Ezo

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-től

Energikusabbak, szenvedélyesebbek és egy kicsit csapodárabbak is leszünk a hétvégén. Most sok jegy libidója jár az egekben, és sokan érzik úgy, hogy érdemes lenne új esélyt adni a párjuknak és önmaguknak.
Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-től

 

Hétvégi szerelmi horoszkóp március 22-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmes vagy, és ezt most nem is nagyon tudod véka alá rejteni. A kérdés csak az, kibe vagy szerelmes? Néhány Kos életében ez az időszak egy harmadik felbukkanásáról szól, azaz könnyen lehet, hogy valaki elcsavarja a fejedet, és most éppen nem a párodért dobog a szíved. Gondold át, hogy ez a fellángolás megér-e annyit, hogy kockára tedd a kapcsolatodat. És persze az is lehetséges, hogy pont ez a kis kaland dobja fel a viszonyotokat, pont erre a megőrülésre van szükséged ahhoz, hogy több érzelmet vihess a házasságodba.

Ha csak keresed a szerelmet: A legrejtélyesebb módon találhat rád a szerelem. Most csupa olyan helyen ismerkedsz, és csupa olyan emberrel beszélgetsz, akikről azt gondolod, valójában esélyed sincs náluk. Ehhez képest valaki a napokban igencsak rád hajt. Úgy tűnik, hogy a tavasz szerelmet hoz a szingli Kosoknak.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Egy kis feszültség kell ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Hogy ez nem igaz? Na, csak várd ki a végét! A hétvégén úgy tűnik, hogy könnyedén hajba kaptok egymással a szerelmeddel, de csak azért, hogy a kibékülést egy romantikus és szenvedélyesen erotikus éjszakával ünnepeljétek meg. Persze a környezeteteknek érthetetlen lesz ez a héjanász. Mindenesetre nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak a kapcsolatotokról, hanem az, hogy ti hogyan érzitek magatokat ebben a viszonyban – ezt tartsátok most észben.

Ha csak keresed a szerelmet: Amint elengeded a nagy akarást, azonnal működni kezd az életed. A hétvége olyan lesz a számodra, mintha egy rossz álomból ébrednél: egyszer csak átcsúszol egy másik valóságba. Ebben a dimenzióban te leszel a királynő: a végzet asszonya, akire mindenki hajtani kezd. Ne lepődj meg, ha minden fiú téged udvarol körbe…

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Igen egyszerű szabályt kell meghoznotok és megtanulnotok a hétvégén: a munka a munkahelyre való. Hogy ez a jó tanács hogy kerül a hétvégi szerelmi horoszkópba? Nagyon egyszerű: a hétvégéteket az ronthatja el, ha a munkán jár az agyatok. Most erre mindketten hajlamosak vagytok, pedig jobb lenne, ha a munkaügyeket a munkahelyeteken hagynátok. Otthon csak a családdal és egymással foglalkozzatok, annál is inkább, mert a szerelmed most több babusgatásra és odafigyelésre vágyik.

Ha csak keresed a szerelmet: Nagy eredményeket érhetsz el ezen a hétvégén az emberi természet megismerésében. Most arra jössz rá, hogy mit kell tenned azért, hogy mindenki érted rajongjon. A most felismert kommunikációs trükkök segítenek abban, hogy igazán vonzóvá válj az ellenkező nem szemében. Érdemes lenne a felfedezéseidet megosztanod másokkal is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz:  Hogy mi a baj az elfojtott feszültséggel, a dühvel és a sértettséggel? A leginkább az, hogy bármennyire is nem a párodra vagy mérges, ezek az érzések elronthatják a hétvégéteket. Most másra vagy dühös, mérges szavaid mégis a szerelmedet találják el; más sértett meg, a feszültségedet mégis a szerelmeden vezeted le. Ennek pedig nincsen semmi értelme. Jobb lenne, ha kiadnád magadból a dühödet, mielőtt a szerelmeddel kezdenél beszélgetni, máskülönben könnyen torkollhat a hétvége veszekedésbe.

