Ezo

Nagy szerelmi horoszkóp: Ilyen vagy, ha igazán szerelmes vagy

Tudd meg, milyen a párod, és milyen vagy te magad, ha igazán szerelmes vagy...
Nagy szerelmi horoszkóp: Ilyen vagy, ha igazán szerelmes vagy

Ilyen a Kos nő, ha szerelmes

Ha a Kos nő belép a terembe, mindenki felkapja a fejét. Nem produkál semmi meglepőt, mégis forr a levegő. Ha megtetszik neki valaki, akkor nem titkolja, van benne egy kis akaratosság, némi erőszakosság is. Ez nem derül ki azonnal a hódítás pillanatában, csak később jön rá a kedvese, hogy partnere mennyire rámenős.

Nagy szerelmi horoszkóp

Hogyan hódít? Az ismerkedés és a társválasztás nem jelent nagy akadályt a számára. Gyorsan szeret megkapni mindent, nem ismer lehetetlent. Ha a partnere párkapcsolatban él, mindent megtesz, hogy viszonozza az érzéseit. Ha a Kos nő szerelmes, akkor a tetteit az ösztönei diktálják, és szívét kiteszi a másikért. Ha kudarc éri, ha visszautasítják, szinte pillanatok alatt talpra áll. Lelke mélyén igazi romantikus, és arra vágyik, hogy végre őt vegye le valaki a lábáról, és sodorja magával a szerelem.

Ilyen a Kos férfi, ha szerelmes

Sajnos nem a hűség szobra. Ám ha szerelmes – és élete során többször az –, akkor szenvedélyes testi kapcsolatra vágyik, lehetőség szerint azonnal! Egyenes férfi, nem ravaszkodik, nem mond félreérthető dolgokat. Imádja azokat a nőket, akik ugyanolyan vakmerőek, mint ő. Abban biztosak lehetünk, hogy soha nem folyamodik érzelmi zsaroláshoz.

Hogyan hódít? Úgy viselkedik a szerelemben, mint a háborúban, hevesen ostromol, és úgy gondolja, minden megengedett. Nem fecsérli az idejét hosszú udvarlásra, beszélgetésre, a másik megismerésére, mert ha valakit meg akar hódítani, akkor az azt jelenti, hogy minél előbb ágyba szeretné vinni. Már az első csóknál felszínre hozza a szenvedélyt választottjában. Ha elhatározta, hogy csábítani fog, nem lehet megállítani.

• Egy Kos mellett az élet csupa izgalom, és bármi bármikor megtörténhet. A Kos jegyű házastárs nélkül nem lehet és nem érdemes tervezni, mert az ő fantáziája mindkettőjüknek elég.
• A Kosnak nem lehet megfelelő ajándékot vásárolni. Vagy nem tetszik neki az, vagy ő tud jobb, olcsóbb helyet, ahol beszerezhettük volna.
• Ami a legfontosabb: a Kos házastársnak szabadságot kell adni! A birtoklási vágyat, az ellenőrzést ki nem állhatja.

Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Bika nő, ha szerelmes

Törékeny szívű, érzéki és gyengéd. Képes teljesen alárendelt szerepet vállalni, mindent feláldozni választottjáért. Érzelmileg kicsit nehezebben oldódik, mert fél teljesen kiadni magát. Mindig attól tart, hogy a másik nem úgy és nem annyira szereti. Ám ha már a partner az övé, és úgy érzi, elvehetik tőle, akkor könnyen féltékennyé válik, és uralkodni kezd.

Hogyan hódít? Kitartása nem ismer határokat. Addig vár, míg választottja az övé nem lesz. Nem
riad vissza az anyagi áldozatoktól, ajándékoktól sem. Alapvetően nem harcos típus, nehéz elfogadnia, hogy bizony akadnak olyan helyzetek vagy van olyan szerelem, amelyért érdemes küzdeni. Ha ezt belátja, akkor bevet mindent a győzelemért.

Ilyen a Bika férfi, ha szerelmes

Az állatövi jegyben az egyik legérzékibb típus. Képes bármilyen tevékenységet félbeszakítani azért, hogy megölelje, megcsókolja választottját. Ha a szenvedélyes éjszakát egy csodálatos vacsora előzi meg, a Bika férfi sugárzik a boldogságtól. Bőkezű, és ezért hűséget vár cserébe. Ha partnerének is ugyanolyan fontos a szex, akkor tökéletes párost alkotnak majd.

