Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp május 10-től

A jó párkapcsolatok kulcsa a kommunikáció, és ez a hétvégén hatványozottan igaz lesz. Most mindannyiunkban megnő az önkifejezés vágya, és mindannyian azon dolgozunk, hogy jobban kommunikálhassunk a világgal. Ez a párkapcsolatokban is megnyilvánul: cserfesebbek leszünk, és kétértelmű célozgatások röpködnek majd a levegőben. A szinglik most beszéljenek sokat, mert a szövegelés hódító erejű lesz a hétvégén.


Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Szabadítsd fel magad! Mindig másokra vársz, hogy megadják neked a megfelelő lehetőségeket, de ezen a hétvégén az lenne a legjobb, ha te lennél az, aki gondoskodsz ezekről. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy azt tedd, amit a szíved diktál. Hidd el, ez a szerelmednek is imponálni fog, és értékelni fogja a bátorságodat.

Ha csak keresed a szerelmet: Hetek óta érzed a késztetést, hogy meg kellene haladnod a korlátaidat, de a hétvégén el fog jönni az a pont is, amikor képtelen leszel az önmagad építette aranykalitkában maradni. Itt a kiszabadulás, a továbblépés és a szerelem ideje. De kockázat nélkül nincs szerelem, ezért most bátran kockáztass, és bátran vesd bele magad az újdonságokba!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Túl sokan beszélnek bele az életetekbe, és ez túl sok feszültséget generál bennetek. Most mindenki jobban tudja nálatok, hogy mikor kell nyaralni mennetek, hogy mire van pénzetek, és hogy mit kellene tennetek a jövőben. A kapcsolatotok döccenőit is mások akarják megoldani, pedig az a helyzet, hogy ezeket a kommunikációs zavarokat csak ti tehetitek rendbe.

Ha csak keresed a szerelmet: Nyugodtan elmehetsz mások által szervezett randikra, és hagyhatod, hogy mások próbáljanak meg összehozni a nagy Ő-vel, de tudnod kell, hogy ezek a kísérletek nem tűnnek többnek, mint időhúzásnak. Ha az önismeretre koncentrálnál és a saját vágyaidra, az nagyban megkönnyítené a helyzetedet, és meggyorsítaná a következő párkapcsolatod kialakulását is a számodra.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Az „igaz szerelem” érzése nem arról szól, hogy a társad tisztán szeret, hanem arról, hogy te tisztán érzed az ő szeretetét. Ez lesz a helyzet a hétvégén is, amikor olyannyira egymásra vagytok hangolódva, hogy te minden rezdülését, minden gondolatát megérzed. Nincs is más dolgod, mint hagyni, hogy arra használd ezt a képességedet, hogy szebbé tedd az ő hétvégéjét, mert ettől lesz szép a tiéd is.

Ha csak keresed a szerelmet: Lassan kiengednek a görcseid, és ezek elmúltával megérzed, meglátod a lehetőségeidet is. Ezen a hétvégén könnyebben ismerkedsz, hiszen nem akarsz ismerkedni. Ezen a hétvégén találkozhatsz a nagy Ő-vel, hiszen nem erőlteted ezt a találkozást. A könnyedséged és a lazaságod most könnyen eredményezhet egy új párkapcsolatot.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A szeretetről szól a hétvége. Szeretsz és szeretnek, és megérzed, hogy mennyire jó egy olyan kapcsolatban létezni, ahol biztonságos dolog a számodra áramoltatni a szeretetet, és megérezni a békét. Talán eleinte attól fogsz tartani, hogy a hétvégi nyugalom unalomba csaphat át, de ettől nem kell félned, hiszen ez most az izgalmas béke, ami megmutatja, mennyi szép és jó pillanat van az életetekben.

