Ezo

Heti holdnaptár június 10-től

Heti holdnaptárunkból megtudhatjátok, a hét egyes napjain mit érdemes elvégezni, és mit ajánlott elkerülni...

HÉTFŐ, június 10.: Aktív nap. Ma fodrászati tilalom van érvényben: egyrészt a most készül frizura nem olyan tartós, másrészt a hajhagymák sérülékenyebbek. Rengeteg kerti munkát lehet ezen a napon végezni: fűszernövény-ültetés, vízinövény-telepítés, fűnyírás, permetezés. A víz jelben járó Hold miatt: locsolás, madáritatók feltöltése.

Heti holdnaptár június 10-től

KEDD, június 11.: Aktív nap. Még ma is fodrászati tilalom van érvényben: jobb, ha nem ma megyünk fodrászhoz. Viszont a kertben most a hold több munkát is hatékonnyá tesz: fűszernövény-ültetés, vízinövény-telepítés, fűnyírás, permetezés. A Rák jelében járó Hold miatt aktuális a locsolás és a madáritatók feltöltése.

SZERDA, június 12.: Aktív nap. Ma sem tanácsos fodrászhoz menni. Viszont a pénzenergia megjelenése miatt érdemes most költségvetést készíteni. Egy alapos szellőztetés ezen a napon felfrissíti a szobát és a benne lakókat is. A kertben aktuális a fűszernövények ültetése.

CSÜTÖRTÖK, június 13.: Aktív nap. Ma érdemes, sőt tanácsos hajat vágatni, kenyeret sütni, a lakásban hosszabban szellőztetni és a toll ágyneműket átszellőztetni. Kerti munkák közül időzítsük mára a csíráztatást, a sövénynyírást és a mulcstakarást!

PÉNTEK, június 14.: Aktív nap. Ez a nap kedvez a hajvágásnak, a sütésnek, a lakás alapos kiszellőztetésének és a toll ágyneműk felfrissítésének. A kertben érdemes ma sövényt nyírni, csíráztatni, és a mulcstakarást megcsinálni.

SZOMBAT, június 15.: Aktív nap. A mai nap szinte kizárólag a szépségápolásról szól. Tanácsos ma hajat vágatni, festetni, daueroltatni. Közben mára kertészeti tilalom van érvényben.

VASÁRNAP, június 16.: Aktív nap. Jól jár, aki ma ken az arcára/testére tápláló, regeneráló, bőrfiatalító krémet, illetve ma vágat, festet hajat és daueroltat. A kertben most érdemes csíráztatni és tövet szaporítani.

Heti holdnaptár június 10-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top