Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 17-től

Csak nehogy unatkozzunk! – Így hangzik a csillagok hétvégi jelszava. A szerelmi életünkben most váratlan fordulatok következnek, a szinglikből egy csapásra pöffeszkedő családosok lehetnek, a megfáradt kapcsolatok pedig felpezsdülhetnek.


Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Nincs szükséged segédeszközökre ahhoz, hogy megoldd a kapcsolatod jelenlegi helyzeteit. Nem véletlenül választottam a helyzet szót. Könnyen láthatod ezeket az ügyeket problémának, de el kell gondolkodnod azon, hogy vajon mekkora szerepe van ebben a saját félelmeidnek? Ha azokat kivetíted a párodra, akkor a hosszú hétvége valóban tartogat néhány megoldandó feladatot.

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el az összes rettegésedet és félelmedet. Hagyd, hogy a következő háromnapos hétvége kimosson belőled minden negatív hozzáállást. A legjobb az lenne, ha elutaznál valahova, vagy legalább egy éjszakát az egyik barátnődnél töltenél. A környezetváltozás most nagyon is jót tesz neked és a lelkednek.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Többször fogod úgy érezni magadat ezen a hosszú hétvégén, mintha folyton önmagadat kellene ismételned, mintha nem lehetne elégszer elmondanod a szerelmednek, hogy mit és hogyan kellene csinálnia. Vagy mintha nem lehetne elégszer kiigazítani a hibáit. Ha egy kicsit kevésbé lennél szőrszálhasogató, és a szokásait nem kijavítandó hibáknak látnád, sokkal szebb lenne a pünkösdi hétvége.

Ha csak keresed a szerelmet: Csak csettintened kell, és az exed máris ugrik, hogy újramelegítsétek a rég kihűlt kapcsolatot. Hogy reagáltál erre a hírre? Ha felcsillant a szemed, akkor könnyen lehet, hogy pár nap múlva ugyanott folytatjátok, ahol abbahagytátok. Mármint úgy értem, hogy ugyanannál a veszekedésnél. Ha azonban megértetted, hogy vele miért nem működött, akkor hamarosan megérkezhet egy újabb szerelem az életedbe.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Erős lesz a kísértés benned a hétvégén, hogy megmásíthatatlan bölcsességeket és okosságokat ossz meg másokkal. A szerelmed egy darabig jól viseli, hogy ilyen okos lettél, de egy idő után azért neki is sok lehetsz. Mielőtt az agyára mennél, inkább indíts egy életmód és tanácsadás tematikájú blogot. Hidd el, az ismeretleneknek még sokkal jobb tanácsokat fogsz adni.

Ha csak keresed a szerelmet: Van egyfajta vezető szereped a barátnőid között, ezért mindenki arra vár, hogy végre bepasizz. Ha ugyanis ez megtörténik, az azt jelenti, hogy van még remény, vannak még igazi férfiak. Ugye te is érzed, hogy ez a rád nyomott felelősség nem jó? Mindez az ő félelmeikből táplálkozik, és neked egyáltalán nem kötelességed megfelelni az ő elvárásaiknak.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Az a legérdekesebb a pünkösdi hétvégében, hogy minden teljesen természetesen és teljesen magától értetődően történik veletek. Most szinte ki sem kell mondanotok, hogy mit szeretnétek vagy mit gondoltok, hanem egyszerűen csak hagyni, hogy megtörténjenek a dolgok. A legszívesebben egy régi, szerelmes pünkösdöt (vagy legalábbis tavaszt) élnétek újra mindketten.

