Ezo

Változtasd meg az életed 28 nap alatt!

A hold 28 nap alatt kerüli meg a földet, és ez idő alatt minden csillagjegyen áthalad. És mivel a bolygó mindannyiunkra hatással van, ha figyeljük a járását, négy hét alatt megváltoztathatjuk az életünket bármely területen.
Figyeljük a hold járását! Az újholdtól 14 napon át növekszik, hogy elérje a teliholdat, majd elindul a fogyás, hogy teliholdtól számított 14 nappal később ismét az újholdhoz érkezzen.

Sötéthold /újhold

Újhold időszaka mindenkinek egy új kezdetet ígér, tiszta lappal indulhatunk. Nemcsak az új vállalkozásokat támogatja, de a szépségvarázslatokat is.

Változtasd meg az életed 28 nap alatt!

Ha új vállalkozásba kezdünk: Az újhold támogatja, ha új vállalkozásba kezdünk. Ehhez egy arany- és egy ezüstszínű gyertyára lesz szükségünk, gyújtsuk meg mindkettőt, majd vegyük körül magunkat magazinokkal, és vágjunk ki olyan fotókat, amelyek arra utalnak, amit szeretnénk létrehozni. A képeket rendezzük el egy kartonpapíron, ragasszuk fel őket egyenként, és akár kis megjegyzéseket is fűzhetünk hozzá. Például: „Hamar kedveltté válik a virágüzletem.” Akkor is így fogalmazzunk, ha még csak a terveink között van egy ilyen boltot nyitni. A tablót tegyük olyan helyre, ahol gyakran látjuk – esetleg a konyhába –, és újholdkor mindig gyújtsuk meg a gyertyákat, míg le nem égnek. Természetesen nemcsak valódi vállalkozás esetén alkalmazhatjuk ezt a varázslatot, hanem akkor is, ha az életünkbe szeretnénk valami új vonulatot behozni, például rendszeresen sportolni, vagy akár akkor is, ha új szerelemre vágyunk.

Szépségvarázslat: Újhold idején tegyünk egy nagy tál vizet az ablakba, hogy érje a hold fénye, és ezzel a vízzel mossuk meg az arcunkat másnap reggel. Bőrünk frissebb és rózsásabb lesz.

Növő hold

A növő hold a legtökéletesebb időpont arra, hogy pénzvarázslatot végezzünk, illetve minden olyan mágiára alkalmas, ami azt szolgálja, hogy gyarapodjunk, a lehetőségeink javuljanak.

Pénzvarázslat: Egy olyan estét válasszunk ki, amikor nyugodt körülmények között, magunkban lehetünk, a hold pedig éppen növő fázisban van. Tegyünk mindkét tenyerünkbe a legnagyobb címletű papírpénzt, amit otthon találunk, és emeljük fel a kezünket a hold felé. Csukott szemmel kérjük az univerzumot, hogy sokasítsa meg a tenyerünkben található pénzt, és mondjuk el azt is, miért van szükségünk arra, hogy ez az összeg a birtokunkba kerüljön.

Változtasd meg az életed 28 nap alatt!

Telihold

Teliholdkor a legerősebbek az energiák, így ekkor van a leginkább lehetőségünk arra, hogy valamilyen hirtelen, nagyobb változás történjen meg az életünkben.

Kívánságvarázslat: Ha pontosan meg tudjuk fogalmazni, hogy mi a vágyunk, akkor telihold idején végezzük el a következő varázslatot. Fontos, hogy soha ne kérjünk olyasmit, ami beleavatkozás más szabad akaratába, ugyanis az már a fekete mágia területe, amely visszaüt! Óvakodjunk minden olyan varázslattól, ami akár közelít is ehhez a területhez! Egy teliholdas estén üljünk le egy fehér papírral és ezüstszínű tollal – az ezüst a hold színe – fogalmazzuk meg a vágyunkat, és írjuk le minden apró részletre kitérve. Tegyük a szöveget úgy az ablakba, hogy a hold fénye érje, és hagyjuk ott reggelig. Ekkor égessük el a papírt, és várjuk, hogy teljesüljön a kívánságunk.

Fogyó hold

Amikor a hold fogyni kezd, mi is könnyebben tudjuk betartani a diétánkat. Ha pedig még a bolygó erejét is segítségül hívjuk, szinte olvadni fognak rólunk az úszógumik. Ezen kívül ez az időszak arra is alkalmas, hogy régi rossz szokásainkat hátrahagyjuk.

Ha régi szokásunkat szeretnénk letenni: Fogalmazzuk meg égi kísérőink számára, hogy mi az, amilyen rossz szokásunktól meg akarunk szabadulni. Például abba akarjuk hagyni a dohányzást, a körömrágást, egy boldogtalan párkapcsolatot befejezni, vagy éppen azt akarjuk, hogy a munkahelyi stressz ne befolyásolja a magánéletünket. Ezek természetesen csak példák, bármilyen számunkra rossz tényezőtől megszabadulhatunk a varázslattal. Gyújtsunk egy ezüstszínű gyertyát, majd hangosan kezdjünk el beszélni égi kísérőnkkel, őrangyalunkkal. Mondjuk el, mi az, amit a hátunk mögött akarunk hagyni, és miért érezzük azt, hogy jobb lenne az életünk e nélkül. Kérjük a segítségüket, hogy sikerüljön a tervünk. Ezután karcoljuk egy tű hegyével az aznapi dátumot a gyertya oldalába, majd minden este égessük. Mire a gyertya leég, elég erősnek érezzük majd magunkat, hogy új vizekre evezzünk, immáron visszatartó kapcsolatok, káros szenvedélyek nélkül.

Diétát segítő varázslat: A jádekő önmagában is nagy segítségünkre lehet, ha szeretnénk megszabadulni felesleges kilóinktól, a hold ereje pedig megsokszorozza hatását. Vásároljunk egy jádemedált, és fogyó hold idején tegyük ki az ablakba, hogy magába szívja a bolygó erejét és áldásos hatásait. Viseljük a medált, és meglepve tapasztaljuk majd, hogy kevésbé leszünk éhesek.

Változtasd meg az életed 28 nap alatt!A cikk a Meglepetés magazinban jelent meg

A legfrissebb szám tartalmából

– Interjú a Dal nyertesével, ByeAlex-szel
– Jessica Alba különös betegséggel küzd
– Szilveszter gazda lakkcipőre cseréli a gumicsizmát
– Melyik szűrővizsgálatra menjek?
– Tisztítsuk meg otthonunkat a rossz energiáktól!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top