Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 24-től

Belső bölcsességünk vezet bennünket a hétvégén abban, hogy összeforrasszuk azt, ami eltört, hogy begyógyítsuk a lelki sebeket, és jobbá tegyük a szerelmi kapcsolatunkat. Szinglik, figyelem: a szombati telihold segíthet új kapcsolatot találni is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyen vélheted úgy, hogy kevesebb figyelem és szeretet jut neked a hétvégén, mint amennyire szükséged volna. Még az is elképzelhető, hogy a saját gyerekeidre leszel egy kicsit féltékeny, amikor a párod velük foglalkozik helyetted. Leírva ugye milyen butaságnak hangzik?! Itt az ideje annak, hogy elengedd az összes feltűnési vágyadat és féltékenységedet!

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd meg magadnak és másoknak azt a luxust, hogy mindenki azzal törődjön, amivel és akivel kedve van. A hétvégén szívesen kényszerítenéd magadat rá másokra, de ez nem tűnik túl jó ötletnek. A legjobb az lenne, ha most nem akarnál mindenáron a középpontba kerülni, és hagynád, hogy maguktól vegyenek észre a szingli srácok.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Azon gondolkozol, hogyan kommunikálhatnál jobban a kapcsolatodban és a családodban. A hétvégéd legtipikusabb mondata: „Hogyan mondjam még el, hogy megértsd?” Persze a nagy kommunikációs vágyadat az mozgatja, hogy végre tudsz, mersz és akarsz is beszélni a vágyaidról. Lehet, hogy a társad nem kész arra, hogy befogadja, és megértse a mondanivalódat.

Ha csak keresed a szerelmet: Van benned némi feszültség és bizonyítási vágy a hétvégén. Úgy érzed, most meg kell mutatnod másoknak, hogy mindent jól csinálsz. Sőt! Mindent jobban csinálsz, mint mások. A görcsös bizonyítási vágy görcsös tettekhez vezet, például ahhoz, hogy elvakultan próbálod bizonygatni az igazadat. Engedd meg másoknak, hogy nekik is igazuk lehessen a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Elég csak csettintened, és minden vágyad teljesül ezen a hétvégén. No jó, talán az sem árt, ha a csettintés után egy kicsit teszel is azért, hogy megkapd azt, amire vágysz. Most a szerelmed mindent megtesz azért hogy a kedvedben járjon, és arra késztet, hogy felvállald a valódi érzéseidet és a valódi vágyaidat. Olyan, mintha lenne egy házi önismereti coachod.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha eleged van a szingliségből, elég lenne pusztán kinyilvánítani a vágyaidat. Pusztán azáltal, hogy minden kétséget kizáróan ki tudod mondani, hogy mire vágysz, közelebb kerülsz ahhoz, hogy teljesüljenek az óhajaid. A bökkenő az lesz, hogy túl sok mindenre vágysz egyszerre, és a vágyaid bizony néha ellentmondanak egymásnak.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Energikus, lendületes és határozott vagy a hétvégén. Most ember legyen a talpán, aki bírja veled a pörgést. A szerelmedtől azt várod el (és ezért meg is kapod), hogy hozza a leghatározottabb és legférfiasabb formáját. Ő most szívesen talál ki nektek szokatlan programokat, és szívesen szervez meglepő randikat. Te pedig élvezed, hogy úgy érezheted magadat, mint egy hollywoodi filmben.

Ha csak keresed a szerelmet: Messzire tekintesz előre a jövőben, és olyasmiket is szeretnél megtervezni, amik valójában megtervezhetetlenek. Hagyd, hogy a tudatod helyett a szíved vezessen a hétvégén. Hagyd, hogy megdobbanjon a jégbe fagyottnak hitt szíved, és hagyd, hogy olyan flörtökbe sodorjon bele, amilyenekbe máskor biztosan nem mennél bele!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Kétféle fontos behatás ér a hétvégén: egyfelől az érzelmeid ereje és intenzitása sokszorozódik meg, másfelől a monotóniát is jobban tűröd. Ezek a teljesen ellentétes változások segítenek abban, hogy a lehető legjobban érezd magadat ezekben a napokban. Hiszen egyfelől minden változatlan marad, minden bebetonozódik, másfelől azonban az egész családodnak szüksége van arra, hogy kimutasd, amit érzel.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje őszintén felvállalni az érzelmeidet, és itt az ideje őszintén elmondanod valakinek, hogy mennyire tetszik ő neked. Lehet, hogy eleinte ódzkodsz attól, hogy te kezdj el udvarolni valakinek, de nem kell félned a kezdeményezéstől. Hidd el, nemsokára az illető magához ragadja majd az irányítást, és még az is lehet, hogy jobban megfelel a vágyaidnak, mint a rámenős macsók.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Minidrámák és minikomédiák várhatók a hétvégén. Ha az élet valóban egy színház, és abban valóban színész minden férfi és nő, akkor ti most a szerelmeddel igen széles repertoárt adtok elő a gyermekmatinétól kezdve a király(nő)drámán keresztül egészen a zenés-táncos komédiáig. A legszebb az egészben, hogy te leszel a rendező, tehát csak rajtad múlik, hogy melyik előadásra mennyi időt szántok.

