Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 14-től

Ezen a hétvégén végre átvehetjük azokat a jól megérdemelt jutalmakat, amikért az elmúlt időszakban megdolgoztunk. Most a jó elnyeri méltó jutalmát, ami persze csak a csillagok felől nézvést lesz ilyen egyszerű. Bármi is történik veled a hétvégén, tudd, hogy a szerelem bolygója, a Vénusz úgy gondolja, ez az esemény (még akkor is, ha most negatívnak tűnik) hosszú távon azt szolgálja, hogy a lehető legboldogabb párkapcsolatban élhess – talán valaki mással, mint most.

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: A feladatok és tanulnivalók csőstül jöhetnek a hétvégén, de ti derekasan helytálltok ezek teljesítésében. Mintha a csillagok most azt akarnák megmutatni nektek, hogy mennyire sokat számítanak a tőletek független, külső körülmények. Persze a valóságban semmi sem független tőletek. Most minden azon múlik, hogy mennyire hasonló a gondolkodásmódotok, és mennyire tudtok együtt sírni, együtt nevetni.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagy dolgok vannak készülőben az életedben, de ezekre a nagy dolgokra még várnod kell egy keveset. Te azonban – szokásodhoz híven – a dolgok elébe rohannál. Most érdemes lenne egy kicsit nyugton maradnod, és megvárnod, hogy az események maguktól történjenek, ne pedig a te siettetésed hajtsa őket!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje átvenned a jutalmakat. A Vénusz most díjesővel várja a Bika jegyének szülötteit. Persze ez a díjeső csak azoknak esik majd jól, akik az elmúlt időszakban tettek a párkapcsolatukért. Ha eddig hátradőltél, és azt gondoltad, hogy egy párkapcsolatnak magától kell működnie, és az eleve elrendeltetés vagy – ami még rosszabb tévhit – a papír tartja össze, akkor bizony nem fog tetszeni az, amit most kapsz a bolygóktól.

Ha csak keresed a szerelmet: Rövid, viharos és felemelő kapcsolatok éppúgy kezdődhetnek ezen a hétvégén, mint hosszú, nagy ívű és családregénybe kívánkozó szerelmek. Hogy te melyikben leszel főszereplő, az csak azon múlik, hogy mennyire vagy tisztában a saját értékeiddel és a saját teljesítményeddel. Érdemes lenne még most gyorsan ráerősítened az önismeret témakörére.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Néha úgy érzed, semennyi figyelem nem jut rád a kapcsolatodban. Máskor pedig azt kívánod, hogy a párod egy kicsit végre foglalkozzon mással a te dolgaid helyett. Ez a kettősség megjelenik a hétvégédben is, hiszen most a szerelmed szinte száz százalékban rád figyel. Persze lehet, hogy ez a figyelem egy kicsit óvodás módon jelenik meg: tudod, a kisfiúk az óvodában a lányok haját húzogatják, ha figyelmet akarnak. A párod ugyanígy piszkál téged, ha a figyelmedre vágyik.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, túl sok teher nehezedik a válladra és túl elfoglalt vagy egy kapcsolathoz. Már épp boldogan átvennéd az örök szingli kitüntetést, amikor megérkezik valaki, aki megakadályoz ebben. Lehet, hogy nem a nagy Ő érkezik ezen a héten, csak egy barátnőd kezd el arra inspirálni, hogy ne add fel a társkeresést.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Mennyi energiát fektettél eddig a kapcsolatodba? Mennyire akartad megváltoztatni a párodat az elmúlt időszakban? Ha a válaszaid a „sokat” és „semennyire”, akkor szenvedélyes hétvégére számíthatsz. Ha azonban azzal töltötted a hetet, hogy a társadat akartad megváltoztatni, akkor néhány szenvedélyes veszekedés színesíti majd a hétvégéteket. Érdemes lenne a konfliktusokat végre őszintén tisztázni.