Hogyan hódít? A csillagjegy szülötte nem az a típus, aki csak úgy leszólít valakit az utcán. Először felméri a terepet, vajon mennyi esélye lehet a kiszemeltnél, nem rest utánaérdeklődni akár annak is, hogy kapcsolatban él-e. Ilyenkor még az anyagi helyzetéről is tájékozódik. És amikor már mindent tud, és különböző, apró jelekből meggyőződött arról, hogy nem fogják visszautasítani, akkor lép.

• Amit a Bika egyszer megszerzett, azt többé nem adja ki a kezéből, legyen ez a társa, a kutyája, a kocsija vagy a háza.
• Mellette soha nem kell idegeskedni a jövő miatt.
• Szeret mulatni, vendégségbe járni, de hozzá nem lehet bármikor beállítani.
• Nem megy bele konfliktushelyzetekbe, olyankor süketnek tetteti magát.
• Ha csalódás éri, különböző módon próbálja elfelejteni: őrült kalandokba bocsátkozik, betegre eszi magát, mértéktelenül iszik, önpusztító életet él.

Nagy szerelmi horoszkópIlyen az Ikrek nő, ha szerelmes

Szereti, ha az egész világ az ő választottja. Természetesen olyasvalaki lehet a szerencsés, akire az Ikrek nő társadalmi vagy anyagi tekintetben fel tud nézni, akinek tudása nagyobb, mint a szerelmes nőé, mert a kommunikáció rendkívül fontos az Ikrek számára. Ha az ágyban megértik egymást, viszont az asztalnál nem, akkor a szerelem hamar véget ér.

Hogyan hódít? Nem méri fel előre a terepet, nem óvatoskodik, azonnal közeledik ahhoz, aki megtetszik neki. Ha a választottja visszautasítja, az szinte feltüzeli, hatalmas élvezetet jelent a számára, nyüzsöghet körülötte, míg végül igent mond neki. Ha a szíve lángol, akkor sziporkázik a meghódítandó személy előtt, próbálja elbűvölni az eszével, rokonszenves viselkedésével.

Ilyen az Ikrek férfi, ha szerelmes

Ellenállhatatlan életenergia áramlik belőle, és még a beszédstílusa is megváltozik ilyenkor: olyan szavakat használ, hogy a környezete csak ámul. Sokat humorizál, sokkal gyengédebb, mint korábban. Az Ikrek férfinak a szerelme egyben a legjobb barátja is.

Hogyan hódít? Ha el akar valakit varázsolni, akkor mindent bevet, a klasszikus módszerektől kezdve a legbolondosabb dolgokig. És ha a választottja ennek ellenére sem omlik a karjába, az Ikrek akkor sem áll tovább, hanem hozzákezd a behálózáshoz – élvezetes, szórakoztató, humoros módon. Ha ezek után még mindig kosarat kap, akkor az elutasítás az első percben fáj neki, a másodikban elfelejti, a harmadikban felvidul, és a negyedikben újrakezdi a hódítást.

• Az élet egyetlen percre sem lesz unalmas mellette, hónapokon keresztül fog ismerkedni párja barátaival, ismerőseivel.
• Tele lesznek a hétköznapok váratlan eseményekkel.
• Az Ikrek kedvenc ételeit választottjának legalább olyan szinten kell tudnia előállítani, mint a kedves mamának.
• Nem a pontosság és nem a hűség mintapéldánya, de a hűséget illetően talán az asztrológia is
tévedhet…

Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Rák nő, ha szerelmes

Veleszületett érzékenysége a Rák nőt túlfűtötté teszi, és szinte elkerülhetetlen, hogy a hangulata folyamatosan változzon. Az egyik percben lángol, a másik percben leereszt és azon tépelődik, mi van, ha a választottja nem szereti. Képes olyan áldozatokat hozni azokért, akik fontosak számára, hogy szinte megkérdőjelezik a józanságát. Ha szerelmes lesz, soha többé nem akarja elengedni az illetőt, elvárja, hogy a tenyerén hordozzák, és mindent megkapjon, amiről úgy gondolja, hogy neki jár.