Ha csak keresed a szerelmet: Elkeseredés és szomorúság kezd el a szívedbe gyűrűzni a hétvégén. Amilyen költőien és giccsesen hangzik mindez leírva, olyan mélyen érinthet meg ez az érzés. Most fontos lenne, hogy nyíltan és őszintén beszélj az érzéseidről, méghozzá olyasvalakinek, akinek eddig nem mertél vagy nem akartál megnyílni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Igen nagy lendülettel veted bele magadat a hétvégébe, és igen nagy lendülettel szervezed a közös programokat. A szerelmed lehet, hogy több pihenést és több semmittevést tervezett a hétvégére, mint amennyit te el tudsz viselni. Jó lenne tudatosítanod magadban, hogy amikor ő éppen a semmittevésnek nevezett dologgal foglalatoskodik, akkor valóban komoly munkát végez. Olyankor pörögnek extra gyorsan a fejében a fogaskerekek, hogy végül megszülethessen a megoldás a gondjaitokra.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne lepődj meg, ha hátrahőkölnek tőled a pasik a hétvégén. Tudnod kell, most észrevétlenül leszel egyre határozottabb és férfiasabb. Olyan lehengerlő erővel támadsz le embereket, hogy ők azonnal menekülőre fogják a dolgot. Egyfelől azt gondolom, hogy nincs szükséged ilyen pipogya kisfiúkra, másfelől viszont tényleg lehetnél lágyabb és nőiesebb a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Elvárások kusza erdejében tévelyegnek a Szüzek a hétvégén. Mindez természetesen párkapcsolati szempontból értendő. Most nem tudod eldönteni, hogy mit várhatsz el magadtól, és mit kell elvárnod a párodtól. Különösen nagy lesz a zavar az olyan uniszex feladatokban, amelyekben mindketten jók vagytok. Kinek a szava legyen a döntő gyereknevelési kérdésekben? Ki mennyi házimunkát végezzen? Ki vállalja fel a kényelmetlen beszélgetést a családtagokkal? Ki a szigorú? Ki a kedves? Ki viseli a nadrágot?

Ha csak keresed a szerelmet: Azt veszed észre, hogy változik az ízlésed, változik a világképed, azaz változol te magad is. Egyre jobban értékeled mindazt, amid van, és egyre kevésbé szeretnéd feladni a kényelmes életedet egy párkapcsolat miatt. Itt az ideje, hogy pontosan megfogalmazd magadnak, milyen az a srác, akinek a kedvéért hajlandó vagy alkalmazkodóvá válni.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelmed azt szereti benned nagyon, hogy mindig minden pillanatban fel tudsz rá nézni. Ezen a hétvégén is egy szerelmes kamasz lelkesedésével bámulod, ahogyan a párod bebizonyítja, hogy ő milyen nagy és erős. Persze lehet, hogy mindez a külvilág számára nem több egyszerű szájhősködésnél vagy erőfitogtatásnál, mindenesetre te nagyon boldogan csodálod az emberedet. A csodálatod hatására ő egyre ügyesebbnek és jobbnak érzi magát, így tulajdonképpen hozzájárulsz a személyiségfejlődéséhez.

Ha csak keresed a szerelmet: Vigyázat, beképzelt macsók a láthatáron! A szingli Mérlegek ezen a hétvégén könnyedén beleszerethetnek a város bikájába, aki azonban nem feltétlenül bizonyul majd szellemi partnernek a számukra. Nyugodtan flörtölj azzal a férfias sráccal, akit kinéztél magadnak, de tartsd észben: sokat kell fejlődnie, ha fel akar nőni hozzád.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A család bővülésére ideális lesz a helyzet a hétvégén. Sok Skorpió lesz elfoglalva a gyermekáldással, és bizony most könnyen kiderülhet, hogy mennyire jó szülők vagytok a pároddal. A szerelmed ezen a hétvégén azzal fog meglepni, hogy eddig ismeretlen pozitív tulajdonságait csillogtatja meg előtted. Még az is lehet, hogy kiderül: valójában sokkal higgadtabb és sokkal magabiztosabb, mint ahogyan azt eddig neked mutatta. A hétvége legnagyobb meglepetése az lesz, hogy mennyire összeszokott páros vagytok.

