Ezo

Hívd nevükön angyalaidat, érezni fogod közelségüket!

Angyalkártyával kezdjük a napot, és angyalmeditációval várjuk a segítséget, a gyógyulást, a szerelmet. Az angyalokkal való kapcsolatot egyre többen keresik. Nem is véletlen, talán sosem voltak még ennyire közel hozzánk.

Pedig nem az angyalok szerepe, hanem a mi tudásunk változott meg az angyalokról. Sokáig az, hogy kik ők, mit csinálnak, és hogyan lehet velük kapcsolatba lépni, szent és egy zárt körben élő tudás volt. Manapság az angyalokról egyre többen és egyre többet tudunk. Talán ezért is tűnik úgy, mintha egyre közelebb kerülnének hozzánk. R. Kövér Balázs angyalterapeuta és a Nők Lapja Café asztrológusa szerint ez egyáltalán nem véletlen:
“A spirituális és ezoterikus tanok régen nagy titokban terjedtek, nem lehetett olyan könnyen szent szövegekhez jutni. Ma már bármihez hozzáférhetünk az interneten is. Persze azt se felejtsük el, amikor angyalokról vagy Istenről beszélünk, hogy semmi nem történik a beleegyezésük nélkül. Ha az angyalok nem akarták volna, hogy nevüket megtudjuk, vagy azt, hogyan lehet velük együtt dolgozni, akkor ezeket a szent iratokat ők továbbra is titokban tudnák tartani. De az angyalok szeretnék, ha mi tudnánk arról, hogy körülöttünk vannak.”

Hívd nevükön angyalaidat, érezni fogod közelségüket!

Van, hogy a helyes utat mutatják meg

Mert van, aki szerint abban ismerhető fel az angyallét, amikor életünk egy reménytelennek látszó zsákutcába fordul. László (34) szerint ott, a zsákutca végén, valaki(k) nagyon egyértelműen segítenek tisztán látni, hogy merre induljunk tovább.
“Mindig is éreztem, hogy valaki vigyáz rám. Sok zűrös dolgot vészeltem át karcolás nélkül, és indulhattam volna rossz irányba, de valami mindig a jó felé lökött. Ez egy érzés volt, amire felfigyeltem. Sokszor történik velünk megmagyarázhatatlan dolog, amelyek látszatra igen aprónak tűnnek, azonban akár sorsfordítók is lehetnek. A csodákért mindig hálás az ember, még akkor is, ha nem tudja kötni senkihez. Egy nevet, vallást vagy emblematikus tárgyat mindenki maga választ, aminek aztán köszönetet mondhat. Nekem az angyalok bizonyítottak, de ha valakinek egy bontott címeres tégla hoz lelki békét vagy megoldást, hihet abban is.”

Van, hogy a halál mutatja meg a létezésüket

Kinga (31) hároméves volt, amikor nagymamáját elvesztette. Azt mondja, napra pontosan azóta hisz az angyalokban. Ez a hit segített neki abban, hogy fel tudja dolgozni a halált. Az angyalok számára biztonságot nyújtanak, kapaszkodót jelentenek és magyarázatot adnak minden őt körülvevő történésre.
“Anyukám sokat mesélt az angyalokról, s arról, hogy az én nagymamám is angyal lett, a világ legszebb hivatását tölti be, de ami a legfontosabb, mindig velem van. Az angyalokba vetett hitem megingathatatlan. Számomra az angyalok amolyan állandó hadtest, akik mindig körülvesznek, vigyáznak rám, ha kérem őket, segítenek. Az évek során sokat tanultam az angyalokról, tudom, hogyan kell kérni őket, hogyan kommunikálnak, hogyan üzennek; minél többet tanulok, annál több a jel, annál erősebb a meggyőződésem és annál erősebb a lelkem.”