Ha csak keresed a szerelmet: Az élet nem fekete és nem fehér. Ezt a hétvégén meg is tapasztalhatod, hiszen olyasvalaki kezd el egyre közelebb kerülni a szívedhez, akit első látásra finoman szólva nem kedveltél túlzottan. Hagyd, hogy bebizonyítsa, ő nem is az az ember, akinek te megismerted, és a róla terjedő hírek is rosszindulatú pletykák csupán. Hidd el, egy esélyt mindenki megérdemel.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A bölcs szerelem hétvégéje jött el az Oroszlánok számára. Most pontosan látod a párod értékeit és hibáit éppúgy, mint a saját értékeidet és hibáidat. Voltaképpen egy nagy-nagy értékleltárt készítesz el a hétvégén, és arra a következtetésre jutsz, hogy valóban jó nektek együtt. Ha pedig eddig eljutottál, innen már tényleg csak egy lépés a boldogság. Ezt a lépést vasárnap érdemes lenne együtt megtennetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Hidd el, az első és legfontosabb feladat, hogy magadat megszeresd. Igen, szívből, őszintén és önzetlenül kell szeretned magadat. Ez a fajta őszinte önszeretet nem azonos az egoizmussal, nem azonos a mindenkin átgázoló érdekérvényesítéssel. Igen egyszerű lemérni, hogy megvan-e már számodra ez az önszeretet: ha hagyod a környezetednek, hogy elkövessék a saját hibáikat, és nem akarsz mindenkit megváltoztatni, akkor közel jársz a valódi önszeretethez.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Ne keress mindenben logikát, és ne agyalj mindig mindenen. A világ egy igen jelentős része nem írható le logikai képletekkel, és nem számítható ki előre. Ilyen az érzelmek területe is. Ahelyett, hogy azon gondolkodsz, a szerelmed mire hogyan reagál majd, hagyd, hogy az események megtörténjenek. Hidd el, sokkal több és mélyebb szeretetet kapsz a párodtól, ha nem akarod jól időzítve bejelenteni a mondandódat, hanem engedsz a spontaneitásnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy a hétvégén az ösztöneid vezessenek. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy nem táblázod be előre mind a negyvennyolc órát, hanem csak annyit írsz be a naptáradba: „Jól érzem magam.” Most spontán programokra és egy kis változatosságra van szükséged, hiszen ezen a hétvégén egy olyan helyen vár rád a szerelem, ahol még sohasem jártál korábban.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Vízválasztóhoz érkezik a kapcsolatotok a hétvégén. Lehet, hogy mostantól nagyon mély elköteleződést éreztek egymás iránt, és az is elképzelhető, hogy folyamatos lazulás veszi kezdetét. Az, hogy pontosan mi történik, két emberen áll: rajtad és a párodon. Ennek megfelelően érdemes neked az ötven százalékoddal arra az útra szavaznod, amelyik neked a legkényelmesebb. Ne felejtsd el: még minden lehetséges.

Ha csak keresed a szerelmet: Több szerelemre, több romantikára és több erotikára vágysz. Ezeket meg is kaphatod a hétvégén, méghozzá akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Most találkozhatsz valakivel, aki iránt régen csak epekedtél, és könnyen kiderülhet, hogy ő is romantikus érzelmeket táplált annak idején irántad. Még nem késő bepótolnotok semmit sem.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje a változtatásnak, és ezt te érzed nagyon jól. Az azonban már nem ilyen egyszerű kérdés, hogy mit és merre változtatnál. Néhány Skorpió úgy dönthet a hétvégén, hogy megpróbál új szerelmet keresni, amely felfrissíti az életét, és talán a kapcsolatát is. Mások a lezárás mellett teszik le a voksot. A legtöbb Skorpió azonban úgy dönt, hogy nagyobb figyelemmel és több szenvedéllyel szeretné felturbózni a jelenlegi párkapcsolatát.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, eltévedtél a szerelmi pletykák és cselszövések tengerében. Nem tudod, hogy kinek hihetsz, kire hallgathatsz, és kiről mi az igaz. Nem érdemes a szóbeszédre hallgatnod. Ha meg akarsz ismerni valakit, az a legjobb, amit tehetsz, hogy adsz neki egy esélyt. Így saját magad győződhetsz meg arról, hogy mi igaz a pletykákból. Nem kell hagynod, hogy mások befolyásoljanak.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed számára egy ragyogó királynő vagy, aki a női szerepek mindegyikében tündököl. Amíg a női magazinok arról cikkeznek, hogy lehet-e valaki egyszerre jó anya és vad szerető, addig a párod tökéletes összhangban van azzal, amilyen vagy. Nem akarja, hogy jobb anya legyél, és arra sem vágyik, hogy szexakrobatává képezd magad. Arra vágyik, hogy önmagad legyél, de te olyannyira meg akarsz neki felelni, hogy ez sem olyan egyszerű a számodra.