Hogyan hódít? A választottja körül sürgölődik, és ha az nem veszi észre, akkor a legjobb barátnője segítségét kéri. Úgy veszi le a lábáról a férfit, hogy közli, nem feltétlenül akar hozzámenni feleségül, amit a férfi elhisz, és ezzel a nőnek máris nyert ügye van. Sajnos a Rák nő vonzódik azokhoz a férfiakhoz, akik nem tartoznak a jó fiúk közé.

Ilyen a Rák férfi, ha szerelmes

Igazából úgy diszkrét, hogy mégsem az. Nem mond el mindent, de nem is titkolózik. Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, és sajnos szoknyabolond. Élete során sokszor lesz szerelmes, teljesen különböző típusokba. A Rák férfi úgy érzi, meg kell védenie a szerelmét, ilyenkor hajlamos túlzásokba esni, sor kerülhet féltékenységi jelenetekre is.

Hogyan hódít? Óvatos és tartózkodó, nem ront ajtóstul a házba. A kapcsolat kezdetén nem adja ki magát, nem mutatja ki teljesen az érzelmeit. Ha valakiért dobog a szíve, és nem tudja, hogyan fog
viselkedni vele majd az illető, az ösztöneire hallgat, és képes arra is, hogy félretegye a büszkeségét, és
kimutassa érzelmeit.

• A Rák pontosan megfogalmazza a vágyait, és ha esetleg azok nem teljesülnek, akkor megsértődik és megjegyzéseket tesz.
• Ha elfelejtik a születésnapját vagy a találkozás évfordulóját, megbántódik, de nem rögtön hívja fel rá a figyelmet, hanem néhány nap múlva tör ki az alvó vulkán, amikor partnere a legkevésbé számít rá.

Nagy szerelmi horoszkópIlyen az Oroszlán nő, ha szerelmes

A szokásosnál is magabiztosabb. Lelkében óriási szenvedély tombol, és hajlamos a túlzásokra. Neki tökéletes társra van szüksége, aki mindenben megfelel, de ezt természetesen ritkán találja meg. Inkább olyan társra lel, aki gyengébb nála, és akit irányíthat. De tulajdonképpen nincs is ezzel semmi baj, hiszen két dudás egy csárdában ritkán fér meg. Ha az Oroszlán jegyében született nő szerelmes, sokkal nagylelkűbb és elnézőbb az átlagosnál.

Hogyan hódít? Eljátssza az elérhetetlent, majd úgy viselkedik, hogy a partner azt érzi, mellette az élet biztonságos lesz. Örökké derűs és vidám. Ő nem mondja, hogy „egyszer fent, máskor lent”, hanem inkább ez a mottója: „fenn és még feljebb”. Ez az optimizmus ragadós, képtelenség neki ellenállni. A jólöltözöttség, az ápoltság, a tökéletes smink és frizura mind ott van a hódítási palettáján.

Ilyen az Oroszlán férfi, ha szerelmes

Néha megdöbbenést vált ki a környezetéből azzal, hogy mennyire biztos magában. Azt képzeli, őt senki el nem hagyja, csak ő lehet az, aki szakíthat. Uralkodik a partnerén, de önmagán is. Sokszor nemcsak a választottjába szerelmes, hanem saját magába is. Az Oroszlán férfi számára nem a csevegés a fontos, hanem a testiség.

Hogyan hódít? Általában erős vonzalmat ébreszt az ellenkező nem képviselőjében. Nagyon könnyen kezdeményez, szinte képtelenség neki ellenállni. Az Oroszlán férfi nagyvonalú, elkényezteti választottját, mindent megad annak, akit szeret. Azon szerencsések közé tartozik egyébként, akinek szinte semmit nem kell tennie ahhoz, hogy a nők a karjába omoljanak.

