek alkalom, hogy megünnepeljük saját magunkat! Ma mindenképpen tegyünk valami olyat, amire régóta vágyunk, csak eddig valahogy nem volt bátorságunk hozzá, hogy megtegyük. Üljünk be akár egyedül is egy cukrászdába, vagy csak élvezzük egy parkban a napfényt. Vegyünk egy jó könyvet vagy egy cipőt, ami minden álmunk. Ez a nap csak a miénk! Az új életünk kezdete!

Változtasd meg az életed egy hónap alatt!Az írás a Meglepetés Különszámban jelent meg!

Bővebben a tartalomból

• Lábdiéta a miniszoknya kedvéért
• Hűsítő zsírégetés
• Lilu: „Nem kell mindig tökéletesnek lenni!”
• Védjük ki az allergiát!
• 3×10 napos életmódprogram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top