Ha csak keresed a szerelmet: A villámcsapásszerű érzelmek és a nagy szenvedélyek helyett a lassú felismerések ideje jön el a hétvégén. Most rájöhetsz, hogy ki az a környezetedben, aki régóta szeret téged, rajong érted, és sok mindent megtenne azért, hogy boldoggá tehessen. Ki tudja, talán lehet ebből a barátságból szerelem és boldog házasság is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Ha eddig voltak is benned kétségek, most mintha elfújták volna őket. A hétvégén számtalan esemény bizonyítja majd neked, hogy a lelki társaddal élsz együtt, hogy megtaláltad azt a szerelmet, amit olyan sokan még csak keresnek. Engedd bele magad ebbe az érzésbe, és merd elfogadni azt, hogy valóban szeretetre méltó vagy. Lásd meg magad a párod szemén keresztül is!

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen találkozhatsz olyasvalakivel, akivel szinte befejezitek egymás gondolatait, és akivel ugyanazok a dolgok érdekelnek mindkettőtöket. Ne címkézd fel őt azzal a gondolattal,hogy megtaláltad az „ikerlelkedet”! Ezzel csak megrettented saját magadat, és leblokkolod a természetes viselkedésedet. Erre a fajta görcsösségre pedig semmi szükséged sincs.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Újabb lépés előtt álltok a képzeletbeli szerelmi ranglétrán. Most eljött az ideje, hogy a gyermekvállalás kerüljön a kapcsolatotok középpontjába. Ha már idősebbek vagytok, akkor is a gyerekekkel vagy az unokákkal kapcsolatos döntéshelyzet kovácsol egybe benneteket. A friss házas Szüzeknek pedig szinte semmi más sem jár a gondolataikban, mint a kisbabák, a rugdalódzók és a gyerekszoba berendezése.

Ha csak keresed a szerelmet: Az egyik pillanatban szingli vagy, a másikban körülrajonganak a férfiak, a harmadikban pedig már az esküvői harangok zúgnak a képzeletedben. Igen gyors párkapcsolati státuszváltásra kell felkészülnöd a hétvégén. Ha nem kapaszkodsz, könnyen elszédülhetsz, olyan gyorsan változnak körülötted és benned a dolgok.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Várj! Ne kapkodj! Adj időt magadnak és a szerelmednek is ahhoz, hogy feldolgozzátok és elfogadjátok az új helyzeteket. Tilos kapkodni, tilos sietni, tilos erőltetni a dolgokat ezen a hétvégén! Hidd el, ha hagyod, hogy az isteni időzítés működjön az életedben, akkor mindent megkapsz, méghozzá mindent a legjobb időben kapsz meg. A kapkodásod – paradox módon – csak elodázza a dolgokat.

Ha csak keresed a szerelmet: Ha el tudod engedni az akarást, az irányítást, akkor hirtelen minden rendben lesz körülötted. Mintha attól ugranának össze az életed fogaskerekei, hogy egy kicsit nem akarod irányítani a helyzeteket. A hétvégén tegyél valamit spontánul, és az lenne a legjobb, ha az összes tervedet sutba dobnád! Minél spontánabb vagy, annál szebb események várnak rád.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Itt az ideje, hogy felfedezd a párod néhány rejtett tulajdonságát. Ha most erről a mondatról csupa baljóslatú horoszkóp és negatív esemény jutott az eszedbe, akkor ideje egy szerelmi témájú gondolatnagytakarítást tartani a fejedben. A hétvégén ugyanis a meglepően romantikus és gyengéd oldalát mutatja meg a szerelmed. Azokat a rejtett tulajdonságait, amelyeket azért ő cikinek tart egy kicsit.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagy lángolásra és sok-sok romantikára vágysz. Ehhez meg is találhatod a megfelelő partnert a hétvégén, csak az a kérdés, hogy meg tudod-e engedni neki, hogy romantikus legyen. A legszívesebben ajtóstul rontanál a házba, pedig a romantika az időről (a te szempontodból: időhúzásról) is szól.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Mindig többre és többre vágysz. Amikor a szerelmed átugrik egy lécet, te gondolkodás nélkül teszed magasabbra, emiatt pedig mindketten úgy érzitek, hogy képtelenség neked megfelelni. Ideje lenne kivételesen lefelé nyomni azt a bizonyos képzeletbeli lécet. Mi lenne, ha megengednéd a párodnak azt a luxust, hogy könnyen teljesíthető kihívásokat teljesítsen? Mi lenne, ha végre egy kis hátszelet kapna tőled, és nem feladatot?