Ha csak keresed a szerelmet: Érzel egy nagy adag nosztalgiát a pünkösdi hétvégén. Most visszavágysz a múltba, pontosabban arra vágysz, hogy a jövő ismételje meg a múlt eseményeit. Zavarosnak találod az idősíkokat? Mert most zavarosak is lettek a fejedben. Minél előbb rendet raksz, és elfogadod, hogy a jövő nem ismétli a múltat (de annál jobb lehet), bekövetkezik a várva várt változás az életedben.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Régi terved, hogy több tudatosságot és több energiát vigyél az életedbe. A pünkösdi hétvége jó alkalomnak tűnik ahhoz, hogy ezt meg is tedd. Most könnyedén fogalmazod meg, hogy mit szeretnél, és könnyedén fejezed ki az érzéseidet. Érdekes helyzetekre számíthatsz, ha az érzéseid más felé vezetnek, mint akivel élsz, de ez a helyzet is megoldhatónak látszik ezen a hétvégén.

Ha csak keresed a szerelmet: Az érzelmi összezavarodottság ellen a legjobb ellenszer a csönd. Tudom, hogy jobban szeretnéd, ha a buli, a szórakozás, a flörtölés vagy az alkohol gyógyítaná a lelki gubancokat, de azok csak a tüneti kezelésre jók. A valódi gyógyulást a csöndtől és a befelé figyeléstől várhatod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretsz feltételeket szabni, és mostanában ezeket a feltételeket nagyon gyakran teljesítik is mások. A szerelmed azonban lázadó típus (vagy legalábbis a hosszú hétvégén az lesz), szóval vele kapcsolatban jobb lenne elfelejtened a feltételeket. Érdemes végiggondolnod, hogy milyen változás (feltételek nélküli változtatás) tenné szebbé az életeteket. Ezt a változást most szinte elég kitalálni, és máris elkezdődik.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyértelmű dolgok híve vagy. Tudod, hogy lehetsz boldog szingli. Tudod, hogy lehetsz boldog feleség. De azt nem tudod elviselni, hogy valahol a két véglet között legyél. Pedig úgy tűnik, hogy ezen a hétvégén nem ilyen egyértelműek a viszonyok. Van valami közted és közte, de hogy mi az, azt egyikőtök sem tudja definiálni. A definíciók helyett most koncentrálj az érzelmeidre.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Villámcsapásként csap beléd a felismerés: már megint szerelmes vagy. Vagy inkább: még mindig. A pünkösdi hétvége megmutatja nektek, hogy milyen mély és szeretetteli a viszonyotok. Ha eddig voltak is nehézségeitek, akkor azokat most könnyedén megoldhatjátok. Ha pedig mindketten elmélyültebb, intimebb kapcsolatra vágytok, azt is most alakíthatjátok ki. Néhány kapcsolatban eljöhet a szeretetteli búcsú ideje is.

Ha csak keresed a szerelmet: Elég bátor vagy ahhoz, hogy bevalld magadnak az érzéseidet? Ez a pünkösdi hétvége legnagyobb és legfontosabb kérdése. Ha a válaszod igen, akkor könnyen lehet, hogy néhány nap múlva azt veszed észre, hogy olyasvalakivel randizol, akivel régen szóba sem álltál volna. Most koncentrálj a belső értékekre a külső csillogás helyett, mert jól működő kapcsolatot csak a belső tulajdonságokra építhetsz.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnél elengedni egy problémát, szeretnél megszabadulni egy félelemtől, és szeretnél őszintén, tiszta szívből szeretni. Ez a hétvége alkalmas a családi és párkapcsolati béke megteremtésére. De ehhez bátorságra van szükség minden érintett részéről: bátorság kell neked, bátorság kell a párodnak, bátorság kell a gyerekeknek, és bátorság kell a szüleiteknek is. Hidd el, ennyi bátorság a három napos hétvége alatt összegyűlhet.

Ha csak keresed a szerelmet: Nem nagyon szeretnél már megalkuvó lenni. Nem nagyon szeretnél már különbékéket kötni, és nem nagyon szeretnéd feladni magadat. Ez dicséretes, de most mintha túlzottan keményen védenéd a határaidat. Az, ha alkalmazkodsz valakihez, még nem önfeladás. Ezt érdemes megjegyezned, mert a hétvégén szokatlan randira vihet valaki, és ez próbára teheti a tűrőképességedet.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A szépség, a pontosság és a precizitás lesznek a jelszavaid a hétvégén. Mondjuk lehet, hogy ezek a jelszavak a párodat sikítósra idegesítik, ő ugyanis más kulcsszavakban gondolkodik: lazítás, nyugalom, szex. Ezek látszólag nem mondanak ellent egymásnak, de amikor ő romantikus ölelésekre vágyik, te pedig egy porrongyot nyomsz a kezében, az okozhat némi feszültséget. Osszátok be a vágyaitokat, hiszen van rájuk három napotok!

