Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp június 7-től

Boldog szerelmes pillanatok várnak ránk ezen a hétvégén. A hétvége első felében néhány füllentésünk következményével számolnunk kell, de ezek csak azt a célt szolgálják, hogy teszteljék a kapcsolatunk erejét. A szinglik pedig végre párra lelhetnek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ne lepődj meg, ha a párod egy elejtett megjegyzéséből kiderül a számodra néhány apróbb stiklije. Persze ez csupa olyasmi lesz, ami inkább nevetséges és nem lényeges. Talán az a szó sem túlzás rá, hogy gyerekes. Persze a szerelmed kisfiús oldala az, amely az anyáskodás és a gondoskodás ösztöneit hívja elő belőled. Tehát úgy is mondhatjuk, hogy neki most elsősorban anyaként van rád szüksége, és nem is annyira szeretőként.

Ha csak keresed a szerelmet: A férfiak valahogy mindig anyaként gondolnak rád. Vagy barátként. Lehet, hogy a hétvégén valaki ki is fejti neked, hogy tipikus „havercsaj” vagy. Mielőtt ezen felhúznád magadat, egyvalamit tudnod kell: sokan vannak, akik örülnének annak, ha egy „havercsaj” lenne a párjuk. Tehát nyugalom, nemsokára megérkezik a nagy Ő, aki olyannak szeret, amilyen vagy.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége rengeteg érzelmi hullámot tartogat a számodra. Kivételesen most nem a fent és lent között mozognak ezek a hullámok, hanem a fent és a még fentebb között. Olyan heves érzelmeket tapasztalhatsz meg, és olyan erős reakcióid lesznek, hogy azokon talán még te is elcsodálkozol. Vasárnap próbálj elcsendesedni, mert ennyi érzelem után szükséged lesz egy kis nyugalomra és pihenésre.

Ha csak keresed a szerelmet: Minden egy füllentéssel kezdődik. Méghozzá te füllentesz egy picit, hogy sokkal érdekesebbnek tűnj. Úgy tűnik, a terved bejön, a kiszemelted elkezd érdeklődni irántad, de a helyzet java csak ezután jön: előbb-utóbb be kell vallanod az igazat. Vagy legalábbis valahogy vissza kell terelned a valóságba magatokat. Ha a korodról füllentesz, az talán évekig titkolható marad.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem igazán különleges dolog. Az egyik percben mindent megteszel azért, hogy megmaradjon köztetek, de elillan valahová. A másik percben épp nincs időd ezzel foglalkozni, és akkor visszatér hozzátok. Most is ilyen hétvégétek lesz: szinte semmire sincs időtök, és pont ettől lesz meg az összhang és a harmónia köztetek. Hagyd, hogy a szerelem magától rátok találjon, és ne űzd el mindenféle görcsökkel.