• Az Oroszlán mindenbe beleszól, tanácsokat osztogat.
• Az Oroszlán házastársnak szüksége van arra, hogy egyfolytában szerethessen.
• Ha már nem érzi azt a nagy szerelmet, akkor az Oroszlán társ elindul vadászni, de aztán visszatér. Amikor újra rájön arra, hogy párja nem tudja megadni neki azt, amire vágyik, ismét útnak indul…

Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Szűz nő, ha szerelmes

A mennyiség helyett nála a minőség a lényeg. Ha rátalál arra a partnerre, aki szívesen lustálkodik vele reggelente az ágyban, és tálcán hozza be a reggelit, akkor azt nem ereszti. Aki a szívébe szeretné lopni magát, annak választékosan kell beszélnie, műveltnek kell lennie, és természetesen kizárólag rá és szeretteire költheti a pénzét. Gyakran előfordul, hogy olyasvalakibe lesz szerelmes, aki a munkájának kötelezte el magát, vagy aki valamilyen oknál fogva nem adhatja oda teljesen a szívét. Ezt ő nem veszi igazán zokon, mert a Szűz nő nem szereti, ha kedvese állandóan láb alatt van, s azt még inkább gyűlöli,ha dirigálnak neki.

Hogyan hódít? Szívesen megteszi az első lépést, a közeledés előtt azonban kikéri a barátai véleményét. Mindenkit meghallgat, de végül saját maga dönt. Azt teszi, amit az ösztönei diktálnak. Gyengéd, kedves, és van egy olyan oldala, amit ritkán látunk: szexis megjelenésével elcsavarhatja
bárki fejét.

Ilyen a Szűz férfi, ha szerelmes

A Szűz férfinál már nem annyira a minőség, mint inkább a mennyiség a lényeg. Könnyen elvarázsolható és könnyen hódít. Ismerkedő beszélgetésébe gyakran beleszövi, hogy bár ő Szűz férfi, teljesen másként viselkedik, mint ahogy azt az asztrológiai könyvek leírják. A Szűz férfi igazán akkor lesz
szerelmes, ha rátalált arra a személyre, aki tudja, hogy mit szeret a szexben. Ezt a nőt szívesen el is veszi feleségül.

Hogyan hódít? Gyakori, hogy a munkahelyen vagy munkája kapcsán éri utol a szerelem. Sajátos humor, kedvesség, báj, valamint hamiskás, amolyan vetkőztető mosoly jellemzi. Lehetetlen ellenállni neki.

• A Szűz imád otthon lenni. Nem kedveli annyira a lármát és a váratlan eseményeket.
• Szereti a gyerekeket, és ha megszületett a kis trónörökös, akkor a Szűz mindent a gyermek érdekében tesz.
• Ha a Szűz társa megbetegszik, a leggondosabb ápolásban részesíti.
• A Szűz remek szakács, aki mindig figyel és hallgat a másikra – igaz, sokszor ellentmond, mert mindig mindent jobban tud. 

Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Mérleg nő, ha szerelmes

Nem tartozik az egyszerű esetek közé, a párkapcsolataiban fontos a fejlődés, ez vezethet bonyodalmakhoz. Ha a kommunikáció és a kifejezés módja a Mérleg nő és szerelme között nem fejlődik folyamatosan, akkor könnyen beleun a kapcsolatba. Ha szerelmes, szereti, ha tud róla az egész világ. Nemritkán olyan ember mellett köt ki, akit csak kedvel, de igaz szerelmet nem érez iránta.

Hogyan hódít? A Mérleg nő nagyon is tisztában van azzal, hogy mi és ki kell neki. Amíg meg akarja hódítani a választottját, addig többet ad magából, kifejezetten bájosan viselkedik. Ám amikor megszerezte, akit akart, onnantól kezdve pontosan annyit ad, amennyit ő kap. A Mérleg nő minden
további nélkül képes választottja fülébe súgni: vele akar élni, sőt össze akar vele házasodni. De a végső szót már nem ő mondja ki, hiszen ilyen végletes döntést azért nem hoz.

Ilyen a Mérleg férfi, ha szerelmes

Könnyen vonz magához partnereket, bár nem olyan rugalmas, mint amilyennek látszik, de nagyon szórakoztató és kellemes ember. Hajlamos sűrűn cserélgetni a nőket, de nem a kíváncsiság hajtja, hanem keresi az igazit. Hajlamos fárasztó és küzdelmes viszonyokat bevonzani, ezek sok energiát elvesznek tőle.