Ha csak keresed a szerelmet:
Nincs értelme olyasvalakivel kezdened, akiről pontosan tudod, hogy nem vonz eléggé. A hétvégén erős lesz a kísértés, hogy elfogadd Mr. Nemnekedvaló közeledését. Természetesen belemehetsz ebbe a helyzetbe, de tudnod kell, hogy egy flörthöz nincs bennetek elég szenvedély, egy kapcsolathoz nincs elég érdeklődés, és egy barátsághoz is hiányoznának a közös témák.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Nyisd meg a szívedet, és hagyd, hogy a szenvedély elragadjon. Mostanában kicsit hanyagoltátok egymást, hanyagoltátok a szenvedélyt és hanyagoltátok az erotikát. Itt az ideje annak, hogy egy szenvedélyes hétvégével dobjátok fel a kapcsolatotokat. Hagyjátok, hogy a hormonok tavaszi áradása benneteket is elsodorjon! A gyerekeket pedig nyugodtan vigyétek el a nagyszülőkhöz!

Ha csak keresed a szerelmet: Egyéjszakás kalandok a láthatáron. Nem biztos, hogy ezekből a találkozásokból hosszú távú kapcsolat lesz, és ez most talán nem is baj. Az erős vonzódás és szenvedély, ami az első pillanatban fellángol közöttetek, mindkettőtöket elsodor, de nem vagytok felkészülve most még ilyen mélységek megélésére. Arra azonban vigyázz, nehogy te legyél a harmadik egy kapcsolatban.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Az elmúlt napokban, hetekben egy kicsit össze voltál zavarodva. Mintha nem lennél biztos az érzéseidben, mintha nem lennél biztos abban, hogy mit érzel. Ez a hétvége segít tisztázni a romantikus érzéseidet, segít felmérni a helyedet a kapcsolatban, és segít kimondani a szeretetteli érzéseidet. Bátran beszélj a romantikus vágyaidról, mert ezek a beszélgetések a párodat is egyre romantikusabbá tehetik.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy nagy, romantikus kapcsolatra vágysz, és ezzel nem is vagy egyedül ezen a hétvégén. Ahelyett, hogy a barátnőiddel álmodoznál a nagy Ő-ről, ideje lenne kilépned a valódi világba, valódi lehetőségek közé, és megtapasztalni a valóság romantikáját. Bármilyen közel is van a legutóbbi szakításod, ezen a hétvégén már újabb romantikus percek várnak rád.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Az őszinteség a legjobb kapcsolatgyógyító balzsam. Lehet, hogy a hatása eleinte túl erős vagy rémisztő, mégis érdemes őszintének lenned a kapcsolatodban. Hidd el, ha most füllentéseket kezdesz el görgetni magad előtt, azzal egyre nagyobb hazugságlavinát indítasz el. Jobb most őszintén beszélni az érzéseidről, mint később eltitkolni azokat. A legjobb az, ha a párodtól is őszinteséget kérsz cserébe.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy nagy beszélgetés vár rád, egy olyan varázslatos pillanat, amikor könnyedén megnyílhatsz valakinek, és könnyedén beszélsz az érzéseidről. Ez a beszélgetés pedig valamilyen szokatlan módon visz közelebb a nagy Ő-höz. Talán a kiadott feszültség elmúlása segít, talán a beszélgetőpartnered mutat be neki. Minden megoldás elképzelhető a hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top