És van, hogy a szabad parkolóhely sem véletlen

Angyaltanácsadónk szerint az angyalok mindig ott vannak körülöttünk, de nem mindig vagyunk rájuk hangolódva, hogy érzékeljük őket. Bár az angyaloknak nincs nemük és látható testük, meditációval és hittel akár fizikailag is megérezhetjük őket.
Azonban Eszter (33) a kételkedőket is megérti: “Sokan ezoterikus őrültségnek tartják az angyalok jelenlétét, ami valószínűleg abból fakad, hogy a mérhetetlen mennyiségű energetizáló, kártyajóslós, kanálhajlítós tévés baromság szkeptikussá tette az embereket. Pedig ahhoz, hogy az őrangyalaiddal beszélgess, nem kell mást tenned, mint hinni bennük. Én sokáig nem beszélgettem az angyalaimmal, aztán egy napon Balázs tanácsára megkérdeztem a nevét. Néhány nappal később a munkahelyem felé menet egyszer csak bevillant egy név. Nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy ez biztos az egyik őrangyalom neve. Nekem ez kellett ahhoz, hogy elkezdjek beszélni hozzá. Még nem vagyok túl ügyes, de már kaptam kétszer parkolóhelyet és egyszer egy hivatalos ügy elintézésében is segítettek. Furcsa érzés tudni, hogy van valaki vagy valakik a világon, akik csak azért léteznek, hogy téged segítsenek és bátorítsanak.”

Az egyik angyalod többet tud rólad, mint gondolod

R. Kövér Balázs azt mondja, ahogy mi is csak egy szokásjog alapján kaptuk nevünket szüleinktől, úgy az angyaloknak sincs valódi nevük. Pedig ha úgy tetszik, nevünk tulajdonképpen a hívójelünk. Ezért praktikus megoldás angyalainkat is a nevükön hívni. “Az angyalok nevei az emberekkel kötött megállapodásukon alapulnak. Van, hogy csak meditáció során kérdezhetjük meg nevüket, máskor pedig egészen spontán módon ugrik be egy hangsor, amit valójában az angyalunk mutat meg nekünk.”

Két különleges névre mindenképp rá kell éreznünk, hiszen legalább ennyi angyala mindenkinek van. Asztrológusunk szerint az egyik az őrangyalunk szeret, védelmez minket, a másik inkább egy szellemi vezető, aki terelget és segít a céljainkhoz vezető út megtalálásában. “Utóbbi akár egy olyasvalaki is lehet, aki korábban fizikai testben élhetett a földön, ezért neki más rálátása van az életünkre. Ez a szellemi vezető dolgozott már emberi egóval, és mivel mélyebb tapasztalásai vannak az élet ezen oldaláról, ezért ő egy tanácsadói szerepet tölt be életedben.”

Hívd nevükön angyalaidat, érezni fogod közelségüket!

Merj kérni az angyaloktól!

Az angyalok hírnökök, akik Isten és ember között közvetítenek. Azonban amíg a korábbi évszázadok csupán a miszticizmus körében tudták értelmezni a hírnök szerepet, mint pl. a Bibliában Gabriel arkangyal üzenetét, aki Máriának beszél a szeplőtelen fogantatásról, addig manapság az angyaloknak a mindennapi életünkbe való beavatkozásáról beszélnek.
“Mert az is közvetítő szerep, amikor arra vesznek rá minket angyalok, hogyan élhetjük jobban életünket, hogyan lehetünk boldogabbak vagy hogyan gyógyulhatunk meg. Ezeket részben jelek által tudatják velünk, vagy egészen nyilvánvaló szándékkal, az életünkbe való beavatkozással. Az angyalok üzenetét bárki érezheti, ők folyamatosan próbálnak beavatkozni az életünkbe, de csak akkor segíthetnek nekünk, ha erre felhatalmazzuk őket. Ezért mondom, hogy bátran merjünk kérni az angyaloktól, akár a legapróbb dolgokat is, hisz a kéréssel nyitjuk meg a segítség lehetőségét. Sokan nem mernek olyan hétköznapi dolgokat kérni, mint hogy ne fájjon a fogorvosi kezelés, vagy hogy elérjem a buszt. Mivel ezeknek a dolgoknak nincs tétjük, nem görcsölünk a probléma megoldására, ezért könnyebben beengedjük és megtapasztalhatjuk az angyali beavatkozást.”

Kérjünk tehát az angyaloktól egészen banális vagy nagyobb kaliberű dolgokat, a legfontosabb teendőnk, hogy engedjük be a segítséget az életünkbe. Asztrológusunk szerint megnyugodhatunk, az angyalok ezért úgyis megkérik a maguk fizetségét. Mert az ő fizetségük az, ha boldognak látnak minket. Ők ekkor teljesítették feladatukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top