Hogyan hódít? Kevesen kerülik ki a Mérleg állította előzékenységi csapdát, pedig minden szava, mozdulata, mosolya hódítási fellépéséhez tartozik. Nagyvonalúan viselkedik a választottjával, az értékes ajándékok vásárlása vagy külföldi utazás nem jelent gondot számára. Mert ha ő meg akar szerezni valakit, akkor azért minden áldozatra képes.

• Csendes vagy majdnem csendes a Mérleggel az élet. Általában barátságosan viselkedik, de nem
mindenkivel.
• Nem tűri az igazságtalanságot, és ha partnere nem őszinte hozzá, akkor kitör a háború.
• A Mérleg formálható jellem, és akár a jó bor, idővel érik. Kész elfogadni, ha változtatnia kell magatartásán a házasélet érdekében – ha nincs más a láthatáron…


Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Skorpió nő, ha szerelmes

A partnerén teljes mértékben uralkodni akar, mindig vele szeretne lenni. Hol túlcsorduló a szenvedélye, hol távolságtartó a viselkedése. Attól fél a legjobban, hogy elveszíti az ellenőrzést a saját érzelmei felett. Mert ő az, aki pontosan tudja, hogy számára az lenne a legnagyobb büntetés, ha valaki uralkodni akarna a szívén.

Hogyan hódít? Harcolni és szeretni – egymáshoz közel álló fogalmak a Skorpió nőnél. Rendkívüli szexuális vonzerővel rendelkezik, és szereti a veszélyt, a bizonytalanságot. Könnyen kér bocsánatot, hódítási hadművelete során van is miért. A partnerek igéző jelenségnek tartják, akinek a bűvköréből nem tudják, és nem is akarják kivonni magukat.

Ilyen a Skorpió férfi, ha szerelmes

Szerelme szenvedélyes, és igen féltékeny természettel áldotta meg a sors. A rejtélyesség és a titokzatosság aurája lengi körül. A randevúk gyakran heves veszekedéssel kezdődnek, és még hevesebb szerelmeskedéssel fejeződnek be. Gyengéd, figyelmes és szelíd is tud lenni, amit a partnere
a szerelmes együttlét után tapasztalhat meg.

Hogyan hódít? Megteszi az első lépést a partnere felé, rendszerint akkor, amikor az a legkevésbé számít rá. Akkora a meglepetés, hogy a kiszemelt még fel sem eszmélt, máris beadta a derekát. A Skorpió férfi pontosan tudja, mit akar, és azt is, mit nem. Határoz, cselekszik és előrébb araszol, kerül amibe kerül. Nem fél semmitől, az elutasítástól sem. Nem ismeri a mértéket, ha elutasították, nem jelent számára semmit, mert újra bevet mindent, amivel hódíthat.

• A Skorpióval még akkor sem olyan egyszerű az élet, amikor minden jól megy.
• Időnként úgy viselkedik, mintha elfelejtené, hogy már nem független, hanem a társával megosztva kellene vállalnia a felelősséget családjáért, házasságáért.
• Ha a Skorpiót kielégíti a munkája és kiegyensúlyozott, akkor segíti a partnerét. Egy csapásra
a legjobb barát és tanácsadó lesz, akire mindig lehet számítani.

Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Nyilas nő, ha szerelmes

Tele van energiával, lelkesedéssel és érzelmekkel, mindezeket át is tudja adni a partnerének. Ám furcsa módon, bármennyire szerelmes, van benne egy adag függetlenségi vágy is, ez az oka annak, hogy nem akar túl szorosan kötődni. Ez azonban nem jelent hűtlenséget, csak megrémíti a gondolat, hogy egyetlen személynek kötelezze el magát örökre. Imádja a meglepetés szerelmet, képes beleszeretni olyasvalakibe, akiről ezt a környezete és talán ő maga sem gondolta volna.

Hogyan hódít? Kacér és kitárulkozó természetének köszönhetően vonzódnak hozzá az emberek. Imádják a férfiak, úgy érzik, mellette nem lehet semmi gondjuk. Általában nem ő hódít, hanem a viselkedésével felhívja magára a figyelmet, és őt akarják meghódítani. Menekül azok elől, akik közhelyekkel akarják behálózni, vagy ha valakiről már érzi az őszinteség hiányát, annak semmi esélye nála.