Ha csak keresed a szerelmet:
Rád ragyog a szerelem ezen a hétvégén. Most az sem biztos, hogy ennek a szerelemnek lesz tárgya, hiszen leginkább magába a szerelembe vagy szerelmes. Abba az érzésbe, hogy valakit körülvehetsz szeretettel, rajongással és gondoskodással. Ha nem találkozol ehhez alkalmas személlyel a hétvégén, akkor szúrj ki a világgal, és vedd körül szeretettel önmagadat! Hidd el, ez segíteni fog abban, hogy mások is szeretettel vegyenek körül téged.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A családi béke angyalaként egész hétvégén azzal leszel elfoglalva, hogy kibékíted a vitatkozó feleket. A kérdés csak az, hogy ki békít ki téged és a szerelmedet, ha vitátok van? Ha nincs a közelben más, akkor ezt a helyzetet is neked kell megoldanod. De mivel benne vagy a helyzetben, ezért nagyon óvatosan kell fogalmaznod, és nagyon óvatosan kell érvelned a békekötés mellett. Ne akard a saját nézeteidet rákényszeríteni a szerelmedre.

Ha csak keresed a szerelmet: Civódásnak induló flörtölésre készülhetsz fel a hétvégén. Most a játékos civódások segítenek abban, hogy megismerkedj valakivel, aki szellemileg is partner a számodra. Könnyen lehet, hogy olyan gyorsan alakulnak az események veletek, hogy alig győzöd kapkodni a fejedet.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Nem erősséged a gyorsaság a hétvégén, és ezzel igencsak felbosszantod a párodat. Ha együtt mentek valahova, kezdj el jóval korábban készülődni, és próbálj meg sietni, hiszen most könnyen elúszhatsz az idővel. Ez pedig olyan téma, amin nem éri meg veszekednetek. Annál is inkább, mivel most van néhány fontos megbeszélnivalótok, amit nyugodt és szeretetteljes légkörben sokkal jobban át tudtok gondolni.

Ha csak keresed a szerelmet: Szereted a meglepetéseket, ugye? Akkor jó, mert a barátnőid számtalan meglepetéssel készülnek neked a hétvégére. Lehet, hogy vakrandit szerveznek neked, de az is, hogy más ármánykodással próbálnak meg összehozni valakivel. Az első pillanatban azt gondolod, hogy ő nem lehet az igazi, de azért egy esélyt ő is megérdemelne, hidd el!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Utazzatok el valahova, hagyjátok magatok mögött a hétköznapok gondjait, és engedjétek magatoknak az egymásra figyelés luxusát. Most szerelmes éjszakák várnak rátok, és rengeteg szeretetteli gesztussal biztosítjátok egymást az érzéseitek mélységéről. Érdemes figyelned a szerelmedre, és hagyni, hogy ő is ugyanúgy kényeztessen, mint kapcsolatotok elején. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy felpezsdítsen minden ellaposodásnak indult érzelmet és érzést bennetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Titkos kalandok várnak a szingli Halakra a hétvégén. Most könnyen lehet, hogy többen csapják neked a szelet, és az is elképzelhető, hogy mindenkivel randizol. Ne érezd azt, hogy ezzel rosszat tennél. Az utóbbi időben kevesebb jutott neked a randikból, az érintésekből és az erotikából, most pedig annyit pótolhatsz be, amennyit akarsz. Egyvalamire kell csak vigyáznod: mindenkivel legyél őszinte!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top