Ha csak keresed a szerelmet: A színpadiasság olyan szorosan hozzátartozik a hétvégédhez, mint a levegővétel vagy annak a vágya, hogy megkapd a megfelelő mennyiségű elismerést és szeretetet. Most széles gesztusokkal és nagy monológokkal készülsz, de mielőtt előadod ezeket, tudnod kell, hogy ezek valójában nem jönnek be a facér pasiknak. Sőt! Jobb lenne az egyszerűségre törekedned.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Csak néhány szó van, amit szeretnél mindenképp elmondani a párodnak, és ezt a néhány szót, ha törik, ha szakad, ki is fogod mondani. A kérdés csak az, hogy hogyan fogalmazol majd. Jó lenne, ha nem a fejéhez vágnád a dolgokat (bár kétségtelenül megdolgozik ezért is), hanem a legszelídebben, a legdiplomatikusabb ösztöneidre hallgatva tennéd ezt meg. Szerelmi diplomataként sokkal jobb vagy, mint diktátorként.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelmi diplomácia útvesztőiben bolyonganak a szingli Mérlegek is. Egy barátnőd kérhet meg arra, hogy segíts neki tisztázni egy helyzetet, te pedig egyszer csak azon kapod magadat, hogy két fél között közvetítő szerepbe kényszerültél. Pedig ezen a hétvégén lenne dolgod a saját szerelmi életeddel is, ezért megérné önmagadra is figyelned!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A gyereknevelés és a háziasszonyi teendők mellett mennyi időd jut a párodra? Mennyi kedved van az erotikához, és mennyire vagy hajlandó a romantikára is időt szánni a hétvégén? Most ezeket a kérdéseket kellene tisztáznod magadban, hiszen érdemes lenne egy kicsit felpezsdítened a viszonyotokat. Ehhez azonban időre és energiára lesz szükséged, de nem biztos, hogy ezen a hétvégén ezeket meg tudod teremteni magadnak.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyéjszakás kalandok egyre csábítóbb perspektívának tűnnek. A hétvégén túlfűtött vagy és szívesen ismerkedsz még akkor is, ha a barátnőid nem értik, hogy miért azokat a srácokat szemeled ki, akik számukra kicsit sem tűnnek vonzónak. Most érdemes lenne hallgatnod a csajokra. Az unalmasnak látszó fickókról pedig könnyen kiderülhet, hogy nem is unatkoznál mellettük.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél egyetlen dologra koncentrálni a hétvégén, de úgy tűnik, hogy rengeteg mindennel kell foglalkoznod. Nyugalom, most energiád is több van, mint máskor, és valahogy a figyelmed is szerteágazóbb még a szokásosnál is. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne zárd ki az életedből a szerelmedet. Ne hagyd ki őt a döntéseidből, és várd meg, hogy ő is felpörögjön a te tempódra.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ha egyszer valamit a fejedbe veszel, akkor az úgy is lesz. Ezt könnyedén megtapasztalhatod a hétvégén, amikor elhatározod, hogy változtatsz az életeden. Ehhez érdemes felhasználod a szombati tízmilliószoros nap erejét, és érdemes azzal is foglalkoznod, hogy megfogalmazd magadnak: mi az, amire valóban vágysz, és mi az, ami már nem is olyan nagyon fontos.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az egyik szemed sír, a másik meg nevet. A maximalista szemed sír, hiszen a hétvégén nem sikerül minden pont olyan tökéletesre, mint szeretnéd. Az érzelmes szemed viszont nevet, mert a hétvégén megtapasztalhatod, hogy mennyire szeret a párod, és milyen támogató védelemmel vesz körül, ha hagyod. Hidd el, nem kell mindennek tökéletesnek lennie, hiszen a tökéletlenség teszi érdekessé a világot.

Ha csak keresed a szerelmet: Amikor minden lehetőség elfogyott, akkor jönnek az igazán érdekes helyzetek. Ugye te sem gondolod komolyan azt, hogy életed végéig szingli maradsz?! Ha mégis komolyan erre készülnél, könnyen érhet csalódás a hétvégén. Főleg akkor lesz ennek nagy a veszélye, ha elmész otthonról, ha bulizni vagy vacsorázni indulsz a barátnőiddel. Hidd el, rengeteg flörtre számíthatsz, akár nyitott leszel ezekre, akár nem.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kicsit túl sok lesz a ragaszkodásból neked a hétvégén. Több szabadságra és több mozgástérre vágysz, a szerelmed viszont több közelséget és mélyebb érzelmeket szeretne. Érdemes lenne egyeztetnetek ezt a kétféle vágyat, különben könnyen tűnhetsz a szemében egy kicsit érzéketlennek. Talán nem mutatja, de a hétvégén könnyen megbánthatod őt, még akkor is, ha máskor minden megjegyzés lepereg róla.

Ha csak keresed a szerelmet: Talán el sem tudod képzelni, hogy megváltozzon a szingli státuszod. A hétvégén érdemes lenne bevetned néhány teremtő módszert annak érdekében, hogy megteremtsd magadnak a kívánt párkapcsolatot. Például konzultálhatnál a szerelem angyalaival, és elvégezhetnél néhány vizualizációs gyakorlatot is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Itt lenne az ideje elgondolkodnod azon, hogy milyen apróságokat tehetnél azért, hogy jobb legyen a kapcsolatotok. Ne becsüld le az apróságokat, hiszen a hétköznapok rengeteg apróságból és rutinból épülnek fel. Beszéljétek meg, hogy a jövő héten minden nap tesztek valami romantikusat, és ezt talán már elkezdhetnétek ezen a hétvégén is. Hidd el, egy kis változatosság segít közelebb kerülnötök egymáshoz.

Ha csak keresed a szerelmet: Itt az ideje észrevenned, hogy milyen sok lehetőség van körülötted. Az elmúlt hetekben rengeteg pozitív változáson mentél keresztül, és lassan ezek eredménye is megérkezik hozzád. Vedd észre a változásokat magadban és magad körül, mert ez segíteni fog abban, hogy felfedezd, milyen sokan szeretnének udvarolni neked a hétvégén. Persze te kifejezetten élvezed a femme fatale szerepét, és hagyod, hogy minél többen tegyék neked a szépet.

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 17-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top