Ha csak keresed a szerelmet: Táncolj! Szó szerint és átvitt értelemben is. A táncparketten könnyedén felfigyelnek rád a pasik, ezért érdemes a testeddel táncolnod. A lelkeddel viszont azért érdemes táncolnod, mert ha a lelked táncra perdül, akkor olyan energiákat mozgatsz meg magad körül, amelyek garantálják, hogy beléd szeressen a nagy Ő a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Csodálatos, szerelmes hétvégére készülhettek. Most közelebb érzitek magatokat egymáshoz, és úgy érzitek, hogy butaság volt minden veszekedés, butaság volt befeszülni a másik mondataitól, és végképp butaság volt hatalmi harcokat generálni. Ezt a harmóniát ne arra használjátok, hogy átbeszélitek a butaságokat, hiszen ez lenne a legnagyobb butaság. Szeretgessétek meg egymást, és hagyjátok, hogy a mozdulatok és érzelmek beszéljenek a szavak helyett.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem biztos, hogy a szavak segítenek a legtöbbet az ismerkedésben. Persze, máskor talán működnek, de ezen a hétvégén sokkal jobban teszed, ha nem a szavakra alapozod az ismerkedést. A szemed villanása, egy-egy kacér mozdulat, egy-egy lopott érintés most sokkal hatásosabb lesz, mint a jól megfontolt szavak. Annál is inkább mert a sablonszövegek most mindenkit untatnak.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Figyelj az arányokra a hétvégén! Most hajlamos leszel túlzásokba esni (bár ezek máskor sem állnak túl messze tőled), és hajlamos leszel arra is, hogy olyasmit kényszeríts a szerelmedre, amit ő a legkevésbé sem szeretne. Engedd meg neki a döntés luxusát: hadd döntse el ő, hogy milyen programokban akar részt venni. Persze ettől a te döntésed marad, hogy te milyen programokat akarsz csinálni.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne akard már az első pillanatban tisztázni az erőviszonyokat! Ha ugyanis a férfiak azt veszik észre, hogy már az ismerkedés pillanatában papucsot akarsz csinálni belőlük, messze menekülnek. A legjobb persze az lenne, ha nem passzív agresszív akarnál lenni a következő kapcsolatodban, azaz nem arra törekednél, hogy kimondatlan szavakkal és sértődésekkel irányítsd a dolgokat. Inkább törekedj a kölcsönös megértésre!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Néha furán érzed magadat a párkapcsolati helyzetekben. Néha úgy érzed, hogy jobb lenne, ha valaki adna egy kézikönyvet a párodhoz. Aztán a következő pillanatban már rá is jössz, hogy ezt a kézikönyvet egyetlenegy ember írhatja meg: te magad. Nem, nem arra biztatlak, hogy kezdd el megírni ezt a kézikönyvet, inkább arra, hogy legalább fejben vedd végig azokat a helyzeteket, amelyekben ő be szokott feszülni. Ha megvan a lista, máris tudod, miket kell kerülnöd ezen a hétvégén!

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnél jó kislány lenni. Szeretnél mindenféle vélt vagy valós társadalmi elvárásnak megfelelni, és szeretnéd, ha a családi szokásokat is pontosan követhetnéd. Ezek a motivációk azonban nem a legjobbak az ismerkedéshez. Ne azért akarj ismerkedni, hogy remek férjes asszony legyél. Inkább ismerkedj azért, mert ismerkedni jó.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Az ideiglenesség érzése kezd elhatalmasodni rajtad a hétvége elején, de aztán lassan minden megváltozik, és rájössz, hogy hogyan kovácsolhatnál állandóságot a lehetőségeidből. Tulajdonképpen ennyi a hétvégi párkapcsolati feladatod: az ideiglenességből eljutni az állandósság biztonságba. Abba a biztos kikötőbe, ahová már nagyon régóta vágysz, és amit tulajdonképpen soha egy pillanatra sem hagytatok el a szerelmeddel.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyedén szerelembe eshetsz a hétvégén. Persze ezzel eddig sem volt gondod, hiszen valójában a szerelembe vagy szerelmes. Most azonban eljön az a pillanat, amikor megérkezhet az a férfi, aki nem lenne méltatlan az érzéseidre. Az az ember, aki kedvességgel viszonozza a kedvességedet, a szeretetedre szeretet a válasza, és az ágyban is tökéletesen kiegészítitek egymást.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Idő előtt reagálsz a dolgokra, és ezzel eléggé nagy kalamajkát okozol magadnak. Hiszen ha még nem történt semmi, akkor nincs is mire reagálni. Te viszont már akkor elkezded magyarázni az igazadat (rosszabb esetben le is szúrod a párodat), amikor még csak elképzeled, hogy mi fog történni. Ahelyett, hogy ilyen erősen védenéd az igazadat, inkább koncentrálj a szerelmedre, valamint arra, hogy mi az, amire valójában szükségetek van mindkettőtöknek.

Ha csak keresed a szerelmet: Lazaságra van szükséged a hétvégén. Arra, hogy ne akard mindig órákkal (vagy napokkal) előre tudni, hogy mi fog történni, és ne is akard irányítani a helyzeteket. Most azt gyakorolhatod, hogy elfogadd az eseményeket olyannak, amilyenek. Ha bele tudod ereszteni magadat a helyzetekbe, ha nem a főnök akarsz lenni, hanem csak egy egyszerű résztvevő, akkor olyan pozitív fordulatok várnak rád, amilyeneket elképzelni sem tudsz.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Az idő lesz a hétvégétek központi témája. Könnyedén érezheted úgy, hogy az égvilágon semmire sincs időd. A párod közben azt hiszi, hogy a hétvége a rengeteg szabadidőről szól. Persze az is lehet, hogy fordítva játsszátok a szerepeket: ő az aki rohan, és te pedig ráérősen sodródsz. A lényeg, hogy nem stimmel az időérzéketek, és ezt csak a legnagyobb megértéssel és rutinnal tudjátok összeegyeztetni. Most legyél elfogadó és szeretetteljes!