Ilyen a Nyilas férfi, ha szerelmes

Gyorsan alakít ki új kapcsolatot. Nem nagyon érdekli, hogy kiszemeltjének mi a foglalkozása, sem az, házas-e. Az ösztöneit követi, mert azok csak ritkán csapják be, csalódásban nem sok része van. Ha igazán szerelmes lesz, akkor képes felrúgni korábbi életét, és akár a világ másik felére költözni a választottjával. Mindenben alárendeli magát neki.

Hogyan hódít? Ha a kiszemelt partnerben látja a boldogság forrását, úgy száguld választottjához,
akár a tornádó, de természetesen a jó modor és a társasági illem szabályait betartva. A Nyilas férfi mindent elkövet, hogy a célját elérje, olyan dolgokat tesz meg a másikért, és olyanokat mond magáról,
hogy igazán kívánatos legyen.

• Egy Nyilassal egyik pillanatról a másikra változhat meg minden, persze csak azért, hogy aztán újra
minden a régi kerékvágásban folytatódjon.
• A Nyilas igen nemes lelkű. Ha házas- vagy élettársának, esetleg azok rokonainak szüksége van rá, akkor egészen biztos, hogy ott lesz, és a maximumot nyújtja. Képes ösztönözni a társát, hogy elérje a célját.

Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Bak nő, ha szerelmes

Külsőre tartózkodónak és komolynak látszik, de lelkében több a szenvedély, mint azt a környezete gondolná. Ha a megfelelő személlyel találkozik, akkor sem ugrik azonnal fejest a viszonyba. Olyasvalaki mellett érzi magát biztonságban, aki rendezett anyagi körülmények között él, és jó családi háttérrel rendelkezik. Bármennyire szerelmes, ritkán beszél erről, úgy gondolja, a szerelmeskedésről nem beszélni kell, hanem csinálni…

Hogyan hódít? Ha valakit elcsábít, azt elsősorban az eszének és a személyiségének köszönheti, nem
pedig a külsejének. A Bak nőnek ugyanis nem fontos a tökéletes alkat. A mérvadó a biztonság, valamint hogy a kiszemelt személy szexuálisan tapasztaltabb legyen nála.

Ilyen a Bak férfi, ha szerelmes

Idő kell neki ahhoz, hogy gátlások nélkül át tudja adni magát a másiknak. Igazán akkor lesz szerelmes, ha az övétől teljesen eltérő személyiségű az illető, mert ez eredetiséget hoz az életébe. Ám a Bak férfinak van egy másik típusa, akit igazi szoknyavadásznak is szoktak nevezni, akinek nincsenek gátlásai.

Hogyan hódít? A Bak férfi általában nem kapkodja el a hódítást, gyakran addig várakozik, amíg lemarad a kínálkozó lehetőségről, és a választottja másnak nyújtja a kezét. A munkája, a beosztása vagy a látszólagos magabiztossága, a hitelessége, a megbízhatósága és becsületessége az, amely vonzóvá teszi a másik nem szemében. Ez az ő szexepilje, ami miatt sokan előnyös partinak tartják, mert úgy tűnik, mellette az életben nem érhetik az embert váratlan meglepetések.

• A Baknak hamar elfogy a türelme, és semmit sem lehet rákényszeríteni.
• Nem tartozik a megalkuvó emberek táborába, és magától legalább annyit követel, mint másoktól.
Hűvös és távolságtartó viselkedése mögött érző és érzékeny lélek lakozik, aki képes önkritikát
gyakorolni úgy, hogy azt egyedi, csak rá jellemző humorral fűszerezi.

Nagy szerelmi horoszkópIlyen a Vízöntő nő, ha szerelmes

Rendíthetetlen hűségről és nagy idealizmusról tesz tanúbizonyságot, ha egyszer rátalál az igazira, érzelmeinek mégis hűvösen ad hangot. A Vízöntő nő általában az eszével szeret, és előfordulhat, hogy az igazi megtalálása számára nem egyszerű. A szerelem a Vízöntő nő számára nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. Olyasvalakibe szeret bele, aki mindennap meglepetéssel szolgál. Persze nem veti meg, ha a társa külsőre is vonzó, de azért az mindig fontosabb, hogy mi van a fejében.