Ha csak keresed a szerelmet:
Túláradó szeretettel fordulsz a barátnőid felé, és mindenkit arra akarsz rávenni, hogy csináljatok közös programokat. Persze ezekről is van egy nagyon határozott elképzelésed: az lesz, amit te kitalálsz. Ne nyomd el a barátnőidet, inkább hagyd, hogy ők is programjavaslatokat tegyenek, mert lehet, hogy jobb ötleteik vannak, mint neked.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A pünkösdi hétvége kérdése igen egyszerű: mit lehet tenni három nap alatt, ha hosszú ideje csak ennyit tudtok egymásra szánni. Hol a külső körülmények akadályozták meg az egymásra figyeléseteket, hol a belső feszültségetek. Akármi is volt az ok, most enyhülni látszik, és végre koncentrálhattok egymásra. A háromnapos hétvége lehet szép, és lehet romantikus, ezt ne felejtsd el!

Ha csak keresed a szerelmet: Nehéz észben tartani, mennyi mindent beterveztél a pünkösdi hétvégére. A legszívesebben egy listával a kezedben csinálnád végig ezt a három napot, de ettől óva intenélek. A leginkább azért, mert ha így teszel, akkor nem fogod észrevenni a szembe jövő hercegeket, akik fehér lovakon parádéznak, csakis a te kedvedért. Hidd el, megéri spontánnak lenni, és szóba állni velük.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis megtorpanás, egy kis bizonytalanság jellemzi a hétvégédet. Mintha fogyna a lendület, és mintha támaszt keresnél magadnak. Ne felejtsd el, hogy van egy erős támaszod: a párod. Bármilyen hihetetlennek is hangzik, ő most nagyszerű segítségedre lesz. Igen, akkor is, ha mostanában sok mindent gondoltál róla, csak azt nem, hogy lehet támasz. Ne felejtsd el, nem véletlenül választottátok egymást.

Ha csak keresed a szerelmet: Az öröm, a játékosság, a béke és az alkotás szabadsága hiányzik az életedből. Több kreativitásra, több szárnyalásra van szükséged, és ezeket meg is kaphatod a hosszú hétvégén. Most ideje lenne valamilyen alkotó munkát végezned. Ha ezt közösségben teszed, könnyen megismerkedhetsz egy művészlelkű férfival. Ki tudja, talán pont egy művészlelkű szerelemre lenne szükséged?

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Kissé hajlamos vagy a hosszú hétvégéből teljesítménykényszeres romantikázást csinálni. A legszívesebben csupa rózsaszín programot eszelnél ki, mert valamiért azt gondolod, hogy most nagyot kell javítanod a kapcsolatotokon. A szerelmednek azonban egy kicsit más elképzelései vannak: ő az erőltetett romantika helyett őszinte szavakra, összebújásra, és kiskifli–nagykifli pózban töltött reggelekre vágyik. Ez mondjuk jobb terv, mint a kényszeres romantika, nem igaz?

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd el az elvárásaidat, és nyugodtan dobd ki a hétvégére kovácsolt terveidet. Hiszen most semmi sem úgy alakul, ahogyan tervezted. Tudnod kell, hogy a hétvégén biztonságban vagy, és a pénzügyeid is sokkal jobban alakulnak, mint tervezted. Most összefuthatsz egy régi szerelmeddel, akivel annak idején csak plátói volt a kapcsolatotok. Talán megér egy esélyt, hogy most megpróbáljátok, ezúttal igaziból is, hiszen mindkettőtök körülményei jobbak lettek.

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 17-től

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top