Ha csak keresed a szerelmet:
Úgy érzed, ez a hétvége pont elég lesz arra, hogy kipihend magadat, és megtaláld a nagy Ő-t, és megszervezd az esküvőtöket, sőt talán még a gyerekek és egy új állás is beleférnek… Persze ha igazán belegondolsz, pontosan tudod, hogy mindez nem férhet bele két napba. Abban viszont igazad van, hogy ha megismerkedsz valakivel, azzal gyorsan elmélyül majd a kapcsolatotok.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyedén oldhatod meg a szerelmi életetek minden problémáját ezen a hétvégén. Talán egy kicsit túlzás ez a „minden” kitétel, hiszen most a párkapcsolatotok központi feszültségeit oszlathatjátok el, Azaz azokat, amelyek lassan már kezdték veszélyeztetni a kapcsolatotokat. Hogy mi a megoldás ezek ellen? Igen egyszerű, egyszavas a válasz, tűnjön ez bármilyen bugyutának is. A megoldás – természetesen – nem más, mint a szeretet.

Ha csak keresed a szerelmet: Hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek. Ne akard megváltoztatni az érzéseidet, és ne akard irányítani a vágyaidat. Ezt azért kérem, mert ezen a hétvégén olyasvalaki dobogtatja meg a szívedet, akiről az eszed azt gondolná, hogy nem neked való. Ne felejtsd el, hogy az eszed nem ért a szíved dolgaihoz, és a szíved sem ért az észmunkához. Tehát a legjobb, ha hagyod a szívednek, hogy kiválassza azt, aki tetszik neki.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan közel érzed magadat a párodhoz, mint mostanában szinte sohasem. Szinte fél szavakból értitek egymást. Szinte semmit sem kell tenned azért, hogy javuljon a kapcsolatotok. Szinte elég a puszta létezésetek, a figyelmetek, a jelenlétetek. Kedveskedj a szerelmednek valamilyen romantikus programmal, és ne felejtkezz meg arról sem, hogy a romantikát ő akkor élvezi a legjobban, ha egy kis erotika is vegyül bele.

Ha csak keresed a szerelmet: A semmiből nyilall beléd a vágy, hogy valaki kényeztessen, hogy valaki figyeljen rád, és hogy valaki becézgessen. Most a szerelem és a párkapcsolat romantikus része hiányzik neked a legjobban. A jó hír az, hogy a hétvégén többen is nyüzsögnek körülötted, akik szívesen járnának veled. Neked nincs más dolgod, mint hagyni, hogy valaki egyre közelebb kerüljön hozzád közülük. Hagyd, hogy valaki kényeztessen és becézgessen!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan mélyen összefonódik az életetek, hogy szinte lehetetlen megnevezni a közöttetek lévő kapcsolatot. Ez egyszerre szerelem, barátság, üzleti és munkakapcsolat és persze szeretői viszony, meg még megannyi más. A hétvégén nem is kell a címkézésekkel foglalkoznotok. Egyszerűen csak hagyd, hogy újabbnál újabb színek bukkanjanak fel a viszonyotokban, és élvezd ezt a sokszínűséget. Ne félj, most kerültök felszálló ágba, mostantól minden egyre jobb lesz.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem ott bujkál a közeledben, és csak arra vár, hogy mikor engeded oda magadhoz. Talán eleinte még félsz tőle, talán még nem vagy felkészülve egy kapcsolatra, talán gyengének és bizalmatlannak érzed magadat. De a hétvégén egy varázsütésre minden rendbe jön, és hagyod, hogy elárasszon körülötted a szeretet, a szerelem, a romantika és az erotika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top