Hogyan hódít? Felméri, hogy a kiválasztott partner mit szeretne, és azt igyekszik teljesíteni. Ezzel máris belopta magát a szívébe. Korlátlan az energiakészlete, a legjobb tulajdonságait veti be ilyenkor,
bármikor kész harcba szállni a szerelem érdekében. Az sem bátortalanítja el, ha a társának homlokegyenest más a véleménye bizonyos dolgokról, mert úgy tartja, a véleménykülönbségek inkább
közelebb hozzák egymáshoz a két embert, mint eltávolítják.

Ilyen a Vízöntő férfi , ha szerelmes

Nem igazán nevezhető a hűség mintapéldányának, mert a változatosság iránti igénye rendkívül nagy. A partnerei persze rögtön beleszeretnek, de ezt ő sokszor észre sem veszi. Valójában fél lehorgonyozni egyetlen társ mellett. Ha mégis  megtörténik, akkor is szívesen megőrzi a barátságot a régi partnereivel. Ha szerelmes és házasságot köt, akkor kitűnő alkalmazkodóképessége lehetővé teszi a harmonikus együttélést. Ha szerelmes, igen jó társ, aki mélyen tud szeretni és a társához hű marad.

Hogyan hódít? Kíváncsivá teszi és elszórakoztatja a partnerét, aki könnyen a hatása alá kerül szokatlan nézeteinek köszönhetően. Gyakran dönt hirtelen felindulásból, és olyan dolgokat talál ki, amelyeket a partnere egyébként sohasem merne megtenni.

• A Vízöntő megváltoztatásához sok idő kell, mert őt szinte lehetetlen átformálni.
• Teljesen váratlanul képes megtölteni a házat a barátaival, mert véleménye szerint jobb, ha a nappaliban rendeznek bulit, mint egy étteremben.
• Párja barátságra és bajtársiasságra született.

 
Nagy szerelmi horoszkóp: Ilyen vagy, ha igazán szerelmes vagyIlyen a Halak nő, ha szerelmes

Nem szenved hiányt csodálókban, azonban a tökéletes társat keresi, így nem akarja az idejét olyanokra pazarolni, akikkel az együttlét csak szórakozás. Türelmesen vár az igazira, és ha megtalálta, akkor annak odaadja a szívét. Előfordul, hogy olyanba szeret bele, aki elérhetetlen, aki nem viszonozza a szerelmét. És gyakran előfordul, hogy ő játssza el a harmadik szerepét.

Hogyan hódít? A szelídségével, a jámborságával, a tiszta mosolyával, az őszinteségével és a naivitásával. Nem kezdeményez, hiszen törékeny az önbizalma, és fél a visszautasítástól. Csak akkor mer hinni, ha a partner biztos jelét adja, hogy mit érez iránta. A Halak nő sokat tud adni egy kapcsolatban, ezért jobb, ha megismerkedéskor megbizonyosodik róla, hogy viszonozni fogják érzelmeit, visszakapja, amit ad.

Ilyen a Halak férfi, ha szerelmes

A tenyerén hordozza a nőt, és mindent megtesz érte, erőn felül is vállal, hogy teljesítse a kívánságait. Ha igazán és mélyen szeret, akkor átengedi az irányítást a partnernek. Mivel nem könnyen talál olyan személyt, akivel egy hullámhosszon lenne és akibe mélyen beleszerethet, így valószínű, hogy hosszabb időszakok telnek el magányosan, egyedül. De az még gyakrabban előfordul, hogy a Halak jegyében
született férfi az első partnerébe lesz szerelmes, és kitart mellette.

Hogyan hódít? Nagyvonalú a választottjával, de mivel kissé ingatag énnel rendelkezik, ezért szüksége van a másik fél bátorítására. A Halak jegyében született férfi sokszor azt hiszi, hogy éppen most hódította meg a nőt, miközben arról van szó, hogy a nő olyan ügyesen hálózta be, hogy neki fel sem tűnt.

• El kell tudnia fogadni, hogy a Halak egyik percről a másikra megváltoztathatja a terveit. Ezen felesleges kiborulni, mert a Halak úgysem értené.
• Azt is tudomásul kell venni, hogy a Halak jegyében született társhoz nem lehet órát állítani, mindig mindenhonnan elkésik, a közös programokról is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top