Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp április 19-től

A féltékenység valóban a szerelem jele lenne? Vagy inkább a saját belső bizonytalanságunkból fakad? Ezeket a kérdéseket teszik fel nekünk a hétvégén a csillagok. Fellángolnak az érzéseink, közelebb érezzük magunkat a szerelmünkhöz, de egyszerre szeretnénk gondoskodni a párunkról, és birtokolni őt. Ez utóbbi miatt lehet némi feszültség a következő napokban.
Hétvégi szerelmi horoszkóp április 19-től


Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Újra rád talál a szerelem. A tavaszi napsütés beindította a hormonjaidat, a hét eseményei pedig új energiákat mozgattak meg mindkettőtökben. Érdekes párkapcsolati dinamikára számíthattok ezen a hétvégén: helyet cseréltek az eddig megszokott szerepeitekben: azaz, aki eddig szerelmesebbnek tűnt, az most kicsit távolságtartó lesz, aki pedig eddig volt hűvösebb, az tele lesz szenvedéllyel.

Ha csak keresed a szerelmet: A hét második felében megismerkedtél valakivel. Talán fel sem tűnt különösebben ez a találkozás, pedig ő nagyon is felfigyelt rád. Ne lepődj meg, ha randira hív ez az újdonsült ismerősöd, akire talán még nem gondolsz úgy, mint potenciális szerelemre. Adj egy esélyt magatoknak, adj egy esélyt a változásnak!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha hazaérkeznél. A hétvégén átjár a boldogság és szeretet érzése. Az az érzés, hogy minden jó az életedben, és bármi is történt az elmúlt időszakban, annak így kellett történnie. Van benned némi félsz attól, hogy beengedd az életedbe a jót, pedig nem kellene azzal büntetned magadat, hogy nem hagyod megvalósulni a terveidet.

Ha csak keresed a szerelmet: Óriási birtoklási vágy él benned. Érdemes megvizsgálnod, hogy azt, akit „meg akarsz szerezni”, valóban vonzónak találod-e. Valóban a személyisége, a kisugárzása fogott meg, vagy csak a megjelenése, esetleg az egzisztenciája? Ha őszintén válaszolsz erre a kérdésre, azt is tudni fogod: van-e esélyed nála. Ha csak a pénztárcája imponál neked, akkor inkább felejtsd el!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretők, álmodók, és te. Úgy hangzik, mint egy Almodovar-film címe, pedig a te hétvégéd tökéletes leírása. Most átfuthat a fejeden a gondolat, hogy szeretőt tarts, és van benned féltékenység is, hisz nem bízol meg száz százalékban a párodban. Az álmodók a körülötted lévő emberek, akik mind jobb és szebb kapcsolatról álmodnak (talán épp veled). Te pedig csak kapkodod a fejed az érzéseid tengerében.

Ha csak keresed a szerelmet: Különös dolgok történnek ezen a hétvégén. Úgy érzed, hogy elszaladnak ezek a napok, te pedig áttáncolsz rajtuk, csak az a kérdés, hogy kik lesznek a táncpartnereid. A régmúltból bukkanhatnak fel rég elfelejtett ismerősök, és valakiről kiderülhet, hogy mindig is szerelmes volt beléd, csak eddig nem merte kimondani.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Itt az ideje megállni, visszafordulni, és időt szánni arra, hogy egy kicsit magatokkal foglalkozzatok. Ne felejtsd el, hogy hetek óta arra vágysz, hogy végre egy kis időt kettesben töltsetek, és ne kelljen a munkára vagy az anyagi ügyekre gondolnotok egyikőtöknek sem. A hétvége alkalmas lesz arra, hogy egymásra koncentráljatok, hogy egy kicsit túltekintsetek a hétköznapok földhözragadtságán.

Ha csak keresed a szerelmet: A legjobban a szabadban érzed magadat a hétvégén, ezért irány kirándulni, kutyát sétáltatni, sportolni, vagy akár piknikezni! A természetben napsütés, madárcsicsergés és egy vadonatúj ismeretség vár rád. Bizony, a túrázás közben lehet ismerkedni is, és most te bőven ki is használhatod ezt a lehetőséget!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:  Nem kell bizonygatnod semmit sem. Nem kell bizonygatnod a hűségedet, és nem kell bizonygatnod a jó szándékodat. A párod talán féltékenyebb a szokásosnál, de neked nem kell ezzel törődnöd. Ő most birtokolni akar, a te feladatod pedig az, hogy a viselkedéseddel megértesd vele: egy kapcsolat akkor működik, ha mindkét fél egyenrangú lehet benne.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy kicsit el kellene gondolkodnod az előző választásaidon. Talán azért nem működtek a kapcsolataid az utóbbi időben, mert mindig túl erős, túl akaratos pasikat választottál. Ezt jó lenne időben tisztáznod magadban, mert a hétvége első felében könnyedén összejöhetsz valakivel, akivel megint csak harcba torkollhat a kapcsolatotok.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Vicces ötletekkel dobod fel a kapcsolatotokat. Könnyen lehet, hogy ehhez valamelyik női magazin „Tavaszi szextippek” cikkét tekinted sorvezetőnek. Ne lepődj meg, ha a különböző helyekre fújt tejszínhab és hasonló ötletek inkább röhögést generálnak, mint szenvedélyes éjszakákat. A nagy nevetések azonban valóban közelebb hoznak benneteket egymáshoz (és nem zárják ki a szerelmes éjszakákat sem).