Ha csak keresed a szerelmet: Arra vágysz, hogy igazi elmélyült és jól működő kapcsolatod legyen. Olyan összeszokott, boldog, szerelmes kapcsolatra vágysz, mint amilyeneket a filmekben látni. Ez nem baj. De azt tudatosítsd magadban, hogy nem minden kapcsolat indul így. Ezen a hétvégén például kisebb hajbakapással kezdődhet egy kapcsolatod.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz:  A hétvégén felerősödnek a megérzéseid, és ezek segíteni fognak abban, hogy a kapcsolatotokban megnyugtatóan rendezzetek egy félreértést. A helyzet az, hogy te nem vettél észre valamit, nem vetted észre, hogy a párod hányfajta jelet ad – a maga módján – annak bizonyítékául, hogy mennyire szeret téged. Most végre feltűnnek a jelek, és végre sikerül meghoznod egy döntést. Ez a hétvége az elköteleződésé, vagy épp ellenkezőleg, a békés elengedésé. Csak rajtad áll, melyik utat választod.

Ha csak keresed a szerelmet:
Ideje döntést hoznod. Van valaki a környezetedben, aki hosszú ideje reménykedik, pedig rajta kívül mindenkinek egyértelmű, hogy nincs miben reménykedni. Jó lenne, ha tiszta vizet öntenél a pohárba, és ha meg mernéd neki mondani, hogy nincs esélye nálad. Hidd el, ettől te is felszabadulsz, és az események is beindulnak körülötted.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Több vágyra és több szenvedélyre van szükségetek mindkettőtöknek ezen a hétvégén. Jól tudod, hogy kettőtök közül te vagy az, aki a kapcsolat szenvedélykapcsolóját csavargatja, ideje feltekerned a hőfokot kettőtök között. A tavasz közeledtével megérdemeltek egy szenvedélyesebb hétvégét, ennek érdekében a gyerekeket vigyétek el a nagyszülőkhöz, ti pedig tegyétek azt, amit a szívetek diktál. Csináljatok közös programokat, este pedig használjátok ki a lehetőséget: végre nem kell attól tartanotok, hogy benyit valaki a hálószobába.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvége tartogat számodra néhány meglepő fordulatot. Most könnyedén ismerkedsz, de a fiúk legnagyobb meglepetésére ezúttal nemcsak ők lesznek azok, akik „csak azt” akarják, hanem te is. A Bakok most egy kicsit szabadosabbak, túlfűtöttebbek a szokásosnál, és könnyedén kezdeményeznek egyéjszakás kapcsolatokat is.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: A Vízöntők a színlelés és a színjáték nagymesterei lesznek a hétvégén. Egész hétvégén úgy teszel, mintha…, közben azonban szó sincs arról, hogy tényleg így lenne. Ennek azonban meglesz a böjtje, hiszen a párod a látszatnak dől be, és nem érzi azt a finom és egyre erőteljesebb feszültséget, ami elkezd kialakulni köztetek. Nincs mese, össze kell szedned magadat, venned kell egy nagy levegőt, elszámolnod háromig, és a párod elé állni, hogy a színlelés helyett kimondd végre azt, ami a szívedet nyomja.

Ha csak keresed a szerelmet: A barátnőid nem igazán értik a viselkedésedet, és arra sincs különösebb magyarázat, hogy most miért érzed magadat jobban, ha egyedül mehetsz bulizni. Úgy tűnik a szingli Vízöntők most magányos pasivadászatra indulnak, hogy aztán a lehető legnagyobb vaddal térjenek haza a vadászkalandból.

Hétvégi horoszkóp február 15-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Derűs napok, mosolygós reggelek és szenvedélyes éjszakák várnak rátok a hétvégén. Készülj, mert a párod tartogat neked néhány ajándékot. Ő egész héten arra készült, hogy végre a hétvégén meglephet téged, és ünneppé tehetitek ezt a két napot. Neked az lenne a legjobb, ha te is készülnél a számára valamilyen meglepetéssel, kedves ajándékkal. Hidd el, ez nem pénz kérdése, hiszen talán pont egy ötletnek, egy mondatnak, egy meglepő gondolatodnak fog a legeslegjobban örülni a szerelmed.

Ha csak keresed a szerelmet: Olyan nyitott vagy az ismerkedésre, hogy még az utcán is szemezésekbe keveredsz, és lépten-nyomon leszólítanak a pasik. Az pedig, hogy füttyögnek utánad a munkások, teljesen természetes lesz a hétvégén. Most kicsit bátrabban kellene ismerkedned, de azért nem kell mindenkinek megadnod a számodat. Ne felejtsd el: érezni fogod, ki az, akiben megbízhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top