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén fontosabb számodra a humor, mint máskor. Most csak a legviccesebb fickók tudják felhívni magukra a figyelmedet, de azért arra figyelj oda, hogy a viccességen kívül más is legyen a másik félben. Az ugyanis, hogy megmosolyogtatóan ügyetlen, kevés lesz ahhoz, hogy évekig szerelmesek legyetek egymásba.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A legszívesebben egész nap el sem mozdulnál a párod mellől. Mintha egy kicsit társfüggővé kezdenél válni. Érdemes egy kis szabad teret adnod a szerelmednek, különben könnyedén érezheti úgy, hogy megfojtod a jelenléteddel. Ne legyél féltékeny, és hagyd, hogy levegőhöz jusson. De ugyanez rá is vonatkozik: neki sem kell elszámoltatnia az időd minden pillanatáról.

Ha csak keresed a szerelmet: Az a szerelem, ami ezekben a napokban kezdődik, csak lassan bontakozik majd ki. Érzed, hogy nagy szükséged lenne erre a kapcsolatra, hiszen most olyasvalakivel ismerkedtél meg, akikkel kölcsönösen kényeztető és szeretetteli viszonyt alakíthattok ki. De ne felejtsd el, ehhez időre lesz szükségetek mindkettőtöknek!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A próbálkozások hétvégéje jött el a Skorpiók számára. Most sok mindennel megpróbálkozhatsz (és nemcsak a kapcsolatodban). Érdemes tenned néhány próbát arra, hogy változtass valamennyit a viszonyotokon. Most a párod is benne van az újításokban, hiszen érzi, hogy új szakaszához érkezett a kapcsolatotok. Ne felejtsd el, a próbák arról szólnak, hogy még lehet hibázni, nem kell rögtön péntek este megtalálnotok a megoldást.

Ha csak keresed a szerelmet: Több bizalomra van szükséged. Több bizalmat kell adnod a világba ahhoz, hogy több bizalmat kapj vissza. Ha szeretnél találkozni a nagy Ő-vel (vagy egy kis ő-vel), akkor nem lesz elég beregisztrálnod egy társkeresőre. Jobb lenne, ha az egész gondolkozásmódodat megváltoztatnád, és elhinnéd: nem minden férfi szemétláda.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz:  A nyugalom nem sokáig tud szórakoztatni benneteket, ezért jó lenne, ha valamilyen szokatlan programot eszelnétek ki a hétvégére. Lehet az falmászás vagy wellnessprogram vagy valamilyen sport. A gyerekeket is vihetitek magatokkal, a lényeg, hogy kimozduljatok otthonról, és hogy ne csak azt csináljátok, amit eddig szoktatok, hiszen a változatosság most feltölti a szerelmetek kimerülőben lévő raktárait.

Ha csak keresed a szerelmet:
Eleged van a barátnőid nyafogásából. Mintha körülötted mindenki neked panaszkodna: hiába van látszólag boldog párkapcsolatuk, ők mégsem képesek maradéktalanul jól érezni magukat benne. Te pedig arra vágysz, hogy neked is legyen egy ilyen unalmas (panaszkodós?) kapcsolatod. Érdemes lenne a hétvégén minden nap tenned ezért!

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Eleged van a hosszú és unalmas hétköznapokból, izgalmas, szerelmes tavaszi hétvégére vágysz. Ezt most könnyedén meg is valósíthatjátok, hiszen a párod tele van ötletekkel, neked csak annyi a dolgod, hogy ne mondj mindegyikre kapásból nemet. Jaj, azt majdnem el is felejtettem: sajnos a hétvégén még a szokásosnál is kritikusabb vagy, és ez nem tesz jót a hétvégi programok megtervezésének.

Ha csak keresed a szerelmet: Eleged van a hosszú és unalmas hétköznapokból, izgalmas, szerelmes tavaszi hétvégére vágysz. Ezt most könnyedén meg is valósíthatod, hiszen valaki van a környezetedben, aki szeretné szorosabbra vonni a viszonyotokat. Ő mindent megtesz azért, hogy a kedvedben járjon, és elhívhasson randizni, te viszont egy kicsit talán túl kritikus vagy vele.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Egy pillanatig azt hiszed, hogy túl késő van ahhoz, hogy változtassatok. Talán azt gondolod, a kapcsolatotok most már mindig ilyen lesz és ennyi belső feszültséget meg kell szoknotok. A valóság azonban az, hogy minden kapcsolaton lehet (és kell is) dolgozni. Tudod, nem egy hollywoodi filmben élsz, ez a valóság, ahol energiát kell befektetnetek mindkettőtöknek ahhoz, hogy javuljon a viszonyotok.

Ha csak keresed a szerelmet: A szingli Vízöntők is jobban éreznék magukat egy hollywoodi filmben, mint a saját életükben, pedig lehetnél a saját életed sztárja. Lehetnél az, aki körül forog az egész világ, de ehhez az kellene, hogy elhidd: szerethető vagy, és megérdemled, hogy elsősorban te magad szeresd magadat. A hétvégén szánj időt egy gondolatnagytakarításra: cseréld pozitívra a negatív gondolatokat.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Mostanában volt néhány viharfelhő fölöttetek, de átvészeltétek a nehéz időszakokat, és ahogy megérkezett a tavasz, a viharfelhőitek is elvonultak. Most eljött az újjáépítés ideje: építsétek újjá a szerelmeteket. Az építőkövek, amiket semmiképp se hagyjatok ki: kölcsönös tisztelet, őszinteség, szenvedély, szex, erotika, szerelem, és persze a legfontosabb: kommunikáció.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan sok lehetőség vesz körül, hogy nem látod a fától az erdőt. Könnyen megtapasztalhatod azt az érzést, hogy egy buliban minden srác izgalmasnak és vonzónak tűnik. Egy kicsit olyan leszel a hétvégén, mint egy kamasz lány, akit felnőtt testbe zártak. Nem lennék meglepve, ha egy fiatalabb fiú csapná neked a szelet a hétvégén. Miért ne lehetne ebből egy boldog kapcsolat?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top